- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #11.361
Eevet eeevvett evettt..Yaşasın 9 Eylül o zaman
Hahahha senin çocuğunda 23 nisanda doğar bu gidişte tatlım...
(telden giriyorum çok alıntı yapamıyorum kusura bakmayın) Kızlar bişey itiraf edeyim mi? Çekingen bi insanım gelinlikçiye gidip gelinlik denemekten utanıyorum? Hani "almıyacağın seyi niye deniyorsun" derlerse yada , iyi bir satıs danışmanına rastlamazsam beni terslemesinden çekindiğim için gidemiyorum bi türlü
Evet Canim koca bı gelincikler ailesi olduk :)))
Kızlar İzmiremi gelin geliyorsunuz?
Chnn bu gönderdiğin elbise gelinlik mi nişanlık mı??
Kına için sizce uygun olur mu??
Ayy ne guZel bende izmir geliniyim :)) düğünün İzmir'demi olucak :)) sende 10 güne kadar gelinlik bakmaya başlıcam artık hazır almayı düşünüyor diktirwn arkadaşlarım pişman oldu hep :)) aklında olan yerler varmı gelinlik için ben randevularımı almaya başlıcam haftaya nişanlım hafta basında geliyor çok mutluyum :)) çok yaZdim çok soru sordum :)))
Evimi ve gelinligimi begenen herkese cook tesekkurler, darisi olmayanlarin, karar veremeyenlerin basina :)
Chnhn, sen bana ayakkabimi nerden aldigimi sormustun, cevaplamayi unuttum. Elle'nin ayakkabisi, zizigo.com'dan aldim ben ama magazalarinda da vardir muhtemelen.
Kızlar İzmiremi gelin geliyorsunuz?
Chnn bu gönderdiğin elbise gelinlik mi nişanlık mı??
Kına için sizce uygun olur mu??
Kızlar yaa.Ben düğünümde mecburen babet giycem nişanlımla boylarımız aynı..Bir babet buldum indirimdeyimiş..Ayakkabımı renkli istiyorum bir bakın sizce nasıl..
Eki Görüntüle 378969
Kızlar yaa.Ben düğünümde mecburen babet giycem nişanlımla boylarımız aynı..Bir babet buldum indirimdeyimiş..Ayakkabımı renkli istiyorum bir bakın sizce nasıl..
Eki Görüntüle 378969
merhaba kızlar
kalplerasi canım bence istikbal bellona yerine mobilya çarşısından farklı şık modeller alabilirsin istikbal kalite olarak güzel olabilir ama modeller hep aynı birbirine benziyo çok klasikleşti
beyaz eşya sıemensi bilmiyorum güzeldir diye tahmin ediyorum ama bosch güzel bir marka
benim eşim teknoloji markette çalışıo biz buzdolabını sharp, çam.mak.samsung aldık çok memnunum düşünenler varsa tavsiye ederim kızlar
Ben izmirden gelin gidiyorum , düğün istanbulda :)
bende önümüzdeki bikaç hafta içinde gitmek istiyorum. 1.70boy 76kilo , fazlalıklarımdan dolayı diktirebilirmmissdefne , simge moda evi , madam burcu aklımdakiler ama hepsine bakmak istiyorum canım
Ben izmirden gelin gidiyorum , düğün istanbulda :)
bende önümüzdeki bikaç hafta içinde gitmek istiyorum. 1.70boy 76kilo , fazlalıklarımdan dolayı diktirebilirmmissdefne , simge moda evi , madam burcu aklımdakiler ama hepsine bakmak istiyorum canım
Çok güzel canım
Çiçeğinide bu renk yaptırırsın
pudra rengini seviyorum ben, bu babette gayet güzel canım bencei çok hoş durur
Evet tatlım bende öyle düşünüyorum..Ama 37'si kalmamış acaba 38 çokmu bol olurki..Teşekkürler fikrin için kuzum.
Bencede pudra çok hoş bir renk tatlım
Canım 38 bol olur
Zaten babetler çok esniyor
Ama içine platform yaptırırsın
çok bol olursa
İnt sitesinde mi indirim?
zincirleme halde herşeyimi bekletiyorum işte sanırım yapım biraz evhamlı nişanlımda pek rahat herşey yarım kalacakmış gibi hissediyorum ev tutulmadığından mobilya ve beyaz eşya hiç bakmadık bakalım hayırlısı olsun şu sıra en kafaya taktığım kınA elbisem nasıl birşey giyeceğime karar veremiyorum şimdi bekleyip kınaya yakın bakayım diyorum ne yapmalıyım :S
tamam cnım onuda not aldım bakarım mutlakaCanım alsancakda La peri var orayada bak derim
Çok güzel gelinlikler var
kızlar bunlarda benim avizelerim bovling topu olan mutfagima cam fanus olan günlük oturma adama diğer ampül şekli olanlar ise tek olarak koridorlarımın salon için olana ekleyemedim çok karışık görünüyo kızlar..
Evet tatlım %50 indirim varmış..Ama rahat olmazsa diye almaktan vazgeçicem sanırım canım..38 bol olursa bir işime yaramaz sanırım...Sonuçta en önenli günüm tatlım.
zincirleme halde herşeyimi bekletiyorum işte sanırım yapım biraz evhamlı nişanlımda pek rahat herşey yarım kalacakmış gibi hissediyorum ev tutulmadığından mobilya ve beyaz eşya hiç bakmadık bakalım hayırlısı olsun şu sıra en kafaya taktığım kınA elbisem nasıl birşey giyeceğime karar veremiyorum şimdi bekleyip kınaya yakın bakayım diyorum ne yapmalıyım :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?