2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Eevet eeevvett evettt.. Yaşasın 9 Eylül o zaman

yaşasın 9 Eylül.. :118::119::123:

Hahahha senin çocuğunda 23 nisanda doğar bu gidişte tatlım...

canım utanıcak ne var bunda, sonuçta denemeden alınamayacak bir şey gelinlik, içine sinene kadar mecburen ilgilenecekler seninle onların işleri o, tersleyen bir yer olursa ilişkini kesersin orayla başka yerden bakarsın olur biter

Evet Canim koca bı gelincikler ailesi olduk :)))

yaşasın 2012 gelincikleri ailesi
bu topiği açan bal_bocegi ne de kocaman bir teşekkür

Kızlar yaa.Ben düğünümde mecburen babet giycem nişanlımla boylarımız aynı..Bir babet buldum indirimdeyimiş..Ayakkabımı renkli istiyorum bir bakın sizce nasıl..

merhaba kızlar

kalplerasi canım bence istikbal bellona yerine mobilya çarşısından farklı şık modeller alabilirsin istikbal kalite olarak güzel olabilir ama modeller hep aynı birbirine benziyo çok klasikleşti

beyaz eşya sıemensi bilmiyorum güzeldir diye tahmin ediyorum ama bosch güzel bir marka

benim eşim teknoloji markette çalışıo biz buzdolabını sharp, çam.mak.samsung aldık çok memnunum düşünenler varsa tavsiye ederim kızlar

Ben izmirden gelin gidiyorum , düğün istanbulda :)
bende önümüzdeki bikaç hafta içinde gitmek istiyorum. 1.70boy 76kilo , fazlalıklarımdan dolayı diktirebilirm missdefne , simge moda evi , madam burcu aklımdakiler ama hepsine bakmak istiyorum canım

çok güzel canım güle güle kullan, gerçi ben platform giymeyi düşünüyordum ama baktım gelinlikle olacak gibi değil, converse yada ufak topuklu öyle bir şey cici olur diye düşündüm. ama bakalım , daha tam karar vermedim.

Kızlar İzmiremi gelin geliyorsunuz?

Chnn bu gönderdiğin elbise gelinlik mi nişanlık mı??
Kına için sizce uygun olur mu??

canım o gelinlik galiba ama, aslında bende tam çözemedim bende

Kızlar yaa.Ben düğünümde mecburen babet giycem nişanlımla boylarımız aynı..Bir babet buldum indirimdeyimiş..Ayakkabımı renkli istiyorum bir bakın sizce nasıl..

Eki Görüntüle 378969

pudra rengini seviyorum ben, bu babette gayet güzel canım bencei çok hoş durur

zincirleme halde herşeyimi bekletiyorum işte sanırım yapım biraz evhamlı nişanlımda pek rahat herşey yarım kalacakmış gibi hissediyorum ev tutulmadığından mobilya ve beyaz eşya hiç bakmadık bakalım hayırlısı olsun şu sıra en kafaya taktığım kınA elbisem nasıl birşey giyeceğime karar veremiyorum şimdi bekleyip kınaya yakın bakayım diyorum ne yapmalıyım :S

Canım alsancakda La peri var orayada bak derim
Çok güzel gelinlikler var

Anladım Canim benimde kilolara basım dertte ama o kadarda çok değil ben illa zayıflıcam dedim diyetisyene gidiyorum 2 aydır :))
Benimde aklımda bir çok gelinlikci var Ayy heyecanlandim gelinlik diyince izmirde gelinlik bulmak çok kolay diyorlar yaa bakcaz artık :))

Evet tatlım bende öyle düşünüyorum..Ama 37'si kalmamış acaba 38 çokmu bol olurki..Teşekkürler fikrin için kuzum.

Bencede pudra çok hoş bir renk tatlım

Canım 38 bol olur
Zaten babetler çok esniyor
Ama içine platform yaptırırsın
çok bol olursa
İnt sitesinde mi indirim?

Son düzenleme:
kızlar bunlarda benim avizelerim bovling topu olan mutfagima cam fanus olan günlük oturma adama diğer ampül şekli olanlar ise tek olarak koridorlarımın salon için olana ekleyemedim çok karışık görünüyo kızlar..

Eklentiler

• $11032012364.webp
    62,5 KB · Görüntüleme: 28
  • $11032012360.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 16
  • $11032012363.webp
    18 KB · Görüntüleme: 18
Canım 38 bol olur
Zaten babetler çok esniyor
Ama içine platform yaptırırsın
çok bol olursa
İnt sitesinde mi indirim?

Evet tatlım %50 indirim varmış..Ama rahat olmazsa diye almaktan vazgeçicem sanırım canım..38 bol olursa bir işime yaramaz sanırım...Sonuçta en önenli günüm tatlım.

canım ne zamandı senin düğün. kalmaz yarım merak etme Allah'ın izniyle tamamlarsın herşeyini, ev tutulmadan mobilya bakılmıyor tabi ama en azından modeller nasıl diye şöyle bir göz gezdir bence.

Çok güzeller Can'ın Güle güle kullan :))

Evet tatlım %50 indirim varmış..Ama rahat olmazsa diye almaktan vazgeçicem sanırım canım..38 bol olursa bir işime yaramaz sanırım...Sonuçta en önenli günüm tatlım.

Bencede alma Canim Babet büyük olunca ayağı surtuyor en emin oldugun yerden kendi numaranı al sonuçta bütün gün ayağında olucak.

ve veeee gelinliğimi katalogdan beğenip siparişini verdim yorumlarınızı bekliyorum altına nasıl bir ayakkabı alayım

ilk defa fotoğraf ekliyorum umarım görünür.bunun yakası biraz daha kapalı ve uzun kollusu olacak

Son düzenleme:

canım ne kadar var düğüne bilmiyorum ama stres yapma ben başak burcu olarak çok ayrıntıya giren mükemmeliyetçi biriyim her ayrıntıyla tek tek ilgilendim ama inan herşey olacağına varıyo yetişmeyecek sanıyosun ama öyle olmuyor özellikle erkek tarafı çok rahat davranıyo ama büyükler her zaman tecrübelidir onlar da yetişeceğini biliyolar ona göre plan yapıolar ben bunu anladım çok stres yaptım ağladım ama boşunaymış ev belli değilse mobilya için acele etme mesala eve göre almak lazım biz haziran da ev aldık ev dolu olduğu için gidip rahatça bakamadık plan yapamadık ağustosta boşalttılar üselik ramazandı ve düğünlerin en yoğun olduğu dönemdi eylül ayı ama 1 ayda yetiştirdiler herşey oldu bazı küçük eksiklerimiz biz balayındayken geldi maalesef ama büyük sorun değildi biz ist.maskoda evin ölçüsüne göre yaptırdık herşeyi
kına kıyafetini de kınaya yakın alırsın ben gelinliğimi de kına elbisemi dde tsadüfen gördüm aldım o kadar aradım bulamadım bir gün alışveriş yaparken aynı mağazada hem gelinlik hem kına abiyesi beğenmiştim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…