- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #11.381
canım ne zamandı senin düğün. kalmaz yarım merak etme Allah'ın izniyle tamamlarsın herşeyini, ev tutulmadan mobilya bakılmıyor tabi ama en azından modeller nasıl diye şöyle bir göz gezdir bence.
Kızlar bende nasipse önümüzdeki ay ev tadilaına başlıcam
Salon için şu alttaki resim gibi tavana 3 tane daire istiyorum
Dairelerin içine en alttaki avizeleri yerleştiricem
3.modeldeki güzel
Salon takımı eklemiştim hatırlıyormusunuz bilmiyorum tekrar ekleyim
sizce nasıl olur??
Eki Görüntüle 378989
Eki Görüntüle 378990
Eki Görüntüle 378991
Eki Görüntüle 378993
Eki Görüntüle 378995
Eki Görüntüle 378996
Bernardodan da bunları alırsam
Kombine etmiş olurum
Çok mu absürt kaçar bu mobilyaya?
Daha mı spor siyah beyazlışeyler almalıyım
3.modeldeki güzel
sizce nasıl olur??
Eki Görüntüle 378989
Eki Görüntüle 378990
Eki Görüntüle 378991
Eki Görüntüle 378993
Eki Görüntüle 378995
Eki Görüntüle 378996
Kombine etmiş olurum
Hahahha senin çocuğunda 23 nisanda doğar bu gidişte tatlım...
SehKer canım diyetisyene nereye gidiyosun? Bide 2ayda nerden nereye geldin?
3.modeldeki güzel
sizce nasıl olur??
Eki Görüntüle 378989
Eki Görüntüle 378990
Eki Görüntüle 378991
Eki Görüntüle 378993
Eki Görüntüle 378995
Eki Görüntüle 378996
Kombine etmiş olurum
Ya kızlar sevineyimmi üzüleyimmi bilmiyorum hee
kayınpederim ilk olarak kornişlerden bahsetmiş nişanlıma hani şu kartonpiyerli gibi olanlar varya onlardan yaptıralım diye nişanlımda benim stropiyer istediğimi biliyordu demiş biz evlenince stropiyer yaptırıcaz demiş oda kalkmış bi adamla anlaşmış yaptırıyormuş ne desen seçtim ne bişi neyse teşekkür ettim yinede bizi düşünüyorlar düğün üstü dahada borçlanmasınlar diye istememiştim ben onlardan düğünden sonra yavaş yavaş taksitle yaptıracaklarım listesine yazmıştım öle neyse şimdide duşakabinide yaptırıyormuş ya Allah razı olsun bana bişi bırakmıyorsunda seçme hakkıda vermiyo gidiyo anlaşıyo kızsam kızamıyorum pahalı şeyler bunlar yani düğün borcum var demiyor bize bırakmıyor yaptırıyor ama seçmeme de fırsat tanımakları için kızıyorum bi yandan
My everything, hic kizma bence. Benimkiler de ayni senin gibi, hatta nevresim-bornoza kadar aliyolar bana sormadan ama hic kizmiyorum. Begenmesem de kullanirim, su borc harc icinde bizi masraftan kurtariyolar, bosver. Dusakabini secsen nolucak, secmesen ne? Daha sonra elin acilinca yenilersin hic begenmezsen. Takma hic, hatta mutlu ol :) ne kadar az borca girsek kardir.
My everything, hic kizma bence. Benimkiler de ayni senin gibi, hatta nevresim-bornoza kadar aliyolar bana sormadan ama hic kizmiyorum. Begenmesem de kullanirim, su borc harc icinde bizi masraftan kurtariyolar, bosver. Dusakabini secsen nolucak, secmesen ne? Daha sonra elin acilinca yenilersin hic begenmezsen. Takma hic, hatta mutlu ol :) ne kadar az borca girsek kardir.
Tatlım aksesuarlara bayıldığımı söylemiştim zaten ama sanki koltuk ve mobilyaya karşı biraz abartı olacak gibi geldi tatlım gözümde canlandırdığımda..Ama avizelere beyıldım kuzucum...Güle güle kullan inş. Avizerlerdende 3. daha güzel olur sanki.
Eki Görüntüle 378988
ve veeee gelinliğimi katalogdan beğenip siparişini verdim yorumlarınızı bekliyorum altına nasıl bir ayakkabı alayım
ilk defa fotoğraf ekliyorum umarım görünür.bunun yakası biraz daha kapalı ve uzun kollusu olacak
daha varmış canım, şimdi başlasan o zamana kadar yetiştirirsin bence işlerini.Düğün 29 haziranda .
3.modeldeki güzel
sizce nasıl olur??
Eki Görüntüle 378989
Eki Görüntüle 378990
Eki Görüntüle 378991
Eki Görüntüle 378993
Eki Görüntüle 378995
Eki Görüntüle 378996
Kombine etmiş olurum
işte geldimm... :123: :123:
Canım ara söyle hangi desen seçtiniz filan diye
Bi baksaydım de
Kesinlikla katılıyorum..Çok şanslısınız kızlar...Keşk nişanlımın aileside bir kuruş yardım etsede bana sormasa..Bizi böyle zor duruma sokmasalar...Çok zor kenidinizin düğün yapması, ev kurması...Herşey çok pahalı...Yetişemiyoruz bazen ama güçlü olmaya başetmeye çalılyoruz..Dua edin bize kızlar.
Kesinlikla katılıyorum..Çok şanslısınız kızlar...Keşk nişanlımın aileside bir kuruş yardım etsede bana sormasa..Bizi böyle zor duruma sokmasalar...Çok zor kenidinizin düğün yapması, ev kurması...Herşey çok pahalı...Yetişemiyoruz bazen ama güçlü olmaya başetmeye çalılyoruz..Dua edin bize kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?