2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Kızlar bende nasipse önümüzdeki ay ev tadilaına başlıcam
Salon için şu alttaki resim gibi tavana 3 tane daire istiyorum
Dairelerin içine en alttaki avizeleri yerleştiricem
3.modeldeki güzel
Salon takımı eklemiştim hatırlıyormusunuz bilmiyorum tekrar ekleyim
sizce nasıl olur??
Eki Görüntüle 378989

Bernardodan da bunları alırsam
Kombine etmiş olurum
Çok mu absürt kaçar bu mobilyaya?
Daha mı spor siyah beyazlışeyler almalıyım

Eklentiler

• $634620519943036094.webp
    58,5 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:

çok güzel tatlım avizelerin güle güle kullan inşş bende çok şık durur :)

Canim hepsi çok guZel güle güle kullan bı tek taşlı aksesuarları yakıştırmadım bunlara daha sade tercih edebilirsin çok ağar gelcek gibi geldi bana :))

Ya kızlar sevineyimmi üzüleyimmi bilmiyorum hee

kayınpederim ilk olarak kornişlerden bahsetmiş nişanlıma hani şu kartonpiyerli gibi olanlar varya onlardan yaptıralım diye nişanlımda benim stropiyer istediğimi biliyordu demiş biz evlenince stropiyer yaptırıcaz demiş oda kalkmış bi adamla anlaşmış yaptırıyormuş ne desen seçtim ne bişi neyse teşekkür ettim yinede bizi düşünüyorlar düğün üstü dahada borçlanmasınlar diye istememiştim ben onlardan düğünden sonra yavaş yavaş taksitle yaptıracaklarım listesine yazmıştım öle neyse şimdide duşakabinide yaptırıyormuş ya Allah razı olsun bana bişi bırakmıyorsunda seçme hakkıda vermiyo gidiyo anlaşıyo kızsam kızamıyorum pahalı şeyler bunlar yani düğün borcum var demiyor bize bırakmıyor yaptırıyor ama seçmeme de fırsat tanımakları için kızıyorum bi yandan

Tatlım aksesuarlara bayıldığımı söylemiştim zaten ama sanki koltuk ve mobilyaya karşı biraz abartı olacak gibi geldi tatlım gözümde canlandırdığımda..Ama avizelere beyıldım kuzucum...Güle güle kullan inş. Avizerlerdende 3. daha güzel olur sanki.

Canım ara söyle hangi desen seçtiniz filan diye
Bi baksaydım de

My everything, hic kizma bence. Benimkiler de ayni senin gibi, hatta nevresim-bornoza kadar aliyolar bana sormadan ama hic kizmiyorum. Begenmesem de kullanirim, su borc harc icinde bizi masraftan kurtariyolar, bosver. Dusakabini secsen nolucak, secmesen ne? Daha sonra elin acilinca yenilersin hic begenmezsen. Takma hic, hatta mutlu ol :) ne kadar az borca girsek kardir.

Kesinlikla katılıyorum..Çok şanslısınız kızlar...Keşk nişanlımın aileside bir kuruş yardım etsede bana sormasa..Bizi böyle zor duruma sokmasalar...Çok zor kenidinizin düğün yapması, ev kurması...Herşey çok pahalı...Yetişemiyoruz bazen ama güçlü olmaya başetmeye çalılyoruz..Dua edin bize kızlar.

kızlar solonumun avizesi böyle ama daha çok taşlıı biraz kokoşmuyum nee

Eklentiler

• $resim_goster.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 31

Bencede takmasın da yeni evlenicez hersey bizin tercihimiz olsun istiyoruz haklıyiz da borç harç yapıyoruz bari istediğimiz olsun sonra ısınmıyorsun çok zor oluyor ama yapcak bı Sey yok :) yinede herkese inat mutlu olcaz biz :))

Saol canım yaa
Aksesuarlardan vazgeçicem:2::2:

Düğün 29 haziranda .
daha varmış canım, şimdi başlasan o zamana kadar yetiştirirsin bence işlerini.

çok güzel bir gelinlik canım kendiliğinde güpürlü bu model galiba dimi , uzun duvakla da gayet güzel olur bence ayakkabıyı topuklu giy bence

evet canım salon takımını görmüştüm bende daha önce, bu rahat koltuklara bayılıyorum ben, koltuk dediğin böyle rahat olcak valla.
tavan için yaptıracağınız o dairelerde süper. bunlar gibi yuvarlak bir avizeyle çok süper olur

işte geldimm... :123: :123:

hoşgeldin canım

Canım ara söyle hangi desen seçtiniz filan diye
Bi baksaydım de

ya kızlar söylediğiniz şeyleri bende düşünüyorum o yüzden kızamıyorum zaten şimdiye kadar geçipte yüzlerine bişi demedim anca nişanlımla konuşuyorum oda mesajda söyledi bende mesajda yazdım Allah razı olsun bizi düşünüyorlar ama keşke bizde görseydik seçseydik dedim oda bozuluyo alınıyo hemen uyuz oluyorum diyo tamam söylerim bi daha bişi yaptırmazlar dedim alınacağın bişi yok ben gerçekten içten teşekkür ettim içten dedim bizi düşünüyorlar diye laf ta sokmadım sadece her zamanki gibi içimden geleni söyledim iğnelemedim yani üzme ben dedim ama daha cevap yazmadı uyuz yaa

Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar

ahhh ahhh keşke

Dün nişanlımın abisi aradı aldıklarını yaz
Fiyatlarınıda dedi
MayısdaHepsini ödeyecekmiş
ama evin tadilatına karışmayız siz halledin dedi
Ev benim yaa
masraf yapmak istemiyorlar

Son düzenleme:
arkadaşlar mrb;

Salon takımı: 3500 kelebek
yemek odası ve yatak odası+yatak+baza= 9.000 istikbal
köşe takımı: 2.500 bellona
televizyon
buzdolabı
çamaşır makinesi
bulaşık makinesi
ocak
mini fırın
elektrik süpürgesi
halı
perde
mutfak masası
oturma odası-salon için sehpa
kitaplık ve çalışma masası

bunların hepsi 25.800 tutuyor.:18: sizce nasıl? (nişanlım salona beyaz ve avangart istiyor içeriyi girince içine huzur gelmesi gerekiyormuş:) bence mobilyalarda biraz havadan uçuyor muşuz gibi hissediyorum, bide kiracı olucaz):44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…