2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

ya tatlım kötü niyetli olmadıklarını biliyorum aksine süpriz falan yapmaya çalışıyo aklınca ama ne diyim ki şimdi ne düğünden ne takıdan ne eşyadan bize bi tane bile taksit vermiyorlar sadece ev taksitlerimiz var işte hatta onuda ödemek istemişler dedim yüklenmeyelim o kadar kendi evimizi kendimiz öderiz haliyle nişanlım evin taksitlerini ödeyeceğinden bu kayınpederimin yaptırdıklarını ben çalışırken yaptıracaktım bana iyilik oldu yani ayrıca nişanlımın ailesinin de öyle çok iyi bi durumu yok normal maaşlı çalışıyor adam bide emeklisi var işte o durumuyla gayret edince bende bişi demeye utanıyorum açıkçası ama nişanlıma karşıda dilim durmuyo işte

canım banada mobilyalar biraz pahalı geldi ama siz bilirsiniz yine

Kiracı olacaksanız canım bence ilk başta evi daha mütevazı kendisini sıkmadan kurarsanız daha iyi olur elinizde bir nakit para kalır biraz kendinizi sıkıp ev peşinatı çıkarırsınız evinizi aldıktan sonra istediğin gibi döşe evini şahsen ben öyle yapacam çok hayallerim vardı evlendiğimde evim şöyle böyle olsun ama kiracı çıkacağımdan şuan lüzum görmüyorum yemek odası takımını ilk etapta almayacam mesela 25.800 çok tutuyor 20.000 de çok güzel bir ev dizebilirsiniz iyice araştırın...

Güle güle kullan Canim beyaz mobilya çok guZel oluyor :)) çok fazla tutmamış bence ben daha çok tutuyor diye düşünmüştüm :)) ev açmadığım için pek bı fikrim yok ama bütçe bence hesaplı:)) mutlu günlerde kullan Canim :))

Ayyy tatlım ya bu bile güzel bir haber...En azından almaları gereken şeyleri alcaklarmış ödeyeceklermiş...Ev tadiltadıda size kalsın boşver tatlım..Ahh ahh keşke bizimkilerde size şunları alalım yada şunun parasınıda biz verelim deseler.

Bu durumdan mutlu ol derin şuan onları kullanırsın hem onlar mutlu olur onların istediğine kanaat etmenden daha sonrada bir şekilde gönlüne göre herşeyi alırsın ev taksitlerin bittikten sonra ...Benim nişanlımın ailesinin çok durumu yok (isteseler birşeylerde yapailirler ama pek icraatte yok yaptıkları tek şey düğün salonunu tuttular ) herşeyi nişanlım yapacak benim yapacaklarımı ailem zaten bana yaptırmıyor...nişanlıma üzülüyorum bana belli ettirmemeye çalışıyor ama sıkıntıda bende ne yapacağımı bilmiyorum insanın ailesinin desteği olması çok güzel sen kafana takma herşey gönlünce olur inş.

durumları kötü mü ki neden hiç bi şeye el uzatmıyorlar?

sağol canım inşallah hepimizin gönlüne göre olsun
ben bu kadar rahat aileleride anlamıyorum yaa

cnmm tşk ederim...evimiz var aslında ama onu kullanamayacakmışız çünkü kız kardeşini okutacaklarmış onunla,evde kiracı var çünkü bu yüzden kardeşi 4 senede okulu bitirirse eğer (inş tabi!!!) evimiz 4 sene sonra olucak, mecbur kiracyiz

Anlıyorum Canim iyi niyetliler ama bizde heves ediyoruz çok iyi anlıyorum seni. Benimde basıma bı sürü tatsız olay geldi anlatayimda haline sukret :)) biz ev acmıyoruz şimdi ısı gereği dışlarda olucaz bende nişanlıma dedim toplu paramizi düğünde bitiririz gel ev alalım alamicaksan benim ailem ev peşinatlarını oducek evimiz olsun istiyorlar dedim nişanlım kabul etmem falan dedi bizde ev bulduk aldık kayınvalidem çıldırdı yok düğün zamanı ev almış falan sıkışacak diyo ben istedim evi anne dedi evimiz olmadan nerde yasicaz kira oducegime taksit oducek evim olck dedim ben ve ailem tasın altına elini koyuyoruz dedim nerden geldigini şaşırdı bı anne cocuğu ev aldı diye mutlu olup tebrik edicegine kıskançlıktan çatlıyor böyleleride var tatlım banada sürpriz oluyo ama kötü yonden. Çok yaZdim yine :))

allmylıfe eğer beğendiyseniz maddi sorununuz yoksa tabi ki alabilirsiniz ama bana biraz yüksek geldi fiyatları kiracısınız ilerde taşınma olaylarınız olacak eşyalar sökülüp takılacak falan daha iyisini kendi evinizde alsanız şimdiden bu kadar para bağlamasanız daha iyi olur bence
koltuk tk.2500
yemek odası tv. üni.3500(5000 e yakındı orta sehpa ve 3 lü sehpa içinde)
yatak odası 2900 (4500 tl.ydi)
köşe koltuk 1000 (1750 tl.ydi)
maskodan aldık hepsini bunlar hep pazarlıklı fiyatları örneğin yatak odası 4500 tl ydi asla alamam diyodum mağazadaki bayan yardımcı oluruz falan dedi ama diyeceğine pişman oldu eşim bi pazarlık yaptı 2900 e düşürdü zorda olsa üstelik ayak ucuna puf hediye ettiler bir de modele ilave şeyler yaptırdım kafamda tasarladığım gibi oldu
ayrıca aynı mobilyadan antreye dolap yaptırdık gardrop gibi bi tarafı ayakkabılık bi tarafı askılık 700 e

Son düzenleme:
valla alıyolarsa daha ne istosun cnm benm benmkiler sadece beyaz eşyayı aldık nişanlım ödüyo mobilyayı kayın pederim alck bakalım öle diyodu

sağol canım inşallah hepimizin gönlüne göre olsun
ben bu kadar rahat aileleride anlamıyorum yaa

Bende anlamıyorum bilmiyorum neyse olan herşeyde bir hayır vardır napalım bazen kendi ailemle karşılaştırınca çok üzülüyorum babam bana kredi kartını verdi kzıım ne alırsan burdan al dedi hanbuki çalışıyorum kendi maaşımlada alabilirim herşeyi onlar karşılıyor nişanlımın ailesi hiçbirşey yapmıyor napalım elden birşey gelmiyor...

SehKer benim sorumada cevap verirmisin canım?

Verdim Canim diğer sayfalarda kaldı sanırım Kuşadası'nda gidiyorum diyetisyene ben 9 kilo verdi
2 ayda yengemle gidiyoruz o da 9 kilo verdi eniştem 28 kilo verdi 10 ayda komsumuZ gitti oğluyla 8 ayda kendisi 20 oglu 25 kilo verdi iyi bı doktor isterse bilgilerini verebiliriz adaya gelebilirmisin ?

gittiğiniz yerde mutlaka çok iyi pazarlık yapın %100 ona göre fiyat veriyolar

valla benmki zamnında çok sıkıntılı yaşamış çocukluğu filan onu sıkmak istemyorum elinden geldiğince bana almaya çalışıyo çok şükür yeter fazla eşya konusunda kasmama gerek yok yani 2,000 yatak odası 2,000 yemek odasını alcz biz sonucta kiracıyım gerek yok çokta sık yani ekleyebilirsem ekleyim birbirimizi üzmeye gerek yokyanii alsınlar daha iyi keşke benmkileride alsalar alcaz diyolar ama bakalım

tatlım benim mobilyalarımda beyaz avangart bence iyi tutuyo biz sedece yemek masası ve koltukları 15.000 tl ödedik dha buzdolabı b.makinası ç.makinası harıiç ve benim yata odamda özel yapıldı ev tadilattan çıktım avizelerim 1.500 tuttu oturma odasına koltuk 2 bin civarı yanlış hatırlamıyorsam. ev beyaz olunca insanın içi açılıyoo heryer ışıl ışıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…