- 4 Haziran 2009
- 2.422
- 10
- 158
- 36
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #11.401
Bencede takmasın da yeni evlenicez hersey bizin tercihimiz olsun istiyoruz haklıyiz da borç harç yapıyoruz bari istediğimiz olsun sonra ısınmıyorsun çok zor oluyor ama yapcak bı Sey yok :) yinede herkese inat mutlu olcaz biz :))
arkadaşlar mrb;
Salon takımı: 3500 kelebek
yemek odası ve yatak odası+yatak+baza= 9.000 istikbal
köşe takımı: 2.500 bellona
televizyon
buzdolabı
çamaşır makinesi
bulaşık makinesi
ocak
mini fırın
elektrik süpürgesi
halı
perde
mutfak masası
oturma odası-salon için sehpa
kitaplık ve çalışma masası
bunların hepsi 25.800 tutuyor.:18: sizce nasıl? (nişanlım salona beyaz ve avangart istiyor içeriyi girince içine huzur gelmesi gerekiyormuş:) bence mobilyalarda biraz havadan uçuyor muşuz gibi hissediyorum, bide kiracı olucaz):44:
arkadaşlar mrb;
televizyon
buzdolabı
çamaşır makinesi
bulaşık makinesi
ocak
mini fırın
elektrik süpürgesi
halı
perde
mutfak masası
bunların hepsi 25.800 tutuyor.:18: sizce nasıl? (nişanlım salona beyaz ve avangart istiyor içeriyi girince içine huzur gelmesi gerekiyormuş:) bence mobilyalarda biraz havadan uçuyor muşuz gibi hissediyorum, bide kiracı olucaz):44:
arkadaşlar mrb;
televizyon
buzdolabı
çamaşır makinesi
bulaşık makinesi
ocak
mini fırın
elektrik süpürgesi
halı
perde
mutfak masası
ahhh ahhh keşke
Dün nişanlımın abisi aradı aldıklarını yaz
Fiyatlarınıda dedi
MayısdaHepsini ödeyecekmiş
ama evin tadilatına karışmayız siz halledin dedi
Ev benim yaa
masraf yapmak istemiyorlar
ahhh ahhh keşke
Dün nişanlımın abisi aradı aldıklarını yaz
Fiyatlarınıda dedi
MayısdaHepsini ödeyecekmiş
ama evin tadilatına karışmayız siz halledin dedi
Ev benim yaa
masraf yapmak istemiyorlar
ya tatlım kötü niyetli olmadıklarını biliyorum aksine süpriz falan yapmaya çalışıyo aklınca ama ne diyim ki şimdi ne düğünden ne takıdan ne eşyadan bize bi tane bile taksit vermiyorlar sadece ev taksitlerimiz var işte hatta onuda ödemek istemişler dedim yüklenmeyelim o kadar kendi evimizi kendimiz öderiz haliyle nişanlım evin taksitlerini ödeyeceğinden bu kayınpederimin yaptırdıklarını ben çalışırken yaptıracaktım bana iyilik oldu yani ayrıca nişanlımın ailesinin de öyle çok iyi bi durumu yok normal maaşlı çalışıyor adam bide emeklisi var işte o durumuyla gayret edince bende bişi demeye utanıyorum açıkçası ama nişanlıma karşıda dilim durmuyo işte
Ayyy tatlım ya bu bile güzel bir haber...En azından almaları gereken şeyleri alcaklarmış ödeyeceklermiş...Ev tadiltadıda size kalsın boşver tatlım..Ahh ahh keşke bizimkilerde size şunları alalım yada şunun parasınıda biz verelim deseler.
Bu durumdan mutlu ol derin şuan onları kullanırsın hem onlar mutlu olur onların istediğine kanaat etmenden daha sonrada bir şekilde gönlüne göre herşeyi alırsın ev taksitlerin bittikten sonra ...Benim nişanlımın ailesinin çok durumu yok (isteseler birşeylerde yapailirler ama pek icraatte yok yaptıkları tek şey düğün salonunu tuttular ) herşeyi nişanlım yapacak benim yapacaklarımı ailem zaten bana yaptırmıyor...nişanlıma üzülüyorum bana belli ettirmemeye çalışıyor ama sıkıntıda bende ne yapacağımı bilmiyorum insanın ailesinin desteği olması çok güzel sen kafana takma herşey gönlünce olur inş.
Kiracı olacaksanız canım bence ilk başta evi daha mütevazı kendisini sıkmadan kurarsanız daha iyi olur elinizde bir nakit para kalır biraz kendinizi sıkıp ev peşinatı çıkarırsınız evinizi aldıktan sonra istediğin gibi döşe evini şahsen ben öyle yapacam çok hayallerim vardı evlendiğimde evim şöyle böyle olsun ama kiracı çıkacağımdan şuan lüzum görmüyorum yemek odası takımını ilk etapta almayacam mesela 25.800 çok tutuyor 20.000 de çok güzel bir ev dizebilirsiniz iyice araştırın...
ya tatlım kötü niyetli olmadıklarını biliyorum aksine süpriz falan yapmaya çalışıyo aklınca ama ne diyim ki şimdi ne düğünden ne takıdan ne eşyadan bize bi tane bile taksit vermiyorlar sadece ev taksitlerimiz var işte hatta onuda ödemek istemişler dedim yüklenmeyelim o kadar kendi evimizi kendimiz öderiz haliyle nişanlım evin taksitlerini ödeyeceğinden bu kayınpederimin yaptırdıklarını ben çalışırken yaptıracaktım bana iyilik oldu yani ayrıca nişanlımın ailesinin de öyle çok iyi bi durumu yok normal maaşlı çalışıyor adam bide emeklisi var işte o durumuyla gayret edince bende bişi demeye utanıyorum açıkçası ama nişanlıma karşıda dilim durmuyo işte
sağol canım inşallah hepimizin gönlüne göre olsun
ben bu kadar rahat aileleride anlamıyorum yaa
SehKer benim sorumada cevap verirmisin canım?
arkadaşlar mrb;
televizyon
buzdolabı
çamaşır makinesi
bulaşık makinesi
ocak
mini fırın
elektrik süpürgesi
halı
perde
mutfak masası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?