- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #11.421
evde çok bişi varmı öle tadilat yapılacak?
Ayyy tatlım ya bu bile güzel bir haber...En azından almaları gereken şeyleri alcaklarmış ödeyeceklermiş...Ev tadiltadıda size kalsın boşver tatlım..Ahh ahh keşke bizimkilerde size şunları alalım yada şunun parasınıda biz verelim deseler.
tatlım benim mobilyalarımda beyaz avangart bence iyi tutuyo biz sedece yemek masası ve koltukları 15.000 tl ödedik dha buzdolabı b.makinası ç.makinası harıiç ve benim yata odamda özel yapıldı ev tadilattan çıktım avizelerim 1.500 tuttu oturma odasına koltuk 2 bin civarı yanlış hatırlamıyorsam. ev beyaz olunca insanın içi açılıyoo heryer ışıl ışıl
Nasılsın canım???
cnm tşk ederim:))) bende diyorum ki "bakımını sen yapmıcaksın, ben yapıcam, hiç bişe ile ilgilenmeyip sadece bakıcaksan tabiki huzur hissedersin" bugün alıcaz akşam , 1 nisandan itibaren 400-500 zam geliyo..gördük dün yeni fiyat listelerinide......
tünaydın kızlar bn geldım... nasılsınız bakalım bı kacınızda yenı gelısmeler var sanırım sevındım dogrusu. rabbım ıns dahada guldurcek yuzumuzu
Verdim Canim diğer sayfalarda kaldı sanırım Kuşadası'nda gidiyorum diyetisyene ben 9 kilo verdi
2 ayda yengemle gidiyoruz o da 9 kilo verdi eniştem 28 kilo verdi 10 ayda komsumuZ gitti oğluyla 8 ayda kendisi 20 oglu 25 kilo verdi iyi bı doktor isterse bilgilerini verebiliriz adaya gelebilirmisin ?
hoşgeldin canım sen nasılsın inşş tatlım inşş cümlemizin bu arada hayırlı cumalar
Ya kızlar sevineyimmi üzüleyimmi bilmiyorum hee
kayınpederim ilk olarak kornişlerden bahsetmiş nişanlıma hani şu kartonpiyerli gibi olanlar varya onlardan yaptıralım diye nişanlımda benim stropiyer istediğimi biliyordu demiş biz evlenince stropiyer yaptırıcaz demiş oda kalkmış bi adamla anlaşmış yaptırıyormuş ne desen seçtim ne bişi neyse teşekkür ettim yinede bizi düşünüyorlar düğün üstü dahada borçlanmasınlar diye istememiştim ben onlardan düğünden sonra yavaş yavaş taksitle yaptıracaklarım listesine yazmıştım öle neyse şimdide duşakabinide yaptırıyormuş ya Allah razı olsun bana bişi bırakmıyorsunda seçme hakkıda vermiyo gidiyo anlaşıyo kızsam kızamıyorum pahalı şeyler bunlar yani düğün borcum var demiyor bize bırakmıyor yaptırıyor ama seçmeme de fırsat tanımakları için kızıyorum bi yandan
kızlar solonumun avizesi böyle ama daha çok taşlııbiraz kokoşmuyum nee
arkadaşlar mrb;
Salon takımı: 3500 kelebek
yemek odası ve yatak odası+yatak+baza= 9.000 istikbal
köşe takımı: 2.500 bellona
televizyon
buzdolabı
çamaşır makinesi
bulaşık makinesi
ocak
mini fırın
elektrik süpürgesi
halı
perde
mutfak masası
oturma odası-salon için sehpa
kitaplık ve çalışma masası
bunların hepsi 25.800 tutuyor.:18: sizce nasıl? (nişanlım salona beyaz ve avangart istiyor içeriyi girince içine huzur gelmesi gerekiyormuş:) bence mobilyalarda biraz havadan uçuyor muşuz gibi hissediyorum, bide kiracı olucaz):44:
slm millet nasılsınız bugün geç kaldım
tünaydın kızlar bn geldım... nasılsınız bakalım bı kacınızda yenı gelısmeler var sanırım sevındım dogrusu. rabbım ıns dahada guldurcek yuzumuzu
Anlıyorum Canim iyi niyetliler ama bizde heves ediyoruz çok iyi anlıyorum seni. Benimde basıma bı sürü tatsız olay geldi anlatayimda haline sukret :)) biz ev acmıyoruz şimdi ısı gereği dışlarda olucaz bende nişanlıma dedim toplu paramizi düğünde bitiririz gel ev alalım alamicaksan benim ailem ev peşinatlarını oducek evimiz olsun istiyorlar dedim nişanlım kabul etmem falan dedi bizde ev bulduk aldık kayınvalidem çıldırdı yok düğün zamanı ev almış falan sıkışacak diyo ben istedim evi anne dedi evimiz olmadan nerde yasicaz kira oducegime taksit oducek evim olck dedim ben ve ailem tasın altına elini koyuyoruz dedim nerden geldigini şaşırdı bı anne cocuğu ev aldı diye mutlu olup tebrik edicegine kıskançlıktan çatlıyor böyleleride var tatlım banada sürpriz oluyo ama kötü yonden. Çok yaZdim yine :))
valla alıyolarsa daha ne istosun cnm benm benmkiler sadece beyaz eşyayı aldık nişanlım ödüyo mobilyayı kayın pederim alck bakalım öle diyodu
Bende anlamıyorum bilmiyorum neyse olan herşeyde bir hayır vardır napalım bazen kendi ailemle karşılaştırınca çok üzülüyorum babam bana kredi kartını verdi kzıım ne alırsan burdan al dedi hanbuki çalışıyorum kendi maaşımlada alabilirim herşeyi onlar karşılıyor nişanlımın ailesi hiçbirşey yapmıyor napalım elden birşey gelmiyor...
gittiğiniz yerde mutlaka çok iyi pazarlık yapın %100 ona göre fiyat veriyolar
valla benmki zamnında çok sıkıntılı yaşamış çocukluğu filan onu sıkmak istemyorum elinden geldiğince bana almaya çalışıyo çok şükür yeter fazla eşya konusunda kasmama gerek yok yani 2,000 yatak odası 2,000 yemek odasını alcz biz sonucta kiracıyım gerek yok çokta sık yani ekleyebilirsem ekleyim birbirimizi üzmeye gerek yokyanii alsınlar daha iyi keşke benmkileride alsalaralcaz diyolar ama bakalım
Olmazmı canım yaa
mutfak dolapları
Banyo dolapları
fayanslar
Yerler parke
Salon asma taven
duvarlar saten boya
Girişe ayakkabılık yapılcak
Doğalgaz petekleri değişcek
20.000 Bütçe ayırazağız bunun için
Boya ve parkeyi babam yaptırcak
Evet canım en azından almaları gerekenleri ödeyecekler
Öyle olursa 3-5 bin fazla yazarım
Ev tadilatı için cebimizde biraz fazla para olur
Takı setimide siz ordan almayın ben beğencem dedim tamam dedi
slm millet nasılsınız bugün geç kaldım
senin ki fesat kalpli canım bunu da çok net belli etmiş sen üzülürsün tabi eminim ama nişanlın kadar değil çünk kendimde de görüyorum ben bişe ye en ufak söylensem nişanlım çok üzülüyor ailesi adına kıyamıyorum onada o yüzden
kim ailesinin böyle olmasını isterki onun için nişanlına daha çok destek ol ki zaten oluyorsundurda
inş. destek olur sizinkilerde canım yaa
benim babamda öyle her yeri gezindik bi mağazada beğendim o oturdu sahibiyle muhabbet etti ben tek tek fırınımı bulaşık mak. davlumbazı ütü elektrik süpürgesi vs. beğendim babam ödedi çıktık yani şimdiye kadar hiç bi aldığıma karışmadılar ssdece ödediler sağolsunlar böyle alıştığım için tuhaf geliyor herhalde ama yinede sağolsunlar
benim kayınpederim 2.400 e yatak odamın pazarlığını yağtı adam ertesi gün yan çizmiş işte o sunta fiyatıydı mdf istiyorsun sen o fiyata olmaz demiş tekrar gitti konuşmaya mdf yi 2100 e anlaştı nasıl bi pazarlık yaptıysa adam üste para isterken indirim yapmış oldu
valla çok dolandım hem kaliteli hem hoşuma giden hemde uygun fiyatlı olsun diye hemde kendi evim ve kendim ödemeyeceğim halde çünkü para kazanma gerçekten zor yani
Allah kolaylık versin canım olsun onlar zamanlada yaptırılır evin olsunda yani kira verme gerisi olur
aleykümselam canım hoşgeldin iyidir sen nasılsın?
my_everything üzülme canım, herşeylerini hallediyorlar işte ne güzel, gerçi sana da sormaları lazım ama bazen büyükler heyecandan ne yaptıklarını anlamayabiliyorlar işte. biz kuzenimde yaşamıştık, fazla sorup etmediler ama sonuçta çok güzel oldu evi, üzüldüğüne hiç değmedi valla
güle güle kullan canım
bana da birazcık fazla gibi geldi canım 15 000 yada 20 000'e halledebilirsin diye düşünüyorum.
hoşgeldiniz kızlar cigdm16 ve elifmm
ıyıyım tatlım. bırazdan yakın ark gıdıcem persembe gunu ıstemeye gelıceklerde o yuzden soz mendılı yapıcaz bırlıkte. bılmem aranızda soz mendılının ne oldugunu bılen var mı genelde bursanın adetlerınden bırıdır.
my_everything üzülme canım, herşeylerini hallediyorlar işte ne güzel, gerçi sana da sormaları lazım ama bazen büyükler heyecandan ne yaptıklarını anlamayabiliyorlar işte. biz kuzenimde yaşamıştık, fazla sorup etmediler ama sonuçta çok güzel oldu evi, üzüldüğüne hiç değmedi valla
hoşgeldin canım sen nasılsın inşş tatlım inşş cümlemizin bu arada hayırlı cumalar
bnde iyi olmaya çalışıyorum cnm ya
Nasılsın canım???
Eki Görüntüle 379065
Allah'ım gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eyle!
Dertli olanlara deva, hasta olanlara şifa, borçlu olanlara eda nasip eyle... senin her şeye gücün yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?