2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
evde çok bişi varmı öle tadilat yapılacak?

Olmazmı canım yaa
mutfak dolapları
Banyo dolapları
fayanslar
Yerler parke
Salon asma taven
duvarlar saten boya
Girişe ayakkabılık yapılcak
Doğalgaz petekleri değişcek

20.000 Bütçe ayırazağız bunun için
Boya ve parkeyi babam yaptırcak

Evet canım en azından almaları gerekenleri ödeyecekler
Öyle olursa 3-5 bin fazla yazarım
Ev tadilatı için cebimizde biraz fazla para olur
Takı setimide siz ordan almayın ben beğencem dedim tamam dedi

cnm tşk ederim:))) bende diyorum ki "bakımını sen yapmıcaksın, ben yapıcam, hiç bişe ile ilgilenmeyip sadece bakıcaksan tabiki huzur hissedersin" bugün alıcaz akşam , 1 nisandan itibaren 400-500 zam geliyo..gördük dün yeni fiyat listelerinide......

ben çok seviyorum o mobilyaları. eger durunuz müsade ediyorsa kçırmayın derim beyaz zordur temizlemesi ama ne olcak canım 2 kişinin temizliğinden

tünaydın kızlar bn geldım... nasılsınız bakalım bı kacınızda yenı gelısmeler var sanırım sevındım dogrusu. rabbım ıns dahada guldurcek yuzumuzu

anladım canım keşke merkezde olsaydı adaya gelemem. Bende 1ay gittim çankayada bi diyetisyene hiç memnun kalmadım sen şanlıymışsın gene

hoşgeldin canım sen nasılsın inşş tatlım inşş cümlemizin bu arada hayırlı cumalar

ıyıyım tatlım. bırazdan yakın ark gıdıcem persembe gunu ıstemeye gelıceklerde o yuzden soz mendılı yapıcaz bırlıkte. bılmem aranızda soz mendılının ne oldugunu bılen var mı genelde bursanın adetlerınden bırıdır.

my_everything üzülme canım, herşeylerini hallediyorlar işte ne güzel, gerçi sana da sormaları lazım ama bazen büyükler heyecandan ne yaptıklarını anlamayabiliyorlar işte. biz kuzenimde yaşamıştık, fazla sorup etmediler ama sonuçta çok güzel oldu evi, üzüldüğüne hiç değmedi valla

kızlar solonumun avizesi böyle ama daha çok taşlıı biraz kokoşmuyum nee

güle güle kullan canım

bana da birazcık fazla gibi geldi canım 15 000 yada 20 000'e halledebilirsin diye düşünüyorum.

slm millet nasılsınız bugün geç kaldım

tünaydın kızlar bn geldım... nasılsınız bakalım bı kacınızda yenı gelısmeler var sanırım sevındım dogrusu. rabbım ıns dahada guldurcek yuzumuzu

hoşgeldiniz kızlar cigdm16 ve elifmm

senin ki fesat kalpli canım bunu da çok net belli etmiş sen üzülürsün tabi eminim ama nişanlın kadar değil çünk kendimde de görüyorum ben bişe ye en ufak söylensem nişanlım çok üzülüyor ailesi adına kıyamıyorum onada o yüzden
kim ailesinin böyle olmasını isterki onun için nişanlına daha çok destek ol ki zaten oluyorsundurda

valla alıyolarsa daha ne istosun cnm benm benmkiler sadece beyaz eşyayı aldık nişanlım ödüyo mobilyayı kayın pederim alck bakalım öle diyodu

inş. destek olur sizinkilerde canım yaa

benim babamda öyle her yeri gezindik bi mağazada beğendim o oturdu sahibiyle muhabbet etti ben tek tek fırınımı bulaşık mak. davlumbazı ütü elektrik süpürgesi vs. beğendim babam ödedi çıktık yani şimdiye kadar hiç bi aldığıma karışmadılar ssdece ödediler sağolsunlar böyle alıştığım için tuhaf geliyor herhalde ama yinede sağolsunlar

gittiğiniz yerde mutlaka çok iyi pazarlık yapın %100 ona göre fiyat veriyolar

benim kayınpederim 2.400 e yatak odamın pazarlığını yağtı adam ertesi gün yan çizmiş işte o sunta fiyatıydı mdf istiyorsun sen o fiyata olmaz demiş tekrar gitti konuşmaya mdf yi 2100 e anlaştı nasıl bi pazarlık yaptıysa adam üste para isterken indirim yapmış oldu

valla çok dolandım hem kaliteli hem hoşuma giden hemde uygun fiyatlı olsun diye hemde kendi evim ve kendim ödemeyeceğim halde çünkü para kazanma gerçekten zor yani

Allah kolaylık versin canım olsun onlar zamanlada yaptırılır evin olsunda yani kira verme gerisi olur

slm millet nasılsınız bugün geç kaldım

aleykümselam canım hoşgeldin iyidir sen nasılsın?

bnde iyi olmaya çalışıyorum cnm ya

hoşbulduk atalım

hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın?

anne tarafım düzceli onlarda da var canım

bende biliyorum en güzelini iyisini araştırıyor valla adam öyle yapıyor ama napim stres yapıyo insan işte:)

hoşgeldin canım sen nasılsın inşş tatlım inşş cümlemizin bu arada hayırlı cumalar

hepinize hayırlı cumalar kızlarrrr

Son düzenleme:

Allah'ım gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eyle!
Dertli olanlara deva, hasta olanlara şifa, borçlu olanlara eda nasip eyle... senin her şeye gücün yeter.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…