2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
merhaba kızlar herkese hayırlı cumalar dün gelinliğimi almaya gittim ama ufak bir sorun çıktı alamadım eve getireyim hemen resmini çekip fikirlerinizi almak istiyorum

kızlarrrr yatak odası avizem buu sizce nasıl yatak başlığım kadife mor dolap beyaz lake

Eklentiler

• $pr_01_876_max.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 27
rabbim herşeyin hayırlısnı versin herseye çare bulunur mooralim cok bozuldu kızlar müdürmün akrabası yeni evlenmşti (geçen temmuz) o hakkın rahmetine kavusmus cok üzüldüm birden bire doktor sacını kurutmamıs üsütmüş demiş makinaydı allahım herseyin hayırlısnı versin her sey olur onu anladım allah bize sevdiklerimize saglık versin hayırlı düğünler versin

merhaba kızlar herkese hayırlı cumalar dün gelinliğimi almaya gittim ama ufak bir sorun çıktı alamadım eve getireyim hemen resmini çekip fikirlerinizi almak istiyorum

hayırdır tatlım ne sorunu çıktı benim gelinlikcin o kadar uyuşuk davranıyoki 2 haftaya biter dedi ama pek güvenemiyorum

hayırdır tatlım ne sorunu çıktı benim gelinlikcin o kadar uyuşuk davranıyoki 2 haftaya biter dedi ama pek güvenemiyorum

gelinlikçi modaevini devredecekmiş bunu bilseydim zaten en başta gitmezdim orada ilk hatayı yapmışım. ben iki gelinliği birleştirmiştim birinin altını birinin üstünü. okadarda ince ince not aldırdım karışıklık olmasın diye biraz karışmıştı çünkü birinin danteli birinin eteği birinin üstü filan neyse arkasınıda hani ipli oluyorya fermuarlı değil öyle istemiştim arkası fermuarlı yapılmış duvak düz tül yapılmış oysa altına aynı dantelden işlenmesini istemiştim ben, gelinliğin işlemelerini inci istemiştim taş dikmişler üstüne yani birsürü karışıklık canım sıkıldı baya ama giyince hepimizin hoşuna gitti allahtan yani oda yakıştı kabarıklığı filan istediğim gibi olmuş arkası değişecek sadece birde duvak

inşş canım inş istediğin gibi olur ne zaman düğün tatlım.

düğün 28 nisanda aslında gelinlik bu haliylede hoşuma gitmese vaktim vardı yenisini diktireyim dedim ama okadar bunaldımki artık. nişanlılık çok stresli geçiyor hiç yapmadığımız tartışmaları yapıyoruz üstüne birde bunlar eklenince kaldıracak halim kalmıyor artık. nasıl olsa buda güzel olmuş diye çok üstelemedim bende yakıştı çünkü çok şükür

hoşgeldin, ekle canım bekliyoruz ..

kızlarrrr yatak odası avizem buu sizce nasıl yatak başlığım kadife mor dolap beyaz lake

bana göre biraz ağır ama,evinin eşyalarına gayet uyumlu canım güle güle kullan

yatak odamda biraz ağır en çok uyan bu oldu. saol tatlım teşekkürler

Düşünüyorumda ben avizeye gelene kadar ohoooo çok işim var burada durunca bi heveslendim halbuki ben gördüğüm göreceğim en hevessiz nişanlı kızım gibi geliyo bana :) ailem ruhsuz onun ailesi uzakta ışık vaad etmiyo nişanlım desen başka şehirde e benden ancak bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…