- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #11.441
Eki Görüntüle 379065
Allah'ım gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eyle!
Dertli olanlara deva, hasta olanlara şifa, borçlu olanlara eda nasip eyle... senin her şeye gücün yeter.
merhaba kızlar herkese hayırlı cumalar dün gelinliğimi almaya gittim ama ufak bir sorun çıktı alamadım eve getireyim hemen resmini çekip fikirlerinizi almak istiyorum
iyiyim cnm seni sormalı burlar karıştı gremedim yazamdım bir türlü
hayırdır tatlım ne sorunu çıktıbenim gelinlikcin o kadar uyuşuk davranıyoki 2 haftaya biter dedi ama pek güvenemiyorum
gelinlikçi modaevini devredecekmiş bunu bilseydim zaten en başta gitmezdim orada ilk hatayı yapmışım. ben iki gelinliği birleştirmiştim birinin altını birinin üstünü. okadarda ince ince not aldırdım karışıklık olmasın diye biraz karışmıştı çünkü birinin danteli birinin eteği birinin üstü filan neyse arkasınıda hani ipli oluyorya fermuarlı değil öyle istemiştim arkası fermuarlı yapılmış duvak düz tül yapılmış oysa altına aynı dantelden işlenmesini istemiştim ben, gelinliğin işlemelerini inci istemiştim taş dikmişler üstüne yani birsürü karışıklık canım sıkıldı baya ama giyince hepimizin hoşuna gitti allahtan yani oda yakıştı kabarıklığı filan istediğim gibi olmuş arkası değişecek sadece birde duvak
kızlar ne güzel gelinlikleri diktirmeye almaya başlamışsınız ben daha çeyiz tamamlıyim diye uğraşıyorum.
merhaba kızlar herkese hayırlı cumalar dün gelinliğimi almaya gittim ama ufak bir sorun çıktı alamadım eve getireyim hemen resmini çekip fikirlerinizi almak istiyorum
kızlarrrr yatak odası avizem buu sizce nasıl yatak başlığım kadife mor dolap beyaz lake
kızlarrrr yatak odası avizem buu sizce nasıl yatak başlığım kadife mor dolap beyaz lake
Yatak odası için biraz ağır kaçmış gibi ama güzel hayırlı olsun ..
hoşgeldin, ekle canım bekliyoruz ..
bana göre biraz ağır ama,evinin eşyalarına gayet uyumlu canım güle güle kullan
yatak odamda biraz ağır en çok uyan bu oldu. saol tatlım teşekkürler
Kızlar size biraz gelinlik modelleri yükleyim
Gelinlik modelleri 2012 | Moda, Kıyafet Modelleri, Bayan Giyim, Gelinlik Modelleri, Sosyetikcadde.com
Eki Görüntüle 379105 Eki Görüntüle 379117 Eki Görüntüle 379116 Eki Görüntüle 379114 Eki Görüntüle 379113 Eki Görüntüle 379112 Eki Görüntüle 379111 Eki Görüntüle 379110 Eki Görüntüle 379109 Eki Görüntüle 379108 Eki Görüntüle 379107 Eki Görüntüle 379106 Eki Görüntüle 379104 Eki Görüntüle 379118
forever senden ALLAH razı olsun canım ya ne güzel gelinlik bunlar.birisi bize bunlardan birini bize hediye allssaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?