2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlarrrr yatak odası avizem buu sizce nasıl yatak başlığım kadife mor dolap beyaz lake

güzel ama ağır bi model ama galiba yatak odası mobilyanda ağır galiba

merhaba kızlar herkese hayırlı cumalar dün gelinliğimi almaya gittim ama ufak bir sorun çıktı alamadım eve getireyim hemen resmini çekip fikirlerinizi almak istiyorum

canım hayırlı olsun resimlerini bekliyoruz da o nasıl bi gelinlikçi öle ne dediysen tersini yapmış ama:26:

üşütmüş ölmüşmü canım anlamadım? Allah taksiratını affetsin tabiki herşeyin başı sağlık

ya kızlar azıcıkta bana straptez olmayan güzel askılı gelinlikler yükleyin yaa yardımcı olun azıcık kafam çok karışıkkkk

Naısl model istiyorsun bu Gelinlik 21 facebook bak cok model var canım
Bende straplezin üstüne tutması için birşeyler ekletebilrim
Çünkü nişanda straplezde zorlanmıştım.

çok teşekkür ederim kızlarr nisan 21 çeyizimi götürcez inşş evimin resimlerini eklerim

inşallah canım onuda merak ediyoruz

e sende haklısın tabi ama hemen alınmasa bile kafanda fikirler oluştur nasıl bi ev döşeyeceksin hangi marka beyaz eşyalar güzel hengi model kullanışlı diye

Benim gelinliğimde muhtemelen bu eklediklerime benzeyecek hrgeçen gün yenisini görüyorum yaa offf

ya bi tane görüyom beğeniyom tamam bu diyom sonra başka görüyom tamam bu diyom yine olmuyo başka görüyommm

Naısl model istiyorsun bu Gelinlik 21 facebook bak cok model var canım
Bende straplezin üstüne tutması için birşeyler ekletebilrim
Çünkü nişanda straplezde zorlanmıştım.

öyle ip askılı falan değil işte çok açık olmayacak üstü dantel geniş askılar falan koyuyorlar ne bileyim içime sinmiyo

allah yardıncın olsun tatlım herşey zamanla oluyo merak etme bende ruhsuz bir insanın ama zaman azalıncaa insan yerinde duramıyoo

evet evet bu tarz ama böyle değişik hoş bişi olsun üzerimde gören daha önce görmedim değişik bişi desin orjinal bişi olsun istiyom çok şey istiyommm biliyommmm

tatlım hasret moda evine bi bak derim genelde modelleri kapalıdır ama belki etek kısmı yada başka bi yeri hoşuna gidebilir enazından bi fikir tatlım

canım hayırlı olsun resimlerini bekliyoruz da o nasıl bi gelinlikçi öle ne dediysen tersini yapmış ama:26:

amann canım sorma güvendik gittik böyle oldu allahtan içime sindi yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…