- 4 Haziran 2009
- 2.422
- 10
- 158
- 36
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #11.461
kızlarrrr yatak odası avizem buu sizce nasıl yatak başlığım kadife mor dolap beyaz lake
merhaba kızlar herkese hayırlı cumalar dün gelinliğimi almaya gittim ama ufak bir sorun çıktı alamadım eve getireyim hemen resmini çekip fikirlerinizi almak istiyorum
gelinlikçi modaevini devredecekmiş bunu bilseydim zaten en başta gitmezdim orada ilk hatayı yapmışım. ben iki gelinliği birleştirmiştim birinin altını birinin üstünü. okadarda ince ince not aldırdım karışıklık olmasın diye biraz karışmıştı çünkü birinin danteli birinin eteği birinin üstü filan neyse arkasınıda hani ipli oluyorya fermuarlı değil öyle istemiştim arkası fermuarlı yapılmış duvak düz tül yapılmış oysa altına aynı dantelden işlenmesini istemiştim ben, gelinliğin işlemelerini inci istemiştim taş dikmişler üstüne yani birsürü karışıklık canım sıkıldı baya ama giyince hepimizin hoşuna gitti allahtan yani oda yakıştı kabarıklığı filan istediğim gibi olmuş arkası değişecek sadece birde duvak
rabbim herşeyin hayırlısnı versin herseye çare bulunur mooralim cok bozuldu kızlar müdürmün akrabası yeni evlenmşti (geçen temmuz) o hakkın rahmetine kavusmus cok üzüldüm birden bire doktor sacını kurutmamıs üsütmüş demiş makinaydı allahım herseyin hayırlısnı versin her sey olur onu anladım allah bize sevdiklerimize saglık versin hayırlı düğünler versin
Kızlar size biraz gelinlik modelleri yükleyim
Gelinlik modelleri 2012 | Moda, Kıyafet Modelleri, Bayan Giyim, Gelinlik Modelleri, Sosyetikcadde.com
Eki Görüntüle 379105 Eki Görüntüle 379117 Eki Görüntüle 379116 Eki Görüntüle 379114 Eki Görüntüle 379113 Eki Görüntüle 379112 Eki Görüntüle 379111 Eki Görüntüle 379110 Eki Görüntüle 379109 Eki Görüntüle 379108 Eki Görüntüle 379107 Eki Görüntüle 379106 Eki Görüntüle 379104 Eki Görüntüle 379118
çok teşekkür ederim kızlarr nisan 21 çeyizimi götürcez inşş evimin resimlerini eklerim
Düşünüyorumda ben avizeye gelene kadar ohoooo çok işim varburada durunca bi heveslendim halbuki ben gördüğüm göreceğim en hevessiz nişanlı kızım gibi geliyo bana :) ailem ruhsuz onun ailesi uzakta ışık vaad etmiyo nişanlım desen başka şehirde e benden ancak bu kadar
Benim gelinliğimde muhtemelen bu eklediklerime benzeyecek hrgeçen gün yenisini görüyorum yaa offf
Naısl model istiyorsun bu Gelinlik 21 facebook bak cok model var canım
Bende straplezin üstüne tutması için birşeyler ekletebilrim
Çünkü nişanda straplezde zorlanmıştım.
ya bi tane görüyom beğeniyom tamam bu diyom sonra başka görüyom tamam bu diyom yine olmuyo başka görüyommm
Düşünüyorumda ben avizeye gelene kadar ohoooo çok işim varburada durunca bi heveslendim halbuki ben gördüğüm göreceğim en hevessiz nişanlı kızım gibi geliyo bana :) ailem ruhsuz onun ailesi uzakta ışık vaad etmiyo nişanlım desen başka şehirde e benden ancak bu kadar
evet evet bu tarz ama böyle değişik hoş bişi olsun üzerimde gören daha önce görmedim değişik bişi desin orjinal bişi olsun istiyom çok şey istiyommm biliyommmm
Bu benim beğendiğim gelinliğe benziyor bu tarz gelinliklere bayılıyorum bende askı yaptırcam ama nasıl bişi olcak bilemiyorum.
Eki Görüntüle 379128
evet evet bu tarz ama böyle değişik hoş bişi olsun üzerimde gören daha önce görmedim değişik bişi desin orjinal bişi olsun istiyom çok şey istiyommm biliyommmm
Yok canım
Sen dediğim gibi Gelinlik 21 bak bi
Bu benim beğendiğim gelinliğe benziyor bu tarz gelinliklere bayılıyorum bende askı yaptırcam ama nasıl bişi olcak bilemiyorum.
Eki Görüntüle 379128
tatlım hasret moda evine bi bak derim genelde modelleri kapalıdır ama belki etek kısmı yada başka bi yeri hoşuna gidebilir enazından bi fikir tatlım
ben biliyordum çok şey istediğimi
aklına askı ile ilgili bi fikir gelirse banada söle olurmu
hasret modanın çok pahalı olduğunu söylüyorlar yaa
ben biliyordum çok şey istediğimi
aklına askı ile ilgili bi fikir gelirse banada söle olurmu
Canım benim çok şey istemiyorsun
Bende öyle bir model yok
dünyanın gelinliği var o sitede
Çeşit çok ondan dedim
evet pahalı ama model beğenirsin tatlım
Bu askı modelini seviyorum ben tatlım çok zarif duruyor ama daha değişik bişey bulursam diye bakıyorum.
Eki Görüntüle 379135 Eki Görüntüle 379136
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?