- 16 Temmuz 2010
- 19.690
- 55.175
- 1.123
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #11.681
Süper o evet benimde listemde nlifer ta uzak yollardadayı cok begeniyom nasıl sizce ?
olmaz olsun güzel yaa sözleri çok hoşuma gidiyor benim ama tavsiyem remix olsun normal hali okadar hızlı değil çünkü
cadica gökselde güzel sölemiş dinledinmi luis mugıel history de un amor istiyodum ben dnledinmi :? ama yabancı istemiyo iste
oda çok güzel ama onda dans etmeyi denedik biz hızlı geldi bize beceremedik
cadica gökselde güzel sölemiş dinledinmi luis mugıel history de un amor istiyodum ben dnledinmi :? ama yabancı istemiyo iste
gerçekten güzel söylemiş dahamı hızlı olsa acaba remix varmı acaba bundada
kıızzzlllaaarrrr
ben geldim nasılsınız
teftişimizi sıkıntısız hallettik.
aramıza yeni katılanlara hoşgeldin diyorum
geçmişi de okuyamadım. biri bana genel olarak özet geçebilir mi
gerçekten güzel söylemiş dahamı hızlı olsa acaba remix varmı acaba bundada
remix sert olur mu evet gökselin remix olsa güzel olabilir bi bakalım varmı
merhaba güzeller güzeli gelinciklerrrr...
dolu dolu bir hafta sonundan sonra o yorgunlukla işbaşı yapmak çok zor oluyo
ama, Allahıma Bin Şükür sonunda iğneden ipliğe evim yerleşti...
Rabbim hepimize ağız tadıyla oturmak nasip etsin...
herkes de böylemi olur bilmiyorum ama evime AŞIK OLDUM resmen... evden hiç çıkasım gelmediii, sanki ayrı bir huzur buldum ordaaa
sonracığımaa ablama düğün için abiye bakmaya gittik Fatih'e, O fiyatlar ne öyle yaa! 500 - 700 tl... ee yuh yanii dedim yazık günah yaa, en fazla 150 / 200 tl'lik kıyafetler sırf sezon başladı diye 3 / 5 katı fazlasına satılıyor
heee bu arada soooooooooonnnnnnn 32 gün
hosbukduk canım abonesi olduk buranın cıkamıyoruz
merhaba güzeller güzeli gelinciklerrrr...
dolu dolu bir hafta sonundan sonra o yorgunlukla işbaşı yapmak çok zor oluyo
ama, Allahıma Bin Şükür sonunda iğneden ipliğe evim yerleşti...
Rabbim hepimize ağız tadıyla oturmak nasip etsin...
herkes de böylemi olur bilmiyorum ama evime AŞIK OLDUM resmen... evden hiç çıkasım gelmediii, sanki ayrı bir huzur buldum ordaaa
sonracığımaa ablama düğün için abiye bakmaya gittik Fatih'e, O fiyatlar ne öyle yaa! 500 - 700 tl... ee yuh yanii dedim yazık günah yaa, en fazla 150 / 200 tl'lik kıyafetler sırf sezon başladı diye 3 / 5 katı fazlasına satılıyor
heee bu arada soooooooooonnnnnnn 32 gün
canım benimde 21 kaldı bende öle oldum su an aklım evimde göremiyom esyaların son halini vitrin takımı yerleşmişti kalkasım gelmedi nası bişe allah herkesi mutlu etsin huzur versin
ben bi ara müdavimdim iyice, snra iş yoğunluğu derken giremedim. hazırlıklarınız ne alemde. ben de herşey berbat gidiyor. yine de gülümsemeye ve nişanlımı sevmeye devam edebiliyorum
sabır küpüyüm maşallah
allah nasip ederse haftaya bende evimi yerleştiriyorum kendi eşyalarımı götürmek zor geliyor ama hüzünleniyorum odamı boş gördükçe içim bi tuhaf oluyor
ay kımse bana hosgeldın demedı kustum sıze paylasmıcam mobılyalarımı hıh
hoşgeldin canım
Hoşşgeldin bazen yazılanlar güme gidiyor zaten ben çok yaşıyorum birşeyler danışacak oluyorumda cevapsız kalıyorum yapıcak bişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?