2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kıızzzlllaaarrrr
ben geldim nasılsınız
teftişimizi sıkıntısız hallettik.
aramıza yeni katılanlara hoşgeldin diyorum
geçmişi de okuyamadım. biri bana genel olarak özet geçebilir mi

merhaba güzeller güzeli gelinciklerrrr...
dolu dolu bir hafta sonundan sonra o yorgunlukla işbaşı yapmak çok zor oluyo

ama, Allahıma Bin Şükür sonunda iğneden ipliğe evim yerleşti...
Rabbim hepimize ağız tadıyla oturmak nasip etsin...
herkes de böylemi olur bilmiyorum ama evime AŞIK OLDUM resmen... evden hiç çıkasım gelmediii, sanki ayrı bir huzur buldum ordaaa
sonracığımaa ablama düğün için abiye bakmaya gittik Fatih'e, O fiyatlar ne öyle yaa! 500 - 700 tl... ee yuh yanii dedim yazık günah yaa, en fazla 150 / 200 tl'lik kıyafetler sırf sezon başladı diye 3 / 5 katı fazlasına satılıyor

heee bu arada soooooooooonnnnnnn 32 gün

canım ya senin bu mutluluğunun,evinin içine sinmesinin darısı hepimizin başına inşallah:)))))))))))))))))))))))))))

hosbukduk canım abonesi olduk buranın cıkamıyoruz

ben bi ara müdavimdim iyice, snra iş yoğunluğu derken giremedim. hazırlıklarınız ne alemde. ben de herşey berbat gidiyor. yine de gülümsemeye ve nişanlımı sevmeye devam edebiliyorum
sabır küpüyüm maşallah

canım benimde 21 kaldı bende öle oldum su an aklım evimde göremiyom esyaların son halini vitrin takımı yerleşmişti kalkasım gelmedi nası bişe allah herkesi mutlu etsin huzur versin

canım benimde 21 kaldı bende öle oldum su an aklım evimde göremiyom esyaların son halini vitrin takımı yerleşmişti kalkasım gelmedi nası bişe allah herkesi mutlu etsin huzur versin

allah nasip ederse haftaya bende evimi yerleştiriyorum kendi eşyalarımı götürmek zor geliyor ama hüzünleniyorum odamı boş gördükçe içim bi tuhaf oluyor

hep öleyiz canmm evim yerleşti ama son halini görmedim gelinlik provam var nasıl oldu bilmiyom strampleze kol taktırdım dantel ins güzel bişe cıkar öle işte karısık ben de ya sabır bazen cok cekiyom ama olsun geceeck bu bugunler senin hazırlıklar ne alemde

allah nasip ederse haftaya bende evimi yerleştiriyorum kendi eşyalarımı götürmek zor geliyor ama hüzünleniyorum odamı boş gördükçe içim bi tuhaf oluyor

haftaya bende esyalarımı yerleştiriyom benim ailem uzakta ben baska sehirde calısyom nişanlım ailesi baska yerde tayinimde daha gelmedi gdiş geliş yapacam o sorunum var allah büyük diyorum nişanlılık insanı cok yıpratıtyo düğünde hayır vardır

ay kımse bana hosgeldın demedı kustum sıze paylasmıcam mobılyalarımı hıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…