2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Bu arada geln ayakkabımı yaptırıyorum hatırlarmısınız tüllü olanı provama da yetiştircek adam 1 hafta sonra hazır :) birşey daha hallloldu nişanlım çarşamba günü ankaraya geliyor beraber 4 günde ev mobilya beyaz eşya davetiye kına elbisesi ayakkabısı bakıcas sizce kaçı yetişir hahahhahaha

kızlar ya bişi sorucam, ben gelin arabasının önüne gelinlikli bebek almak istiyorum. Facede bi kadın var yapıyo ama 50 TL diyo, daha ucuza nereden bulabilirim acaba??

:)yetiştiği kadar fazla acele etmeyin içine sinsin insanın kafası karsıyo

kızlar ya bişi sorucam, ben gelin arabasının önüne gelinlikli bebek almak istiyorum. Facede bi kadın var yapıyo ama 50 TL diyo, daha ucuza nereden bulabilirim acaba??

:):) ay ben yıllarrr önce gelin arabasının önüne çaki bebeği koyacağım diyordum halada istiyorum gelinlik giymiş çaki :):):) hahaha

kına elbisesi için ne düşünüyorsun benim son 26 günüm hala karar vermiş değilim

kızlar dun bn nısanlım babam ve kayın pederım ınegole gıttık. daha ınegole gırmeden uz mobılya var babam gusel bı yer oldugunu söledı, gırdık baktık ve tam 3saat ugras sonucunda herseyı hallettık ınegolde cok dolasmamıza da gerek kalmadı. ınagole gıdıp bakıcak olan yada mobılya almayı dusunen herkeze sıddetle burayı tavsıye edebılırım. cok gusel ılgılendıler. bn ınegole buyuk bı tereddutle gıttım sadece nısanlımın aılesının gonlunu yapmak ıcın gıtmıstık hatta. ama gercekten cok ıcıme sınerek aldım herseyı.

bu salon takımım
teklılerım ve uclu zıgonlarım bıde orta sehpam var ama onun resmını cekmeyı unutmusuz yorgunluktan. renklerı daha farklı olucak bunlar sadece modeller.

yemek masam bunun gıbı fakat acılır kapanır yapılıcak. 5 tane sandalye ve resımdekı gıbı bı benç olucak.

yatak odam rengı farklı olucak ama model bu. ıcıne kendı rengınde yanlarda acılan baza yapıcaklar. yatagıda hedıye verdıler

buda oturma odamın uclusu 3+3+1+1 seklınde oturma odam fakat bazı resımlerın boyutları buyuk yukleyemedım. bıde oturma odamın cıcek zıgonları var. tv unıtemı de cekmeyı unutmusum ama kucuk bısı aldık.

kızlar bizim düğünümüz nikahla başlayacak salona girip masaya oturana kadar geçen sürede çalacak müziğe karar veremiyorum enstrumantel olsun dedik ama hareketli tavsiye edebileceğiniz birşeyler varmı

kına elbisesi için ne düşünüyorsun benim son 26 günüm hala karar vermiş değilim

walla canım tam bir model belirlemedim ama bir örnek yollayabilirim bunu çok beğeniyorum fakat straplez giymiyorum ve kollu istiyorum çaresiz kaldım sanırım istediğim gibi bir abiye bulamayacağım bunu diktirebilirimde

öğle arası nişanlım ile konuştum. babalarımız ev bakmaya gelmişlerdi. benimbabam beniim beğendiğim evi beğenmemiş. hatta hiç içine bile girmemiş. babası da ev alma konsunda yardım etmeyecekti. tartışmışlar. benimki oolmaz bu iş demiş ve çıkmış. bundan sonra daha da zorlu günler bizi bekliyor. nefretettirdiler kendilerinden artık. benim ailemde nişanlımın aileside.

çok güzller tatlım hayırlı günlerde kullan inşş.

Yardım beklemeyin be canım allah razı olsun benim ailem çok destekçim nişanlımın ailesi hiçbirşey yapmıyor biz mecburi yapıcaz ve ailem kızım önemli değil diyor ki ben ömrümce kirada oturmuş biri değilim gözlerinden sakınırlar beni ve benden daha yapıcılar onlardan destek alıyorum yoksa ev almalarını bırak hiç bir katkıları olmayışını çok daha fazla takardım...

Tatlım harika mobilyaların çok beğendim...Salon takımın hangi renk olcak tatlım..benimkide bu şekilde avangarde ama bembeyaz olmasamı diyorum bazen...Farklı bir renk ne olabilirki acaba? Güle güle kullan şekerim

cnm ya allahım yardım etsin sabır versin aileler öle bişeylere karşı gelmezlerse olmaz tatlım gidin siz beğenin içinize siniyosa tutun siz oturcaksınız sonuçta biz bunu beğendik diyin çıkın kenara onlara kalırsa hiç evlendirmicekler :2::18:

Tatlım keşke babaların yanında sizde gitseydiniz...şahsen ben hiç yanlız bırakmıyorum annemleri falan aman ağızları durmuyor bazen... Evi sizmi alcaksınız kuzum...O zaman bence nişanlınla beğenin birkaç ev bunları beğendik deyin beraber gidin ama..Bazen büyükler bizden daha çocuk olabiliyoe yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…