- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #11.701
Bu arada geln ayakkabımı yaptırıyorum hatırlarmısınız tüllü olanıprovama da yetiştircek adam 1 hafta sonra hazır :) birşey daha hallloldu nişanlım çarşamba günü ankaraya geliyor beraber 4 günde ev mobilya beyaz eşya davetiye kına elbisesi ayakkabısı bakıcas sizce kaçı yetişir hahahhahaha
kızlar ya bişi sorucam, ben gelin arabasının önüne gelinlikli bebek almak istiyorum. Facede bi kadın var yapıyo ama 50 TL diyo, daha ucuza nereden bulabilirim acaba??
ay kımse bana hosgeldın demedı kustum sıze paylasmıcam mobılyalarımı hıh
herkes burda yaaa.. ben yoğunluktan fazla takılamıcam.
çok kaynatmayın kızlarrr , kaçırıyorum sonra konuşulanları
Bu arada geln ayakkabımı yaptırıyorum hatırlarmısınız tüllü olanıprovama da yetiştircek adam 1 hafta sonra hazır :) birşey daha hallloldu nişanlım çarşamba günü ankaraya geliyor beraber 4 günde ev mobilya beyaz eşya davetiye kına elbisesi ayakkabısı bakıcas sizce kaçı yetişir hahahhahaha
:)yetiştiği kadar fazla acele etmeyin içine sinsin insanın kafası karsıyo
hep öleyiz canmm evim yerleşti ama son halini görmedim gelinlik provam var nasıl oldu bilmiyom strampleze kol taktırdım dantel ins güzel bişe cıkar öle işte karısık ben de ya sabır bazen cok cekiyom ama olsun geceeck bu bugunler senin hazırlıklar ne alemde
walla canım tam bir model belirlemedim ama bir örnek yollayabilirim bunu çok beğeniyorum fakat straplez giymiyorum ve kollu istiyorum çaresiz kaldım sanırım istediğim gibi bir abiye bulamayacağım bunu diktirebilirimde Eki Görüntüle 380877 Eki Görüntüle 380878
kızlar dun bn nısanlım babam ve kayın pederım ınegole gıttık. daha ınegole gırmeden uz mobılya var babam gusel bı yer oldugunu söledı, gırdık baktık ve tam 3saat ugras sonucunda herseyı hallettık ınegolde cok dolasmamıza da gerek kalmadı. ınagole gıdıp bakıcak olan yada mobılya almayı dusunen herkeze sıddetle burayı tavsıye edebılırım. cok gusel ılgılendıler. bn ınegole buyuk bı tereddutle gıttım sadece nısanlımın aılesının gonlunu yapmak ıcın gıtmıstık hatta. ama gercekten cok ıcıme sınerek aldım herseyı.
bu salon takımım
teklılerım ve uclu zıgonlarım bıde orta sehpam var ama onun resmını cekmeyı unutmusuz yorgunluktan. renklerı daha farklı olucak bunlar sadece modeller.
Eki Görüntüle 380855
Eki Görüntüle 380853
Eki Görüntüle 380865
yemek masam bunun gıbı fakat acılır kapanır yapılıcak. 5 tane sandalye ve resımdekı gıbı bı benç olucak.
Eki Görüntüle 380864
Eki Görüntüle 380863
yatak odam rengı farklı olucak ama model bu. ıcıne kendı rengınde yanlarda acılan baza yapıcaklar. yatagıda hedıye verdıler
Eki Görüntüle 380862
Eki Görüntüle 380861
Eki Görüntüle 380860
buda oturma odamın uclusu 3+3+1+1 seklınde oturma odam fakat bazı resımlerın boyutları buyuk yukleyemedım. bıde oturma odamın cıcek zıgonları var. tv unıtemı de cekmeyı unutmusum ama kucuk bısı aldık.
Eki Görüntüle 380859
Eki Görüntüle 380850
ay kımse bana hosgeldın demedı kustum sıze paylasmıcam mobılyalarımı hıh
öğle arası nişanlım ile konuştum. babalarımız ev bakmaya gelmişlerdi. benimbabam beniim beğendiğim evi beğenmemiş. hatta hiç içine bile girmemiş. babası da ev alma konsunda yardım etmeyecekti. tartışmışlar. benimki oolmaz bu iş demiş ve çıkmış. bundan sonra daha da zorlu günler bizi bekliyor. nefretettirdiler kendilerinden artık. benim ailemde nişanlımın aileside.
kızlar dun bn nısanlım babam ve kayın pederım ınegole gıttık. daha ınegole gırmeden uz mobılya var babam gusel bı yer oldugunu söledı, gırdık baktık ve tam 3saat ugras sonucunda herseyı hallettık ınegolde cok dolasmamıza da gerek kalmadı. ınagole gıdıp bakıcak olan yada mobılya almayı dusunen herkeze sıddetle burayı tavsıye edebılırım. cok gusel ılgılendıler. bn ınegole buyuk bı tereddutle gıttım sadece nısanlımın aılesının gonlunu yapmak ıcın gıtmıstık hatta. ama gercekten cok ıcıme sınerek aldım herseyı.
bu salon takımım
teklılerım ve uclu zıgonlarım bıde orta sehpam var ama onun resmını cekmeyı unutmusuz yorgunluktan. renklerı daha farklı olucak bunlar sadece modeller.
Eki Görüntüle 380855
Eki Görüntüle 380853
Eki Görüntüle 380865
yemek masam bunun gıbı fakat acılır kapanır yapılıcak. 5 tane sandalye ve resımdekı gıbı bı benç olucak.
Eki Görüntüle 380864
Eki Görüntüle 380863
yatak odam rengı farklı olucak ama model bu. ıcıne kendı rengınde yanlarda acılan baza yapıcaklar. yatagıda hedıye verdıler
Eki Görüntüle 380862
Eki Görüntüle 380861
Eki Görüntüle 380860
buda oturma odamın uclusu 3+3+1+1 seklınde oturma odam fakat bazı resımlerın boyutları buyuk yukleyemedım. bıde oturma odamın cıcek zıgonları var. tv unıtemı de cekmeyı unutmusum ama kucuk bısı aldık.
Eki Görüntüle 380859
Eki Görüntüle 380850
öğle arası nişanlım ile konuştum. babalarımız ev bakmaya gelmişlerdi. benimbabam beniim beğendiğim evi beğenmemiş. hatta hiç içine bile girmemiş. babası da ev alma konsunda yardım etmeyecekti. tartışmışlar. benimki oolmaz bu iş demiş ve çıkmış. bundan sonra daha da zorlu günler bizi bekliyor. nefretettirdiler kendilerinden artık. benim ailemde nişanlımın aileside.
CGDEM papatyalı sehpayı eğer almadıysan alma derim hiç kullanışlı değil
biz 2. sehpamızı aldık
çok güzller tatlım hayırlı günlerde kullan inşş.
hoş geldin tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?