- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #12.041
Kızlar işte yeni seçtiğimiz balayı odamızın resimleri bu odayıda sevmeye başladım çok şükür
Eki Görüntüle 381946 Eki Görüntüle 381947 Eki Görüntüle 381948
kızlar işte yeni seçtiğimiz balayı odamızın resimleri bu odayıda sevmeye başladım çok şükür
valla iki odanın da havası başka, hiç üzülme bence 2. de kalamıcam diye, birinci de gayet güzel değişik bir havası var
neresi burası canım?
balayı odasını işini anlamadım ki ne demek oluyo bu
Kapodakya karlık otel canım,yuvarlak yatak çok hosuma gitti bide balayına özel süsleme yapıyolar ama kısmet işte 1 gece kalıcam yıne de aklımda kalmasın diye,sonra kocişle taşınıcaz pembe odaya allah kısmet ederse
Kızlar işte yeni seçtiğimiz balayı odamızın resimleri bu odayıda sevmeye başladım çok şükür
Canım benim düğün 3 hazirando ertelemek zorunda kaldık 1 hafta,ilk odam kırmızı olandı şimdi 1 gece kalıp sonra pembede kalıcaz onu diyorum
bu hangi otelde bayıldım valla
kızlar durumumu anlatıyım. çok kişi git evini kendin beğen demiş. ben evimi beğendim de herkes beğendi bir tek benim babam beğenmedi. iş yerime çok uzakmış. her neyse gidin siz bakın dedik gönderdik babaları. nişanlımın babası fena vurdumduymaz biri. nişanımızı da yapmadı. takıların hepsini nişanlım aldı. tabii bunları babam bilmiyor. şimdi de ev konusunda yardım etmeyeceğini söylüyor. nişan borcu var daha nişanlımın, ev, mobilya, sonra bi araba isteriz dimi o var. biz ne zaman yaşayacağız. ben biliyorum babam benim kötülüğüm için demiyor ama çokta inat yapıyor.
"olmaz bu iş demiş" ayrılmış nişanlımın babasının yanından demiştim. öyle değilmiş " bakın işinize " demişöyle kalkmıiş. şimdi nişanlım da yapacak bişey bulamıyor. babam da beni aileden hatta nişanlımdan soğutmak için elinden geleni yapıyor. annem de kraldan çok kralcı. benim yanımda değil. maksat abcde üzülmesin. nişanlandığım günden beri ağlamadığım bir gün yok. seviyorum da. sevdiğimi de anlamıyorlar. daha 25 yaşındasın evde mi kaldın diyorlar. cümleye bakın ya. ben evde kalmışlığa mı üzülüyorum. benm duygularım yok mu. ben sevemez miyim. ama onlara göre abcde şunu yap bunu yap. hep yönetecekler. nişanlıma dedim babanı ikna et alsın ev yoksa olmayacak bu iş diye. daha hiç konuşmamış o da bunaldı napsın. en iyisi atalım nişanı da gitsin mutlu olacağı biriyle evlensinhee bir de ağlamam bile suç. hemen sulandırma gözlerini diyorlar. ne beter bir durum. ben evlilik hazırlığı yaparken sevdiğim adama kavuşma planları yaparken hasretinden ölürken başıma gelene bakın. ama ben bilyordum yaa. ben ne zaman mutlu oldum ki. hep böyle işine karışanlar oolursa mutlu falan olamazsın. hayatımı bile yaşayamadım bir gün gülemedim.
nevşehir karlık otel tatlım,kapadokya,ayrıntıları da vereyim sana,2 kişi gecelik fiyat 210 tl kahvaltı var,diğer öğünler gezerken yiyosun yani dışardan
nevşehir karlık otel tatlım,kapadokya,ayrıntıları da vereyim sana,2 kişi gecelik fiyat 210 tl kahvaltı var,diğer öğünler gezerken yiyosun yani dışardan
saliha senin düğün ne zaman canım
canım karamsar olma diyeceğim ama yapma canını sıkma
kim evlenirken sorunsuz problemsiz evlenmişkii
off sanki bu yollardan onlarda geçmediler
istediğimiz biraz anlayış biraz bizimde bir karar verebileceğimizi görmeleri
hiç kimsede mutsuz olmak için evlenmez onlar bunu görmüyorlar
sabır herşeyin ilacı sakin ol tatlım
burda sen ve nişanlın önemlisin ve sizin ne istediğiniz önemli
inşallah hayılı bir şekilde tez zamanda düzelir tatlım sen ayaklarının üzerinde dik bir şekilde kararlılığını ailene anlatırsan
başarmış sayılırsın
kolay gelsin tatlım canını sıkma sen
10 haziran canım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?