2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Kızlar işte yeni seçtiğimiz balayı odamızın resimleri bu odayıda sevmeye başladım çok şükür
Eki Görüntüle 381946 Eki Görüntüle 381947 Eki Görüntüle 381948

buda iptal olan,şimdi sadece 1 gece kalabileceğimiz oda
Eki Görüntüle 381949 Eki Görüntüle 381950

valla iki odanın da havası başka, hiç üzülme bence 2. de kalamıcam diye, birinci de gayet güzel değişik bir havası var
neresi burası canım?

valla iki odanın da havası başka, hiç üzülme bence 2. de kalamıcam diye, birinci de gayet güzel değişik bir havası var
neresi burası canım?

Kapodakya karlık otel canım,yuvarlak yatak çok hosuma gitti bide balayına özel süsleme yapıyolar ama kısmet işte 1 gece kalıcam yıne de aklımda kalmasın diye,sonra kocişle taşınıcaz pembe odaya allah kısmet ederse

Kızlar işte yeni seçtiğimiz balayı odamızın resimleri bu odayıda sevmeye başladım çok şükür
Eki Görüntüle 381946 Eki Görüntüle 381947 Eki Görüntüle 381948

buda iptal olan,şimdi sadece 1 gece kalabileceğimiz oda
Eki Görüntüle 381949 Eki Görüntüle 381950

canım çok güzeller boşuna takma iki odanında havası farklı hoş yani

olayın şurasından bak eger ertelemeseydin sadece bir odada kalacaktın sıkılmazsın ertelenince 2 odada da kalacaksın farklı olacak mekan değişikliği gibi olur ee tabi odadan odaya geçerken toplanmak olacak ama olsun

değişik ve eğlenceli olacak çünkü 2 odanında konsepti farklı

hayırlısı olsun tatlım

kızlar durumumu anlatıyım. çok kişi git evini kendin beğen demiş. ben evimi beğendim de herkes beğendi bir tek benim babam beğenmedi. iş yerime çok uzakmış. her neyse gidin siz bakın dedik gönderdik babaları. nişanlımın babası fena vurdumduymaz biri. nişanımızı da yapmadı. takıların hepsini nişanlım aldı. tabii bunları babam bilmiyor. şimdi de ev konusunda yardım etmeyeceğini söylüyor. nişan borcu var daha nişanlımın, ev, mobilya, sonra bi araba isteriz dimi o var. biz ne zaman yaşayacağız. ben biliyorum babam benim kötülüğüm için demiyor ama çokta inat yapıyor.
"olmaz bu iş demiş" ayrılmış nişanlımın babasının yanından demiştim. öyle değilmiş " bakın işinize " demişöyle kalkmıiş. şimdi nişanlım da yapacak bişey bulamıyor. babam da beni aileden hatta nişanlımdan soğutmak için elinden geleni yapıyor. annem de kraldan çok kralcı. benim yanımda değil. maksat abcde üzülmesin. nişanlandığım günden beri ağlamadığım bir gün yok. seviyorum da. sevdiğimi de anlamıyorlar. daha 25 yaşındasın evde mi kaldın diyorlar. cümleye bakın ya. ben evde kalmışlığa mı üzülüyorum. benm duygularım yok mu. ben sevemez miyim. ama onlara göre abcde şunu yap bunu yap. hep yönetecekler. nişanlıma dedim babanı ikna et alsın ev yoksa olmayacak bu iş diye. daha hiç konuşmamış o da bunaldı napsın. en iyisi atalım nişanı da gitsin mutlu olacağı biriyle evlensin hee bir de ağlamam bile suç. hemen sulandırma gözlerini diyorlar. ne beter bir durum. ben evlilik hazırlığı yaparken sevdiğim adama kavuşma planları yaparken hasretinden ölürken başıma gelene bakın. ama ben bilyordum yaa. ben ne zaman mutlu oldum ki. hep böyle işine karışanlar oolursa mutlu falan olamazsın. hayatımı bile yaşayamadım bir gün gülemedim.

canım karamsar olma diyeceğim ama yapma canını sıkma
kim evlenirken sorunsuz problemsiz evlenmişkii

off sanki bu yollardan onlarda geçmediler
istediğimiz biraz anlayış biraz bizimde bir karar verebileceğimizi görmeleri

hiç kimsede mutsuz olmak için evlenmez onlar bunu görmüyorlar

sabır herşeyin ilacı sakin ol tatlım

burda sen ve nişanlın önemlisin ve sizin ne istediğiniz önemli

inşallah hayılı bir şekilde tez zamanda düzelir tatlım sen ayaklarının üzerinde dik bir şekilde kararlılığını ailene anlatırsan
başarmış sayılırsın

kolay gelsin tatlım canını sıkma sen

nevşehir karlık otel tatlım,kapadokya,ayrıntıları da vereyim sana,2 kişi gecelik fiyat 210 tl kahvaltı var,diğer öğünler gezerken yiyosun yani dışardan

tüm odaların fiyatı aynımı valla hi ben bayıldım canım nişanlıma hemen göstermek istiyorum ekimde nasıl olur acaba burası

balayı çiftlerine bu fiyat canım,hem süslüyolarda gördüğün üzere daha çok odası var jakuzılı çogu erken davranın benim gibi oda secerken zorlanma tatlım ben bayıla bayıla gıdıcem sımdıden heyecanlıyım,farklı bı balayı olacak bızımkısı

iki sene kadar önce olaylar olmuştu evde ve onları üzmeyeceğime yemin etmiştim. snra tanıştım nişanlımla ve ona dedim ki babam olmaz derse olmaz. sakın benden bi çaba bekleme dedim. şimdi onu azad etmek için kendimden soğutmaya çalışıyorum istemeye istemeye
bir de kansızlık vardı bende, geçen ay çıkmıştı ilaç kullandım. ilerleme yokmuş. doktor hastaneye yatıracak 3 gün damardan demir vereceklermiş. birkaç gün sonra hastaneye yatıcam. inşallah çıkamam oradan bile diyorum. lanetli gibi bişeyim çünkü ben. ne mutlu olabiliyorum ne mutlu edebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…