2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

tatlım kayınpederin almak zorunda mı * siz ikiniz çıktınız yola bakın bulun ufacık bi ev alın kredi ile ödeyin.
biz öyle yaptık. ne kendi aileme nede ailesine dil dökmektense çıktık bi yola alıcaz dedik ve aldık

işimize karışmasalar. ahh ne güzel olur. kimseden tek iğne istemiyorum. ama iki tarafta inat etti. ve pes eden ben olucam. bu kadar.....

Tatlım sıkma canını..Şimdiki çocuklar böyle ne yazıkki..Biraz dinlen ve uyu tatlım kendine gel..Şu anda çok sinirlisin biraz dşün karar ver canım.
sağol canım,vet malesef öyleler.bıktım,emekli olmak istiyorum deyince de deneyimli hocalarımız:''oo daha kaç yıl çalıştınız ki'' diyolar..ama insanı bu hale getiriyorlar.

bende öğretmenim seni çok iyi anlıorum üzülme sıkma canını
sıkmamaya çalışıyorum canım,teşekkür ederim..

hoşgeldin canım eylül., takma kafana sakin o boşver, zamane çocukları hep böyleler işte, ukala,şımarık , Allah akıl fikir versin. Ailelerine ve siz öğretmenlerine sabır versin

teşekkürler canım,hoşbuldum..aylardır takmayayım diye uğraşıyorum ama cidden demek yıpranmışım,çok içime atmışım..hala o kadar bitkin hissediyorum ki..Allah'tan yarın başka okulda dersim var,ordaki ........ çocukları bi daha görmeyeceğime seviniyorum..

Miskaaa,ben de o tarihte nasipse ordayım,bakarsın karşılaşırızzzzayy kuzucum ne çok isterdim görüşmek,ama hem senin misafirlerin var yoğunsun,nişanlına doyacaksın,gezecek gezdireceksin sizinkileri,belki eksiklerini tamamlicaksın,hem de ben aynı durumda olucam..yerleştikten sonra inşaallah

canım üzme kendini..hiçbirimiz dört dörtlük yaşamıyoruz herşeyi..emin ol bu zamanlarda birbirinize tutunursanız sonra çok kuvvetli olur bağınız.aileni tatlılıkla ikna etmeye çalış,olaylar çok sıcakken acele etme,biraz bekle sabret.olay soğusun,babanın öfkesi geçsin anlayacaktır emin ol..isyan etme,bol bol dua et,Allah'a sığın..o kimseyi boş çevirmez,rahmeti boldur..Allah hepimizin yardımcısı olsun,zor iş evlenmek..

Kızlar işte yeni seçtiğimiz balayı odamızın resimleri bu odayıda sevmeye başladım çok şükür
Eki Görüntüle 381946 Eki Görüntüle 381947 Eki Görüntüle 381948
buda iptal olan,şimdi sadece 1 gece kalabileceğimiz oda
Eki Görüntüle 381949 Eki Görüntüle 381950

canım ikisi de birbirinden güzel,ben de karlık'a bakarken en çok yuvarlak yatakları sevdim ama güzel tarafı,2 ayrı ortam olacak,vardır bi hayır..biz hala ayarlayamadık..Karlık'ın odalarını beğeniyorum ama o yaz sıcağında kapadokya pek cazip gelmiyor,kurak yerleri pek sevmiyorum.doğayla iç içe bir yer istiyorum..ama millet de akdeniz sahillerinden vazgeçmiyo,insanın kafasını karıştırıyo..aman ne diye başkalarına bakıyorsam,sonuç itibariyle ikimiz de doğa düşkünü müyüz evet,denize girme derdimiz mi var hayır.sonunda Karadeniz seçicem o olucak..

ya kızlar bi de şey sorucam,nişanlımın bi arkadaşı Antalya side'de yeşilvadi diye bi yer önermiş..nasıl oralar sizce?Sakin mi,kalabalık sevmiyorum ben..her yere yakın demiş,bilgisi olan yazabilir mi,artık karar verelim biz de ya kalıcaz ortalıkta..:44::44:

tatlım ya ümzme kendini desemde üzüleceksin biliyorum..bizdede durum aynı aslında karşı taraf bir kuruş vermiyorlar bize herşeyi biz ödüyoruz bunların çoğunu babam bilmiyor..biz kirada oturcaz tatlım. senin babanda ev diye niye tutturmuş anlamadım zmanla alırsını ev yani. her yeni evlenen çiftin evimi var snki. karşı taraf herşeyi yapmaya mecbur ama ev almaya mecbur değil..bence senin ailen bu işin bozulmasını istiyor bahane arıyorlar tatlım..Allah yardmcın olsun.
Lütfen ağzındn ölüm lafı falan çıkmasın tatlım...duymayalım bir daha..bunlarda geçecek ve çok mutlu olcaksınız inş...

Son düzenleme:
ya bayıldım,zevklerimiz benziyor..benim indirdiğim gelinliği paylaşmışsın sen de..

canım hangisini indirmiştin görmemişim bu modellere bayılıyorum aynısını alamasamda çok benzeri olucak inşallahbide kına için pembeli grili olana hastayım facebook ta satılıyor ama 700 mü 800 mü ne fazla geldi kına için zaten ilk gelinliğimi giyeceğim sonra çıkarıp kınalığımı giyeeceğim o yüzden uyguna halletmem lazım 200 300 civarı bi fiyata bulurum inşallah

bende soruyum yaa bizde yolda kalıcaz yoksa
Cornellia Diamond Golf Resort & Spa
bu nasıl nette fotolara bakıyordum sevdim antalyada imiş bilgisi olan varmı

canım zor bir durumun içine düşmüşsün sen, aileninde anlayış göstermesi gerek ama sonuçta sevdiğin insan, o kadar bekledin ,çıktınız bir yola. senin durumunu yeri geldiği zaman ailen bile anlamıyor valla. hiç müdare etme dediklerine kulak asma , ağlamak istiyorsan ağla, sulu gözlülükle ne alakası var canım.biz astıkça her iki tarafta üstümüze geliyor çünkü. ama bu kararını iyi düşün. tamam aileni üzmeyeceksin tabi ama sen sevdiğinden de hiç yokten yere sebep çıkarıp ayrılmanı mı istiyorlar anlamadım? eğer hiçbir sebep yokken , sadece evi bahane edip sizi ayırıyorlarsa kızma bana ama canım bunun adı bencillik olur bana göre

geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine , stresten de belki ilerleme kaydetmemişsindir.o nasıl söz yaaaa Allah korusun ölüm falan. duymamış olalım bir daha. daha güzel günler çok yaşayacaksın Allahın izniyle

ayy, ne biçim laflar onlar öyle yaaa ( deme öyle canım benim, Allahım korusun. inşaallah tez zamanda gönlüne göre olur her şey. baban da yaptığından pişman olmaz umarım, seni bu kadar üzüyo, yazık değil mi sana ev de hemen olmayıversin, ne varmış yani? kendi anası babası, evlenirken senin annene dört dörtlük yapmış mı her şeyi bakalım... biraz anlayışlı olsalar ölürler sanki. ama sen pes etme sakın, mutlu olacağına inanıyosan bırakma aşkını, diren her zorluğa. Allah yardımcın olsun.

aman da üzmüşler mi benim kuşumuuu, kıyamam sana. umarım biz düzgün evlatlar yetiştirebiliriz de, arkamızdan çocuğumuzun öğretmenleri, arkadaşları böyle konuşmazlar.. sen sıkma canını, ne de olsa ergen, yaptığı hiçbi şeyin farkında değil. ve çok acımasız oluyo çocuk-ergen milleti. sık dişini bak, dönemin bitmesine ne kaldı. sonra süper günler seni bekliyo inşallah, yepyeni bi hayat :)

bizim vuslat ağustosa kalır ben sana deyim, öncesinde çook zor, halimiz duman olcak :) ama olsun, hepsi taptatlı telaşlar, yoğunluklar. o kadar alıştım ki kafamda düğün planı projesi yapmaya, düğün bitince boşluğa düşücem :)

ya canım, denizle sıkıntın olmasa sana marmaris-selimiye köyünü önerirdim. hayatımda gördüğüm en güzel denizlerden biri ve muhteşem bi ortamı var, sessiz, aşırı sakin ve huzur dolu. iskeleye kurulan masalarda, denizin üzerinde akşam yemekleri.. ay nasıl özlediimm :)) biz de kısmetse bodrumdaki balayımızdan önce 2 gün selimiyeye kaçıcaz, oraya gitmeden olmaz :)

ayy bu ne güzel bi otelmiişşş :) odalardan direkt havuza girebilme olayı kalbimi çaldı valla, eğer o odalarda yer varsa gidilir valla :)

çok üzüldüm ya allahım sana sabır versin :18: ilk zamanlar bnmde annem sorun çokarıyodu at yüzüğü diyodu direndim atmadım çok şükür ha iyi mi yaptım bilmiyorum ama çok seviyorum vazgeçemiyorum şükürler olsunki artık problem çıkartmıyo sende seviyosan, mutlu olacağına inanıyosan eğer diren hiç ağlama istiyorum seviyorum de onlarda bıkar artık üstelemezler

dün lazer di bugun de balayı meselesi ile uğraşmaktayım kızlar
şimdi 2 yada 3 gün kalıcaz o yüzden istanbula uzak bi yer olmamalı napsak bilemedim bu arada
6 ay 3 hafta kaldı ay nası mutluyum anlatamam

günaydınlaaarrr herkeseeeee.....

yeni bir gün, takvimlerden 1 yaprak daha eksildi.....

Hepimiz adım adım mutlu sona yaklaşıyoruzzzz

Son düzenleme:

günaydınlaaarrr herkeseeeee.....

yeni bir gün, takvimlerden 1 yaprak daha eksildi.....

Hepimiz adım adım mutlu sona yaklaşıyoruzzzz

günaydın kızlarrr

günaydın hanımlarr nasılsınız bakalım

günaydın gelinciklerrrrr

Günaydınnn Arkadaşlar

Günaydın gelincikler
Güzel günler:123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…