- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #12.081
dün lazer di bugun de balayı meselesi ile uğraşmaktayım kızlar
şimdi 2 yada 3 gün kalıcaz o yüzden istanbula uzak bi yer olmamalı napsak bilemedim bu arada
6 ay 3 hafta kaldı ay nası mutluyum anlatamam
ayy, ne biçim laflar onlar öyle yaaa( deme öyle canım benim, Allahım korusun. inşaallah tez zamanda gönlüne göre olur her şey. baban da yaptığından pişman olmaz umarım, seni bu kadar üzüyo, yazık değil mi sana ev de hemen olmayıversin, ne varmış yani? kendi anası babası, evlenirken senin annene dört dörtlük yapmış mı her şeyi bakalım... biraz anlayışlı olsalar ölürler sanki. ama sen pes etme sakın, mutlu olacağına inanıyosan bırakma aşkını, diren her zorluğa. Allah yardımcın olsun.
aman da üzmüşler mi benim kuşumuuu, kıyamam sana. umarım biz düzgün evlatlar yetiştirebiliriz de, arkamızdan çocuğumuzun öğretmenleri, arkadaşları böyle konuşmazlar.. sen sıkma canını, ne de olsa ergen, yaptığı hiçbi şeyin farkında değil. ve çok acımasız oluyo çocuk-ergen milleti. sık dişini bak, dönemin bitmesine ne kaldı. sonra süper günler seni bekliyo inşallah, yepyeni bi hayat :)
bizim vuslat ağustosa kalır ben sana deyim, öncesinde çook zor, halimiz duman olcak :) ama olsun, hepsi taptatlı telaşlar, yoğunluklar. o kadar alıştım ki kafamda düğün planı projesi yapmaya, düğün bitince boşluğa düşücem :)
ya canım, denizle sıkıntın olmasa sana marmaris-selimiye köyünü önerirdim. hayatımda gördüğüm en güzel denizlerden biri ve muhteşem bi ortamı var, sessiz, aşırı sakin ve huzur dolu. iskeleye kurulan masalarda, denizin üzerinde akşam yemekleri.. ay nasıl özlediimm :)) biz de kısmetse bodrumdaki balayımızdan önce 2 gün selimiyeye kaçıcaz, oraya gitmeden olmaz :)
ayy bu ne güzel bi otelmiişşş :) odalardan direkt havuza girebilme olayı kalbimi çaldı valla, eğer o odalarda yer varsa gidilir valla :)
Eki Görüntüle 382322 Eki Görüntüle 382323 Eki Görüntüle 382324
Bizde bu otele gideceğiz
Kremlin Palace-Antalya
Günaydınnn Arkadaşlar
günaydın gelinciklerrrrr
günaydın kızlarrr
günaydınlaaarrr herkeseeeee.....
yeni bir gün, takvimlerden 1 yaprak daha eksildi.....
Hepimiz adım adım mutlu sona yaklaşıyoruzzzz
Bizde bu otele gideceğiz
Kremlin Palace-Antalya
konsept harika canım, iyi balayılarııı :)
hangi tarihler arası gidiceksin ve fiyat olarak ne kadar canım?
kaç gece ne kadara mal oldu canım çok güzel
Bizde bu otele gideceğiz
Kremlin Palace-Antalya
Günaydınlar
Canım benim
Az kalmış
Çabucak geçer günler inşallah canım
inş. çabuk geçer :18:
:) ağva olabilir tatlım hem ykın hemde çok güzel otelleri var
Bizde bu otele gideceğiz
Kremlin Palace-Antalya
imam nıkahı yaptıran varmı aramızda
İnşallah Canım İnşallah
Sabah Yürüyorum İşe Gelirken Ay Dİorum Aşkımın Yanımda Uyansaydı Hep Hayaller Hayaller
ağvaya ben Ailemle Gitmiştim Pek Beğenmedim Orayı Canım Ya
Vavvvvv Harika Gözüküyor Canım
4 gece 1432 Tl
Günlük 358 Tl
Ama herşey dahil
Sabah-Öğle-Akşam Yemekleri açık büfe
Sınırsız Yerli içki
imam nıkahı yaptıran varmı aramızda
iyiymiş canım bizde bu civalarda düşünüyoruz en fazla gecelik 400 olsun diye konuştuk aşkımla
oda göl evlerini beğendi ama o maksadını aşmış
akşam gösteriyim bu oteli de yorumlar nası gidenler beğenmişmi canım araştırdın mı
Memnun olanda var olmayanda
Benim iş yerinden arkadaşım gitti o çok memnun kaldı
Bende ona güvenerek gidceğim
işimize karışmasalar. ahh ne güzel olur. kimseden tek iğne istemiyorum. ama iki tarafta inat etti. ve pes eden ben olucam. bu kadar.....
Memnun olanda var olmayanda
Benim iş yerinden arkadaşım gitti o çok memnun kaldı
Bende ona güvenerek gidceğim
Ayyy tatlım bayıldım dış görünüşü çok güzellll...
Bu arada günaydın kızlarrr
Canım dün gittim bir merkeze görüştüm alexandraya başlıyorum kadın oturdu tüm makinaları anlattı bana..Ipl'in 4 seansı alexandranın 1 seansına eşitmiş..Ipl'de çözümmüş ama çok uzun sürüyormuş..Bikini teks seans 150 tl'miş..Ama şu anda kampanya varmış 2 seans ücreti verene 3-4.seans ücretsizmiş yani tek seans 75 tl'ye denk geliyor..dahada iyisi 5.seansta tüylerde azalmaya göre 75 tl üzerinden indirim yapıcaklarmış kampanyaya dahil olduğum için..Çok beğendim ben burayı haftaya perşembe iş çıkışı randevu aldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?