2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

aynen bizide çaldı canım ama 3 gece en az 2870 den başlıyo fiyatlar otelde bunlar kaç tl olur Allah bilir çof fazla geldi rakam bana

Canım benim
Az kalmış
Çabucak geçer günler inşallah canım

İnşallah Canım İnşallah

inş. çabuk geçer :18:

Sabah Yürüyorum İşe Gelirken Ay Dİorum Aşkımın Yanımda Uyansaydı Hep Hayaller Hayaller

:) ağva olabilir tatlım hem ykın hemde çok güzel otelleri var

ağvaya ben Ailemle Gitmiştim Pek Beğenmedim Orayı Canım Ya

Vavvvvv Harika Gözüküyor Canım

4 gece 1432 Tl
Günlük 358 Tl
Ama herşey dahil
Sabah-Öğle-Akşam Yemekleri açık büfe
Sınırsız Yerli içki

iyiymiş canım bizde bu civalarda düşünüyoruz en fazla gecelik 400 olsun diye konuştuk aşkımla
oda göl evlerini beğendi ama o maksadını aşmış
akşam gösteriyim bu oteli de yorumlar nası gidenler beğenmişmi canım araştırdın mı

Memnun olanda var olmayanda
Benim iş yerinden arkadaşım gitti o çok memnun kaldı
Bende ona güvenerek gidceğim

işimize karışmasalar. ahh ne güzel olur. kimseden tek iğne istemiyorum. ama iki tarafta inat etti. ve pes eden ben olucam. bu kadar.....

kendi aileni durdurmak sana diğer tarafı durdurmakta nişanlına kalmış şimdi böyle önüne geçemezseniz evlenince napıcaksınız ?

kızlar size bi tavsiye sakın evlenelim de gerisi kolay diye düşünmeyim. evlendikten sonra daha sık daha uzun bir arada olmak zorundasınız en önemlisi de saygı göstermek zorundasınız..
yani evlenmeden önce önüne geçemiyorsanz ve mantığınız bi evlenelim hepsi hallolur ise malesef evlendikten sonra daha çok üzülürsünüz

Son düzenleme:
Memnun olanda var olmayanda
Benim iş yerinden arkadaşım gitti o çok memnun kaldı
Bende ona güvenerek gidceğim

Ayyy tatlım bayıldım dış görünüşü çok güzellll...

Bu arada günaydın kızlarrr

Canım dün gittim bir merkeze görüştüm alexandraya başlıyorum kadın oturdu tüm makinaları anlattı bana..Ipl'in 4 seansı alexandranın 1 seansına eşitmiş..Ipl'de çözümmüş ama çok uzun sürüyormuş..Bikini teks seans 150 tl'miş..Ama şu anda kampanya varmış 2 seans ücreti verene 3-4.seans ücretsizmiş yani tek seans 75 tl'ye denk geliyor..dahada iyisi 5.seansta tüylerde azalmaya göre 75 tl üzerinden indirim yapıcaklarmış kampanyaya dahil olduğum için..Çok beğendim ben burayı haftaya perşembe iş çıkışı randevu aldım..

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım ben hala ıpl deyim ve mecburun parayı ödedim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…