2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Günaydın tatlım nasılsın?

Çok iyi yapmışsın canım
Kampanyada çok iyimiş
Yalnız bazı yerlerde özel ayrı bikini ayrı geçiyor sordun mu?

Bende Kampanyada yazılmıştım
Özel+Bikini+Koltuk altı 150 Tl gidiyorum

Benim 2 ayda 1 randevum denk geliyor
İlk 1,5 ayda 1 di
En son 26 şubatta gittim
Hala çıkmadı düşün çok rahat ediyorum

Son düzenleme:

Şükür tatlım iyiyim sen nasılsın.
Tatlım tüm dedi ama bilmiyorum...Popişini falan al gel dedi canım tümdür herhalde..gösterdi işte yapacağı kısımları özel derken neresi oluyor anlamadım ben

Tuğçem benimde seans aralığım 2,5 ay olacakmış...2 ay temiz temiz dolaşcakmışım..Ayy ben ıpl'de hiç temiz olamamıştım yawwww...bakalım bunda olcakmı gerçekten..Birde seanstan 10 gün sonra rutuş varmış çok acıyormu tuğçeeee...sana inandım güvendim aldım başımı gidiyorum

kızlar siz şimdi devamlı bakıyorsunuz antalya harici güzel bir otel önerir misiniz ? çok şaşalı olmasına gerek yok. tercihen bodrum marmaris yada çeşmee

merhaba canım,
stresin ağır geldiği dönemdesiniz,yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz,
yalnız olmadığını, tüm gelin adaylarının benzeri sıkıntılar çektiğini,(birşeyleri hep idare etmek durumundayız)
bunların birgün hiç önemi kalmayacağını,herkesin yeni düzene yavaşta olsa alışacağını düşünür,
güzelliklere odaklanırsan daha kolay geçer senin için.
insanın psikolojisi olumsuzluklardan çok etkilenince bir zaman sonra olumlu hiçbir şey yokmuş,yada yetersizmiş
gibi gelir,inanıyorum ki hayırlısıyla hepsi geçecek ve çok güzel olacak, sanma ki sadece senin ailen olumsuz etkileniyor,
diğer tarafta bu yeni yaşantıya alışmakta zorlanıyor ,el birliği sabır anlayış derken bir bakmışsın ki düğün olmuş bitmiş.
gülerek hatırlarsın bu günlerini inşallah, mutlulukla kal...

nasılsın tatlımm

sağol canım, iyiyim sen nasılsın?

Çok süper, hep gitmek istediğim bir yer

biz balayına gitmiyoruz eğer süpriz olursada ben amasraya gitmek istiyorum
bizde amasraya gidicez canım ama daha araştırmadım nereler var fiyatları nasıl? senin bilgin var mı? nereler var?

sağol canım, iyiyim sen nasılsın?

Çok süper, hep gitmek istediğim bir yer

bizde amasraya gidicez canım ama daha araştırmadım nereler var fiyatları nasıl? senin bilgin var mı? nereler var?

çok araştıramadım ama çok güzel diyolar ve fiyatlarda çok değil 2 kişinin günlüğü en fazla 250 falan bartına çok güzel diyolar bakalım gidersek eğer hiç umidim yokta nese öle işte

günaydın kızlar o kadar moralim bozukki nerden başlasam nasıl anlatsam bilmiyorum

hayırdır tatlım ne oldu

Kızlar takı işlerini ne yaptınız??

Benim annem babm 2 Bilzeik takcaklar
22 Gr Ray bileziklerden
Kardeşimde bileklik takcak nazar boncuklu
Gözüme az geliyor ama çok masraf var ailemde bu kadarını yapabiliyor
Bababma dün kızdın mahcup olcaz diye
O da verdiği evi yüzüme vurdu
İstersen evin anahtarını takayım diye
Sanki görgüsüzüz de al ev verdim buda anahtarı der gibi dedim
Alıngan oldum iyice
Gülerek söyledi ama işte bende bi ev verdiniz ikide bir söyliyecekseniz istemiyorum dedim

hayırdır tatlım ne oldu

ne olmadı ki canım yaa dün çarşıya çıktık şu nevresimlik kumaşlar vs için
annem teyzem kayınvalidem görümcem ben gittik eminönüne
daha önce anlattığım bi konu vardı gördünmü bilmem kayınvalidemin falan ben görmeden bazı şeyler almaya kalkmasından falan bahsetmiştim
neyse dün o konu yüzünden bende gittim onlarla çarşıya o bişeye karışmadan ben kendim seçeyim diye.
bu beni paldır küldür bi tülcüye soktu tül seç diyo dedim anne salonda daha hiç birşey yok ne koltuk ne mobilya ne halı ben neye göre tül seçeyim o da dedi işte tüln renklisimi olur koltukla ne alakası var falan bende dedim boş odada tül canlanmıyo gözümde işte nasıl bişi seçicem bilmiyorum buda kızdı bende maddi olarak ona göre hazırlıycam kendimi işte tülün seçilemeyecek nesi var ya beyaz olur ya krem olur falan hem sayıyo hem kızdı gidiyo neyse bende dedim koltuklara ne zaman bakalım (bi ara yine kayınvalidemle kayınpederimin görüp beğendiği bizede bakın dediği bi koltuk vardı gidin sizde bakın demişti çok sinir olup yine sesimi çıkarmadığım bi konuydu gidip nişanlımla bakmıştık ama tartıştık o gün nişanlımda bana renk falan göstermişti bende ona küsüm ya ne gösterse he demiştim kodlarını almıştı rengin desenin falan babasına vermiş o kartı biz beğendik renkleride bu diye kayınpederimde dün gidip pazarlığını yapıp alacakmıştı koltuğu ama benim haberim yok bende koltuk soruyorum) dedim dedi baban bugün gidecekti işte almaya e ben adam gibi görmedimki o koltuğu selçukla tartışmıştık bakamadım dedim o gün nişanlım annemlerin beğendiği bi koltuk var dedi gittik ona bile bakamadan tartıştık başka koltukta görmedim dedim bide ona kızdı arayım o zaman adam boşa gitmesin almasın falan dedi annesi beğenmiş ne demek annesi beğense pazarlığını yapar alırdı bile şimdiye falan dedi bende niye yanlış anlıyorsun anne öyle demek istemedim dedim ya tatlım sonuçta kocaman kaç katlı mağazaya gitmiştik insan gezer önce bi içini öyle karar verir dimi o model olsunmu yoksa başka güzel varmı diye neyse aradı kayınpederimide gitme alma akşam konuşuruz vs dedi sonra bi gelinlikçiye girdik bi gelinlik denedim straptezdi kayınvalidem yine askı olsun çok açık falan dedi bu seferde annem coştu bi kere giyeceksin kimse karışmasın dedi bu seferde görümcem kimse karışmıyo zaten falan diye söylendi bi ağız tartışmasıda orda oldu sonra ben kayınvaideme anneme alınma beni gelinlikle görünce duygulandı ondan bağırdı falan dedim yok sorun yok falan dedi neyse biraz daha alışveriş yaptık ben bişi yok gibi davrandım falan biraz aramız iyi gibiydi sonra bi ara teyzem kayınvalidem için ağzına s..tığımının halimesi demiş bunuda görümcem duymuş annesine söylemiş ben anladım bi tuhaflık olduğunu suratları çok asıktı ama ben sanıyorum hala tüle koltuğa takıldı eve gelince bana mesaj atmış kayınvalidem melike teyzene söyle ağzıma s... sessiz s.... etraftan duyuluyor diye o an başımdan aşağı kaynar sular döküldü teyzem bunu nasıl yapar diye dün geceden beri ağlamaktan gözlerim şişti ne yapıcam şimdi bilmiyorum

Canım benim yaa
Off sen baştan vermişsin kadının eline ipleri her dediğine suusyorsun
Bu senin hayatın o evde sen yaşayacaksın neden bu kadar müdahale???
Ayrıca neden nişanlın ailesi ile konuşmuyor bırakın biz beğenelim diye
Şimdi sorun değil belki ama ilerde bunlar sorun olur
Teyzende ayıp etmiş ama haklı yani seni savunmuş sadece iç güdüsel tatlım
Senin üzülmene kızmana dayanamamıştır
Bence alttan almayı bırak artık daha cok tepene çıkarlar sonra

Off yaaa zaten çiftler kendi aralarında stresliler birde aileler giriyor..Ne demek eşya olmadan tül beğenmek çok saçma yaa. Bütçene göre al biz tamamlarız üstünü deseydin keşke tatlım..Benim kayınvalidede straptez olmasın askı olsun dedi ama ben ses etmedim onu boşverdim...Eşyaları sen görmeden almalarıda hiç hoş değil resmen emirvaki olmuş yanii...Ama teyzende keşke ne kadar sinirlensede o lafı söylememeliydi..çok kötü olmuşş...Üzülme tatlım yaa..İnş hal olur meseleler. çok üzüldüm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…