2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

canım ne sıkıntılı bir durummuş, siz nişanlınla gidip bakamıyormusunuz eşyalarınıza, illa diğerlerinin de gelmesi gerekiyor mu, bence nişanlınla aranı iyi tut, ona karşı alttan alıyormuş gibi yap, isteklerini onun yapmasını sağla, siz gidip beğenin, biz şunu beğendik istiyorsanız bakın bi deyin onlara, gelinlik bakmakta falan da bi curcuna olmuş kalabalık olmasa hiç ağzının tadı kaçmazdı gibi geliyo. Senin kayınvalidenin de şimdiden maşşallahı var galiba. Genç mi kayınvaliden?

Bir de naçizane fikrim, damat ve damat tarafı ile yaşadıklarını kendi ailene çok yansıtma canım, sen unutursun ama sizinkiler unutmaz en basit bir olay olsa dahi, belki de olaylar - teyzenle ilgili - o yüzden bu kadar geniş çaplı yaşanıyo

canım nişanlım bu konu yüzünden kavga etti annesiyle dedim sen girme araya anne baba bedduası alma
bu sefer ben konuşurum demiştim aslında kötü niyetle yapmıyo bundan eminim herşeyin iyisi güzeli olsun diye ve "KENDİ EVİ" gibi uğraşıyor bana düşünecek bişi bırakmıyor

teyzeminki beni savunmadan öteye geçmiş ne olursa olsun beni çok küçük düşürdü cevap vermek savunmak başka bişi küfür başka bişi çok kırıldım ona

canım benim annem inci set yaptırdı bana
babam ise turalı bileklik çeyrekli bileklik ondan yaptırdı bayada tuttu bence yeter bu kadar

bazen diorum çok mu birşey istiyoruz bu süreçler zor sürekler tuğçenin dediği gibi hepten susma dişini göster ama ne kadar yapabilirsin üzme kendini nşallah düzelir

tatlım ne diyeceğimi bilemiyorum acıkcası söyleyecek bişey bulmıyorum ne söylenebilirki hakikaten bişey bulmıyorum sen o tatlı canını sıkma rabbime dua et. sonuçta siz kullanacksınız nişnlınla konuş sonuçta bir ömür birlikte olacaksınız bu kadar karıştırm kendine bende kimsenin kalbi kırılsın istemem ama eğer beğenmedim bişeyse direk nişanlıma bakarım gözlerimden anlar. bştan ipleri vermişsin tatlım. bu kadar karıştırma artık seni üzümelerine fırsat verme balım

ayy canım yaa üzülme ne olur,sen niye ağlıyosun ki senin suçun ne teyzene anlat özür dilesin kayınvalidene soylediği gercekse eger,diğer anlattıklarına gelince sonuna kadar haklısın ne diye kayınvalıdene annem oyle demek istemedi,anne öyle demek istemedim felan diye neden açıklama yapıp ona fırsat veriyosun ki gelinliği sen giyeceksın ve annenin karısılmasına uzulup soz soylemesı gayet normal esyalara gelince onlara neki senden habersız gıdıp esya begenıyolr ya hıcmı genç olmamıslar onlara dusen parasını odemektır sadece,geline bu kadar sert cıkıldıgını da ılk defa görüyorum dogrusu,ben ki kayınvalideme hala anne derken ter dokuyorum,sevemiyorum bi türlü ama o kadıncagız bıle peşimde fır dönüyo eşya baktık gıkını cıkarmadı sen ıstedıgını al dıye ben kac kez esya değiştirdim kararsız kalıp,rahmetlı babası bı fortmanto almıstı 6 ay kullanıpdüğünde biz kullanalım diye ben ona ragmen gidip fortmanto aldırdım esyalarla uyumsuz oldu dıye sende bıraz sesını cıkart nısanlınla tartısma gıdıp gez bak ıstedıgını onlardan evvel sen göster sımdıden boyle hem kendını hem annenı savunma geregı gorursen haklı oldugun halde,ılerde senı cok ezerler bilesin tatlım

Kesinlikle tatlım küfür ne demek yaaa...Nişanlın nasıl bir tepki verdi buna canım peki :44::44:
Tatım kayınvaliden iyi niyetlide olsa bende çok karıştırtma herşeye biraz tercihleri kendin yapmak istediğini belirt yoksa evlendiğinizde de müdahale etmek ister o zamanda sen izin vermezsin ve aralar açılır tatlım.Benden sana tavsiye güzelim.

canım ya bişey sorucam her kız gıbı benimde basım dertde bu tuylerle 2 ay kaldı dugune hala bısey yaptıgım yok evlenınce agdayı bekleyecek zman olmayacak nasıl yapcam bılmıyorum,kesın cozummu bu aleksandrate cıhazı ben utanırım malum haram resmen orayı acmak ya acmadan yapamazlarmı kı acaba bıde 2 ay var düğüne ben cok gec kaldım sanırım cesaret de edıp gidemem artık

canım benim annem inci set yaptırdı bana
babam ise turalı bileklik çeyrekli bileklik ondan yaptırdı bayada tuttu bence yeter bu kadar
Bizimde 2 Bilezik 4000 tuttu
Küpe künyede 500

Ne bileyim kayınvalidem sözünden dönmez ise
4 Bilezik
1 Takı seti takcak
Nişandada 2 Bilezik taktılar

Nişanlımda
Saat ve kelepçe alcak

Nişanlım çok güzel ve çok uygun bi kelepçe aldı
aa çok da uygun dedim
Annemlerde ilk 15 gr bilezik baktılar
Benim bileklerim çok ince çocuk bilezği gibi durdu biraz kalın olsun dedim
Annemde yanlış anladı bizden kopardığını kar mı snaıyorsun dedi
Başladı tatışma işte
Ama babamda daha evi yaptırcaz diyor
Parke ile boyayı babam yaptırcak
Kınayı bizim burda kız yapar o yapılcak
Bende söylendim üzdüm ama bende üzüldüm
bütün çeyizimi tek yaptım
Yatak odama kadar kendim aldım
Şükür ama işte hiç sormadılar ne durumdasın maddi olarak diye
Babama böyle deyince sen hayatın boyunca hiç birşeyi bize bırakmadın hep kendin hallettin bu konuda sana güvendiğimiz için sormadık dedi ama yinede sormasları lazımdı..
Annemde her bekar kız çalışıp çeyizini dizer biz senden hiç maddi destek istemedik çalıştın kendin harcadın dedi
Geriliyor ortamlar

canım üzülme nolur.yıpranan sen olursun ne ailene ne nişanlının ailesine hiçbişey olmaz.kayınvaliden heyecanlı biri galiba herşeyi hemen olsun istiyor ama eşya olmadan perde olur mu canım. hadi gelinlik askısı olayı falanda geçer de, teyzenin seni korumak adına öyle bir şey demesi çok yanlış olmuş, olmamalı böyle şeyler. arada sen kaldın yine. teyzen demiş mi peki gerçekten sordun mu teyzene????

ya bilmiyorum daha nasıl davranayım teyzem konusunda da çok utanıyorum

ben dedim gri istiyorum beyaz eşyayı
selçukta bana dedi ki
bi buzdolabı var senin dediğin gibi gri tepetaklak senin istediklerinden dedi
internetten gösterdi
baktım iyi güzelmiş dedim
bunlar ertesi gün gittiler almışlar bide çamaşır makinesini almışlar
selçukta kızdı
habersiz nasıl alıyorsun diye
tartıştılar falan
dedim neyse olan oldu
sonra biz maskoyu falan gezdik bi mobilya beğendik ama o zaman yeni nişanlıydık
deidilerki iyi siz beğendiyseniz alacağımız zaman oraya gideriz
neyse
biz bi gün bizim orda gezinirken ben kırmızı köşe istiyrdum oturma odasına
beğendim onu fiyatta çok iyiydi selçukta çok beğendi söyledik geldiler aldılar hemen
sonra yatak odası bakmaya başladık
ben yine bi tane beğendim
o bizim bütçeyi biraz aşar dediler
pahalıydı
sonra bunlar bir iki model gösterdi beğenmedim
selçukta göstermiş benim beğendiğimi
bu model istiyo demiş
sonra bana katalog getirdiler selçuk bi model beğenmiş ordan
bende beğendim
gittiler onlada anlaştılar
yatak odasıda öylelikle alındı işte
sonra biz ev temzlemeye gittik elime avize verdiler
oda ben yokken hangi ara alındı bilmem
oturma odasıyla mutfağa
Allahtan daha salona alınmamış
yoksa hepten kafayı yerdim
bide ben görmeden duşakabini yaptırdılar
hadi diyom iyilik ediyorlar elinden geldiğince herşeyi yapmaya çalışıyorlar nankörlük etmiyim
ama olmuyo işte böylede
genç daha 44-45 yaşlarında kayınvalidem annemde çok üzüldü teyzemin yaptığına

evet canım teyzen küfür etmese iyimiş haklısın ama sendede suç var yani ne öyle toplamışsın bütün mahalleyi hurra alışverişe al kayınvalideni anneni madem tek git
bi söz vardır nerde çokluk orda b...luk diye
Afedersin ama o hesaba dönmüş

Günaydın sekerler :)) yine çok Sey konuşmuşsanız bugün hastayim yeni uyanabildim. Balayı konusunda biz askidayiz suanda ısı nasıl izin verir bilmiyorum ama gitmeyi coook istiyoruz :) balayini ayarlayan arkadaslarada iyi tatiller simdiden :))imam nikahı nişanlım istemezmiş bende bı Sey demedim aileler halletsin ne zaman olur bilmiyorum :)) abcd arkadasımız icinde çok üzüldüm umarım sorunları halledilir çok zor bir donemde. Hepinizi öptüm buralardayim daha :))

Tatlım bence git derim ömür boyu kurtuluyorsun alexandradan bir çok kişi memnun bana tuğçe önerdi ve haftaya gidicem tatlım..Evlendikten sonrada devam edersin şekerim her ay ağdaya gitmekten iyidir. İlk seansta çok utanılıyor ama sonra alışıyorsun canım...

Son sayfayı yine engelliyor bu bilgisayar gıcığım artık yaa
Tam muhabettin ortasında göremiyorum yazdıklarınızı

Bazen bizim burdada oluyor gıcık oluyorum bende ...
Bu arada aradım tatlı özel+bikiniymiş çok sevindim

oy oy bunlar ayrılığın verdiği stresler sanırım annen gerilmiş anladığım kadarıyla aman üzmeyin birbirinizi geçireceğiniz son beraber günler canım taktıkları bence gayet yeterli gibi geldi annenlerin bana

o zaman çoookkk uygun çok sevindim tatlım

Ay ne bileyim yaa bi ton insanın içinde 2 bilezik kuru geliyor gibi ama neyse artık olduğu kadar
Gerildik galiba hepimiz

senin düğün ne zaman dı çizelge yok ya anlayamıorum

Tatlım sen çok tölerasn göstermişin...Herkeze karışma hakkı vermişin...bunu baştan yapmamalıydın..Bu arada yatak odasınu benim bildiğim kız tarafı alıt tatlım..sizde değişik galiba adetler. :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…