- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #12.141
Ay ne bileyim yaa bi ton insanın içinde 2 bilezik kuru geliyor gibi ama neyse artık olduğu kadar
Gerildik galiba hepimiz
ev vermişlercanım daha ne verecekler haklı gördüm biraz kız tarafına düşmez ev çünküKızlar takı işlerini ne yaptınız??
Benim annem babm 2 Bilzeik takcaklar
22 Gr Ray bileziklerden
Kardeşimde bileklik takcak nazar boncuklu
Gözüme az geliyor ama çok masraf var ailemde bu kadarını yapabiliyor
Bababma dün kızdın mahcup olcaz diye
O da verdiği evi yüzüme vurdu
İstersen evin anahtarını takayım diye
Sanki görgüsüzüz de al ev verdim buda anahtarı der gibi dedim
Alıngan oldum iyice
Gülerek söyledi ama işte bende bi ev verdiniz ikide bir söyliyecekseniz istemiyorum dedim
bazen diorum çok mu birşey istiyoruz bu süreçler zor sürekler tuğçenin dediği gibi hepten susma dişini göster ama ne kadar yapabilirsin üzme kendini nşallah düzelir
tatlım ne diyeceğimi bilemiyorum acıkcası söyleyecek bişey bulmıyorum ne söylenebilirki hakikaten bişey bulmıyorum sen o tatlı canını sıkma rabbime dua et. sonuçta siz kullanacksınız nişnlınla konuş sonuçta bir ömür birlikte olacaksınız bu kadar karıştırm kendine bende kimsenin kalbi kırılsın istemem ama eğer beğenmedim bişeyse direk nişanlıma bakarım gözlerimden anlar. bştan ipleri vermişsin tatlım. bu kadar karıştırma artık seni üzümelerine fırsat verme balım
ayy canım yaa üzülme ne olur,sen niye ağlıyosun ki senin suçun ne teyzene anlat özür dilesin kayınvalidene soylediği gercekse eger,diğer anlattıklarına gelince sonuna kadar haklısın ne diye kayınvalıdene annem oyle demek istemedi,anne öyle demek istemedim felan diye neden açıklama yapıp ona fırsat veriyosun ki gelinliği sen giyeceksın ve annenin karısılmasına uzulup soz soylemesı gayet normal esyalara gelince onlara neki senden habersız gıdıp esya begenıyolr ya hıcmı genç olmamıslar onlara dusen parasını odemektır sadece,geline bu kadar sert cıkıldıgını da ılk defa görüyorum dogrusu,ben ki kayınvalideme hala anne derken ter dokuyorum,sevemiyorum bi türlü ama o kadıncagız bıle peşimde fır dönüyo eşya baktık gıkını cıkarmadı sen ıstedıgını al dıye ben kac kez esya değiştirdim kararsız kalıp,rahmetlı babası bı fortmanto almıstı 6 ay kullanıpdüğünde biz kullanalım diye ben ona ragmen gidip fortmanto aldırdım esyalarla uyumsuz oldu dıye sende bıraz sesını cıkart nısanlınla tartısma gıdıp gez bak ıstedıgını onlardan evvel sen göster sımdıden boyle hem kendını hem annenı savunma geregı gorursen haklı oldugun halde,ılerde senı cok ezerler bilesin tatlım
Kesinlikle tatlım küfür ne demek yaaa...Nişanlın nasıl bir tepki verdi buna canım peki :44::44:
Tatım kayınvaliden iyi niyetlide olsa bende çok karıştırtma herşeye biraz tercihleri kendin yapmak istediğini belirt yoksa evlendiğinizde de müdahale etmek ister o zamanda sen izin vermezsin ve aralar açılır tatlım.Benden sana tavsiye güzelim.
canım üzülme nolur.yıpranan sen olursun ne ailene ne nişanlının ailesine hiçbişey olmaz.kayınvaliden heyecanlı biri galiba herşeyi hemen olsun istiyor ama eşya olmadan perde olur mu canım. hadi gelinlik askısı olayı falanda geçer de, teyzenin seni korumak adına öyle bir şey demesi çok yanlış olmuş, olmamalı böyle şeyler. arada sen kaldın yine. teyzen demiş mi peki gerçekten sordun mu teyzene????
evet canım teyzen küfür etmese iyimiş haklısın ama sendede suç var yani ne öyle toplamışsın bütün mahalleyi hurra alışverişe al kayınvalideni anneni madem tek git
bi söz vardır nerde çokluk orda b...luk diye
Afedersin ama o hesaba dönmüş
ev vermişlercanım daha ne verecekler haklı gördüm biraz kız tarafına düşmez ev çünkü
canım benim annem ve babam 1 bilezik takıcaklar okuttular kaç yıldır yüksek lisansa kadar ben onlardan birşey istemiyorum zatenvar olsunlar sağ olsunlar yeter
kayınvvalidem 5 tane 20 gr bilezik takıcak toplm. ikisini nişanda taktı 3 ü düğünde takılacak alındı setim de alındı nişanda aşkım kelepçe takmıştı birde kurbanda 10 gr lık bir bilezik taktı görüncem de nişanda zincir kolye taakmıştı taşlı
senin düğün ne zaman dı çizelge yok ya anlayamıorum
valla bende annemden babamadan bişey istemiyorum. durum neyi müsade ederse o olsun ama annem babam banada 1 bilezik takacaklar arabbim onları başımdan eksit etmesin herzaman yanımda olsunlar canları saolsun yeter bana. kayınvalidemler bana nişanda 4 bilezik birde kelepçe taktılar. nikahtada 4 tane bilezik birde set takacaklar 4tanesi 20 gr 4 tanesi 30 gr bileziklerimin. bizde kıza sorarlar ne kadar istersin die bende siz ne takarsanız razıyım dedi saolsun 8 tane yapıyor allah razı olsun. tek isteğim. ama kayınvalidem olurmu öyle şey onlar senin geleceğinin birikimi takmasanda dursun ileride lazım olur diyor saolsun.
ve işte beklenen telefon.....
sonunda gelinlikçim aradı
yarın saat 17,30 da gelinlik provasına çağardı
işte şimdi GELİN olduğumu hissetmeye başladım :)
Ay ne bileyim yaa bi ton insanın içinde 2 bilezik kuru geliyor gibi ama neyse artık olduğu kadar
Gerildik galiba hepimiz
ayy çok heyacanlı
amin canım aminnnnbana da sordular 5 tane dedim kayınvalidem 4 düşünüyormuş olur kızım 5 olsun dedi saolsun ama nasıl utandım nasıl sıkkıldım anlatamam söylerken
evet hem heyecanlı hem telaşlı hem de huzursuzummmm
düğünüm 5 mayıs da ve ben gelinlik provasına ilk defa gidiyorum...
ya kadın aceleye getirip istediğim gibi dikmezse, ya son dakika birşey olur da gelinliğim teslim olmassa diye diye kendimi yedim bitirdimm..
2 Haziran'da Canim 31 mayista kına gecem var. Senin ne zaman düğünün?
herkeze merhaba kızlar okadar hızlı ilerlyosunuzki sze yetişemyorum konulara ortadan atlamayım die yazmıyorum ama okuyabldm kadar okuyorum burası şu stresli günlermde bana çok iyi gelyo benimde düğünüme çok az kaldı haziranın 27snde kınam 29da da düğünüm var bn çoğu şeyim hallettim esyalarımı gelinlğimi kınamda gycem bndallımı felan bu cumatesde evime esyalarım gelcek gerye düğün alışverişmz (geln ayakkabım vs gbi) şeyler kaldı ama bn cok stres yapıyorum dudagmda ucuk cıktı ve cok kilo almaya almaya basladım allahdan boyum uzun pek faretmiyo allah hepimze yardım etsn...
evet hem heyecanlı hem telaşlı hem de huzursuzummmm
düğünüm 5 mayıs da ve ben gelinlik provasına ilk defa gidiyorum...
ya kadın aceleye getirip istediğim gibi dikmezse, ya son dakika birşey olur da gelinliğim teslim olmassa diye diye kendimi yedim bitirdimm..
ay bende utanırdım heralde ama zaten miktar söylemedim kyınvalidem birazcık altını felan sever o yüzden almış tak diyo takmadığım zaman kırılıyo ama ben sevmiyorum :)
herkeze merhaba kızlar okadar hızlı ilerlyosunuzki sze yetişemyorum konulara ortadan atlamayım die yazmıyorum ama okuyabldm kadar okuyorum burası şu stresli günlermde bana çok iyi gelyo benimde düğünüme çok az kaldı haziranın 27snde kınam 29da da düğünüm var bn çoğu şeyim hallettim esyalarımı gelinlğimi kınamda gycem bndallımı felan bu cumatesde evime esyalarım gelcek gerye düğün alışverişmz (geln ayakkabım vs gbi) şeyler kaldı ama bn cok stres yapıyorum dudagmda ucuk cıktı ve cok kilo almaya almaya basladım allahdan boyum uzun pek faretmiyo allah hepimze yardım etsn...
merhaba canım bu dönemler cok kötü seni anlıyorumm yine senin varmıs benim 23 nisan
1 ay kalmış canım güzel herşey hallolur merak etme
görünürlük takarsın arada gönlü hoş olur kadıncağızın
artık öyle yapacaz inş.
ayy canım bunlar tatlı tlaşlar sıkma kendiherşeyin hazırlanmış baksana geriye küçük şeyler kalmış bi günde hallolur onlar kilona dikkat et bu arada bende diyetteyim eylülde 56 olmak istiyorum
Cornellia Diamond Golf Resort & Spa ya estur yardımıyla ulaştım göl villaları gecelik 2870 miş
ben 3 gece falan 2 bin 3 bin arası olursa gidelim demiştim
başka yerlere bakmam lazım:26:
kremlin palace aklımda şuan bi başka bildiğiniz çok pahalı olmayan ama balayı için güzel oteller varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?