2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Ay ne bileyim yaa bi ton insanın içinde 2 bilezik kuru geliyor gibi ama neyse artık olduğu kadar
Gerildik galiba hepimiz

Bencede gerildik tatlım..Banada 2 bilezik takılacak...Bende çok az diye düşünüyordum ama sonra boşver leyla bu falan en basit konular dedim..öyle şeyler gördüm, duydumki altın falan hiç artık benim için :44::44:

ev vermişlercanım daha ne verecekler haklı gördüm biraz kız tarafına düşmez ev çünkü
canım benim annem ve babam 1 bilezik takıcaklar okuttular kaç yıldır yüksek lisansa kadar ben onlardan birşey istemiyorum zatenvar olsunlar sağ olsunlar yeter
kayınvvalidem 5 tane 20 gr bilezik takıcak toplm. ikisini nişanda taktı 3 ü düğünde takılacak alındı setim de alındı nişanda aşkım kelepçe takmıştı birde kurbanda 10 gr lık bir bilezik taktı görüncem de nişanda zincir kolye taakmıştı taşlı

bu arada cornelia diamond beni arasın diye form doldurdum göl villalarını merak ediyorum aşkımda çok beğendi şimdi düşündüm de kaç kere gideceğiz balayına zaten ikimiz de çalışıyor olucaz inşallah

bazen diorum çok mu birşey istiyoruz bu süreçler zor sürekler tuğçenin dediği gibi hepten susma dişini göster ama ne kadar yapabilirsin üzme kendini nşallah düzelir

Dişimi bi kere gösterdim aldığım tepki bu işte canım

ya sözde zaten benim onayladığım şeyler oluyo ama onlar sunduğu seçenekler içerisinde onlarda iyisi ve hesaplısına bakıyormuş tamam ben gidip yatak odası beğeniyomuşum ama suntaymış onlar mdf yaptırdı katalogtan seçtimde bide elektrikli aletten anlamam öle buzdolabı çamaşır makinesi yine beraber almaya gitsek soracaktım hangisi kullanışlı diye ya kadın kendini kötü etmeden iyiliğimize adı altında otorite kurdu işte

annemin tepkisi mağazayı inletti yanlız sadece söylese sorun olmaz belki o kadar da bağırınca problem oluyor enim annemi savunduğum şey söyledikleri değil söylerken verdiği tepkiydi

nişanlım teyzem konusuna kızdı tabi kim annesine böyle laf ettirirki ama diğer konularda annesinin otorite kurduğunun farkında sadece arası soğusun istersen bi konuş biz yine evleniriz ama aranız düzelirse ben mutlu olurum aranız düzelmezse biz yine evleniriz ama benim tadım olmaz ama yine sana kalmış dedi

3 aydan az kaldı canım koltukta alınıyo biliyor ya benim haberim yok o yüzden tül bakıyor işte bide çalışıyorum öyle hafta içi müsait oluyorum oralarda çoğunlukla haftaiçi açık gelmişken aradan çıksın gibi düşündü herhalde bende aceleye gelmesin istedim sorun ordan çıktı teyzeminde bişiler dediğini duydum ama kalabalık ve yorgunluktan idrak edemedim o anda

zaten iki annem ben bide fazladan teyzem geldi oda yakın zamanda kızını evlendirdi ordan kumaş almıştı yerini göstersin diye geldi görümcemde kendine elbise bakmak için gelmiş

valla bende annemden babamadan bişey istemiyorum. durum neyi müsade ederse o olsun ama annem babam banada 1 bilezik takacaklar arabbim onları başımdan eksit etmesin herzaman yanımda olsunlar canları saolsun yeter bana. kayınvalidemler bana nişanda 4 bilezik birde kelepçe taktılar. nikahtada 4 tane bilezik birde set takacaklar 4tanesi 20 gr 4 tanesi 30 gr bileziklerimin. bizde kıza sorarlar ne kadar istersin die bende siz ne takarsanız razıyım dedi saolsun 8 tane yapıyor allah razı olsun. tek isteğim. ama kayınvalidem olurmu öyle şey onlar senin geleceğinin birikimi takmasanda dursun ileride lazım olur diyor saolsun.

ve işte beklenen telefon.....
sonunda gelinlikçim aradı
yarın saat 17,30 da gelinlik provasına çağardı

işte şimdi GELİN olduğumu hissetmeye başladım :)

amin canım aminnnn bana da sordular 5 tane dedim kayınvalidem 4 düşünüyormuş olur kızım 5 olsun dedi saolsun ama nasıl utandım nasıl sıkkıldım anlatamam söylerken

Ay ne bileyim yaa bi ton insanın içinde 2 bilezik kuru geliyor gibi ama neyse artık olduğu kadar
Gerildik galiba hepimiz

kızlar ben 2011 geliniyim ama arada bakıyordum konunuza tatlı telaşlar kendi zamanlarımı anımsıyorum hoşuma gidiyor
forever; bence sakın ama sakın öyle bi ton insanın içinde 2 bilezik deme çok yanlış bir düşünce yapılabildiği kadar zaten çevrendekiler normal standartlarda insanlarsa kimse buna mana bulamaz.
şimdi kendi ailenizle gerilmeler yaşıyorsunuz anlamıyorlar beni diyip hemen dolduruyorsunuz gözlerinizi bende öyleydim hatta kat kat fazlası nasıl asiydim şimdi dönüp baktığımda ne kadar gereksizmiş diyorum niye yapmışım niye kırmışım onları diyorum.
bende en küçük iğnesine bile takılırdım evimle ilgili en mükemmelini istedim yaptırdım ama sonra evin içine girince vay be asıl mutluluk o değilmiş kocacımla huzur içinde akşam yastığa baş koymakmış dedim sonrasında o yaptıklarım için Allahın gücüne gitmesin diye binlerce af diledim
şimdi diceksiniz bu nerden çıktı ne diyo ama diye okuyordum sizi arada dediğim gibi tatlı telaşlar çok güzel bi kere daha evlen hazırlık yap deseler yaparım valla ama kimseyi kırmadan kendimi üzmeden

ayy çok heyacanlı

evet hem heyecanlı hem telaşlı hem de huzursuzummmm
düğünüm 5 mayıs da ve ben gelinlik provasına ilk defa gidiyorum...
ya kadın aceleye getirip istediğim gibi dikmezse, ya son dakika birşey olur da gelinliğim teslim olmassa diye diye kendimi yedim bitirdimm..

amin canım aminnnn bana da sordular 5 tane dedim kayınvalidem 4 düşünüyormuş olur kızım 5 olsun dedi saolsun ama nasıl utandım nasıl sıkkıldım anlatamam söylerken

ay bende utanırdım heralde ama zaten miktar söylemedim kyınvalidem birazcık altını felan sever o yüzden almış tak diyo takmadığım zaman kırılıyo ama ben sevmiyorum :)

ayy o teleş bendede var tatlım ben gelinliğimi ocakta siparişini verdim o zamandan bu yana sadece üst kısmını dikmiş çok sinirlerim bozuldu eğer biyeri istediğim gibi olmazsa tektar yapacak mucbur çünkü o kadar zamandır oyalandı son güne bıraktırmıyorum herzaman arıyorum gidiyorum öyle olmamış böyle olsun diyip duruyorum sinir oluyo ama ne olursa olsun en güzel günün o gün tekrar giyemicem başının etini yiyorum

herkeze merhaba kızlar okadar hızlı ilerlyosunuzki sze yetişemyorum konulara ortadan atlamayım die yazmıyorum ama okuyabldm kadar okuyorum burası şu stresli günlermde bana çok iyi gelyo benimde düğünüme çok az kaldı haziranın 27snde kınam 29da da düğünüm var bn çoğu şeyim hallettim esyalarımı gelinlğimi kınamda gycem bndallımı felan bu cumatesde evime esyalarım gelcek gerye düğün alışverişmz (geln ayakkabım vs gbi) şeyler kaldı ama bn cok stres yapıyorum dudagmda ucuk cıktı ve cok kilo almaya almaya basladım allahdan boyum uzun pek faretmiyo allah hepimze yardım etsn...

tünaydın kızlar bügün işler cok yogundu girememedim öğle arası kacamagı yaptım nler kaynatmısınnız ya olaylar cok herkese hayırlı günler

merhaba canım bu dönemler cok kötü seni anlıyorumm yine senin varmıs benim 23 nisan

1 ay kalmış canım güzel herşey hallolur merak etme

ay bende utanırdım heralde ama zaten miktar söylemedim kyınvalidem birazcık altını felan sever o yüzden almış tak diyo takmadığım zaman kırılıyo ama ben sevmiyorum :)

görünürlük takarsın arada gönlü hoş olur kadıncağızın

ayy canım bunlar tatlı tlaşlar sıkma kendi herşeyin hazırlanmış baksana geriye küçük şeyler kalmış bi günde hallolur onlar kilona dikkat et bu arada bende diyetteyim eylülde 56 olmak istiyorum
Cornellia Diamond Golf Resort & Spa ya estur yardımıyla ulaştım göl villaları gecelik 2870 miş
ben 3 gece falan 2 bin 3 bin arası olursa gidelim demiştim
başka yerlere bakmam lazım:26:
kremlin palace aklımda şuan bi başka bildiğiniz çok pahalı olmayan ama balayı için güzel oteller varmı

internetten araştır tatlım benim böyle bir telaşım olmadı balayına nereye gidecez gibisinden ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…