2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
benim ailem bence elinden geleni yapıyolar yatak oda takımımı ve bulasık makinamı aldılar altınımıda 2 bilezik bi altın uclu inci kardeşlerimde 2 yüzük takacak kızlar bir seyide unutmayın bence o alınan tabak canak porselen robot hepsi ne kadar maliyete mal oluyo biliyomusunbir gün gittik 300 milyona sadece naylon seyler tuttu kücük kücük deniliyo ama dahada kyınvaldem nişanlım annemlere böle laf söylüyolar cıldırıyom sonrada bana annecimmişim diyolar ben haklıdan yanayım kayınvaldem hiç bişe yapmıyo nişanlım yapıyo görmüyo ama ailemi beni bu delirtiyo

bizde de yatak odası alınır ama ben istemedim yatak odası alamak bana biraz saçma geldi tabi herkesin görüşü farklı bende o yüzden bulaşık makinemle ankastre setimi aldım fırın ocak davlumbaz

hadi gözün aydınnn bende dün o hengamede bi gelinlik denedim inanılmaz bi duygu yaaa

en güzelini yapıyorsun sürekli kontrol et böyle gönlüne göre olsun

merhaba canım seninle aynı gün düğünümüz maşallah sen benden öndesin ayarlamışsın herşeyi

tünaydın kızlar bügün işler cok yogundu girememedim öğle arası kacamagı yaptım nler kaynatmısınnız ya olaylar cok herkese hayırlı günler

tünaydın canım hoşgeldin

bi heyecan sardı beni kınama 29 gün nikahıma 30 gün kaldıı

heyecan doruklardaaaa

ayy canım bunlar tatlı tlaşlar sıkma kendi herşeyin hazırlanmış baksana geriye küçük şeyler kalmış bi günde hallolur onlar kilona dikkat et bu arada bende diyetteyim eylülde 56 olmak istiyorum
Cornellia Diamond Golf Resort & Spa ya estur yardımıyla ulaştım göl villaları gecelik 2870 miş
ben 3 gece falan 2 bin 3 bin arası olursa gidelim demiştim
başka yerlere bakmam lazım:26:
kremlin palace aklımda şuan bi başka bildiğiniz çok pahalı olmayan ama balayı için güzel oteller varmı[/QUOTE]

evet öyle ama elmden bişe gelmiyo stresdende içe yemek yemeye verdim kendmi her yermde ufak ufak yaralar cıkıo daha önce böyle bse görmemiştim..

hallettim canım ben bide iki günde hallettm nişanlımın abisi denizlden geldi hallettk hemn esya olarak avzelerm kaldı sadece dünde annem yatak odamı aldı aslında pek bseym kalmadı inş sende en kısa zamnda herseyini halledersin.

evet öyle ama elmden bişe gelmiyo stresdende içe yemek yemeye verdim kendmi her yermde ufak ufak yaralar cıkıo daha önce böyle bse görmemiştim..[/QUOTE]

ayy canım sen çok sıkıntı yapmışsın boş yere evlilik çok kutsal ve güzel birşey düşünsene sevdiğin insanla hayatını geçireceksin kendine ait evin mutfağın olucak eşini koluna takıp gezmeye çıkacaksın kimseye bişey söylemeden bunu yanında suyu elektiriği sen ödiceksin gibi şeyler var ama onlarda tuzu biberi aşkıma yardım et bana diye üsteliyorum ama ben yemek çok seviyorum ama kendi evimde yapsam daha iyi mesala ay ne güzel hemen 1 eylül gelse de evlensek

hemde nasıl yaaa çok fena hem üzüntü hem sevinç karışık bişey bu :26: dün düşündüm ağlayacaktım nerdeyse.

kızlar slm... dam dan duser gıbı olcak ama sıze bısı sorcam. sımdı halı perde konularında kız nerenın nesını alır bılenınız var mı benım hıc yok ve cok merak edıyorum. bu arada bız yatak odası degıl oturma odasının koltukları tv unıtesı ve sehpalarını aldık

evet öyle ama elmden bişe gelmiyo stresdende içe yemek yemeye verdim kendmi her yermde ufak ufak yaralar cıkıo daha önce böyle bse görmemiştim..

ayy canım sen çok sıkıntı yapmışsın boş yere evlilik çok kutsal ve güzel birşey düşünsene sevdiğin insanla hayatını geçireceksin kendine ait evin mutfağın olucak eşini koluna takıp gezmeye çıkacaksın kimseye bişey söylemeden bunu yanında suyu elektiriği sen ödiceksin gibi şeyler var ama onlarda tuzu biberi aşkıma yardım et bana diye üsteliyorum ama ben yemek çok seviyorum ama kendi evimde yapsam daha iyi mesala ay ne güzel hemen 1 eylül gelse de evlensek[/QUOTE]

ya benm ailesnden dolayıda sıkıntılarım var oda steres yapıo bnde nşanlımın babası olmadından absnnde uzakda oldugundan dolayı herseye teyzenn oğlu yardım etti eviimiz vardı için herseyini yaptrdık teyzenn oglu herseye karıstı beni strese soktu alıcam halıya kadar karıstı sarayın outletinden alıcaz dedi olmaz diyincede bana 2 halıda siz alın görelim dedi snirlerimi bozdu braz benim annm bulasık makinemi yakat odamı mikro dalga fırınıma kadar aldı daha ne yapsn kadın anlamadım bunlarda bende cok sıkıntı yapıyo anlıycanız yoksa evlilik tabiki kutsal hersey güzel

canım bizde kız tarafı sadece yatak odası ve mutfak eşyalarını alır perde ve halıyı erkek tarafı alır gerçi bizde evin eşyalarını erkek tarafı almış gibi görünüyor ama hepsinin borcu nişanlımla bana kalacak taksitlerini biz ödeyeceğiz

hııımmmmm saol tatlım bn valla kız da alıo zannedıodum. cok tesekkurler cvp verdıgın ıcın

kız yatak odası mutfak esyalarını alır halı ve perde onlara aittir canım bizz bulasık makinesi mikrodalga felanda aldık tabi bunlar isteğe baglı...

kız tarafı sadece yatak odası ve mutfak esyalarını alır canım biz bulask makinesi ve mikrodalga fırında aldık ama bunlar şart deil istege baglı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…