- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #12.161
internetten araştır tatlım benim böyle bir telaşım olmadı balayına nereye gidecez gibisinden ..
bi heyecan sardı beni kınama 29 gün nikahıma 30 gün kaldıı
merhaba canım bu dönemler cok kötü seni anlıyorumm yine senin varmıs benim 23 nisan[/QUOTE
ay cok az kalmıs em,nm sen daha streslisindr ama allhın izniyle inş bunlarıda atlatcaz
Tatlım sen çok tölerasn göstermişin...Herkeze karışma hakkı vermişin...bunu baştan yapmamalıydın..Bu arada yatak odasınu benim bildiğim kız tarafı alıt tatlım..sizde değişik galiba adetler. :44::44:
evet hem heyecanlı hem telaşlı hem de huzursuzummmm
düğünüm 5 mayıs da ve ben gelinlik provasına ilk defa gidiyorum...
ya kadın aceleye getirip istediğim gibi dikmezse, ya son dakika birşey olur da gelinliğim teslim olmassa diye diye kendimi yedim bitirdimm..
ayy o teleş bendede var tatlım ben gelinliğimi ocakta siparişini verdim o zamandan bu yana sadece üst kısmını dikmiş çok sinirlerim bozuldu eğer biyeri istediğim gibi olmazsa tektar yapacak mucbur çünkü o kadar zamandır oyalandı son güne bıraktırmıyorum herzaman arıyorum gidiyorum öyle olmamış böyle olsun diyip duruyorum sinir oluyo ama ne olursa olsun en güzel günün o gün tekrar giyemicem başının etini yiyorum
herkeze merhaba kızlar okadar hızlı ilerlyosunuzki sze yetişemyorum konulara ortadan atlamayım die yazmıyorum ama okuyabldm kadar okuyorum burası şu stresli günlermde bana çok iyi gelyo benimde düğünüme çok az kaldı haziranın 27snde kınam 29da da düğünüm var bn çoğu şeyim hallettim esyalarımı gelinlğimi kınamda gycem bndallımı felan bu cumatesde evime esyalarım gelcek gerye düğün alışverişmz (geln ayakkabım vs gbi) şeyler kaldı ama bn cok stres yapıyorum dudagmda ucuk cıktı ve cok kilo almaya almaya basladım allahdan boyum uzun pek faretmiyo allah hepimze yardım etsn...
tünaydın kızlar bügün işler cok yogundu girememedim öğle arası kacamagı yaptım nler kaynatmısınnız ya olaylar cok herkese hayırlı günler
merhaba canım bu dönemler cok kötü seni anlıyorumm yine senin varmıs benim 23 nisan[/QUOTE
ay cok az kalmıs em,nm sen daha streslisindr ama allhın izniyle inş bunlarıda atlatcaz
rengim sapsarı canım zayılıyorum bazı seyler hiç istediğim gbi olmuyo hersye sükür ediyom ama hic ii degilim herks benden uzak sehirdeailemde nişanlımda bu hafta sınavlarım var hiç çalısmadım elbisler makinaya atılıp ütülenip götürecem haftaya camasır makinam yok (bekar evi:) ceyiz dizmeye gidecez aileler geriliyo ins atlatırım hepsini allah büyük
bizde de yatak odası alınır ama ben istemedim yatak odası alamak bana biraz saçma geldi tabi herkesin görüşü farklı bende o yüzden bulaşık makinemle ankastre setimi aldım fırın ocak davlumbaz
hadi gözün aydınnn bende dün o hengamede bi gelinlik denedim inanılmaz bi duygu yaaa
en güzelini yapıyorsun sürekli kontrol et böyle gönlüne göre olsun
merhaba canım seninle aynı gün düğünümüz maşallah sen benden öndesin ayarlamışsın herşeyi
tünaydın canım hoşgeldin
heyecan doruklardaaaa
ayy canım bunlar tatlı tlaşlar sıkma kendiherşeyin hazırlanmış baksana geriye küçük şeyler kalmış bi günde hallolur onlar kilona dikkat et bu arada bende diyetteyim eylülde 56 olmak istiyorum
Cornellia Diamond Golf Resort & Spa ya estur yardımıyla ulaştım göl villaları gecelik 2870 miş
ben 3 gece falan 2 bin 3 bin arası olursa gidelim demiştim
başka yerlere bakmam lazım:26:
kremlin palace aklımda şuan bi başka bildiğiniz çok pahalı olmayan ama balayı için güzel oteller varmı
bizde de yatak odası alınır ama ben istemedim yatak odası alamak bana biraz saçma geldi tabi herkesin görüşü farklı bende o yüzden bulaşık makinemle ankastre setimi aldım fırın ocak davlumbaz
hadi gözün aydınnn bende dün o hengamede bi gelinlik denedim inanılmaz bi duygu yaaa
en güzelini yapıyorsun sürekli kontrol et böyle gönlüne göre olsun
merhaba canım seninle aynı gün düğünümüz maşallah sen benden öndesin ayarlamışsın herşeyi
tünaydın canım hoşgeldin
heyecan doruklardaaaa
evet öyle ama elmden bişe gelmiyo stresdende içe yemek yemeye verdim kendmiher yermde ufak ufak yaralar cıkıo daha önce böyle bse görmemiştim..
kızlar slm... dam dan duser gıbı olcak ama sıze bısı sorcam. sımdı halı perde konularında kız nerenın nesını alır bılenınız var mı benım hıc yok ve cok merak edıyorum. bu arada bız yatak odası degıl oturma odasının koltukları tv unıtesı ve sehpalarını aldık
bende evleniyorum gelsin artık 25 temmuzzzzzzzzzz :)
canım bizde kız tarafı sadece yatak odası ve mutfak eşyalarını alır perde ve halıyı erkek tarafı alır gerçi bizde evin eşyalarını erkek tarafı almış gibi görünüyor ama hepsinin borcu nişanlımla bana kalacak taksitlerini biz ödeyeceğiz
canım bizde kız tarafı sadece yatak odası ve mutfak eşyalarını alır perde ve halıyı erkek tarafı alır gerçi bizde evin eşyalarını erkek tarafı almış gibi görünüyor ama hepsinin borcu nişanlımla bana kalacak taksitlerini biz ödeyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?