- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #12.181
kızlar slm... dam dan duser gıbı olcak ama sıze bısı sorcam. sımdı halı perde konularında kız nerenın nesını alır bılenınız var mı benım hıc yok ve cok merak edıyorum. bu arada bız yatak odası degıl oturma odasının koltukları tv unıtesı ve sehpalarını aldık
kız yatak odası mutfak esyalarını alır halı ve perde onlara aittir canım bizz bulasık makinesi mikrodalga felanda aldık tabi bunlar isteğe baglı...
ne güzel yaa çok az kalmış 206 gün var daha
a.s. canım bizde kız yatak odasını ve halılarını mutfak eşyalarını ve halılanarını alır ama ben yatak odasını almadım nişanlım özel yaptırdı o yüzden bende evin bütün halılarını aldım. perdelerinide erkek tarafı yaptı.
tesekkurler cnm bnde sımdı yengemı arayıp ona sordum. oturma odasının halı ve perdesını alcaksın dedı.
tesekkur ederım cnm. bızde oturma odasını camasır bulasık makınalarını ve mutfak esyalarını aldık. tabı baska ıvır zıvırlarda var. sanırım oturma odasının halı perdesı bana aıt olucak
benim daha çokdu allaha şükür bu kadar kaldı
ay benim yenegemde bana demişti bunu hepsi birmi ne bunların=) sora arastrdım yokmus öle bişe yengmde almamıs bana al dio=)
kaç aydır nişanlısın canım
erkek tarafı ne yaptı canım
bende 01/09/2011
bende 01/09/2011
benimde 1 araık 2006 da başladı ilişkim
3 16 temmuz 2011 kız ve erkek tarafında nişan
1 eylül düğün
10.11.2009 da başladı ilişkim 3 ay sonra askere gitti 15 ay bekledik 19.05.2011 de geldi askerden 7 ayda taktık yüzüklerimizii 06.05.2012 ev le ni yo ruzzzzzzz
toplam 10 ay nişanlı durmuş olacam canım
HHAHAHHAHAHHAHA En erken ben nişanlanmışım aranızda wowww dedim bu kadar zaman nasıl beklemişim yahu..5 ayı geçiremiyorum şurada yani...Sözlenme tarihim 14.08.2009
en hızlı benim galiba9 ay önce tanıştık nişanlanalı 3 ay oldu hatta bitiyor 28 nisandada düğünüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?