2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

a.s. canım bizde kız yatak odasını ve halılarını mutfak eşyalarını ve halılanarını alır ama ben yatak odasını almadım nişanlım özel yaptırdı o yüzden bende evin bütün halılarını aldım. perdelerinide erkek tarafı yaptı.

kız yatak odası mutfak esyalarını alır halı ve perde onlara aittir canım bizz bulasık makinesi mikrodalga felanda aldık tabi bunlar isteğe baglı...

tesekkurler cnm bnde sımdı yengemı arayıp ona sordum. oturma odasının halı ve perdesını alcaksın dedı.

tesekkur ederım cnm. bızde oturma odasını camasır bulasık makınalarını ve mutfak esyalarını aldık. tabı baska ıvır zıvırlarda var. sanırım oturma odasının halı perdesı bana aıt olucak

ay benim yenegemde bana demişti bunu hepsi birmi ne bunların=) sora arastrdım yokmus öle bişe yengmde almamıs bana al dio=)

:))) yok bnmkı öle yenge degıl tatlım. annem gıbıdır. bızım tarafın neler yapacagı konusunda hep ona danısırım bn

en hızlı benim galiba 9 ay önce tanıştık nişanlanalı 3 ay oldu hatta bitiyor 28 nisandada düğünüm var

benimde 1 araık 2006 da başladı ilişkim
3 16 temmuz 2011 kız ve erkek tarafında nişan
1 eylül düğün

benimde 1 araık 2006 da başladı ilişkim
3 16 temmuz 2011 kız ve erkek tarafında nişan
1 eylül düğün

10.11.2009 da başladı ilişkim 3 ay sonra askere gitti 15 ay bekledik 19.05.2011 de geldi askerden 7 ayda taktık yüzüklerimizii 06.05.2012 ev le ni yo ruzzzzzzz

Son düzenleme:
10.11.2009 da başladı ilişkim 3 ay sonra askere gitti 15 ay bekledik 19.05.2011 de geldi askerden 7 ayda taktık yüzüklerimizii 06.05.2012 ev le ni yo ruzzzzzzz

en uzun da biziz sanırım burada:26: anca birlikte okuduk okul bitti o askere ben yüksek lisansa derken bu zamana kaldı evlilik

toplam 10 ay nişanlı durmuş olacam canım

HHAHAHHAHAHHAHA En erken ben nişanlanmışım aranızda wowww dedim bu kadar zaman nasıl beklemişim yahu..5 ayı geçiremiyorum şurada yani...Sözlenme tarihim 14.08.2009

en hızlı benim galiba 9 ay önce tanıştık nişanlanalı 3 ay oldu hatta bitiyor 28 nisandada düğünüm var

4 yıldır sevgilim benim bide o beklediklerimi düşünün ayyy çıldırıcığımmm

kızlar çok heyecanlıyım davetiyemin yazı tipi tasarımını göndercekler şimcikk aslınd sabah 4 tane gönderdilerde ben beğenmedim ne kadar inatcıyım yaa ilee bişey bulacam beğenmedim diyorum kadıncağızda tekrar yapıp yollayayım diyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…