2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
biz 16 mayıs 2000 yılında ilk defa yüzyüze görüştük ( ondan önce 2 / 3 aylık bir telefon görüşmemiz vardı )

düşünün sene 2000 den....... sene 2012'yee

5 aralık 2009 da söz
20 şubat 2010 da nişan
5 mayıs 2012 de Allahın izniyle düğünn...

ayyhhh yok anacımmm daha da beklenmezmiş yanii... 12 seneee pehh peeh peehhh :):):)

Hayırlı olsun aldıkların güle güle kullan canım amin bende biran önce bitiririm inş.

hemde nasıl yaaa çok fena hem üzüntü hem sevinç karışık bişey bu :26: dün düşündüm ağlayacaktım nerdeyse.

nişanlığımı giydiğimde de duygulandım ama gelinlik bambaşka

herkese merhaba.........

merhaba canım

hayırlı olsun canım bizde yatak odasının halısı ile oturma odasının halısını kız alır birde yatak odasının tül perdesi ile mutfağın tül perdesini yapar

bende evleniyorum gelsin artık 25 temmuzzzzzzzzzz :)

hayırlı olsunnnn

son 24 gün...............

maşallah

pardon çok merak ettim kaç yaşındasınız.

ben daha gelinliği giyemedim tatlım. hep provalarda yaptık ama iğneli iğneli ben nişanda kuaförden çıkıp eve idip babamın elini öptüm babacığımın nasılda gözleri doldu dayanamadım sıkı sıkı sarıldım ağlamamak için..

27 yaşındayım canım,
Lisede tanıştık biz.... anca işte :)

Son düzenleme:

pardon kaç yaşındasınız? çok merak ettim.

Son düzenleme:
Ayyy kuzum duygulanmamak üzülmemek mümkün değil..Ama bugünü bekliyoruz yıllardır..Ne güzel çok az zaman kalmış senin düğüne Bunun için oynayalım biz o gün ağlarsın

ddoğru diyorsun tatlım, ama yine de bi tarafım buruk ablam evlendikten sonra evin tek kızıydım, annem evimin neşe kaynağı diye sever beni hep ( ayy gözlerim doldu yazarken bile yahuuu )
hep annemi düşünüyorum ben yokken canı sıkılır onun
hem kim ona akşam iş dönüşü daha merdivenlerdeyken " ANNEEEE ÇOK AÇIIMMMM """ diye seslenicekkk

Son düzenleme:

Maşallah Valla Baya Bi Beklemişsin Canım

kızlar düşündüm de, tam 1 ay sonra bugün baba evindeki son gecem olucakkkkk

O günü Düşündükçe İçim Daralıyor

ayyy çok duygulandımm benimde 1 ay sonra bugün kınam var

Bir Ay Çok Az Kalmışş Vallahi Ya:18::18::18:

ayy vallahi çok duygulandım aktı gözyaşlarım

ayy vallahi çok duygulandım aktı gözyaşlarım

ben hiç bişey değil de o kına gecesinde yüksek yüksek tepelere çalarken napıcaz

Gelin,
“Yüksek Yüksek Tepelere” Çalarken (veya Söylenirken hatta çoğu kez söylenirken)
ağlar ya salya, sümük…
daha ayrılmadan ayrılır.
anasından… babasından… yaşamından…
ve bundan sonra da her duyuşunda
içlenir.. dolar gözleri.. acır içi.. kanar..
orada değildir artık..

Yinede Pek Güzeldir Gelin Olmak
Beyazlar içinde
Kar gibi…
Masal gibi…
Masum..
Eşsiz…

Ben tek kızım birde yani... Bende en çok annemi düşünüyorum yazık akşam geldiğimde konuşur dertleşirdik şimdi kimle oturcak.Akşam eve gidince kızım açıkmışındır deyip ekmek arası bişeyler kim getirecek annemde çok arayacak beni bende onu...Nasıl yapıcaz bilmiyorum..Annem benim sadece annem değilki bu dünyada en iyi dostum sırdaşım herşeyim..Onun gözünden bir damla dökülen yaşa kıyamam ben

Yahı naptınnnnn sen...iş yerinde ağlattınız beni kızlarrr :2::2:

Ne yaptın Canim sen bitirdin herkesi bende dusundukce bunalıma giriyorum nasıl bırakıp gitcez (

Yahı naptınnnnn sen...iş yerinde ağlattınız beni kızlarrr :2::2:

Kızlar yapmayın lütfen bende ağlayacağım

off off kızlar nasıl ayrılırki yuvamızdan baba ocağındann

Ne yaptın Canim sen bitirdin herkesi bende dusundukce bunalıma giriyorum nasıl bırakıp gitcez (

Kızlar Bu Sözü Çok Seviyorum Paylaşmak İstedim Sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…