2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

nasıl dayanacaz buna bilemiyorum şimcik nie böyle bişey paylaştınmı tatlım tutamıyorum kendimii

Ne yaptın Canim sen bitirdin herkesi bende dusundukce bunalıma giriyorum nasıl bırakıp gitcez (

off diyorum yaaa kaldı 1 ayım o kadar bekledik dualar ettik şimdi allahın izniyle oluyor ama bu seferde nasıl bırakılırr ana baba

ipler koptuuu...
ne makyaj kaldı ne çalışma arzusuuu

Son düzenleme:
sizinkiler de de oldu mu bilmiyorum ama,
ne zaman ki, düğün tarihim kesinleşti, ondan sonra gittiğimiz tüm düğün ve kına gecelerinde annemin gözleri doldu hep
tabi o sıra ben hemen vııınnnnnnn ... yoksa salya sümük....

ipler koptuuu...

al bendende o kadar çalışılırmı şimdi bu haldee

Çok guzel sözler çok içli kına gecesinde tutamicaZ kendimizi o gece annemle babamla yararım artık uyuyanında ağlamaktan Ayy ağlicam şimdi kötü oldum bogaZim dugumlendi (

ben herfırsatta gidip anneme sarılır bu akşam benimle yatarmısın derdim annemde hemencik gelir sarılır uyurdum anneme. bazen dertleşirdik sabaha uyumazdık anlatıp dururduk birbirimize annem babam benim herşeyim en değerli varlıklarım

hüzün bulutlarını dağıtalım bence... yoksa vazgeçicem evlenmekten

kızlar gelinlik iç çamaşırını ve gelin ayakkabısını erkek tarafı alır dimi?

ya gelinlik provasına gidicem ne iç çamaşırı ne ayakkabı, kadın al gel öyle yapalım provayı dedi.
bende görümcemi aradım dedim nası yapıcaz provaya çağardılar, cumartesi eminönüne gider hallederiz, dedi
ayıp mı oldu aramam,:26:
ama ne yapıyım ya, evin herşeyini davetiyelere kadar kendim yaptırdım.. bütçem kalmadı artık.. gerçi herşeyi yaptıktan sonra bunların lafı olmaz ama birazcık oğlan evlendirdiklerini hatırlasınla...

Son düzenleme:

Ayne tatlım onu geçtim babam bile kız çıkarırlarken ağlıyor yani...Babam yani baba sonuçta hep böyle sert güçlü görünmeye çalışan kızlarının kahramanları onlar biler ağlıyor...Kuzenim evlenirken aynen şöyle dedi..Keşke babam ölmeseydide bu kuşak bağlama işi bana düşmeseydi ben nasıl bağlarım dedi (Dedem vefaet etmeseydi o bğlayacaktı kuşağımı).. Şimdi öyle düğünlerde falan babamla annemle göz göze gelmeye korkuyorum

ipler koptuuu...

Aynen kuzum

Evet Canim anneme babama taparım babam mukemmeldir her zaman hala isten geldigi saatte kapıda beklerim hoş geldin der öperim hemen abimle zaten çok eğleniyoruz nasıl gitcez bilmiyorum bazen çok sinirli oluyorum aklıma geldikçe.

beni koparan bu yazı oldu..
bende çalışıyorum şuan ve rezil oldum, ne oldu diye başıma toplandı herkes(

ipler koptuuu...

ben ne sözde,ne nişanda,ne kına gecesinde nede düğünde ağladım.
ama kına gecesinde hüzünlendim tam yengemin kınayı tüm avucuma sürmesiyle zıpladım yerimden o nedir naptın yenge ! diye
evden çıkarken herkesin babam dahil doldu gözleri e tabiki benimde sonra hoooop dedim akıcak makyaj düşücek kirpikler hemen tuttum eteklerimi kaçış yaptım evden öle tören şeklinde yapılmasına zaman vermeden
kına gecemde, hatta düğünümde en çok ben eylendim yerime oturmadım:118:

tadını çıkarın kızlar sonra düğünle ilgili hiç birşey hatırlamıcaksınız

Son düzenleme:

aynen tatlım neden ayıp olsun sonuçta kız alıyorlar yapmak zorundalar bazı şeyleri..

beni koparan bu yazı oldu..
bende çalışıyorum şuan ve rezil oldum, ne oldu diye başıma toplandı herkes(

aynen ben en son yazdığını okuyunca başladım ağlamaya allahtan herkes yemeğe çıktıki yanlızdım

kızlar ben duvağımı böyle uzun yaptırmayı düşünüyorum sizce nasıl ??

Eklentiler

• $84563664.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 20
kızlar ben duvağımı böyle uzun yaptırmayı düşünüyorum sizce nasıl ??

Tatlım uzun duvak çok güzel oluyor ama düğün şeklide önemli..Eğer oynamalı falan olcaksa duvağı gelinliği kaldırcam derken sıkılırsın kuzucum...Ama nikah yada daha sade bir düğün olacaksa süper fikir uzun duvak bence...Modelide çok hoşmuş bunun.

nikah olacak tatlım inşş benim gelinliğimde hiç göpür yok o yüzden ince güpürlü seçmeyi düşünüyorum.
gelinliğimde bu tabi kapali olarak düşün tatlım

Eklentiler

• $d025264e8300b8fbd65b876727f2e064_7567fed392b3194d367205f12c6f6485.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 15
nikah olacak tatlım inşş benim gelinliğimde hiç göpür yok o yüzden ince güpürlü seçmeyi düşünüyorum.
gelinliğimde bu tabi kapali olarak düşün tatlım

nikah olcaksa çok hoş bencede..
oynamalı düğünlerde baya zor oluyormuş.. bende uzun istiyorum senin gibi ama rahat edemem diye yaptırmayacağım sanırım:/
gelinliğinde çok hoş cnm güle güle giy, mutluluklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…