- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #12.221
nasıl dayanacaz buna bilemiyorum şimcik nie böyle bişey paylaştınmı tatlım tutamıyorum kendimiiben hiç bişey değil de o kına gecesinde yüksek yüksek tepelere çalarken napıcaz
Gelin,
Yüksek Yüksek Tepelere Çalarken (veya Söylenirken hatta çoğu kez söylenirken)
ağlar ya salya, sümük
daha ayrılmadan ayrılır.
anasından babasından yaşamından
ve bundan sonra da her duyuşunda
içlenir.. dolar gözleri.. acır içi.. kanar..
orada değildir artık..
Yinede Pek Güzeldir Gelin Olmak
Beyazlar içinde
Kar gibi
Masal gibi
Masum..
Eşsiz
Ne yaptın Canim sen bitirdin herkesi bende dusundukce bunalıma giriyorum nasıl bırakıp gitcez(
Ben tek kızım birde yani... Bende en çok annemi düşünüyorum yazık akşam geldiğimde konuşur dertleşirdik şimdi kimle oturcak.Akşam eve gidince kızım açıkmışındır deyip ekmek arası bişeyler kim getirecek annemde çok arayacak beni bende onu...Nasıl yapıcaz bilmiyorum..Annem benim sadece annem değilki bu dünyada en iyi dostum sırdaşım herşeyim..Onun gözünden bir damla dökülen yaşa kıyamam ben
Kızlar Bu Sözü Çok Seviyorum Paylaşmak İstedim Sadece
Kızlar Bu Sözü Çok Seviyorum Paylaşmak İstedim Sadece
bende çok severim bunu ama hiç aklıma gelmezdi bigün benim için söyleneceğii
sizinkiler de de oldu mu bilmiyorum ama,
ne zaman ki, düğün tarihim kesinleşti, ondan sonra gittiğimiz tüm düğün ve kına gecelerinde annemin gözleri doldu hep
tabi o sıra ben hemen vııınnnnnnn ... yoksa salya sümük....
ipler koptuuu...
ne makyaj kaldı ne çalışma arzusuuu
Çok guzel sözler çok içli kına gecesinde tutamicaZ kendimizi o gece annemle babamla yararım artık uyuyanında ağlamaktan Ayy ağlicam şimdi kötü oldum bogaZim dugumlendi(
sizinkiler de de oldu mu bilmiyorum ama,
ne zaman ki, düğün tarihim kesinleşti, ondan sonra gittiğimiz tüm düğün ve kına gecelerinde annemin gözleri doldu hep
tabi o sıra ben hemen vııınnnnnnn ... yoksa salya sümük....
ipler koptuuu...
al bendende o kadar çalışılırmı şimdi bu haldee
ben herfırsatta gidip anneme sarılır bu akşam benimle yatarmısın derdim annemde hemencik gelir sarılır uyurdum anneme. bazen dertleşirdik sabaha uyumazdık anlatıp dururduk birbirimizeannem babam benim herşeyim en değerli varlıklarım
ddoğru diyorsun tatlım, ama yine de bi tarafım burukablam evlendikten sonra evin tek kızıydım, annem evimin neşe kaynağı diye sever beni hep ( ayy gözlerim doldu yazarken bile yahuuu )
hep annemi düşünüyorum ben yokken canı sıkılır onun
hem kim ona akşam iş dönüşü daha merdivenlerdeyken " ANNEEEE ÇOK AÇIIMMMM """ diye seslenicekkk
ipler koptuuu...
hüzün bulutlarını dağıtalım bence... yoksa vazgeçicem evlenmekten
kızlar gelinlik iç çamaşırını ve gelin ayakkabısını erkek tarafı alır dimi?
ya gelinlik provasına gidicem ne iç çamaşırı ne ayakkabı, kadın al gel öyle yapalım provayı dedi.
bende görümcemi aradım dedim nası yapıcaz provaya çağardılar, cumartesi eminönüne gider hallederiz, dedi
ayıp mı oldu aramam,:26:
ama ne yapıyım ya, evin herşeyini davetiyelere kadar kendim yaptırdım.. bütçem kalmadı artık.. gerçi herşeyi yaptıktan sonra bunların lafı olmaz ama birazcık oğlan evlendirdiklerini hatırlasınla...
beni koparan bu yazı oldu..
bende çalışıyorum şuan ve rezil oldum, ne oldu diye başıma toplandı herkes(
kızlar ben duvağımı böyle uzun yaptırmayı düşünüyorum sizce nasıl ??
Tatlım uzun duvak çok güzel oluyor ama düğün şeklide önemli..Eğer oynamalı falan olcaksa duvağı gelinliği kaldırcam derken sıkılırsın kuzucum...Ama nikah yada daha sade bir düğün olacaksa süper fikir uzun duvak bence...Modelide çok hoşmuş bunun.
nikah olacak tatlım inşş benim gelinliğimde hiç göpür yok o yüzden ince güpürlü seçmeyi düşünüyorum.
gelinliğimde bu tabi kapali olarak düşün tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?