2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Ay kizlar yapmayin boyle, annesi babasi vefat etmis biri okusa gucune gidecek. Allah onlari basimizdan eksik etmesin de, varsin ayri oturalim.

Ben bundan 8 sene once, 19 yasinda kucucuk kizken ayrildim annemden, universite okumaya geldim. Siz koca koca hatunlar mizmizlaniyosunuz :) hem bi sure sonra, baba evinde misafir hissediyo insan kendini, hemen kendi evine gitmek istiyo :) bekar evimden bile kopamiyorum, kimbilir kocisimle evim ne tatli olacak :)

Bu arada biri sormustu imam nikahini, biz nisan gunu yaptik. Ekim 1'den beri evliyiz yani :))

ben çok seviyorum uzun duvağı çokda istiyordun inşş bakalım cuma günü randevum var gelinlikcide o zaman seçecem modelini çok teşekkürler tatlım darısı başına inşş

çok doğru söylüyorsunuz rabbim yardımcımız olsun inşş.

canım sana bir önerim olabilir. eğer uzun duvak gerçekten çok isteyip hemde rahat etmek istiyorsan. 2 duvak kullanabilirsin uzun olanı düğünün ortalarında çıkartabilirsin kuaföründe ona göre takar.
benim öyleydi, 1 tanesi yerle aynı hizada diğeri 3 metreyi geçiyordu fotoğraf çekimi, nikah kıyımı ilk dans esnasında 2 de durdu sonra hemen uzun olanı çıkarttım.
provalarda böyle birşeyide deneyebilirsin.üst kısımdaki daha kısa olabilir yani.

Son düzenleme:
anaaam ne ara bu kadar sayfa yazdınız yaa okuyorum sonra iş cıkıyo cevp yazamadan cıkıyorum bari önce yazayım nasıl gidiyo heyecanlar herkez iyimi bakalım?

nikah olacak tatlım inşş benim gelinliğimde hiç göpür yok o yüzden ince güpürlü seçmeyi düşünüyorum.
gelinliğimde bu tabi kapali olarak düşün tatlım

Nikah olcaksa uzun duvar süper olur tatlım..benimde gündüz nikah olcak akşam yakın akrabalara yemek verip eğlence olacak..Nikahta uzun duvak kullanıcam akşama kısa duvak...İkisini takabiliyorlar..Uzun olanı çıkarıyorsun sonra tatlım..Gelinliğinde çok zarif tarlım..Her hali ile güzel olcaktır eminim..Bende prenses model alıcam inş...

nikah olacak canım inşş zorlanmam

benin nişnlığım prenses etekti o yüzden gelinliğimi farklı olsun istedim tatlım bakalım nasıl olacak

ayy okumasaydım keşke sayfaları valla benide iş yerinde ağlattınız kızlar yaa,ben zaten aileme cok bağlıyım bizde hersey bırlıkte yapılır bu yasıma geldim cok azdır ayrı gezmelere gıttıgımız,nişanlımla gezmeye gıderken bıle annemı babamı yalnız bırakıyorum dıye suclu hıssederım hep kendimi,canım annem benim aynen bizde sabahlara kadar dertleşiriz o asta bıle olsa aylardır benim için ne güzel şeyler yaptı,babam benim oda gecenin bi yarısı bısey ıstesek usenmez kalkıp gider alır ben hıc dayanamam valla aglarım makyaj felan dinlemem

ayyy kızlar yardımınıza ihtiyacım var.....

sıradan beyaz bir gelin buketi istemiyorum. Ve bu ara çok moda olan renkli buket ve ayakkabı benimde inanılmaz hoşuma gidiyo...

şimdi diyorum ki, gelin buketim bu olsun Eki Görüntüle 382822

ayakkabım da buna benzer olur bunun beyazını ve yanında mor fiyonklusunu düşünün... takı kurdelasını da mor almak istiyorum, damada ise beyaz!
mor derken mosmor değil lila tarzı...

offf MOR rengine bayılıyorum, evim baştan aşağı neredeyse mor beyaz üzerine döşendi :)

nasıl olur sizce??

nikah olacak tatlım inşş benim gelinliğimde hiç göpür yok o yüzden ince güpürlü seçmeyi düşünüyorum.
gelinliğimde bu tabi kapali olarak düşün tatlım

Bence çok hoş olur tatlım...bende pudra rengi yaptırcam....

Bence hoş olur ayakkabının kurdelasiyla aynı renkte çiçekler çok moda zaten bende çiçeğimi renkli istiyorum ayakkabıda beyazdan ve taslardan yana tercihim bu kurdela detayinida beğendim Canim :))

canım sanırım genç kayınvalide olmasında iş, benim kayınvalidem de o yaşlarda benzer sıkıntılar bende de olacak gibi. hafta sonu kayınpederim ve kayınvalidem nişanlıma dahi söylemeden beyaz eşya ve tv yi almaya karar vermiş, biz öyle olsun böyle olsun dememize rağmen gidip beğendiklerini almışlar. hala çok kızıyorum aklıma geldikçe. bir yandan da senin gibi yardımcı olmaya çalışıyorlar napsınlar, yazık oğulları işte hevesleri vardır falan diye avutuyorum kendimi. tabi benim heves ve isteklerim önemli değil mi diyo şeytan o sırada içimden.

kızlar evimister güvenilirmi acele cevap lazım alışveriş yapıp sorun yaşayan varmı bir iki bişey alacağım elektronik

bayıldım, ben de mor ve beyaz laleler olsun istiyorum gelin çiçeğimi inşallah, ayakkabıların da çok şık canım

bence harika tatlım ben el çiçeğimi krem turkuaz ayakkabımda turkuaz mavisi. evim ise beyazzzz pudra pembe sadece yatak başalığım mor

kızlar yarın buradayım
tugce senı cok ozledım
bu sohbetlerde benımde soylıcek seylerım var

:124: beğenmenize çok sevindim yaaa....
çoğu insana mor / lila soğuk renk gelir ama bana inanılmaz asil bir renk geliyor.

gelinliğimde hiç taş yok dantelli gibi üst kısmı dantellerin üzeri ise kesme boncuklarla işli.... aralarda inciler olacak... eteği ise sade ve prenses etek, tülün bir kat altında simli tül kullanılacak...

yani bu renkler gelinliğime uyar

ayy 5 mayıs gelse artık, nası olucam çok merak ediyorummmmm

senden 1 gün sonrada benim nikahım var tatlımm ayy heyecanlndım

onu iyi ayarlaması lazım kuaförün sanırım sonra rezil olmayayım
hemen konuşmam lazım kuaförümle uzun duvak çok istiyorum çünkü, çok teşşekkür ederim verdiğin bilgi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…