- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #12.261
istanbulda mısın sen canım?
kızlar bu gün fazla katılamadım size yoğunluktan.görebildiğim kadarıyla okuduklarıma cevap yazıyorum.
trianka gelinlik provasına çağırmışlar canım hayırlı olsun.ayakkabılara ve çiçeğe bayıldım
my_everything canım sıkma canını. teyzenle de güzelce konuş , özür dilemeli ki iki aile arasında kırgınlık kalmasın.yinede iki tarafı da kırmamaya çalış bazı şeyleri istemediğini tersleyerek değilde, tamam bakarız anne, baba bende bir araştırayım heves ediyorum ona göre karar veririz şeklinde olabilir mesela. hem onlar hemen müdahale edemez.
-----takı konusuna gelince bizimkiler babam 1 bilezik amcam 1 bilezik annem 1 bilezik kızkardeşlerim de 1'er bilezik takıcaz diyorlar ama bakalım. nişanlım takı seti ve bilezik takıcakmış ama sayısını bilmiyorum. kayınvalidem ve kayınpederim ne takıcaklar bilmiyorum.
------------kına gecesinde neler olucak, ben de kesin ağlarım yaaaazaten hiç dayanamıyorum evde bile öylesine dinlerken ağlıyorum valla. çok zor olucak hele ki kurdeleyi bağlarken babam
good_heart canım davetiyen basılıyorumuş hayırlı olsun
-------bende 30.07.2011 tarihinde nişanlandım
Herkesee merhaba..
Bende 24 eylulde nisanlandim,düğünumzde 09.09.2012 le parc de meriage da:))))
tatlım açıkcası gözlerim seni aradı valla nerelerdesin nasılsın. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TATLIM bende 2 hafta sonra nişanlanmışsın cnım
ALLAHIM.. ne güzel herkeste bir düğün hazırlığı..... bende sadece hayaller var şu an... ah güzel bir telefon gelse şu an.. ben de mutlu olsam.... evlilik hazırlıklarına ufak da olsa başlasam.... öyle imreniyorum ki....... hayırlısı.... inşallah birgün bende yazarım buraya evlilik hazırlıklarımı........ kimbilir belki yarın.....:)
aramıza hoşgeldin canım.. bende 9.9.2012
canım giremedim bu gün fazla nete çok yoğundum iş yerinde. szilerle güzel sohbetleri kaçırdım ona üzüldümsen naıslsın bakalım?
canım benim darısı basına en kısa sürede insallah, sanada yasamayı nasit etsin, en kısa sürede isteddigin telefon gelecek insallah ve sende burda bizimle paylasacaksın mutlulugunu :)ALLAHIM.. ne güzel herkeste bir düğün hazırlığı..... bende sadece hayaller var şu an... ah güzel bir telefon gelse şu an.. ben de mutlu olsam.... evlilik hazırlıklarına ufak da olsa başlasam.... öyle imreniyorum ki....... hayırlısı.... inşallah birgün bende yazarım buraya evlilik hazırlıklarımı........ kimbilir belki yarın.....:)
allahımmmm ne zor işlermiş bunlar.. şu 4 gündür ne oturduğumu biliyorum ne yattığımı.. onu seç bunu seç derken psikolojim allak bullak oldu, bi ağlıyorum bi gülüyorum.. neyseki bugün çoğu işimizi hallettik bir oh diyebildim sonundaaşkım bana kıyamadı ve benim istediğim gelinliği aldı çoookkk mutluyum, allah herkese nasip etsin
iyim canım bende. nedense bizimde durgundu bugün işler ama ben yine bankalar arasında mekik dokudum o ayrı
ayy çok sevindim canıımmbizde kına için yer tuttuk hep dolmuş çok geç kalmışız perşembe olucaktı salıya bulduk herşeyin hayırlısı
aminn.. yalnız kızlar size tek tavsiyem sakınnn işleri sona bırakmayın. hele gelinliği ASLA!
benim artık hic calısasım falan gelmiyor zar zor kalkıyorum sabahları, bir de daha önce olmadıgım kadar cok gerginim, sizde de oluyormu bunlar.
aminn.. yalnız kızlar size tek tavsiyem sakınnn işleri sona bırakmayın. hele gelinliği ASLA!
Benim 58 gün var düğünüme hiç bı Sey yapmadık çokmu geç kalmışım?
hemen harekete geçmelisin canım.. ben sona bıraktığım için çok pişmanım. hele ki gelinlik için her girdiğim yerde tarihin 12 mayıs olduğunu söyleyince herkes "aaa çok az kalmışş" dedi. moral altüst tabi :2:
neyse ki çoğunu hallettik ama benim psikolojim bozuldu.. o yetişmicek yok öbürü güzel olmadı yok ona geç kalmışım derken allak bullak oldum. ne kadar erken bitirirsen o kadar iyi, allah kolaylık versin
Teşekkür ederim Canim nişanlım ısı gereği dışarıda ben o olmadan bı seyler yapmak istemedim beraber yapalım dedim ısı uzadı ay sonuna anca gelecek gibi düğünümüz 2 Haziran'da sıkıştım yani moralinde çok bozuk o yüzden ne yapsam bilemedim hazır gelinlik istiyorum zaten ama yinede bı hazırlığımız yok.
canım hayırlı olsun,Allah bir an önce bu mutlu günü göstersin hepimize :)allahımmmm ne zor işlermiş bunlar.. şu 4 gündür ne oturduğumu biliyorum ne yattığımı.. onu seç bunu seç derken psikolojim allak bullak oldu, bi ağlıyorum bi gülüyorum.. neyseki bugün çoğu işimizi hallettik bir oh diyebildim sonundaaşkım bana kıyamadı ve benim istediğim gelinliği aldı çoookkk mutluyum, allah herkese nasip etsin
kına yerin hayırlı olsun canım, bende haftaya ayarlayacagım,umarım istegim günü bulabilirim.ayy çok sevindim canıımmbizde kına için yer tuttuk hep dolmuş çok geç kalmışız perşembe olucaktı salıya bulduk herşeyin hayırlısı
benim eylülde dügünüm, bu ay sonunda bakaagım hazıranda flan ya alıcaz yada diktircem, yetisir herhalde o zamana.aminn.. yalnız kızlar size tek tavsiyem sakınnn işleri sona bırakmayın. hele gelinliği ASLA!
işin püf noktası bu zaten canım.. hazır gelinlik yok. eğer 38 beden değilsen kesinlikle hazır bulamıyosun, herkes dikmeye bakıyo.. ben hep dedim " hazır alıcam nasıl olsa" diye ama keşke daha önce ilgilenseymişim bu işle.. neyse ki 38 e girdim ( mucize gibi) o yüzden istediğim gelinliği de aldım aşkımın sayesinde son zamana bırakma derim, özellikle gelinliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?