- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #12.281
Bende çok gerginim Canim bı mutlu oluyorum bı üzülüyorum bı heyecanlaniyorum bazen umutsuzlaniyorum o kadar gerginimki daha alış verise çıkamadım ve düğünüme çok az kaldı bildigin gibi değilim burda konuşup bı seyleri paylaşmasam daha da kötü olurdum sanırım...
iyiki burası var, bende paylasıp rahatlıyorum burda, icimden bisey yapasım gelmiyor, yoggun ve durgunum, normalde sakin bir yapım var ama herseye sinirleniyorum, insanlar bısyler soruyor.hic cevap veresim gelmiyor
dün lazer di bugun de balayı meselesi ile uğraşmaktayım kızlar
şimdi 2 yada 3 gün kalıcaz o yüzden istanbula uzak bi yer olmamalı napsak bilemedim bu arada
6 ay 3 hafta kaldı ay nası mutluyum anlatamam
Bende oyleyim tatlım yaa neden bu kadar çok geriliyoruz ki
canım hayırlı olsun,Allah bir an önce bu mutlu günü göstersin hepimize :)
kına yerin hayırlı olsun canım, bende haftaya ayarlayacagım,umarım istegim günü bulabilirim.
benim eylülde dügünüm, bu ay sonunda bakaagım hazıranda flan ya alıcaz yada diktircem, yetisir herhalde o zamana.
ayyy kızlar yardımınıza ihtiyacım var.....
sıradan beyaz bir gelin buketi istemiyorum. Ve bu ara çok moda olan renkli buket ve ayakkabı benimde inanılmaz hoşuma gidiyo...
şimdi diyorum ki, gelin buketim bu olsun Eki Görüntüle 382822
ayakkabım da buna benzer olurEki Görüntüle 382823 bunun beyazını ve yanında mor fiyonklusunu düşünün... takı kurdelasını da mor almak istiyorum, damada ise beyaz!
mor derken mosmor değil lila tarzı...
offf MOR rengine bayılıyorum, evim baştan aşağı neredeyse mor beyaz üzerine döşendi :)
nasıl olur sizce??
Ayne tatlım onu geçtim babam bile kız çıkarırlarken ağlıyor yani...Babam yani baba sonuçta hep böyle sert güçlü görünmeye çalışan kızlarının kahramanları onlar biler ağlıyor...Kuzenim evlenirken aynen şöyle dedi..Keşke babam ölmeseydide bu kuşak bağlama işi bana düşmeseydi ben nasıl bağlarım dedi (Dedem vefaet etmeseydi o bğlayacaktı kuşağımı).. Şimdi öyle düğünlerde falan babamla annemle göz göze gelmeye korkuyorum
Aynen kuzum
kızlar ben duvağımı böyle uzun yaptırmayı düşünüyorum sizce nasıl ??
Bende oyleyim tatlım yaa neden bu kadar çok geriliyoruz ki
aynen kızlarr yaa off sıkıldım artık herşeyden herkesten yorulduğumu hissediyorum hemde çokk
amin canım çok saol ablam uyarmasa haziran gibi bakacaktık hemen aradık ayırttıkinşallah gönlüne göre bulursun canım
benim artık hic calısasım falan gelmiyor zar zor kalkıyorum sabahları, bir de daha önce olmadıgım kadar cok gerginim, sizde de oluyormu bunlar.
Günaydınnn:123::123::124:
aynen tatlım bende var bu problem işimi çok seviyorum iş yerini çok seviyorum ama bazen hiiç çalışmak istemiyorum hep aklımda şu eksik bu olmadı gibi şeyler var kendimi veremiyorum işe
günaydın tatlım nasılsın
İyi diyelim iyi olsun sen nasılsın tatlım?
Kızlar hava çok güzel...hiç çalışmak gelmiyor içimden bugün yahuuu :44::44: Çıkıp gezesim varrr:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?