- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #12.301
Kızlar hava çok güzel...hiç çalışmak gelmiyor içimden bugün yahuuu :44::44: Çıkıp gezesim varrr:44::44:
kendimi hiç iyi hissetmiyorum bugünhavalardan heralde
aynen ya hiç çalışasım yok
Hepimiz aynı şehirde olsak şöyle işi asıp çarşı pazar dolaşsak ne güzel olur
kızlar yarın buradayım
tugce senı cok ozledım
bu sohbetlerde benımde soylıcek seylerım var
çok iyi olurdu valla stres atardıkk
Kesin kendimizi ya çeyiz falan satan yerde bulurduk yada gelinlikçilerdeDüşünsenize birbirimize fikir verirdik yaa..ayy çok güzel olurdu
evet canım istanbul sen?
Kesin kendimizi ya çeyiz falan satan yerde bulurduk yada gelinlikçilerdeDüşünsenize birbirimize fikir verirdik yaa..ayy çok güzel olurdu
Haklisin Canim 38 bedenim iste beni herkesten korucak istediğim gelinliği alcak olan askım burda olmadıgı için gidemiyorum biran oncede halletmek istiyorum daha gelinlik damatlik kinalik Bindalli davetiye nikah şekeri offf liste bıraksan uzadıkça uzucak Ayy çok gerildim yaa.
günaydın güzelleeerr güzeli gelinciklerr,
hoop bir günü daha bitirip yeni güne başladık...
hadi hayırlısı olsunnnn :)))
İstanbul Fatihteyim bende canım
Günaydın kızlar nasılsiniz ¿
merhaba canım,
ben çok beğendim bu kombini,birde bu buketin faha koyu morla fuşya karışımını görmüştüm,
fuşya ayakkabı ile o da süperdi, düğünümüz kapalı salonda diye böyle renklere giremiycem herhalde,
ayakkabı fazla dikkat çekmesin gelinlik renginde olsun diye düşünyorum,bakalım hayırlısı olsun idyelim
aaa neresinden tatlım bende fatihte oturdum
tatlım, benim de düğünüm salonda olacak fakat alışılagelmişlikten sıkıldım, akıllarda kalıyım istiyorumayrıca birde fotografları dış çekim yaptırıcam... mor balonlarım bile hazır
hepimiz için hayırlısı olsun evet canım.
kızılelma caddesini bilirsin ( meşhur cuma pazarı ) ordayım ben
günaydın tatlım, çok şükür iyiyiz sen nasılsın?
günaydın kızlarrrr kayınvalidemle dün telefonda konuştum aramız baya düzeldi ama tabi teyzem konusunu hiç unutmayacak biliyorum neyse bugün biraz daha iyiyim sizler nasılsınızzz?
çok sevindim tatlım. iyi allaha şükür tatlım
Günaydın güzel gelincikler
Günaydınnn:123::123::124:
Kızlar hava çok güzel...hiç çalışmak gelmiyor içimden bugün yahuuu :44::44: Çıkıp gezesim varrr:44::44:
çok iyi olurdu valla stres atardıkk
günaydın güzelleeerr güzeli gelinciklerr,
hoop bir günü daha bitirip yeni güne başladık...
hadi hayırlısı olsunnnn :)))
İstanbul Fatihteyim bende canım
kıslar bişi danışcam kına kıyafetime karar veremedim fuşyamı olsun mavimi ?
günaydın kızlarrrr kayınvalidemle dün telefonda konuştum aramız baya düzeldi ama tabi teyzem konusunu hiç unutmayacak biliyorum neyse bugün biraz daha iyiyim sizler nasılsınızzz?
kıslar bişi danışcam kına kıyafetime karar veremedim fuşyamı olsun mavimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?