2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar yarın buradayım
tugce senı cok ozledım
bu sohbetlerde benımde soylıcek seylerım var

Bitanecim nerdesin sen kuzum benim
Facede yoksun?
Ayy yazıyorum sana diğer topiklerde yakalamaya çalışıyorum cevap vermiyorsun
Kullanıcı adımı değiştirdim acaba hatırlamadı mı dedim
Özledim seni haydi gel gell
Güzel gelinciğimm

hahaha biz sürekli benim için koşturuyoruz ya, aşkıma hiçbişe almadık daha

tatlım, benim de düğünüm salonda olacak fakat alışılagelmişlikten sıkıldım, akıllarda kalıyım istiyorum ayrıca birde fotografları dış çekim yaptırıcam... mor balonlarım bile hazır
hepimiz için hayırlısı olsun evet canım.

aaa neresinden tatlım bende fatihte oturdum

kızılelma caddesini bilirsin ( meşhur cuma pazarı ) ordayım ben

Günaydın kızlar nasılsiniz ¿

günaydın tatlım, çok şükür iyiyiz sen nasılsın?

bu vatan cad. üst tarafı heralde dimi canım ? yanlış hatırlmıyorsam ben halıcılar cad. oturdum

günaydın kızlarrrr kayınvalidemle dün telefonda konuştum aramız baya düzeldi ama tabi teyzem konusunu hiç unutmayacak biliyorum neyse bugün biraz daha iyiyim sizler nasılsınızzz?

Günaydın güzel gelincikler

Günaydınnn:123::123::124:

Kızlar hava çok güzel...hiç çalışmak gelmiyor içimden bugün yahuuu :44::44: Çıkıp gezesim varrr:44::44:

aynen ya hiç çalışasım yok

Hepimiz aynı şehirde olsak şöyle işi asıp çarşı pazar dolaşsak ne güzel olur

çok iyi olurdu valla stres atardıkk

Kesin kendimizi ya çeyiz falan satan yerde bulurduk yada gelinlikçilerde Düşünsenize birbirimize fikir verirdik yaa..ayy çok güzel olurdu

günaydın güzelleeerr güzeli gelinciklerr,
hoop bir günü daha bitirip yeni güne başladık...
hadi hayırlısı olsunnnn :)))
İstanbul Fatihteyim bende canım

Günaydın kızlar nasılsiniz ¿

kıslar bişi danışcam kına kıyafetime karar veremedim fuşyamı olsun mavimi ?

günaydın kızlarrrr kayınvalidemle dün telefonda konuştum aramız baya düzeldi ama tabi teyzem konusunu hiç unutmayacak biliyorum neyse bugün biraz daha iyiyim sizler nasılsınızzz?

hepinize Günaydın 2012'nin en güzel gelinleri

az önce nüfus müdürlüğünden geldim, nüfus kayıt örneği isteniyormuş belediyeden işlemler için, iş yerinden izin aldım sağolsun verdi müdürüm, hemen aldım nüfus kayıt örneğimi, yarın işlemlere başlıyorum kızlar çok heyecanlıyım

benimde hiç çalışasım yok, fatih eminönü gezip alışveriş yapasım var gelinliklere bakasım var

elfm canım canım eğer bindallığını kırmızı tonlarında giyeceksen mavi olsun bence

my_everything canım aranızın düzeldiğine sevindim.teyzenin de konuşması lazım bir an önce kayınvalidenle bence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…