- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 39
- Konu Sahibi bal_bocegi
- #15.661
Selam sekerler nasılsiniz ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım sıkma canınıı düzelirr inşş![]()
ya ben kirli sepetimi pahalı bişey istemiyorum ucuz alırım nasıl olsa dolabımın içine koyacam kimse görmicek sizce çokmu komik olur :44::44:
canım güzelmiş ama rengi böylemi çok koyu kaçmış. önemli olan senin beğenmen güle güle kullan tatlımm![]()
eksik 25 yıllık ta evli olsak bitmez maalesef ama en azından bi evin eksiği ne olur onları götürüyoruz çeyizde
azıcık birbirimizin nazını kaprisini çekmek durumundayız sana kıracak bişi dememiş sonuçta senin lafına alınıp parlamış ki bunu çoğu zaman bende yaparım olmadık şeye alınırım ama nişanlımı sevmediğimden değersiz olduğundan değil duygusal yada sinirli anıma denk geliyo işte hepimizin oluyo böle durumları bence uzatmayın boş yere alttan al bişi olmaz
kızçeler tünaydınnn...nasılsınız sekerler???? bn geldım saatlerdır gecmıste dolasıp duruom ne cok konusmussunuz yıne ya![]()
Selam sekerler nasılsiniz ?![]()
Eğer a101den o yeşili alcaksa
alma derim benden söylemesi
Pazardan al 12 li satıyorlar 10 Tl filan
Bundan yemek görünmez çok koyu rengi ya
Bak şöyle modeller var daha ucuz birşey istiyorum diyorsan
Eki Görüntüle 399505
Böyle modeller var desenleri daha az daha farklı
Pazarda var milyoncularda züccaciyelerde filan
eğer öyle cocğa filan veceksen olur
Komşuya filan birşey götürürsen bu tabakları kullanırsın![]()
kızçeler tünaydınnn...nasılsınız sekerler???? bn geldım saatlerdır gecmıste dolasıp duruom ne cok konusmussunuz yıne ya![]()
Günaydııın![]()
Hoşgeldiniz güzel gelinler
Hoş buldum tatlim eve gidiyorum artık yoldayim aksam paylasicam resimlerimi bı türlü sevmediğim gelinliğimi![]()
Hoş buldum tatlim eve gidiyorum artık yoldayim aksam paylasicam resimlerimi bı türlü sevmediğim gelinliğimi![]()
öyle oluşturanlar var canım gereksiz gördükleri parcaları almadan takım yapıyorlar ben karacanın takımını aldım ama
aynen canım yaa 1 liram kalsa çay süzgeci alıyorum cebimi sıfırlayıp gidiyorum eve napıyim ama böle böle bitecek
eksik 25 yıllık ta evli olsak bitmez maalesef ama en azından bi evin eksiği ne olur onları götürüyoruz çeyizde
azıcık birbirimizin nazını kaprisini çekmek durumundayız sana kıracak bişi dememiş sonuçta senin lafına alınıp parlamış ki bunu çoğu zaman bende yaparım olmadık şeye alınırım ama nişanlımı sevmediğimden değersiz olduğundan değil duygusal yada sinirli anıma denk geliyo işte hepimizin oluyo böle durumları bence uzatmayın boş yere alttan al bişi olmaz
dolaba koyacaksan uygun fiyatlı bişi al bencede niye komik olsun ki olmaz tabiki hatta benim bile fikrim değişmeye başladı![]()
Eğer a101den o yeşili alcaksa
alma derim benden söylemesi
Pazardan al 12 li satıyorlar 10 Tl filan
Bundan yemek görünmez çok koyu rengi ya
Bak şöyle modeller var daha ucuz birşey istiyorum diyorsan
Eki Görüntüle 399505
Böyle modeller var desenleri daha az daha farklı
Pazarda var milyoncularda züccaciyelerde filan
ben valla tuğçenin dediği gibi a101 canavarı oldum çıktım çeyizimi düzdüm ordan 2 3 5 milyona
oda olabilir acele etme diyosun bi yarın bakayım da tiplerine karar vericem![]()
SEHKER akşam sırf gelinliğine bakmak için giricem nete...git artık şu evine yahu![]()
Haklisin tatlim yaa 10 gündür disarilardayim
Gelinlik Bindalli ve gelin ayakkabımın resimlerini yuklucem ama ayakkabılarımı değiştirmeye karar verdinyinede göstereyim yorumlara göre fikrim değişir belki
![]()
sen yüklede bakalım tatlım...belkide çok güzeldir...kararını verirsin..belki gelinliğini biz çok beğeniriz içine siner tam olarak...ama artık ykle şu fotoları![]()
Utandım yaa gercekten çok oldu artıkherkes arıyor düğününüz var biliyorsunuz dımı diyor
Son 38 gün kaldı düğünümüze![]()
Ayyyyy 38 günnBenimkine 100 daha ekle yahu...137 gün kalmış
![]()
öyle oluşturanlar var canım gereksiz gördükleri parcaları almadan takım yapıyorlar ben karacanın takımını aldım ama
aynen canım yaa 1 liram kalsa çay süzgeci alıyorum cebimi sıfırlayıp gidiyorum eve napıyim ama böle böle bitecek
dolaba koyacaksan uygun fiyatlı bişi al bencede niye komik olsun ki olmaz tabiki hatta benim bile fikrim değişmeye başladı![]()
Günaydııın![]()
inşallah canım.
bende benm eklediğim gibi alman iyi olur dolabının içine koyarsın niye komik olsun ki
sağol canımama yakından öle çokta kötü değiller yaa, birazcık koyu fazla değil
dediğin gibi bu eksik bitmez anacım bitmez, biz bayanların alım gücü böle devam ettikçe
alttan alıcam tabi de hiç ummadığım bir anda deyince sinirlerim alt üst oldu resmen. sabah mesaiden çıktı 8 de. günaydın yazdım , günaydın yazdı.mesaj attım az önce uyuyuomusun diye , arayacaktım cevap atmadı. muhtemelen uyumuo naz yapıyor. yoksa öğlen 1 gibi uyuo genelde, ahhh bu erkekler ahhhh![]()