2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Dualarım siiznle tatlım
İnşallah etkilemez nişanlını çok üzüldüm inan
O kadar emek verdi sonuçta nişanlın hakkı inşallah elinden alınmaz

sağolun canlarım desteiğiniz için...nişanlımın haberi yok çünkü 3 gündür çok yoğun çalışıyorlar..sabahladılar hep...bugün sabah 04:30'da gelmiş eve şimdi uyuyor..uyandığında nasıl sölerim bilmiyorum..bunca dert arasında birde bu çıktı...inş sesimizi duyarlar iptal olur bu karar sabahtan beri ağlamaktan haşatım çıktı..durmuyor gözyaşlarım...elimde olmadan geliyor..birikti artık herşey üst üste geliyor...

Allah kolaylık versin..

Darısı başımıza inşallahhhhh
amin canım
ayy canım yaaa..inşalalh her şey istediğin gibi çokkk güzel sorunsuz bol eğlenceli geçer...hadi bakalım dönüşte anlatacakaların için sabırsızlanıyorum..

bende bol bol eğlenmeyi düşünüyorum kuaföre gitmek için çıkacağım birazdan görüşmek üzere kızlar öpüyorum hepinizi

peki o ne dedi bu duruma?

güzel bayanlar sonunda büyük gün geldi :) bugün kına yarın düğün var darısı başınıza

ayyy heyecan dorukta tabi dimi amin canım darısı burda olan ve olmayan sevdiceğini bekleyen bütün kızların başına

günaydın canım hoşgeldin

Son düzenleme:

Leyluşum üzme kendini lütfen,herşeyde vardır bir hayır
Mesleği güzel sonuçta daha güzel bir iş bulabilir belki
Dur biraz sakin ol ki sakin kafayla çözüm bulunabilsin canım benim

Leyluşum üzme kendini lütfen,herşeyde vardır bir hayır
Mesleği güzel sonuçta daha güzel bir iş bulabilir belki
Dur biraz sakin ol ki sakin kafayla çözüm bulunabilsin canım benim

sakin olamıyorum tatlım yaaa...biz neden okuyoruzki neden..işsiz kalmak içinmi? onca sınav stresi onca verilen emek niye..bir hiç için işte....

anlatim canım ben ailem tarafından her isteği yapılan bir çocuktum bu yaşıma kadarda hep öyle oldu nişanlımla arkadaş aracılığıyla tanıştırıldım annemn gözü üzerimdeydi evlenmem için çünkü ablam 37 yaşında hala bekar kaddın çokm üzülüyordu nişanlımla ilk iki görüşme fiyaskoydu asla bu kişiyle evlenmem demiştim ama sonra olumlu bakmaya kendimi biraz zorladım sağolsun kendiside çok ilgili alakalıydı kriterlerimin bi kısmına çizik attım kariyermiş paraymış falan filan bana sahip çıksın sevsin ilgili olsun yeter dedim ilk baştandır iş şartları sıkıntılıydı çok aşırı görüüyordum desem yalan olur ama hep toparlanacağını söyledi hayatına çok bayan girmiş bir adam değil bir bayana cidden nasıl davranması gerektiğini bilmiyordu ben hep anlattım kendimi nelerle beni mutlu edeceğini teşvik ettim çabaladım 1 ay 2 ay 3 ay tamam hafif bi değişiklik var ötesi yok hep birşeylerin değişeceğini umut etmekten beklemekten bıktım zaten ailesi hiç birşey yapamıyor benim ailem hep arkamda herşeyi yapıyo onada canım sıkılıyor ama yinede onu üzmiim ama iyi niyetli diyorum ben hayatım boyunca kimsenin kalbini kırmadım kendim kırılmayı tercih ettim ...Nişanlım hayatı boyunca sorumluluk almış bir adam değil ona görev veriyorum anlatıyorum yok birşey zaten ailem yanımda değil zaten onun ailesi burda değil birde o yok onun olmamasını geçtim onun yaptığğı birşeyde yok bunalıyorum kendimi yapayalnız hissediyrum evet beni çok seviyor bana baktığında bunu hissediyorum ama sadece beni sevmesi yetmez ilgi görmek istiyorum özel olduğumu hissetmiyorum çocukcağazda tek başına herşeyi yapacağından çok stresli sivastan yeni geldi beypazarında iş buldu iş yerindede çok sıkıyorlar bu defa biz gün içinde 2 dk konuşamıyoruz ben geldiğinde bana daha çok vakit ayıracak sanarken bak pazartesidendir 15 dk ya konuştuk ya konuşmadık ve ben sürekli bunu dile getirdim benimsesin diye artık kendimi papağan gibi hissediyorum nişanlım basite alıyor bu durumu ama ben hiç iyi değilim ya elim kolum bağlı adam iyi beni seviyor ahlakı güzel ailemde sevdi onu aileme çok saygı duyuyor ama bilmiyrum yanımda olmayışı zaten ok etkiliyor 2 ay sonra düğün var ortada ev yok mobilya yok beyaz eşya yok hiçbirşey yok ve herşeyi ben düşünüyorum görümcem demişti abim hiç sorumluluk almış değil herşeyni yaptırır diye ama ben bu kadarını tahmin etmedim inat ettim davetiye sözü kendim ayarlıcam dedim davetiyeyi beğendik bastırmadık ona dedimki araştır bir güzel söz bul 3 hafta geçti bakma gereği duymadı ben napıcam arkadaşlar ya öyle kötüyümki öye gel gitler yaşıyorumki sizin gibi nişanlı bir kız hissetmiyorum kendimi ama bu kişininde beni bile bile üzmediğine eminim ama çaba lazım emek lazım bunları her konuştuğumda inşallah düzelecek aşkım değişecem lafını duymaktanda nefretttt ediyorum ne zaman ne zaman bende o sizin yaşadığınız heyecanı yaşamak istiyorum an oluyo hevesleniyorum sağolsun nişanlımın o umursamaz halleri yüzünden yine dank ediyor bütün heyecanım yok oluyor ....walla saçma sapan bir halde yazdım işte özet bu

Canım bi yandan nişanlına kızıyor bi yandan üzülüyorsun
Bak senin için Ankaraya gelmiş
Siz evlenince nasıl olcak İş durumu
Ayrı yaşayacak değilsiniz ya dimi?
Seni ilgisiz bırakmış ama yeni iş yerinde seninlede sürekli ilgilenemez o konuda haklı nişanlın
Bu arada nişanlın ne iş yapıyuor özel değilse cevaplarsın
Sen benim dediğimi yap
Sen birşeyler yap onun için belki değişir ondan sonra
Neden nişanlından adım bekliyorsun sen ar
anlaşılan bu evlilkte hakim sen olcaksın
Sen birşeyler hazırla önüne sun bakalım o zaman ne diyecek
Canım bak sen çok akıllı bir bayansın olayların olumsuz yönünden bakma
Dün bahsettiğin empati olayını nişanlın için bir düşün derim
Ve bugün iş yerinden 1 saat daha erken çık git nişanlının yanına
Bir yemek yiyin tatlı yiyin
Gerekirse yanında kal yarın hafta sonu çalışmıyorsun zaten

kızlar gunaydın nasılsınız???*

bn dun bı kac eksıgımı hallettım yıne rahatladım az da olsa
aldıklarımdan hatırladıklarım bunlar. cumartesı de bı kacını halledıcem allah kısmet ederse artık su lıstenın bıtmesını ıstıyorum resmen alısverısten sogudum

kucuk wc ıcın fırca
12 tane askı
kul tabagı
balkona terlık
cay tabagı
cekmece ıcıne kasıklık

Sol canım iyi olmaya çalışıyoruz bakalım..aldıklarını güle güle kullan inş.

canım nişanlım ankara merkezde değil beypazarındande uzakta bir maden ocağında çalışıyor maden mühendsi şantiyede kalıyor sadece pazar günleri geliyor ben çok ince düşünürüm bak en basitinden 14 şubat sevgililer gününde insan nişanlısına özel bir hediye alır ben gittim ona çok güzel bir parfüm aldım o gitti bana yarım altın aldı ... bana beni anlatıcak mutlu edecek birşey almış değil kafa yormuyor ben sırf teşvik olsun dedim onun kalemlere merakı var öldürsen bir kaleme vermeyeceğim bir parayı verdim gittim oan kalem aldım o öyle abarttı abarttı sana en güzel hediyeyi aldım diye sivastan br geldi bi açtım kuranı kerim ya eywallah ben inançlı biriyim kuran en büyük özel şeydir dünyada ama insan nişanlısına onu mutlu edecek birşey aLmazmı öyle doluyumki zaten sürekli öğrensin diye ben adım atıyorum...benim karakterimdir bazn onunla alışveriş yaptıımda ben alayım der benim hoşuma gitmez ben alıyorsaö ben öderim babam olsa babama ödetmem bunu bilir kendisi gidip beni süşünüp birşey almış değil anca ben kendime aldığımda ben alayım der benle dalga mı geçiyortsun dedim artık onunla kavga ettim yazarken bile boğazım düğüm düğüm ya allah için zaten onun yerine kendimi koyup düşünmesem bu yüzük parmağımda inan ki olmazdı her kararımla ailkem yerine koyuyorum onun yerine onun ailesi yerine koyuyorum kendimi öfkeyle kalkıp zararla oturmamak için ben düşünmekten yorgunum ben baskın olmak istemiyorum eşim evin reisi olsun baskın olsun istiyorum

peki o ne dedi bu duruma?

ayyy heyecan dorukta tabi dimi amin canım darısı burda olan ve olmayan sevdiceğini bekleyen bütün kızların başına

günaydın canım hoşgeldin

Ben son sayfayı açamıyorum o ne diyecek çok üzüldü böyle deme dedim ne dicekki inşallah mulu edecem dedi ama 3-4 aydır bunları duyup birşeyler değişmediğinden inancım kalmadı ki

Canım ya beceremiyordur aldığını beğenmezsin diye senin beğendiğin birşey olsun isteyip ben alayım demesi normal
Altın almış ne güzel işte sen bi ihtiyacını al diye düşünmüştür
Benimde nişanlım bana altın almıştı ama sevgililer gününde değil
Bende bozdurdum bileklik aldım
O da ben yatırım olsun diye almıştım dedi
Bende bu da yatırım işte dedim
Sende diceksin bak senin aldığın bu altınla bunu aldım
Falan anlayacak saçmalık yaptığını
Erkekler hediye işini beceremez
Ben nişanlıma derim hediye almadan bana sor diye
Çünkü pek zevklerimiz uymuyor
Ben şuna ihtiyacım var yada şunu istiuyorum diyorum o alıyo
O artık kocan olcak senin
Gerekirse o alır ihtiyacını Baba başka Koca başka güzelim
Bırak alsın alışsın
Şimdi bu olumsuzlukları sil
Ve pazar günü için mükemmel bir plan yapmaya başla
Sen öğreticeksin zaman tanı nişanlına
Ank bilsemde keşke tavsiye edebilsem

önceden o sorumluluk almamıştır ama siz birbirinizde uzakta olduğunuz için yine pek fayda etmeyecek ama inş. evlenmeye az kaldı o zmn alıştırmaya başlarsın bi,r erkekle nasıl alıştırırsan öle gidiyo gercektende

Ben ankarayı çok iyi biliyorum mekanda bilirim onu götürüyorumda ama vaktimiz yok ev bulmamız lazım...bunu belki aşmam lazım ben isteyemem işte kendi maaşım var kendim alırım diye çıkışıyorum hatta dalga geçtiğini düşünüyorum öle bi durumda zaten adam dioki evlenince kartımı sana verecem yaw ben o sorumluluk alsın istiom o bütün sorumluluğu bana atıyo artık geçen ona tamam dedim evin reisi ben olurum hatunuda sen yemek yapmayı öğren dedim çok bozuldu ama haketti bence... bu arada haginizdi dikkat etmedim evlenince ne olacak demiş evlenince hergün yanıma geemiycek en sık gün aşırı gelecek ankaraya oda ta beypazarından gelişi 2 saatten fazla zamanını alcak birbirimizi anca 2 saat görecez

Son düzenleme:

Kesınlıkle erkeklerin doğasında var bu, istisnalar vardır ama belkı benım nışanlımda ayrıntıya girmez detay düşünmez genel bakar herşeye, bazen istisnalar yapmıyo değil günahını almıyım şimdi :)

Ama bence çok takmamak gerekır kafaya bende çabuk bozuluyorum herşeye, sonra buyuttugum şeylerin bir ailede karı koca arasında bu noktaya getırılcek şeyler olmadıgını farkedıp haksızlık ettım ıcın uzuluyorum,

Bence onlara uygun dille çokta usyune gitmeden anlatmak ve alışmaya çalışmak daha güzel, çok kötü huylar değil bunlar sonucta.

Canım sende cocğu öldürmüşsün resmen
Çok fazla takıyorsun ya biraz rahat ol
Bu dalga geçme işinide aş derim
O kocan olcak sonuçta yeri geldiğinde tüm ihtiyacını karşılayacak
Yemek temek 1 saat ev baktıktan sonra akşam güzel birşeyler yapın
Yordun beni yaa bi ikna edemedim seni

Benim nişanlıma ben hep şunu alca şu şöyle olcak
Yarın bunları yapcaz
Hafta sonu şu işleri halletcez diyorum
Yoksa nişanlımda bilmezki neyin ne olduğunu
Bohça işini bile bilmiyordu biraz bahsettim
Şimdi ne alıncaksa alalım diyor
Erkekler bilmez yaradılışları farklı
Adamda stresli yaa bütün hayatı değişmiş
Aile desteği yok
Birde sen böyle yapma derim
Eğer gerçekten sevmiyor ve evlenmek için evleniyorsan da evlenme derim
Çünkü sonları güzel olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…