2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Arkadaşlar ben bu yaz evleniyorum, yurt dışında yaşayan bi arkadaşım hediye listen var mı dedi. Bu hediye listesi sitesi vs var mı ? yapan oldu mu?

elhamdulillah canım ne olsun nedense ben bir türlü toparlanamıyorum dün nişanlımla internette görüşme imkanım oldu hıçkırıklar içinde yazıştım ...gecenin sersemliği var hala üzerimde

görüntülümü konuştunuz yani seni ağlattığını gördümü? hala aynı mı davranıyo?

Canım dur hemen bi ümitsizliğe kapılma
Belki nişanlın etkilenmez vurmaz ona belki

Kızlar kına gecesi yada düğün organızasyonunu yapmış olan var mı? Mısafırlerınıze güzellikler yaptınız mı bıleklıkler tefler taçlar vs. ?

henüz ortada bişi yok

my_everything canım kasımda ben varım

ohh maşallah kasım gelinimizde varmış hayırlı olsun canım

Arkadaşlar ben bu yaz evleniyorum, yurt dışında yaşayan bi arkadaşım hediye listen var mı dedi. Bu hediye listesi sitesi vs var mı ? yapan oldu mu?

ilk defa duyuyorum

Canım senin için üzülüyorum ama nişanlınla bir çözüm bulman laızm
Neden böyle davranıyor yada sen mi yanlış anlıyorsun
Açıkcası ilişkin hakkında pek yorum yapamıyorum
Çünkü çok detaylı anlatmıyorsun
Ve alınma canım ama bi hevesliisn bi değilsin
Bi silkelen bir kendine gel
Nişanlın gelemiyorsa sen git jest yap bi hediye al git yanına
Bi yere yemek razarvasyonu yap
Değişiklik kat hayatına

Hafta sonları da mı görüşemiyorsunuz?

chicken kullanıcısından alıntı
Kızlar kına gecesi yada düğün organızasyonunu yapmış olan var mı? Mısafırlerınıze güzellikler yaptınız mı bıleklıkler tefler taçlar vs. ?

Düğün için zaten herşeyi organizasyon şirketi yapıcak

Kına için küçük hediyelerim var

Herkese kına harici
Lavanta mıknatıslı dolap için kına hatıralığı dağıtıcam
Yakın arkadaşlarıma;
Nedime tacı
El mumu
Kına anahtarlığı vericem

İş arkadaşlarıma ise notluk yaptırdım kına hatıralığı

Tef alıcam bende

Kızlar ben çıkıyorum biraz işlerim var 1-2 saate aranızda yokum fakat gelince hemen dönerim
Bu arada kuzenim bana hediye alacak ne alsa acaba
Çeyizime su ısıtıcı mı aldırsam çaycı mı ?
Siz ne dersiniz???

Canım dur hemen bi ümitsizliğe kapılma
Belki nişanlın etkilenmez vurmaz ona belki

Ne yazıkki etkiliyor şu durumda tatlım...tercih yaparken böyle bir hak veriliyor son sınıfa gelmiş o hak elinden alnıyor..nasıl bir sistemdir bu yaa..bütün fef mezunları, okuyanlar ayaklanmış durumda...3 Mayıs'ta kesin karar verilcekmiş..lütfen dua edin kızlar bizim için

Dualarım siiznle tatlım
İnşallah etkilemez nişanlını çok üzüldüm inan
O kadar emek verdi sonuçta nişanlın hakkı inşallah elinden alınmaz

Çaycı aldır canım
zaten çaycı su ısıtıcı olarakda kullanılır
Bu arada essede yok ekmeklik
Sen mail attın diye yapmışlar sanırım

Kargo parası ne kadarmış orda?

ben olsam çaycı aldırır kettle yerinede kullanırdım

Çaycı aldır canım
zaten çaycı su ısıtıcı olarakda kullanılır
Bu arada essede yok ekmeklik
Sen mail attın diye yapmışlar sanırım

Kargo parası ne kadarmış orda?

5 tl canım :))
Hem sevindim hem üzüldüm o olaya... :)
Neyse bakalım gelicek inşallah hayal kırıklığı yaşamam :)

canım ben çaycının çayını beğenmiyorum o yüzden almadım çok çay demlerim çaycının çayını da severim diyorsan çaycı aldır..

bu ara moda zaten bana hediye getirenler he çok yakın, bende eksiklerimi söyledim uygun olanı aldıar canım onlar için

nişanlınında haberi olmuştur, 3 gün önce çıktı yasa yürürlüğe girmesi için prosedürler olur genelde yasa resmi gazetede yayımlandıktan 45 gün sonra girer yürürlüğe vs. belki vurmaz nianlına, hem bölümü çok iyi nişanlının mutlaka severek yapacağı bir iş bulur kendine, özel dershanelerde formasyon aramaz çoğunlukla canını sıkma erkenden

benim hoşuma gitmiyo bu bilekli taç işi bişey almayacağım ben zaten kınam da aile arasında ufak bir kutlama şeklinde olacak maksat adet yerini bulsun :) düğün için misafirlere hediye istiyorum ama daha bulamadım hem uygun olmalı çok kalabalık olur bizim düğün..

görüntülümü konuştunuz yani seni ağlattığını gördümü? hala aynı mı davranıyo?

canım ben doldum boşalamadığımdan tarih tekerrürediyor en ufak birşeyde taşıyorum ona açıkça senle konuşamıyorum konuşmaktan zevk almıyorum çünkü beni dinlemiyorsun kafan bende değil dedim nişanlıyım ama zerre kadar hevesim yok ben seninle konuştuğumda heyecanlanmak istyiyorum özel olduğumu hissetmek istiyorum dedim ne zaman ciddi bir konu konuşacak olsam ya susuyorsun yada konu değiştiriyorsun kendince iyi birşey yaptıını sanıyorsun ama bana yapacağın en büyük kötülüğü yapıyorsun ben öyle konuyu kapatınca unutuyormuyum sanıyorsun aksine daha çok inciniyorum üzülüyorum beni acabalara sürüklüyorsun dedim ama çok kötüydüm şuan gözlerim şiş ve kıpkırmızı ben mutlu değilim ve insan mutlu olmak için evlenir bilmiyorum dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…