2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Maşşallah size o zaman :))
İnsanın kendisine de nazarı değer
Dilini ısır

Kocişime benim
Arada indirimleri ürünleri aldırmaya gönderiyorum
Bulamayınca market market dolanıyor
Kıyamam sen gelme ben bulur gelirim diyo
İşime geliyo vallahi
a101 senin bu bim benim geziyor

Bilmem benim hoşuma da gitti ama biraz daha beklemeye alabilirim paşabahçenin de bir kaç sürahi modeli var
Onları takip edeyim biraz daha :)

Canım senin düğün nezamandı?

MERHABA KIZLAR,

dün bi tane ev bulmustu ablası onu gorduk,tutttuk 600 e gelgelelim dün cok mutluydum sımdı sinirli ve üzgünüm.Adam 10 yıllık bınayı yenıden yapmıs ama mufakta aspiratör yok,banyo da dolap ve dusakabın yok,kapılar eskı bız dün kiradan düşer yaptırırız gırmeden dıyorduk adam borcum var yaptırmayın,diyomuş nişanlımda dusakabın olmasın ne olur diyo yada bız paramızla yaptırırız ben tuttum orayı bı kez dıyo cok sinirliyim 600 az paramı yaa sanki yaptırınca cıkarken alıp götürücem onları

Bu kadar eksiğe 600 Tl çok değil mi:44::44::44:

temmuzun 14 de tatlım :))
Senin ne zamandı???

canım benim ev içine sinmediyse tutmayın evi...
hem 600 tl bence çok özellikle 10 yıllık bina için...
ben 450 tl ye tuttum evimi bursada
kapıcısı asansörü vs. hizmetleri var bunun içinde 75 tl aidat ücreti vereceğiz.
Biraz daha göz gezdir tatlım bence

Bu kadar eksiğe 600 Tl çok değil mi:44::44::44:

bende oyle düşünüyorum,evin hertarafı yenılenmıs odalarıda genıs 2+1 ama dediğim eksikler var duskabınsız evmı kaldı en az 600 tl masraf kapıları saymıyorum,dün annemler 3+1 içi full yapılmış yenı daire ankastre mutfaklı bı ev bulmuşlardı yıede bakalım deyıp oraya gıttıler cok begenmısler 750ymıs 700e ınmıs burayla kıyaslarsam 100 fazla ama ıcınde eksık yok tabı nısanlım ve aılesı bunu asla kabul etmez cunku tutulan ev akraba sayılıyo

allah yardımcın olsun tatlım...

istanbul cok pahalı canım yaa en eskı evler ıcı ıgrenc olanlar gorduk 500 den asağı yok,bende umutsuzluga kapılmıstım bulamıycaz diye dün evi beğendim aslında cunku eksıklerı evsahıbı kıradan duser dıye dusunuyoduk annemde bende,evde babamda kırayı cok buldu sımdı bıde masrafları duyunca bızımkıler baska bakın dıyecek,karsı taraf tanıdık dıye orayı ısteyecek,kendi evleri eskı yaa benı anlamıyolar ya yenı esyalarım var onlara kalsa fark etmez

kızlar nasılsınız kaç gündür takip edemiyorum sizi o kadar çok şey konuşulmuş ki okumakla bitiremicem anladım.yarın ALLAH nasip ederse inşallah nişanlımın yanına gidicem inşallah herşey çok ii geçer,mobilyalara bakıcazz...çalıştığım yer çok yoğun o kadar çok başım ağrıyoki bi dinlenmeye ihtiyacım var.

yeni arkadaşlarda katılmış aramıza gördüğüm kadarıyla hoşgeldiniz gelincikler

boş bi vaktimde okucam yazdıklarınızı.öpüyorum sizi...

hoşgeldin cnm iyiyiz sen nasılsın ohh ne güzel nışanlının yanına gidiyomuşun bide ben gitseydim

Benimde ikna kabiliyetim yüksek şekercim :) yok bizimkinde rahatsız olduğum anlaması yapmaması değil zaten zevksiz bana danışsın tek istediğim o çabayı görmek inAN başka arzum yok bensiz sakın bişi alma die tembihledimde ona ...dün ben öyle kötüydüm ya bugün arıyo soruyo ( son zamanlarda öyle doldumki ağzından bana dair güzel tek kelime çıkmıyodu ) güzel güzel şeyler diyo da işte bakalım bi günmü sürecek iki günmü :)

Arada kalmak ve idare etmek çok zor... İnsanları anlamak da zor.. Neyse sen yinede çok takılma o konulara eve boya badana yapıldı mı yeni gibi olur. Sende ilk başta beğenmissin zaten hiç kendi kendini üzme en azından bir süre idare edip eşini ikna edince taşınırsınız daha çok içine sinen bir eve.. :)

Hoşbulduk canım sende hoşgeldin...
gözün aydın bu arada :))

bu hayatta hiçbirşey dört dörtlük değildir ev sahipleri öyle madem böyle sıkıntılar vardı tutmadan konuşup netleştirceksiniz dert etme duşakabine gerek yok perdelikler var banyo için direk onu takın çıkınca sökersiniz orda ne kadar oturcağınız bile belli değil zaten inşallah çok çok daha iyisi sizin kendi eviniz olur bende bi ev tutsam mutlu olcam bi yerim olcak ya ileriye bakabilcem

nerede oturmayı düşünüyorsun canım

haklısın canım da,basta bız evsahıvı kıradan duser dıye dusunerek sevındık tutalım dedık,simdi adam zaten evi satıcam yaptıramam dıyomus,uff cok sıkıldım yaa ben tıtız bırıyım evdede encok mutfak banyoya dıkkat ederım,dusakabınsız asla olmaz hertaraf su ıcınde kalır perde olsa bıle zor,diğer tarafda 700 cok her ay 100 fazla vermek içime oturur,mecbur ya adamı ıkna edıcez yaa ceımızden aspıratör ve dolap,kabın yaptırıcaz o 2 kapı eskı olacak ne yapayım elimden bısey gelmiyo

canını sıkma canım napalım öyle bir an geliyorki insan bazen aman olsun içinde mutlu olayımda heryer bana saray köşk diyor..

vardır bunda da bir hayır diyelim bakalım...

neredeydin sen evi nereden tuttunuz

Kızlar toplandım biraz geldim...ev tutanlar olmuş..valla 600 falan aslında çok fazla ama ne yazıkki hep bu fiyatlarda bizde 500-600'ü gözden çıkardık napalım :44::44:
Bahar gelmiş kızlar valla yahu çağlalar falan çıkmış ne güzel...ağaçlardan koparmayı özlemişim...toprak, ağaçlar, güneş kendime getirdi beni..kızlar bir güzel gezdirdi...ağlamk yokmuş 9e eylüle kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…