- 17 Ocak 2012
- 2.055
- 1.465
- 373
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #16.281
Ramazanı düşünerek öyle bir tarih koyduk canım..amin saol
Allah tamamını erdirsin canım..Ramazan dan sonra olması çok iyi olmuş...:)
Kızlar toplandım biraz geldim...ev tutanlar olmuş..valla 600 falan aslında çok fazla ama ne yazıkki hep bu fiyatlarda bizde 500-600'ü gözden çıkardık napalım :44::44:
Bahar gelmiş kızlar valla yahuçağlalar falan çıkmış ne güzel...ağaçlardan koparmayı özlemişim...toprak, ağaçlar, güneş kendime getirdi beni..kızlar bir güzel gezdirdi...ağlamk yokmuş 9e eylüle kadar
Aklım sendeydi nasılsın?
Evet 9 Eylüldede ağlmak yok
Bende çok istedim ramazan dan sonra olsun diye..
Malesef nişanlımın sülalesi yurt dışında olduğu için temmuz 5-6 gibi gelecekler ...
3 hafta türkiye izinleri varmış..
mecburen bizde 13-14 temmuz da yapıcaz.
Balayımızı da ramazan bayramına ayarladık. Arife akşamından çıkıp 6 gece 7 gün tatil yapıcaz inşallah :)
Aklım sendeydi nasılsın?
Evet 9 Eylüldede ağlmak yok
Daha iyiyim tatlım...resmen dağ bayır gezdik geldik...iyi geldi açık hava...sanırım sadece bugün olan içn üzülmedim..bende birikmiş birçok şey hepsi boşalıverdi..patlamaya hazırmışım demekki
Evet canım doldun sen
Neyse salı günü çarşı pazar gez bakalım
Evet tatlım atcam kendimi çarşıya...yarında nöbetten sonrada annemle gezicez...kıyamadı üzülmeme yarın cici alcakmış bana
Cicilerini sevsinler senin tatlım benimm
Haklısınız canlar ama nişanlılarımız bu konuda alınganlık bile yapabilirler bence bir sorum olcak siz kızlık soyadlarınızı kullanacakmısınız evlenince?
Sevgili kaymaklı lokumcuklar
Fatmagül'ü izledikten sonra hepinize ayrı ayrı yorgunluk mu çöktü
Yoksa Herkes yatağında çeyizlerini evini yuvasını müstakbel nişanlısını mı düşünüyor...
Çok çay kahve içtim uykum kaçtı nerdesiniz yaa(
Tabi akşama kadar şakır şakır kimse dur durak bilmiyor akşam da topik boş kalıyor :))
Canım alınganlık yaparsa da kendi bilir sonuçta bu bana dinen verilmiş bi hak....
Mesela şu kadar gram altın istemiyorum da onun yerine bunu tercih ediyorum..
Soyadımı kullanmayı isterdim ama zaten iki isimliyim ve de nişanlımın soyadı biraz uzun
Bu yüzden kullanmam heralde...
Sadece kızlık soyadımı da bana kullandırtmaz alınır kendisi
Ben gündüz de uğradım akşam da ama akşamları maşallah sayfalar çok hızlı atlıyor
Günaydın canlarımmmm....
Dün birkaç eksik daha kapattım...
çay süzgeci, makarna süzgeci ve kızartma tenceresi aldım
günaydın hanımlar :)
uğramayalı çok olmuş sabahları sohbete ne çok gelen oluyormuş artık ben de uğrarım..
canım ben kullanıcağım, bizim erkek kardeşimiz yok evinde büyüğüyüm babama jest olsun istiyorum hem de soyadımı seviyorum
nişanlımla konuştum istersen benim soyadımı hiç almayabilirsin dedi ama ben öyle olsun istemiyorum zaten buna imkan var mı bilmiyorum da...
yani iki soyadını da kullanıcağım
canım güle güle kullan aldıklarını, bende geçenlerde bim deki kızartma tenceresini çok beğenmiştim ama hiçbir yerde bulamadım bitmişti, alsaydım ne güzel makarna tenceresiyle takım olacaktı
benim tatil değil maalesef
günaydın canım, uğra tabi sende, ben daha yeni görüyorum seni mesela
günaydın canım,benimde iki ismim var bide iki soy ismi olursa çok uzun oluyor. 2 soyismi kullansam alfabedeki tüm harfleri kullanmış oluyorumeşimin soy ismini alıcam. ama şöyle bir fikrim var. benim soy ismimi oğlumuz olursa şayet onun ismi olarak kullanmak istiyorum.gayet müsait isim olmaya. böylelikle benim soy ismimde unutulmamış olur
kalplerasi canım ben kendi soyadımı kullanıcam nişanlım başta kullanırsın demişti daha sonra fikrini değiştirdi gerek yok bence kullanma dedi bende kullanmak istiyorum dedim ben istemiyorum dedi çok kızdım. nikah günü almaya gittiğimizde kendisi söyledi memura nişanlım kendi soyadını kullanmak istiyor dedi çok şaşırdım dilekçemi doldurdum çıkınca hani istemiyordun dedim sen istiyorsan ve mutlu olacaksan bende mutlu olurum dedi aşkııımm benim yaamutlu sona bağladık
günaydın tatlım hayırlı cumalar son haftan hayırlı geçer inş.
Günaydın Kızlar.....
Hepimize hayırlı cumalar...
Dün gece ödüm koptu ne kadar bildiğim dua selavat varsa getirdim... Simavdaki depremi hafif de olsa bursa da hissettim.
Çok şükür ki ölen yada yaralanan olmamış. Anlıycanız güne kötü başladım(
Çok moralim bozuk kızlar çokkkkk...formasyon kaldırılmış yaaa...nasıl yapabilirler bunu....hep bizemi denk gelmek zorunda... :2::2:
Allah'ın maptık biz sana böyle bütün olumsuzluklar bize denk geliyor...
Nişanlımın bu sene okulu bitiyordu..formasyon alıcaktı çok istiyordu bilgisayar öğretmenliğini...şimdi nasıl söylerim ben ona formasyon kalkmış diye
Arkadaşlar ben bu yaz evleniyorum, yurt dışında yaşayan bi arkadaşım hediye listen var mı dedi. Bu hediye listesi sitesi vs var mı ? yapan oldu mu?
güzel bayanlar sonunda büyük gün geldi :) bugün kına yarın düğün var darısı başınıza
Benim nişanlıma benzer birileri de varmış, onsuz bişey aldığımda surat asıyor, gereksiz şeylerle evi dolduracakmışım güya
bir tek benimle kıyafet ayakkabı almaya gelmek istemez, geçen gün bir ayakkabı için 4 saat gezdirdim sonra da almadan gelmiştim anneme şikayet etti beniçabuk alayım diye de herşeye çok güzel bayıldım diyo
Güle güle kullan yeni ciclerin hayırlı olsun canımmm
ayy kızlar az çok göz gezdirdim gizli kaçamak sohbetlerinize ...
Benimki sürekli çeyiz alışverişinde benimle hiç de güzel değil...
Sürekli dır dır dır. ona ne gerek var bunu neden dandik alıyorsun. ..
Bunu alıyorsun ama yemek yapamıyorsun.. Hadi bitmedi mi bi tabak çanak için böyle gezilir mi vs vs vs..
Gelme benimle diyorum ama nafile sürekli çarşı pazar beraber geziyoruz hiç de hoşuma gitmiyor.
Hem bi kere Alışveriş bayanın işidir. Özellikle çeyiz alışverişi...
Tamam onların da fikirleri önemli ama bi yere kadar...
Bu arada ehli keyif çay ve kahve robotu aldık :))
Eki Görüntüle 401130
dün esse de ördek sürahi 29,90 TL
kızlar sizce bu sürahiye o fiyat iyi mi?
Eki Görüntüle 401131
bende oyle düşünüyorum,evin hertarafı yenılenmıs odalarıda genıs 2+1 ama dediğim eksikler var duskabınsız evmı kaldı en az 600 tl masraf kapıları saymıyorum,dün annemler 3+1 içi full yapılmış yenı daire ankastre mutfaklı bı ev bulmuşlardı yıede bakalım deyıp oraya gıttıler cok begenmısler 750ymıs 700e ınmıs burayla kıyaslarsam 100 fazla ama ıcınde eksık yok tabı nısanlım ve aılesı bunu asla kabul etmez cunku tutulan ev akraba sayılıyo
Tuğçe bana barkovizyon gösterisi için müzik lazım bulamadım yaaa...biraz böyle duygual olsun istiyorum ama iç karartıcı şekilde değil...varmı kızlar sizde müzikler
Hmm sadece enstrümantal mi istiyorsun?
Fark etmez kuzum..içime sinsin önemli değil..ninni bile olabilir yani
Eki Görüntüle 401205 Eki Görüntüle 401206
kizlar bi cok davetiye eelediik en son bu ikisi kaldii :) sizce hangisini yaptirsam ? ikiside cok guzel benim icin
Ben barkavizyon için Soner Arıca Seni Seviyorum kullanmayı düşünüyorum
haklısın canım da,basta bız evsahıvı kıradan duser dıye dusunerek sevındık tutalım dedık,simdi adam zaten evi satıcam yaptıramam dıyomus,uff cok sıkıldım yaa ben tıtız bırıyım evdede encok mutfak banyoya dıkkat ederım,dusakabınsız asla olmaz hertaraf su ıcınde kalır perde olsa bıle zor,diğer tarafda 700 cok her ay 100 fazla vermek içime oturur,mecbur ya adamı ıkna edıcez yaa ceımızden aspıratör ve dolap,kabın yaptırıcaz o 2 kapı eskı olacak ne yapayım elimden bısey gelmiyo
nerede oturmayı düşünüyorsun canım
kızlar bizde evimizi tuttuk 500 kira 175 aidat merkezi sistem ve çok güzel ısınıyor.
evimiz 140 metre kare ve yeni bina çok seviyorum çok güzell inci park evleri eryaman diye bakabilirsiniz....
kizlar bi cok davetiye eelediik en son bu ikisi kaldii :) sizce hangisini yaptirsam ? ikiside cok guzel benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?