- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #16.361
benimde 3. prova geldi çattı gelin ayakkabım hazırmış ayakkabıcıdan onu alıcam abiye kumaşımla gelinlikçiye gidicem inş. provam yapılacak ve abiye için ölçü alınacak bakim gelinlik ne aşamada merak ediyorum 3. provayı yapan varmı aranızda ?
doktor tuzlu suyla gargara yap dedi 2 gündür yapıyorum zaten inşş geçer bebek gibi sabah akşam çorba içiyorum
güzel bayanlar sonunda büyük gün geldi :) bugün kına yarın düğün var darısı başınıza
benimde 3. prova geldi çattı gelin ayakkabım hazırmış ayakkabıcıdan onu alıcam abiye kumaşımla gelinlikçiye gidicem inş. provam yapılacak ve abiye için ölçü alınacak bakim gelinlik ne aşamada merak ediyorum 3. provayı yapan varmı aranızda ?
Herkes gitmeye başladıı.
Eki Görüntüle 401356
Hangisini alsam kızlarr?:44:
Eşyalarım yok daha canımkoltukların ne renk vede nasıldı
ama ben ilk olan beyazlıyı daha çok beğendim
Herkes gitmeye başladıı.
Eki Görüntüle 401356
benim gelinliğim bittiiiiiinşş bi ksilik olmazsa pazar günü alacazzz
Herkes gitmeye başladıı.
Eki Görüntüle 401356
gelinliğin bitti iyi hoşta senin düğünde geldi çattı hadi bakalım hayırlısı olsun bi aksilik olmaz inşallah canım3. provada gelinlik ne aşamada oluyo
Herkes gitmeye başladıı.
Eki Görüntüle 401356
koltukların ne renk vede nasıldı
ama ben ilk olan beyazlıyı daha çok beğendim
Taaabiki de 1.olan harıka :) beyaz herşeyi sevıyorum ya ben :1
canım eşyalarını aldıysanız ve sporsa soldaki, daha klasikse sağdaki
1 beğendim ben canım
1. çok beğendim canım
Kızlar ya dıktırmek zor mu ben güvenemıyorum nedense kesın bır aksılık çıkar dıyorum
Bu modellere bayıldım bunu elıne versem yapabılır dedıgınız moda evı var mı avrupa yakasında?
Eki Görüntüle 401361 Eki Görüntüle 401362
Eki Görüntüle 401360
Kızlar ya dıktırmek zor mu ben güvenemıyorum nedense kesın bır aksılık çıkar dıyorum
Bu modellere bayıldım bunu elıne versem yapabılır dedıgınız moda evı var mı avrupa yakasında?
Eki Görüntüle 401361 Eki Görüntüle 401362
Eki Görüntüle 401360
gelinliğin bitti iyi hoşta senin düğünde geldi çattı hadi bakalım hayırlısı olsun bi aksilik olmaz inşallah canım3. provada gelinlik ne aşamada oluyo
3. benimde favorilerim arasında güzel hoş diimi ama
öncelikle nerde otoruyosun canım fatihde gelinlikciler dolu ama güvenilir dersen hasret moda evi, nüans ve gelinlik 21 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?