- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #16.401
Selam kızlarr nabersinizz
O kadar çok sayfa akmış ki ben de ara ara alıntı yaptım onlara yorum yapayım önce bari
Bugün misafirim vardı ancak akşam oturdum pc başına vee dünya kadar sayfa birikmiş
Allah korusun ülkemizi
Tef ne oluyo acabaa ben bilmiorum yahu
Ben de anne tarafından konyalıyım kızlar arabaşına bayılırımmm
Bana da etli ekmek çok ağır geliyo
O kadar çok sayfa akmış ki ben de ara ara alıntı yaptım onlara yorum yapayım önce bari
Bugün misafirim vardı ancak akşam oturdum pc başına vee dünya kadar sayfa birikmiş
Nikah başvurusunu kaç a önceden yapmak lazım kızlar??Arkadaşlar sizdede oldumu bilmiyorum ama hani ben heyecansız falanım ya allahım nikah başvurusuna gittiğimde kalbim sıkıştı aklım kaydı :) acaip oldum bi heyecan bi korku bi seersemlik düğünüm 29 haziranda nişanlım nikah tarihine 27 mayıs dedi tamam dedim ya eve geldim nasıl yani neden 1 ay önce nikahı kıyıyoruz diye düşünüp durdum :)
Ama beni de ekle bal böceği 21 ağustosaPardon kıslarr haklısınızz, 23 nisan gelinlerimiz varrdı. Ben 5 mayısa odaklanmışım
Balayından dönsünler bakalım nasıl geçmiş düğünlerii anlatırlarrr
Canım çok geçmiş olsunGünaydın Kızlar.....
Hepimize hayırlı cumalar...
Dün gece ödüm koptu ne kadar bildiğim dua selavat varsa getirdim... Simavdaki depremi hafif de olsa bursa da hissettim.
Çok şükür ki ölen yada yaralanan olmamış. Anlıycanız güne kötü başladım(
Ben de kışlıkların toplayıp göndercem ama düuygusal düşünmemeye çalışıyorum yaa elbet bi gün olacaktı bu deyip kendimi teselli ediyorum valla:18:dün akşam eve gittiğimde dolabımı düzenledim kızlar yazlıkları yerleştirdim kışlıkları çıkardım, hazır çıkarmışken koliye koyayım dedim malum önümüzdeki kış evli olucam bidaha koli yapmaya uğraşmayayım dedim. Bi an kötü oldum evimde son günlerim olduğunu tekrar hatırladım bıraktım herşeyi oturdum ağladım. Annem geldi sonra onunla da beraber ağladıkhiç bu kadar etkileyeceğini düşünmezdim böyle ağlayanlara da aman sanki bidaha gelmiceksiniz derdim ama öyle olmuyormuş içinde olunca anlıyormuşuz
Canım hiç kafanızı takmayın bir kapıyı kapayan Allah diğerini açar sen hiç merak etmeMatematik-bilgisayar okudu tatlım..bilgiyasayar mühendis olarakda işe girebiliyor ama nişanlımın en büyük isteği formasyon alıp öğretmen olmaktı..biz buna çok güvenmiştik...mahvolduk yaaa mahvolduk...ben böyle bir ülkede yaşadığım için utanıyorum
Biz de bozdolabı için resimli magnet saat yaptırıcazz:)Düğün için zaten herşeyi organizasyon şirketi yapıcak
Kına için küçük hediyelerim var
Herkese kına harici
Lavanta mıknatıslı dolap için kına hatıralığı dağıtıcam
Yakın arkadaşlarıma;
Nedime tacı
El mumu
Kına anahtarlığı vericem
İş arkadaşlarıma ise notluk yaptırdım kına hatıralığı
Tef alıcam bende
Tef ne oluyo acabaa ben bilmiorum yahu
Benim ilk düğün 21 ağutos 2. düğün de 26 ağustos canım senle aynı26 Ağustos
Arabaşı hamurunu hayatta yememama çorbasını çok severim canım
Evet bizim yemekler baya ağır genelde etle yapılıyor..ama ben daha çok sebze ve zeytinyağlı seviyorum
Üniversitede arkadaşlarım gelmişlerdi gezmeye annem hep en zor yemekleri yapmış..kızların midelerine oturmuştu..sindiremediler gariplerimizmirden çanakkaleden gelmişlerdi arkadaşlarım
Etliekmek en meşhurudur yedinmi bakıyım gelin hanım?
Ben de anne tarafından konyalıyım kızlar arabaşına bayılırımmm
Bana da etli ekmek çok ağır geliyo