2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Ben biraz kendimi zorlayarak nişanlandım sanırsam anenmin gözü üzerimdeydi kadın evlenmemi çok istiyordu yaşımda ilerliyordu bana kalsa çok kafaya takmazdım ama çevre yüzünden takar oldum nişanlımla ilk görüştüğümde 2. görüşme olmaz sanmıştım ama birşeyler benim elimde olmadan ilerledi allah razı olsun çok iyi biri beni çok seviyor alttan alıyor ama işte bayanla erkeğin bakışı anlayışı çok farklı ben çok ayrıntıcı o umursamaz ailesi hiçbirşeye elini sürmesede onlar hakkında tek kelimede ettirmiyor tamam ailesi hakkında laf ettirmesin bugün babasına laf ettirtmeyen yarın ben ailesi olacam bana laf ettirtmez ama ailesi yanında hibir insiyatifi yok çok pasif bi yaptırım olur insanda ben doğu ahlakıyla büyüdüm erkekler baskındır işi onlar görür öyle alışmışım bu durumu yadırgıyorum ben söylemeden hiçbirşey aklına gelmiyor hatta bi defa söylememde yetmiyor defalarca söylemem lazım buda beni öyle yıpratıyorki öyle inciniyorumki psikolojim bozuldu ailemdende allah razı olsun hep destekler bana ama bende yapım olarak aileme sıkıntımı belli etmem nişanlımla sıkıntılarımı anlatmam yarın öbürgün evlendiğimde önyargılı olmasınlar diye :( bu defa kendi kendime patlamalar yaşıyorum nişanlıma içim soğuduu zamanlar oluyor kendimi çok çaresiz hissediyorum kendimide nişanlımıda yıpratıyorum hevesim kaçıyor ben rahatta büyüdüm ömrümce kirada oturmadım aldığım maaşı kendime harcadım kimsenin benden bi beklentisi olmadı şimdi standardımda değişim olacak diye kasılıyorum şuan iş yerinde yazarken bile gözümden yaşlar süzülüyor :(

canım ben de doğu kültürüyle büyüdüm,bizde dediğin gibi birçok işe erkek koşar,kardeşine,eşine,gelinine iş bırakmaz,erkek baskındır,o koruma duygusunu hep hissedersin..nişanlım istanbulda doğup büyümüş,hem de yumuşacık mizaçlıdır canım benim,kızmaz,köpürmez,çok düşüncel ve incedir maşaaallah,bana da başlarda hiçbirşeye karışmaması,ağırlığını hissettirmemesei acayip geldi,tartışmalarımız da oldu,ama o da öyle yetişmiş ve huyu suyu da bu..bu yaşından sonra onu değiştiremem dedim.ama kafamdakileri de bir bir anlattım bak ben böyle büyüdüm,sen şöyle yapınca aslında ben şöyle anlıyorum bana böyle geliyor diye..artık daha çok dikkat ediyor..bi de erkekler daha rahat,aman alırız ne olcak diye geçiştiriyorlar ama ağırlığını koy,işleri bi sıraya koyun halledin..valla şu an bakıyorum da ufak tefek şeyler dışında eksiğim pek yok..ben ülkenin bi ucunda o başka ucunda..bir araya geldiğimiz birkaç gün içinde neler neler hallettik,sıraya koyduk,istedik,Rabbim de yardım etti..sen dürtmeyince o daha var der,birşey yapmaz bak emin ol..sürekli dürt hatırlat..zamanla düzelir inşaallah..bir de biz de herşeyimizi kendimiz yapıyoruz,kimseye yük olmayalı dedik,bizim orda da erkek tarafı herşeyi yapar,annem bazen diyor ne acayip adetleri var diye,anne diyorum şimdi onlara da bizimkiler acayip geliyordur,boşver takma şu adet bu adet diye..ben mutlu olayım da yemişim adetleri,aman ya:33::nazar::nazar:

teşekkürler canım bi kaç şey çizdim :) eksikler içinde bi gün sabahtan çıkıp alırmışım gibi geliyo birinin beni bu rüyadan uyandırması lazım sanırım :1::1::9:
Canım bence sen bu uykudan uyan
Ayyy gelinsin sen yaa biraz heyecanlı olman lazım
Ev dizceksin bir araştır nerde ne var
Hiç korkmuyormusun yetişemeyeceğim diye:27::27:

çooooooooooooooookk uzun süreden sonra tekrar bir merhaba demek istedim beni hatırlayan var mı ?

nerdesin sen yahu en son gelinlik bakıyordun orda kaldın sanırım
Ooooo hatırlıyorum tabiki de:1::1:

Ben seçtim galiba. Çok sevimli geldi ama begenirler mi bilmem :44:

Eki Görüntüle 399593 Eki Görüntüle 399594 Eki Görüntüle 399595 Eki Görüntüle 399596

[/SIZE][/FONT][/B]

kırmızı ola davetiyeye bayıldım.:16:
benim bir arkadaşım yaptırdı geçende mayısta evlenecek oda, buna benziyor
$MT001-600x600.webp

çooooooooooooooookk uzun süreden sonra tekrar bir merhaba demek istedim beni hatırlayan var mı ?

selam canım, ben hatırladım galiba:44::44:

kız nerelerden çıkardın bu konuyu. sen baya derinlere dalmışsın yahuuu:1::1:

evet canım çok güzel olur mekan çekimlerinde renkli papyon. ama daha nişanlımla paylaşmadım unuttum valla,:1:
bizde şöyle bir converse giyeriz çok güzel olur resimlerimiz :46:

biz daha damatlık almadım ama ama siyay yaptıracağız satenini. bir örnek resim varmı o dediğinin canım? ama yinede canlı görmek gerekir tabi:34:

ay napim oralarda kalmışım en son:1:
foto var du bakim ekleyebilicem mi?

$380751_315708391835642_123071241099359_820284_1474596435_n.webp

canım ben de doğu kültürüyle büyüdüm,bizde dediğin gibi birçok işe erkek koşar,kardeşine,eşine,gelinine iş bırakmaz,erkek baskındır,o koruma duygusunu hep hissedersin..nişanlım istanbulda doğup büyümüş,hem de yumuşacık mizaçlıdır canım benim,kızmaz,köpürmez,çok düşüncel ve incedir maşaaallah,bana da başlarda hiçbirşeye karışmaması,ağırlığını hissettirmemesei acayip geldi,tartışmalarımız da oldu,ama o da öyle yetişmiş ve huyu suyu da bu..bu yaşından sonra onu değiştiremem dedim.ama kafamdakileri de bir bir anlattım bak ben böyle büyüdüm,sen şöyle yapınca aslında ben şöyle anlıyorum bana böyle geliyor diye..artık daha çok dikkat ediyor..bi de erkekler daha rahat,aman alırız ne olcak diye geçiştiriyorlar ama ağırlığını koy,işleri bi sıraya koyun halledin..valla şu an bakıyorum da ufak tefek şeyler dışında eksiğim pek yok..ben ülkenin bi ucunda o başka ucunda..bir araya geldiğimiz birkaç gün içinde neler neler hallettik,sıraya koyduk,istedik,Rabbim de yardım etti..sen dürtmeyince o daha var der,birşey yapmaz bak emin ol..sürekli dürt hatırlat..zamanla düzelir inşaallah..bir de biz de herşeyimizi kendimiz yapıyoruz,kimseye yük olmayalı dedik,bizim orda da erkek tarafı herşeyi yapar,annem bazen diyor ne acayip adetleri var diye,anne diyorum şimdi onlara da bizimkiler acayip geliyordur,boşver takma şu adet bu adet diye..ben mutlu olayım da yemişim adetleri,aman ya:33::nazar::nazar:

çok haklısında işte insan an geliyo hassaslaşıyor takıyor biraz el üstünde tutulmak istiyorsun onuda hissetmeyince işte biraz fazladan duygusalım bende umarım düzelir ...

Canım bence sen bu uykudan uyan
Ayyy gelinsin sen yaa biraz heyecanlı olman lazım
Ev dizceksin bir araştır nerde ne var
Hiç korkmuyormusun yetişemeyeceğim diye:27::27:

yoooo hiç öyle bir derdimde yok :D tek umudum var ev tutulup birşeyler yerleştirmeye başlanınca o zaman heyecanlanıp eksikleri tamamlama derdine düşebilirim ama o zamanda olmazsa bittim :D:32:

nerdesin sen yahu en son gelinlik bakıyordun orda kaldın sanırım
Ooooo hatırlıyorum tabiki de:1::1:

kırmızı ola davetiyeye bayıldım.:16:
benim bir arkadaşım yaptırdı geçende mayısta evlenecek oda, buna benziyor
Eki Görüntüle 399607

aaaaa biz de davetiyemizi seçtik,mutluluk tapusu başlığı bizim de :1::1:
tabi bunun aynısı değil,daha nette aramadım,bulursam eklerim,biz davetiye seçmeye gittiğimizde bi çiftin siparişi teslim ediliyordu,mutluluk tapusunu almışlar,hem de adam kırıkkkale tapu müdürüymüş,genceceik çocuktu,ay çok hoş tevafuk olmuş ya:1:biz de habersiz onu seçtik,o gelince bak sizinkini seçtiler dedi adam,o da güldü..bi tane de karne vardı,ben öğretmenim diye nişanlım bu olsun dedi,ama bana çocukların,ergenlerin yaptığı şakalar gibi geldi istemedim..

aaaaa biz de davetiyemizi seçtik,mutluluk tapusu başlığı bizim de :1::1:
tabi bunun aynısı değil,daha nette aramadım,bulursam eklerim,biz davetiye seçmeye gittiğimizde bi çiftin siparişi teslim ediliyordu,mutluluk tapusunu almışlar,hem de adam kırıkkkale tapu müdürüymüş,genceceik çocuktu,ay çok hoş tevafuk olmuş ya:1:biz de habersiz onu seçtik,o gelince bak sizinkini seçtiler dedi adam,o da güldü..bi tane de karne vardı,ben öğretmenim diye nişanlım bu olsun dedi,ama bana çocukların,ergenlerin yaptığı şakalar gibi geldi istemedim..

çok güzel ya ben çok beğendim. canım ne kadara yaptırdınız merak ettim.:34:

Ay biz bu aralar fena borçlandık hiç eşya alamıyoruz:)
Zaten almamıza zaman var ama iyi ki zaman var yoksa kalacaz el elde baş başta:9:
Kızlar size bi sorum olacak..Setüstü ocak ve mini fırın mı alsam yoksa ocaklı fırın mı alsam??
Tanışınırken mahvolmasından korkuyorummm:26:
Sonra taşınınca mı alsam ocaklıyı
Yada yeni gelin evi diye güzel güzel ocaklı fırını alsam gitsem mi))))):34:

Zaten almamıza zaman var ama iyi ki zaman var yoksa kalacaz el elde baş başta:9:
Kızlar size bi sorum olacak..Setüstü ocak ve mini fırın mı alsam yoksa ocaklı fırın mı alsam??

Ben şahsen başta kiraya çıkacağımdan set üstü alacam yanındada midi fırın kafi :)

taşınma durumun varsa set üstü ocak ve mini fırın ayrı ayrı al derim :34:

kızlar slm hepinize..ben geldim....:1:

hoşgeldin , nasılsın?

çok güzel ya ben çok beğendim. canım ne kadara yaptırdınız merak ettim.:34:

canım o kadar çok şey aldık ki net hatırlamıyorum herşeyi ama sanırım 200 davetiye 160 tl hallettik,ben öğretmen olduğum için adam baskı ücreti almadı,davetiye ücretleri boş davetiye için oluyormuş,üzerine yazı yazılınca ekstra 30-40 tl alıyorlar,eğlenceli geldi sözleri filan,biz de aldık,sonradan dedim aslında ben hemen karar verince içimde acabalar oluyor,daha da gezmek isterdim de napim,ztn birkaç ayda anca birkaç günlüğüne görüşüyoruz,onda da biraz çabuk hareket etmezsek hiçbi işi yapamayız,açıkçası atılmayacak bişey istiyordum,ama çok pahalılar ya,sırf atılmasın diye dünya para da veremem sonuçta herşeyi ikimiz ödüyoruz,eğlenceli oldu,darısı başına,şekerimizi magnetli aldık,atma niyeti olmayan onu atmasın napim ya insanlara kalıcı bişi bırakıcam diye belimi bükemem o kadar:1::1:nişanlıma da söylüyorum ben çok cimri oldum evlilik kararımızdan beri diyorum:1:ama napim,1,5 senelik evli ark.ım var,muhteşem bi düğün yaptı ama kız borçlarımız yeni bitti diye,ki düğününde gözümle gördüm üstleri başları kesesi altınlarla doldu taştı ama demek yetmemiş borç ödemeye..ben aileden alışkının,öyle yetiştirildim,babam hep der borç harçla güzel yaşayacağımıza kuru ekmeğimiz olsun,rahatımız yerinde olsun,alacaklımız olmasın diye..öyle işte canım..bu arada eminönünden aldık,fotosunu bulursam eklerim,düşünürsen ismini de yazarım nişanlımdan öğrenip..

Back
X