2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Ben şahsen başta kiraya çıkacağımdan set üstü alacam yanındada midi fırın kafi :)

taşınma durumun varsa set üstü ocak ve mini fırın ayrı ayrı al derim :34:

Ddediklerinizi aynen ben de düşündüm ama setüstü iyi ve güvenli markalar tuzlu biraz...Gerçi büyük fırın fiyatını bulmaz ama ne biliym kararsız kaldım:44:

aaaa çok güzelmiş, tam olarak bizim aradığımız bu bence kızlar ,benim gibi kirli sepeti almayanlar :52:
nereden aldın canım?

ayy beğenmene çok sevindim şekerparem :))
Boyner de gelip geçerken hep görüyordum 75 tl idi orada
Bugün evmanya da geziniyorken gördüm 49 TL ye kaçırmayayım dedim aklımda kalacağına çeyizimde kalsın :54:

bu arada biraz çıkmam lazım,yiyecek birşeyler hazırlayayım,siz yazın ben cvp yazarım.geçmişi de okuyup yazıcam yorumları,şaşırmayın bu kız 15 gün öncenin konularına niye yazıyo diye,yarına da sarksa cevap istiyorum herkesten,öperim çok:54:

Ddediklerinizi aynen ben de düşündüm ama setüstü iyi ve güvenli markalar tuzlu biraz...Gerçi büyük fırın fiyatını bulmaz ama ne biliym kararsız kaldım:44:

tesadüf bugün bktım bosch marka almayı düşünüyorum herşeymi 350 ye set üstü vardı çok tuzlu değiller canım yerine gidip pazarlıkla dahada indirtirsin fiyatı

Ay davetiye güzel de izin kağıdı bana da ergen sevgili gibi geldi valla ne yalan söyliym:9:
Kızlar çeyizime bugün kirli sepetimi de aldım
Nasıl sizce??Eki Görüntüle 399630

Hayırlı olsun çok hoş yaa güle güle kullanırsın inş:46:

Kirli sepeti benim de aklıma çok takılıyor fazla ayrıntılı düşünüyorum galiba..
İçini yıkayacağım bişeyler olsun istiyorum bakalım inş ben de bulurum istediğim gibi bişey..

Bu arada nişanlısı başka uzak şehirde olan arkadaşlar nişanlınızla ne sıklıkta görüşüyosunuz yaaa:26:
Biz 2buçuk ay oldu hala gelemedi nişanlım buraya:44:
Garibimin parası da yok uçak biletlerinin de maşallahı var ama gelmesi de lazım yani dimi:26:

Ay davetiye güzel de izin kağıdı bana da ergen sevgili gibi geldi valla ne yalan söyliym:9:

İçini yıkayacağım bişeyler olsun istiyorum bakalım inş ben de bulurum istediğim gibi bişey..

Bu arada nişanlısı başka uzak şehirde olan arkadaşlar nişanlınızla ne sıklıkta görüşüyosunuz yaaa:26:
Garibimin parası da yok uçak biletlerinin de maşallahı var ama gelmesi de lazım yani dimi:26:

Teşekkür ederim canım inşallah bulursun istediğin gibi birşey :)
Bu arada nişanlımla aynı şehirdeyim ben ama
kuzenimin nişanlısı geçen seneden beri yanına gitmiyor benim kuzenim gidiyor oraya 2-3 ayda bir
Ne diyeyim Rabbim tez vakitte kavuştursun zorr :((

1 hafta öncesine kadar nişanlım daha uzaktaydı 2 ayda bi iki gün ancak görüşebiliyorduk şimdi bana 2 saat mesafede bir yerde işe girdi haftada bi pazar günü gelebiliyor ve evlendiğimizdede orda çalışacak muhtemelen gün aşırı en sık gelebilecek bunu kafaya çok takıyorum ama yapacak birşey yok

bu arada kızlar,nişanlınızın damatlığının kenarındaki saten ne renk?genelde siyah yapılıyo sanırım,dün bi foto gördüm beyazdı,çok hoş duruyordu..nişanlım da aslında beyaz ceket istemişti de ben istemedim,çünkü o tarz damatlıklar azcık garson kıyafetine benziyor..bari sateni beyaz olsun dedim çok hoşuma gitti çünkü,siz ne düşünüyorsunuz?nasıl yaptınız ya da yaptıracaksınız?

Benim nişanlımda saten kısmını beyaz yada krem yaptıralım dedi, gittik adamlara söyledik, yaptılar, giydi şöyle bir baktık ı ıhh olmadı yakışmadı bi tuhaf durdu. O yüzden geri iptal ettik onu siyah yaptırdık gri bi ince şerit geçiyor.

Ama biz internette o modeli bulamadık, yani yaptırmadan bi bakalım nasıl duruyo acaba diye düşündük ama bulamadık o yüzden diktirdik geri söktürdük:)

kızlar napıyosunuz canlarım canım sıkıldı tarot falına inanıyomusunuz ya nebilim aklıma geldideee :30::30::30:

kırmızı ola davetiyeye bayıldım.:16:
benim bir arkadaşım yaptırdı geçende mayısta evlenecek oda, buna benziyor
Eki Görüntüle 399607

selam canım, ben hatırladım galiba:44::44:

Ben de kırmızıyı çok begendim ama pek bi yerde göremedim.
Olmazsa diğerlerinden biri olucak. :31:

Zarfı çok güzelmiş ama izin kağıdından pek hoşlanmadım :26:

ay napim oralarda kalmışım en son:1:
foto var du bakim ekleyebilicem mi?

Eki Görüntüle 399610

Bunu birini gelinin yakasına diğerini damata takıp çok ilginç ve güzel konseptli fotoğraflar çıkarıyolar.:28:
Değerlendirilebilir. :34:

Kızlar çeyizime bugün kirli sepetimi de aldım
Nasıl sizce??Eki Görüntüle 399630

Çok güzelmiş bu. Güle güle kullan.

taşınma durumun varsa set üstü ocak ve mini fırın ayrı ayrı al derim :34:

hoşgeldin , nasılsın?

iyi olmaya çalışıyorum canım..bugün eve boyacı gelecekti gelmemiş hala:((

haftasonu yatağı ve köşe koltuğumuzu aldık...tüller kaldı bir kaç tül baktım ama nasıl model seçeceğime karar veremedim ya:((

iyi olmaya çalışıyorum canım..bugün eve boyacı gelecekti gelmemiş hala:((

haftasonu yatağı ve köşe koltuğumuzu aldık...tüller kaldı bir kaç tül baktım ama nasıl model seçeceğime karar veremedim ya:((

Hayırlı olsun canım :))
Bende köşe koltuğu aldım EnzaHome dan senin ki nasıl merak ettim :))

Back
X