- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 248
- Konu Sahibi bal_bocegi
- #15.721
ayy ne güzel liste yapmssın bunun karalanmamış hali varmı canım bizde faydalanalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar çeyizime bugün kirli sepetimi de aldım
Nasıl sizce??Eki Görüntüle 399630
Ben şahsen başta kiraya çıkacağımdan set üstü alacam yanındada midi fırın kafi :)
taşınma durumun varsa set üstü ocak ve mini fırın ayrı ayrı al derim![]()
aaaa çok güzelmiş, tam olarak bizim aradığımız bu bence kızlar ,benim gibi kirli sepeti almayanlar
nereden aldın canım?
çoook beğendim yaa normalde ahşap istiyordum ama bu kigözlü olması çok kullanışlı nerden aldın ve ne kadardı :)
Ddediklerinizi aynen ben de düşündüm ama setüstü iyi ve güvenli markalar tuzlu biraz...Gerçi büyük fırın fiyatını bulmaz ama ne biliym kararsız kaldım:44:
Ay davetiye güzel de izin kağıdı bana da ergen sevgili gibi geldi valla ne yalan söyliym
Hayırlı olsun çok hoş yaa güle güle kullanırsın inş
Kirli sepeti benim de aklıma çok takılıyor fazla ayrıntılı düşünüyorum galiba..
İçini yıkayacağım bişeyler olsun istiyorum bakalım inş ben de bulurum istediğim gibi bişey..
Bu arada nişanlısı başka uzak şehirde olan arkadaşlar nişanlınızla ne sıklıkta görüşüyosunuz yaaa:26:
Biz 2buçuk ay oldu hala gelemedi nişanlım buraya:44:
Garibimin parası da yok uçak biletlerinin de maşallahı var ama gelmesi de lazım yani dimi:26:
1 hafta öncesine kadar nişanlım daha uzaktaydı 2 ayda bi iki gün ancak görüşebiliyorduk şimdi bana 2 saat mesafede bir yerde işe girdi haftada bi pazar günü gelebiliyor ve evlendiğimizdede orda çalışacak muhtemelen gün aşırı en sık gelebilecek bunu kafaya çok takıyorum ama yapacak birşey yokAy davetiye güzel de izin kağıdı bana da ergen sevgili gibi geldi valla ne yalan söyliym
Hayırlı olsun çok hoş yaa güle güle kullanırsın inş
Kirli sepeti benim de aklıma çok takılıyor fazla ayrıntılı düşünüyorum galiba..
İçini yıkayacağım bişeyler olsun istiyorum bakalım inş ben de bulurum istediğim gibi bişey..
Bu arada nişanlısı başka uzak şehirde olan arkadaşlar nişanlınızla ne sıklıkta görüşüyosunuz yaaa:26:
Biz 2buçuk ay oldu hala gelemedi nişanlım buraya:44:
Garibimin parası da yok uçak biletlerinin de maşallahı var ama gelmesi de lazım yani dimi:26:
ayy ne güzel liste yapmssın bunun karalanmamış hali varmı canım bizde faydalanalım![]()
bu arada kızlar,nişanlınızın damatlığının kenarındaki saten ne renk?genelde siyah yapılıyo sanırım,dün bi foto gördüm beyazdı,çok hoş duruyordu..nişanlım da aslında beyaz ceket istemişti de ben istemedim,çünkü o tarz damatlıklar azcık garson kıyafetine benziyor..bari sateni beyaz olsun dedim çok hoşuma gitti çünkü,siz ne düşünüyorsunuz?nasıl yaptınız ya da yaptıracaksınız?
kızlar napıyosunuz canlarım canım sıkıldı tarot falına inanıyomusunuz ya nebilim aklıma geldideee![]()
kırmızı ola davetiyeye bayıldım.
benim bir arkadaşım yaptırdı geçende mayısta evlenecek oda, buna benziyor
Eki Görüntüle 399607
selam canım, ben hatırladım galiba:44::44:
taşınma durumun varsa set üstü ocak ve mini fırın ayrı ayrı al derim
hoşgeldin , nasılsın?
iyi olmaya çalışıyorum canım..bugün eve boyacı gelecekti gelmemiş hala(
haftasonu yatağı ve köşe koltuğumuzu aldık...tüller kaldı bir kaç tül baktım ama nasıl model seçeceğime karar veremedim ya(