2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
sehker çok güzel olmuşsun ebn begndim cnmmm kalpler arası ankarada olmak güzel bi aykından biri çıktı nerdesin şuan

bindallında gelinliğinde çok güzel canım ve çok güzel taşımışsın :)

Sehkerrr ben bittim canımmm
Çok güzellerrr

Bindallını nerden aldın öğrenebilirmiyim?=

sehker canım gelinliğin ayakkabın ve bindallın çok güzeller , bu gelinlik mi içine sinmedi senin. çoooookkkkk güzel olmuşşş, ayakkabını da çok sevdim. platform kısmı pullumu net göremedim:34:

Sehkerrr ben bittim canımmm
Çok güzellerrr

Bindallını nerden aldın öğrenebilirmiyim?=

teşekkür ederim tatlım beğenmene çok sevindim :9:
bindallımı nerden aldığımı söylesemmi ki :1: ismine bilmiyorum tatlım izmirde bindallım getirmedim akşam aldığımız yerin ismini soylerim konak ta indik bi yerlere girdim dar dar için daraldı hatta öğrenip msj atıcam mutlaka :34:

teşekkür ederim tatlım beğenmene çok sevindim :9:
bindallımı nerden aldığımı söylesemmi ki :1: ismine bilmiyorum tatlım izmirde bindallım getirmedim akşam aldığımız yerin ismini soylerim konak ta indik bi yerlere girdim dar dar için daraldı hatta öğrenip msj atıcam mutlaka :34:

Ahhh kuzum benim ne güzel anlattım şak diye bulurum ben hahahahha
Çok beğendim hepsini
Ayakkabında güzel değiştirme derim canım

sehker canım gelinliğin ayakkabın ve bindallın çok güzeller , bu gelinlik mi içine sinmedi senin. çoooookkkkk güzel olmuşşş, ayakkabını da çok sevdim. platform kısmı pullumu net göremedim:34:

evet tatlım bu gelinliği içime sindiremedim :17: beğenmene cok sevindim teşekkür ederim tatlım :9:

İkiside çok hoşş canım. Çok güzel yakışmışş. :nazar:
Ben gelinliğini beğendim. Sadece biraz ışıltı lazım.:16:

farklı bi ekleme olucak duvakla ilgili canım yeni resimleri eklerim daha ışıltılı olcak ama gelinlikte hiç bi değişiklik olmucak sadece biraz daha kabarcak :1:

canım çok beğendim hepsi sana çok yakışmış

bindallı ile çok hoş olmuşsun bayıldım ayakkabiların güzel aslında neyini begenmedinde değiştireceksin platformu biraz yüksek ondanmı değiştiriyorsun......

Allah heğimize bir ömür boyu mutlu etmeyi nasip etsin inşallah :123:

şekercim umarım o ayakkabılarla zorlanmazsın sabahtan akşama kadar ayağında olacak platform bile olsa insanı çok zorluyor benim nişanlımla aramda 19 cm fark olmasına rağmen az topuklu bi ayakkabı yaptırdım :D ayak ağrısı çok fena birşey

canım çok beğendim hepsi sana çok yakışmış

bindallı ile çok hoş olmuşsun bayıldım ayakkabiların güzel aslında neyini begenmedinde değiştireceksin platformu biraz yüksek ondanmı değiştiriyorsun......

Allah heğimize bir ömür boyu mutlu etmeyi nasip etsin inşallah :123:

teşekkür ederim canım ayakkabının topuğunu daha yüksek istiyordum ben bide taşlar çok renk değiştiriyor yansımasını sevmedim :17:

:118: kızlarrrrrr 9 gün kaldı düğüne

aylar öncesinden planladığım "ŞUNU ŞÖYLE YAPARIM, BUNU BÖYLE YAPARIM" dediğim hiçbir şeyi de yapamadım :(

basiretim bağlantı sanki...

normal mi bu acaba yaaaa :26:

Ahhh kuzum benim ne güzel anlattım şak diye bulurum ben hahahahha
Çok beğendim hepsini
Ayakkabında güzel değiştirme derim canım

akşam ismini öğrenip özelden msj atarım tatlım :1: şak diye buluncak bi yerde değil ben izmire gelince götürürüm seni bi güzel koyboluruz :9:

teşekkür ederim canım ayakkabının topuğunu daha yüksek istiyordum ben bide taşlar çok renk değiştiriyor yansımasını sevmedim :17:

topuğu daha yüksek bişeyle çok rahat edemezsin..

düğün sırasında yanında babet yada convers falan alacaksan olabilir.. oynama sırasında zorlana bilirsin. :64:

Back
X