- Konu Sahibi bal_bocegi
- #15.761
İkiside çok hoşş canım. Çok güzel yakışmışş.SehKer

Ben gelinliğini beğendim. Sadece biraz ışıltı lazım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkiside çok hoşş canım. Çok güzel yakışmışş.SehKer
bindallında gelinliğinde çok güzel canım ve çok güzel taşımışsın :)
Ayyyy bugün lazerde rutuş varmışşşş..Unutmuştum bennn..çarşı yolu gözüktü bana şimdi kesin bişeyler alırım yine![]()
sehker çok güzel olmuşsun ebn begndim cnmmm kalpler arası ankarada olmak güzel bi aykından biri çıktı nerdesin şuan
bindallında gelinliğinde çok güzel canım ve çok güzel taşımışsın :)
Sehkerrr ben bittim canımmm
Çok güzellerrr
Bindallını nerden aldın öğrenebilirmiyim?=
Sehkerrr ben bittim canımmm
Çok güzellerrr
Bindallını nerden aldın öğrenebilirmiyim?=
teşekkür ederim canım beğenmenize cooook sevindim
geç olsada koydum resimleri sonunda![]()
teşekkür ederim tatlım beğenmene çok sevindim
bindallımı nerden aldığımı söylesemmi kiismine bilmiyorum tatlım izmirde bindallım getirmedim akşam aldığımız yerin ismini soylerim konak ta indik bi yerlere girdim dar dar için daraldı hatta öğrenip msj atıcam mutlaka
![]()
sehker canım gelinliğin ayakkabın ve bindallın çok güzeller , bu gelinlik mi içine sinmedi senin. çoooookkkkk güzel olmuşşş, ayakkabını da çok sevdim. platform kısmı pullumu net göremedim![]()
İkiside çok hoşş canım. Çok güzel yakışmışş.
Ben gelinliğini beğendim. Sadece biraz ışıltı lazım.![]()
Selam kızlar.....
SehKer :
canım, bindallın da gelinliğinde çok hoş... çok beğendim...![]()
canım çok beğendim hepsi sana çok yakışmış
bindallı ile çok hoş olmuşsun bayıldım ayakkabiların güzel aslında neyini begenmedinde değiştireceksin platformu biraz yüksek ondanmı değiştiriyorsun......
Allah heğimize bir ömür boyu mutlu etmeyi nasip etsin inşallah :123:
teşekkür ederim canım ayakkabının topuğunu daha yüksek istiyordum ben bide taşlar çok renk değiştiriyor yansımasını sevmedim![]()
Ahhh kuzum benim ne güzel anlattım şak diye bulurum ben hahahahha
Çok beğendim hepsini
Ayakkabında güzel değiştirme derim canım
teşekkür ederim canım ayakkabının topuğunu daha yüksek istiyordum ben bide taşlar çok renk değiştiriyor yansımasını sevmedim![]()
beklediğimize değmiş şekercim :)
evet tatlım bu gelinliği içime sindiremedimbeğenmene cok sevindim teşekkür ederim tatlım
![]()
neeeeeeee daha yüksekmi istiyordunben susiim
akşam ismini öğrenip özelden msj atarım tatlımşak diye buluncak bi yerde değil ben izmire gelince götürürüm seni bi güzel koyboluruz
![]()