2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
:118: kızlarrrrrr 9 gün kaldı düğüne

aylar öncesinden planladığım "ŞUNU ŞÖYLE YAPARIM, BUNU BÖYLE YAPARIM" dediğim hiçbir şeyi de yapamadım :(

basiretim bağlantı sanki...

normal mi bu acaba yaaaa :26:

Normal canım herkes aynı durumu yaşıyor evli arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla ....herşey dört dörtlük olacak diye birşey yok o yapacaklarını evlendikten sonra kocanla yaparsın :) dert etme

chnhn,kalplerasi sağolun kızlr inşallah ev bualbılırz hemen cok yoruldum sokak sokak dolaşmaktan,eski istemyorum yenilerde satılık buluyoruz kucuk off Allah yardımcımız olsun:26::26::26:

sehker canım cok guzel hepsi özellikle bındallın ıstanbulda olsa hemen gıder alırdım bende,

bu aksam nısanlımlara yemege davetlıyız,gerci hiç gidesim yok ama annemlerın haberı oldu gıtmemız lazım,bu nışanlımın evıne 1.5 senede 2.kez yemeğe davet edilişimiz o yuzden sinirliyim,üzgünüm:43::43::43:

ben o topukları günlük kullanıyorum tatlım :17:
nişamlım gerçekten çok uzun ben bilmiş minnacık o yüzden biraz topuklu istedim:16:

ben çok ufak tefekte değilim ama nişanlımla çok boy farkı var die nişanımda platform senin gelin ayakkabından daha az topuklu bir ayakkabı aldım gaza geldim nişan başladı 2. saate girmeden ayakkabılaarı sydum şükür nişan evdeydi (: normaldede topuklu giyerim ama çok yüksek olmamak kaydıyla

aylar öncesinden planladığım "ŞUNU ŞÖYLE YAPARIM, BUNU BÖYLE YAPARIM" dediğim hiçbir şeyi de yapamadım :(

bence çok normal. şimdi bnm 9 günüm kalsa şimdi naparım kimbilir. yada ne yapamam tutukluktan:52:

kesinlikle beklediğimize değdi valla:128::128::128::128::128:

neeee yüksek mi daha çok yüksek hemde kız naptın ayağın ağrıyacak:52::52:

teşekkür ederim canım :16::16: çok mutlu oldum yorumlarınıza çok içime sindi aldıklarım :32::32::32::32::32::32::32::16::16::16:

inanmıyorum sana maşallah yaa diyimde nazarım değmesin bende böle olmak istiyorumm

benim daha 164 uffffffff

geçsin artıkkk kavuşayım sevdiğimeee :10: :10:

chnhn,kalplerasi sağolun kızlr inşallah ev bualbılırz hemen cok yoruldum sokak sokak dolaşmaktan,eski istemyorum yenilerde satılık buluyoruz kucuk off Allah yardımcımız olsun:26::26::26:

sehker canım cok guzel hepsi özellikle bındallın ıstanbulda olsa hemen gıder alırdım bende,

bu aksam nısanlımlara yemege davetlıyız,gerci hiç gidesim yok ama annemlerın haberı oldu gıtmemız lazım,bu nışanlımın evıne 1.5 senede 2.kez yemeğe davet edilişimiz o yuzden sinirliyim,üzgünüm:43::43::43:

Böyle şeyleri kafana takma amannnnn :) evi inşallah bulursunuz ya kiralık evlerde kıtlık var heryer satılık ev dolu kşralıklar beş kuruş etmiyor ama düğüne kadar buluruz inşallah ...biz daha nişanlımlara yemeğe gitmedik ayrı ildeler hatta nişanlımın nişan bohçasını bile vermedik daha

ben çok ufak tefekte değilim ama nişanlımla çok boy farkı var die nişanımda platform senin gelin ayakkabından daha az topuklu bir ayakkabı aldım gaza geldim nişan başladı 2. saate girmeden ayakkabılaarı sydum şükür nişan evdeydi (: normaldede topuklu giyerim ama çok yüksek olmamak kaydıyla

benimde topuklu ayakkabı meceram çoktur çok seviyorum ayakkabıları :16: bi nişanlıma bide ayakkabılara aşığım:17::16::16::16::16::16:

canım sen çok gerginsin bu gün, sıkma canını, git sen yemeğe , yemeğin tadını çıkar.hiç sıkma canını.üzülme zamanla oturacak herşey. bizde daha birkaç kez gittik öyle fazla gitmedik.:31:

benimde topuklu ayakkabı meceram çoktur çok seviyorum ayakkabıları :16: bi nişanlıma bide ayakkabılara aşığım:17::16::16::16::16::16:

Arkidişlerrrrrrr kına elbisemin kumaşı şimdi elime geçti kargom geldi yuppiiiiii cuma günü gelinlik provam var 3.sü kına elbisemin ölçüsünüde alırlar kumaşımı götürürüm yarında gelin ayakkabımı alıcam yapılmış.....

sehker bindallında gelingliğinde ayakkabında hepsi birbirinden güzel mutlu huzurlu sağlıklı kullan inşallah.bende o kadar ümitsiz konuşuyodun ki çok kötü sanmıştım ya hepside çok güzel tatlım:16:

Back
X