aşkolsun moonsun bana hoşgeldin demedin
kızlar sormaya utanıyorum ama sorucam benim gibi olan varmı
4 aydır kociş benden kaçıyor.başlarda bende istemiyordum ama sonra tamam benimki hormonal ee onunki ne
biliyorum pek çirkinim kilo aldım ağdam tam değil .çok acıyordaa
ama yinedeeeeee
korkuyorum diyor bence yalan çünkü bu 2. çocuğumuz
ilkinde korkmuyorduda...
çok üzülğyorum .etraftaki güzel kadınlara sinir oluyorum.
televizyondaki kadınlaara bakıyor.hissediyorum.uyuz oluyorum.
aayyy kadın olmak ne zor doğur ama kilo alma
emzir ama sarkma ...
yaşlan ama güzel ve genç ol...
ha bunlarıda çıkaranlar diğer kadınlar ..
15 sene önce varmıydı doğurup 3 ay sonra manken gibi olmak...
aç aç ağlayan çocuk baksınlar da o sinirlerinin nasıl harap olduğunu görelim offf
kociş üzüyosun beni....
kızlar mustela kremim bitmişti tekrar sipariş verecektim eczaneyi aradım çok tatlı bir bayan vardı baya yardımcı oldu.lieracda mustela da çok iyi dedi. lierac jel formunda sürmesi biraz zor mustela ona göre daha kremsi ve nemli formüle sahip dedi. lieracı vücut daha kolay emiyormuş. mustela yeni yeni yayılıyor ve çok satılan bir ürün dedi. ikisini de kullanıpda çatladım diyen olmadı ikiside süper ürünler dedi. lierac en eski marka doktorlar daha çok biliyor ondan çok öneriliyor dedi. lierac 100 ml, mustela 150 ml aralarındaki farklardan biride bu. sadece karına değil çatlamaya meyilli tüm bölgelere sürün dedi, kolların içi, baldır, basen, kalça, bel, sırtınıza bile sürün dedi. bir de son aylarda kremi günde iki kez uygulayın kremin üzerine de vücut losyonu kullanın yetmiyor dedi. ben de bebe yağı daha nemli o olsa dedim, çok daha iyi olur dedi:) benden bilgiler bu kadar:)
canım elimden geldiğince erkek ismi düşünmüyorum ama eşime ensar ismini söyledim hosuna gitti sanki:))anlamını sordu baygın baygın baktı:))bulemsu sen bora ismini düşündün mü tabi ensar dan sonra
ne bileyim millete laf yetişdirdin bana selam vermedin zoruma gitti benimdeAllah biliyor tam yazıcaktım kızlar maşAllah beni bir çekiştirmişler sorma yazmışlarda yazmışlar ne çene var mubarekkkkk
canımm bulemsum hoşgeldinnn esranın dişlerine dolgu yapılmış acımadı dimiiigeçmiş olsun
bebiş yer değiştirmiştir ondan ağrın olmuştur benimkide sağa geçiş yaptı sankii
niltcimm canım umarım tertemiz çıkar testinnn heyecanla bekliyoruzzzzz
ensernaz kızcıgın hayırlı olsun fıstık
sizi seviom beeeee 3 saat ayrı kaldık özledim yahuuuuuu
canım elimden geldiğince erkek ismi düşünmüyorum ama eşime ensar ismini söyledim hosuna gitti sanki:))anlamını sordu baygın baygın baktı:))
ne bileyim millete laf yetişdirdin bana selam vermedin zoruma gitti benimde
neden çekiştirmişler seni tatlım senin ateşini kıskanmışlardırteşekkür eder, ablası diş çektirdiğinde çok ağlamıştı bunda gıkı çıkmadı
sağdan sola geçti ama mekanı beğenmedi sanırım geri sağa döndü hemen
kızlarrr öpüyoruzz sizi, iş çıkış saatiimiz geldiii, iyi akşamlarrrrr
iyi akşamlar canımkızlarrr öpüyoruzz sizi, iş çıkış saatiimiz geldiii, iyi akşamlarrrrr
demi canım ateşini çekemiyorlarolur mu fıstığım geçmişi okuyordumm dedim yaaa çeneleri düşmüş özellik esranınn
kıskanıyorlar şekerim aynen ateşliiyim yaaa
U dönüşü yaptı deseeneee yavrucaklar yüzmeyi öğreniyor yaaaa ne güzel
kızlarrr öpüyoruzz sizi, iş çıkış saatiimiz geldiii, iyi akşamlarrrrr
tamam canım aldım kabul ettim öpücüğüşekerlerim bizim çıkış saatimiz de geldi yarın bol bol konusuruz inşAllah Allaha emanetsiniz öpüyorummmm
bulemsum seni özel öpüyorumm
burcuyla esra kıskansınnnnnn :)))))))
hoşbuldum canım ben de tam seni sormuştumkızlar aniden işlerim yoğunlaştı.
acil çıkmam lazım. bulemsuuuuuu hoşgeldin. kusura bakma.
iyi akşamlar canımmm
bende çıkıyorum öptüm herkezi
allaha emanet olun canlarım gece bebilerinizi rüyanızda görün emiiherkese hayırlı akşamlar bugün aranızda gözüktüm ama yazma vaktim olmadı çok yoğunum öptüm sizi
canım elimden geldiğince erkek ismi düşünmüyorum ama eşime ensar ismini söyledim hosuna gitti sanki:))anlamını sordu baygın baygın baktı:))
ne bileyim millete laf yetişdirdin bana selam vermedin zoruma gitti benimde
neden çekiştirmişler seni tatlım senin ateşini kıskanmışlardırteşekkür eder, ablası diş çektirdiğinde çok ağlamıştı bunda gıkı çıkmadı
sağdan sola geçti ama mekanı beğenmedi sanırım geri sağa döndü hemen
baygın baygın baktı demek su oluyor hosuna gitti değilse toslayacak koyun gibi bakardıbaygın baygın baktı demek iyi mi kötü mü anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?