hoşbuldummm canımhamilelerin duası kabul olurmus ya bızde esınle kavusman ıcın dua edıyoru zsureklı konusuyoruz ya burda ıns olur canım
hosgeldın canım özledık gecmıs olsun
üzülme canım ya esın hemen heveslenmemek ıcın oyel tepkı vermıstır hamıleyız ya sende ondan alındın belkıde :26:
anammmkız denilip erkek dogan cok duydum da boyle erkek denıp kız dogdu denınce cok sasırıyorum ya
eskıden daha cok guvenırıdm bu ultrasonlara benım bebıste de kesınlık olmayınca ben de dogana kadar beklıycem sanırım bu gıdısle
evet canım ama fakültede çocukları korkutmuyorlar diğer dişcilerden daha rahat oluyor çocuklar fakültede bu yüzden tercihim orası oluyor
benim büyük kızıda erkek dedilerde kız doğdu ya şekerimama dediğin gibi usg ler o kadar ilerde değildi ben şimdi olanlara çok şaşırıyorum
bende görmüyorum canım veya denk gelmiyorum
piskopat ercümenttevettt ay ben bunların behzatla savcının evliliklerine hastayımm behzat eve gidiyor istediği saate sonra donla tv karşısına geçip bira açıyor yaa
ayrıntılım 21 haziranda benim için ak koyun kara koyun çıkar ortaya yani öylemicanım artık ayrıntılıda herbir yanı ortada ben inceledim de internetten
çok pis adam yaaa öyle biriyle yaşanır mı?
ayrıntılım 21 haziranda benim için ak koyun kara koyun çıkar ortaya yani öylemi
ne iyi kalpli bir insanımm bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kız keşke başka bişey dileseydin,biri sustursun dedin sustu
Ama bu Adana'dan be anacım buralarda böyle acısını içmedim ben hiç..
Aynen yaa bi parça içelim bi yerimiz şişmesin sonra
arkadşlar merhaba ben ekim annesiyim birşey sormak için sizleri ziyaret ettim öncelikle allah hepinizin yavrusunu bağışlasın sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
soruma gelince ;2li tarama test sonucunuz ne çıktı benim ki 2040 ta 1 çıktı doktor da normal dedi ama etrafımdakilere göre düşük olunca karşılaştırma yapmak istedim sizlerin kaç çıktı... şimdidedn teeşkekürlerrr
geçmiş olsun canım inş normale döner senin için herşeyMerhaba cici anne adayları...Uzun süredir giremiyordum. Sıkıntılarım vardı çok şükür kanamam kesildi en sonunda..Ama plesenta previa durumu yaşıyorum yani plesenta rahim ağzını kısmen kapatıyor sanırım kanamalarda bundan kaynaklandı. Aylar geçtikçe bebek büyüdükçe plesenta yukarı çıkarmış rahim ağzını açarmış inşallah öyle olur. Kızımı normal doğurdum bunuda öyle doğurmak istiyorum.Eğer bebek yukarı çıkmazsa büyük ihtimalle sezeryan yaparlar. Salı gittim dr.a bebeğim iyi çok şükür 15 cm 150 gr olmuş bebeğim diyorum çünü cinsiyetini öğrenemedik emin olamadı o nedenle bişey demedi. Bu c.tesi kendi dr.uma gidicem bu ara iki dr.a birden gittimde..bakalım neler dicek kendi dr.um..Dörtlü test yapabilir ikili test yaptırmadım çünkü.İnşallah iyi haberlerle döneriz..
allaha emanet ol canımNeyse fıstıklar ben kaçıyorum,yarın ki dörtlü sonucum için dualarınızı esirgemeyin...
Öpüyorum kocaman...
gittiğim hastanede normal usg bile çok net ayrıntılı daha iyidir sanırım:26:evet cnm çıkar bencede, birde ultronu iyi olması lazım doktorun
kızlar dr amcamızdan geldik cinsiyetimize %100 kız dedi:103::103::103::103::103::103:
Merhaba cici anne adayları...Uzun süredir giremiyordum. Sıkıntılarım vardı çok şükür kanamam kesildi en sonunda..Ama plesenta previa durumu yaşıyorum yani plesenta rahim ağzını kısmen kapatıyor sanırım kanamalarda bundan kaynaklandı. Aylar geçtikçe bebek büyüdükçe plesenta yukarı çıkarmış rahim ağzını açarmış inşallah öyle olur. Kızımı normal doğurdum bunuda öyle doğurmak istiyorum.Eğer bebek yukarı çıkmazsa büyük ihtimalle sezeryan yaparlar. Salı gittim dr.a bebeğim iyi çok şükür 15 cm 150 gr olmuş bebeğim diyorum çünü cinsiyetini öğrenemedik emin olamadı o nedenle bişey demedi. Bu c.tesi kendi dr.uma gidicem bu ara iki dr.a birden gittimde..bakalım neler dicek kendi dr.um..Dörtlü test yapabilir ikili test yaptırmadım çünkü.İnşallah iyi haberlerle döneriz..
evettttt, sorarız hesabını...
bugün baya sakin burası.. bulemsu da yok moonsunda toplantıdaa
ayrıntılım 21 haziranda benim için ak koyun kara koyun çıkar ortaya yani öylemi
Merhaba cici anne adayları...Uzun süredir giremiyordum. Sıkıntılarım vardı çok şükür kanamam kesildi en sonunda..Ama plesenta previa durumu yaşıyorum yani plesenta rahim ağzını kısmen kapatıyor sanırım kanamalarda bundan kaynaklandı. Aylar geçtikçe bebek büyüdükçe plesenta yukarı çıkarmış rahim ağzını açarmış inşallah öyle olur. Kızımı normal doğurdum bunuda öyle doğurmak istiyorum.Eğer bebek yukarı çıkmazsa büyük ihtimalle sezeryan yaparlar. Salı gittim dr.a bebeğim iyi çok şükür 15 cm 150 gr olmuş bebeğim diyorum çünü cinsiyetini öğrenemedik emin olamadı o nedenle bişey demedi. Bu c.tesi kendi dr.uma gidicem bu ara iki dr.a birden gittimde..bakalım neler dicek kendi dr.um..Dörtlü test yapabilir ikili test yaptırmadım çünkü.İnşallah iyi haberlerle döneriz..
Neyse fıstıklar ben kaçıyorum,yarın ki dörtlü sonucum için dualarınızı esirgemeyin...
Öpüyorum kocaman...
ay kızlar çok kötüsünüz yaaa aşk olsunnngittim işteee küstüm sizeeee
canım nasılsın ben moonsun ergiinsena zayıflama topiğinden sık sık gel beklerizzzzdeğerin normal canım doktoruna güven
geçmiş olsun canım inş normale döner senin için herşey
allaha emanet ol canım
gittiğim hastanede normal usg bile çok net ayrıntılı daha iyidir sanırım:26:
kızlar mustela kremim bitmişti tekrar sipariş verecektim eczaneyi aradım çok tatlı bir bayan vardı baya yardımcı oldu.lieracda mustela da çok iyi dedi. lierac jel formunda sürmesi biraz zor mustela ona göre daha kremsi ve nemli formüle sahip dedi. lieracı vücut daha kolay emiyormuş. mustela yeni yeni yayılıyor ve çok satılan bir ürün dedi. ikisini de kullanıpda çatladım diyen olmadı ikiside süper ürünler dedi. lierac en eski marka doktorlar daha çok biliyor ondan çok öneriliyor dedi. lierac 100 ml, mustela 150 ml aralarındaki farklardan biride bu. sadece karına değil çatlamaya meyilli tüm bölgelere sürün dedi, kolların içi, baldır, basen, kalça, bel, sırtınıza bile sürün dedi. bir de son aylarda kremi günde iki kez uygulayın kremin üzerine de vücut losyonu kullanın yetmiyor dedi. ben de bebe yağı daha nemli o olsa dedim, çok daha iyi olur dedi:) benden bilgiler bu kadar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?