var canım benimde cok hergun dusa giiroyrum sanki hiç girmemişim gibi koku olusuyor
aynen bende de var çok iğrenç kokuyor ya duş ayrıcada çamaşır değişmekten gına geldi günde 5 postakuzenim temmuzda doğum yapacak onunda var aynı şey , ama dikkat et çok çok fazlaysa suyu da gelirmiş bazı insanların 9 ay boyunca az az .....
güle güle kullan canım çok güzel, bebişin sağlıkla kullansın inşallah:) ben litewayi alacak gibiyim onu beğendim ama o döneme gelelim hele bir anneannesi alacak zaten karar veririm:)
ben medical park ahmet yılmaz gidiyorum canım sen özel sigortan mı var yoksa tamamen özeldn mi gidiyorsun ben özeldn gidiyorum SSk ya bakmıyor
Canlarımmmmm nasılsınızzz, güzel bebişleriniz nasıl?
Okumaya fırsatım olmadı esra nasıl oldun?
Burcu ayağında şişlik nasıl canım?
valla delüm paket halinde istiyo... düşünsene pakette zıbınlar,tırnak makası,banyo süngeri,ateşölçer,losyon,patik hatta bebek odası,beşik falan çıkıyo
canım civilden de pek bişey alma... acayip renk veriyolar. ben organik ürünlerinden aldım... bi de şimin bi çıtçıtlı badiyle pijama aldı... ama çok dikkat et alırken... renk vermeyecek ve tam pamuklu ürünleri seç.. görüntüsüne aldanma.
sen tekstil şehrindesin kuzum yaaa civil gibi neler vardır ordaaa
ayy valla nil neler yaşıyoruz şu bebeğe sahip olmak için... aklıma geliyo da resmen ilişki başlarken arzu,istek duyup; biterken de doğru pozisyon almak için uğraştık durduk
özel sağlık sigortam var canım
anladım kızlar saolun benımkınde koku yok ama sureklı camasır degısmek zorunda kaldıgım dogru bırde ben namaza baslamak ıstıyorum nasıl olcak boyle yaa
oğlumda da olmustu baya ama bu su gıbı sankı bı dahakı kontrolde soyleyım barı zaten doktor hep soruyoda azdı kontrolden sonra cogaldı:26:
kızlar bısey sorcam sıze
bende akıntı oluyodu ama azdı
son 2 haftadır cok arttı kalkınca veya yürüken felan birden su gibi geliyor korkuyorum bazen sizde de var mı boyle bişey:26:
ince değil mi bu ? :26:
esracım ben pijama takımı alma demedimki ayaklı tulumdan fazla almayın dedim...pijama takımları zıbınlar özellikle renkli renkli şirin eldivenler en büyük ihtiyaç....
araba konusunda ise çok iyi düşünmelii herkes çoğu kişi arabadan ağır diye şikayet edip puset almak zorunda kaldı..özellikle travel sistemler çok hantal..ben ilk başta almıştım allahtan haftasına iade edebilidim ve chicco lite way aldım..çift yönlü olanların sürülmesi çok zor tecrübeyle sabittir
bizim burası çanakkale boğazı eser hep, kordonda bebeği gezdirirken sağdan soldan korunaklı bişeye ihtaç duyarız diye düşünüyoum ?
tatil konusunda bizde çok kararsız kaldık erken rezervasyon yaptırmıştık bebek yoktu o zman geçen doktoruma sordum birdahaki geldiğinde bakarız dedi pazartesi belli olcak.geçen gittiğimde kahverengi akıntım vardı o yüzden birşey diyemiyorum birdahaki kontrole kadar dedi:18:
Bizim babamız sabırsız gitti ilk arabasını aldı
Tekerleklerini şişirecekmiş hayal kuruyor
canım günlük ped kullan... yoksa insan çok rahatsız oluyor. benim de bi iki haftadır çoğaldı...
yoksa acıbadem baya pahalıya patlıyormuş biz geç kaldık yaptırmakta şahin diye bir kadın dogumcu var mı ondan çok kötü bahsediyorlar :2:
anladım kızlar saolun benımkınde koku yok ama sureklı camasır degısmek zorunda kaldıgım dogru bırde ben namaza baslamak ıstıyorum nasıl olcak boyle yaa
oğlumda da olmustu baya ama bu su gıbı sankı bı dahakı kontrolde soyleyım barı zaten doktor hep soruyoda azdı kontrolden sonra cogaldı:26:
var canım evet.özel sağlık sigortasını ben zaten 3 senedir falan ödüyodum bari sigortam varken acıbademe gideyim dedim zatn doğumu düşünerek acıbadem sigorta yaptırmıştım.senin hastanede muayene ne kadr ücreti
koku ve yeşil koyu sarı renk yoksa korkma normal
ince derken canım?
bende hep travel set baktım ama ne kadar kullanan arkadaşım varsa baston tipli olanları özellikle chicconun bu modelini övdüler. netten de baktım hep bu model üzründe duruluyor.
canım istersen dış korumalığı var dışını kapatıyorsun, istersen tulumu var bebeğe giydiriyorsun ben mağazada inceledim ondan bu model diyorum..
aynen bizimde öyle oldu, 32. haftada oluyorum doktor git çok sıcak değil egeye gidiyomuşsun dedi bende ondan dolayı iptal ettirmedim gideceğim zaman kötü olursam 72 saate kadar iptal hakkım var onu kullanırım:)
güle güle kullansın canım:)
canım alıcaz inşAllah ama 2.5 ay daha geçsinde 6 aya varalım hayırlısıyla ondan sonra baslarız düzmeye
evet yaaaa bizim 5.ay da oldu daha onceleri çok dikkat etmedik yumurtlama zamanlarını vs son ayda eşime bi haller oldu 1 hafta boyunc her gun oldu ve ben hiç yatmadım kalktım hemen yıkandım Allahın nasibi işte oldu hamd olsun
normalde 36 TL sanırım ben 60 tl öduyorum tum testlerde özele giriyor
dün tartıda ne kadar çıktın şişkoooo
normalde 36 TL sanırım ben 60 tl öduyorum tum testlerde özele giriyor
ben de hep 17. 18. gün biliyodum yumurtlama tarihimi... en son eve geldiğimde ovulasyon testi aldım... meğer 14.gün benim yumurtlama günümmüş. zaten biliyosun benim iin o günleri yakalamak çok zordu... meğer olması gereken tarihten 5 gün sonrasını hesaplayarak gidiyomuşum evime... o gün ben emindim hamile kaldığıma... test yapana kadar herşeyime çok dikat ettim, hareketlerime,yememe,içmeme... test yapınca da şaşırmadım
eşim hala bilmiyor ovulasyon testi yaptığımıkısmet bi de sevgililer gününe denk geldi..
ayy valla nil neler yaşıyoruz şu bebeğe sahip olmak için... aklıma geliyo da resmen ilişki başlarken arzu,istek duyup; biterken de doğru pozisyon almak için uğraştık durduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?