2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
var canım benimde cok hergun dusa giiroyrum sanki hiç girmemişim gibi koku olusuyor

anladım kızlar saolun benımkınde koku yok ama sureklı camasır degısmek zorunda kaldıgım dogru bırde ben namaza baslamak ıstıyorum nasıl olcak boyle yaa

oğlumda da olmustu baya ama bu su gıbı sankı bı dahakı kontrolde soyleyım barı zaten doktor hep soruyoda azdı kontrolden sonra cogaldı:26:

güle güle kullan canım çok güzel, bebişin sağlıkla kullansın inşallah:) ben litewayi alacak gibiyim onu beğendim ama o döneme gelelim hele bir anneannesi alacak zaten karar veririm:)

Bizim babamız sabırsız gitti ilk arabasını aldı
Tekerleklerini şişirecekmiş hayal kuruyor

Canlarımmmmm nasılsınızzz, güzel bebişleriniz nasıl?

Okumaya fırsatım olmadı esra nasıl oldun?

Burcu ayağında şişlik nasıl canım?

selam canım, akşam baya şişti çok canım yandı (( bugün fazla yürümeyim dedim ama yeni bir makine ayarı var, sık sık girip kontrol ediyorum. yukarda tutmaya çalışıyorum ayağımı.

senin ayakların nasıl oldu, rahatsız etti mi dün akşam seni?

bide bak ne dicem sana güzelyalı da bir spor külubunde hamilelere pilates eğitimi veriyorlarmış, dün ben aradım, en az 2 kişi en fazla 4 kişi olacakmış grupta. bir hamile bayan varmış, bir kişi daha istiyorlar. bana uzak baya kararsız kaldım. 19:30 da anca orda olurum, sen daha yakınsın düşünür müsün?

bize ders verecek bayan doktora yapmış, konuştukta baya tecrübeli üff ne faydaları varmış anlattı. fiyatta uygun aylık 80 tl. ne dersin?

canım alıcaz inşAllah ama 2.5 ay daha geçsinde 6 aya varalım hayırlısıyla ondan sonra baslarız düzmeye

evet yaaaa bizim 5.ay da oldu daha onceleri çok dikkat etmedik yumurtlama zamanlarını vs son ayda eşime bi haller oldu 1 hafta boyunc her gun oldu ve ben hiç yatmadım kalktım hemen yıkandım Allahın nasibi işte oldu hamd olsun

canım günlük ped kullan... yoksa insan çok rahatsız oluyor. benim de bi iki haftadır çoğaldı...

kızlar bısey sorcam sıze
bende akıntı oluyodu ama azdı
son 2 haftadır cok arttı kalkınca veya yürüken felan birden su gibi geliyor korkuyorum bazen sizde de var mı boyle bişey:26:

koku ve yeşil koyu sarı renk yoksa korkma normal

ince değil mi bu ? :26:

ince derken canım?

bende hep travel set baktım ama ne kadar kullanan arkadaşım varsa baston tipli olanları özellikle chicconun bu modelini övdüler. netten de baktım hep bu model üzründe duruluyor.

bizim burası çanakkale boğazı eser hep, kordonda bebeği gezdirirken sağdan soldan korunaklı bişeye ihtaç duyarız diye düşünüyoum ?

canım istersen dış korumalığı var dışını kapatıyorsun, istersen tulumu var bebeğe giydiriyorsun ben mağazada inceledim ondan bu model diyorum..

aynen bizimde öyle oldu, 32. haftada oluyorum doktor git çok sıcak değil egeye gidiyomuşsun dedi bende ondan dolayı iptal ettirmedim gideceğim zaman kötü olursam 72 saate kadar iptal hakkım var onu kullanırım:)

Bizim babamız sabırsız gitti ilk arabasını aldı
Tekerleklerini şişirecekmiş hayal kuruyor

güle güle kullansın canım:)

yoksa acıbadem baya pahalıya patlıyormuş biz geç kaldık yaptırmakta şahin diye bir kadın dogumcu var mı ondan çok kötü bahsediyorlar :2:

var canım evet.özel sağlık sigortasını ben zaten 3 senedir falan ödüyodum bari sigortam varken acıbademe gideyim dedim zatn doğumu düşünerek acıbadem sigorta yaptırmıştım.senin hastanede muayene ne kadr ücreti

namaza bende baslamak istiyorum cnaım ya 1 hafta kılıyorum sonra bırakıyrum çok kötüyüm ben

eve gittiğimde yorgun hissediyorum kendimi halbuki toplasan gunluk 1 saat

normalde 36 TL sanırım ben 60 tl öduyorum tum testlerde özele giriyor

aynen canım bizimde iptal sigortamız var bizede doktor izin vermezse bizde iptal ettircez.o parayı bebeişe harcarız

ben de hep 17. 18. gün biliyodum yumurtlama tarihimi... en son eve geldiğimde ovulasyon testi aldım... meğer 14.gün benim yumurtlama günümmüş. zaten biliyosun benim iin o günleri yakalamak çok zordu... meğer olması gereken tarihten 5 gün sonrasını hesaplayarak gidiyomuşum evime... o gün ben emindim hamile kaldığıma... test yapana kadar herşeyime çok dikat ettim, hareketlerime,yememe,içmeme... test yapınca da şaşırmadım

eşim hala bilmiyor ovulasyon testi yaptığımı kısmet bi de sevgililer gününe denk geldi..

tarihler şaşıyor canım ya kadın sürekli ynı tarihte yumurtlamıyormuşş bende o ay ne canım cektiyse yedim bol bol kola içtim spor yaptım kooştumm ama bişi olmadı şükür Allahıma hamd olsun nasibi varmıs ya Rabbim korumus

ayy valla nil neler yaşıyoruz şu bebeğe sahip olmak için... aklıma geliyo da resmen ilişki başlarken arzu,istek duyup; biterken de doğru pozisyon almak için uğraştık durduk

Sorma canım yaa,aynen...
Ben bi de hemen çocuk istemiyordum ya (iş dolayısıyla)ilişkiden hemen sonra küçük wc'mi yapıyordum direk duşa giriyordum.Çok afedersiniz zıpladığımı hatırlıyorum duşta "Eşim diyordu ki:aşkım ayaklarını tavana dik bekle biraz hemen girme duşa"

Hiç yapmadığım halde çok şükür beklemedik 2.ayda geldi velet ama çabuk olduğu için şok olmuştum.Yine de şükrettim hep..

Diyorum demek ki geleceği varsa geliyor ayakları tavana dik,bekle falan hikaye..Giden zaten gidiyor,ilk giden yarışı kazanıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…