2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
benimki de geçen civil de ihtiyaç listesini gördü soruyo kıza "paket halinde satılıyo mu bunlar" diye... işin kolayına kaçmaya çalışıyo ama yedirmezlerr... o eminönü'ne gidilecek

paket halinde mi ha hahhahaa erkekler iştee canım ne diyeceksin

fırsatınız var gidin biz bursada yetincezz civilde yokkiii taaa inegöle koymuslar ciivilin orda ne işi var yahuuuu saçmalık

fiyatı çok pahalı canım ya 300-500 değil 1200 TL walla alana bravo ben veremem o kadar para

Ayy sorma canım bu minikler babalardan yana bende eşimle ufak bi atışsam hemen kramp girer karnıma...
Tabi yaa kendi dr undan şaşma,bende şu ana kadar başka bi dr a gitmedim,düşünmüyorum da...

nilttt öldürdün kızım beni gülmekten[/B]

Ya napiim bi ara var ya çocuk yapmaktan korkmaya,soğumaya başlamıştım bu yoğun ilgi alakadan dolayı
Ama ben çook seviyorum oğluşumu yaaa

canım ben de senin pijama alma dediğini falan yazmadım ki... doğum sonrası pijama giymek rahat oluyo dedin ya ben de kapri tarzı alırım dedim... yanlış anladın heralde.pijamayı kendimiz için dedim yani

ben sürekli bebeği görmek isterim canım.. teyzemden biliyorum 1 saat yürüyüşe çıkıyodu, bebeği çeviriyodu kendine, sürekli onla sohbet ede ede, bebeğin gülücüklerini görerek yaptı yürüyüşlerini... ben de böyle isterim sanırım...

Canlarımmmmm nasılsınızzz, güzel bebişleriniz nasıl?

Okumaya fırsatım olmadı esra nasıl oldun?

Burcu ayağında şişlik nasıl canım?

canımm sağol bidenemmm.. ALlaha şükür ben de bebekte çook iyiyiz... dün doktorumuz herşeyin gayet güzel olduğunu söyledi...
Ahh bide eşimi İstanbul'da doğuma razı edebilsem... ben napçam Konya'da yaaaa ufff

fiyatı çok pahalı canım ya 300-500 değil 1200 TL walla alana bravo ben veremem o kadar para

tatlım o kadara almadık işte ben sadece resmini görün diye bunu paylaştım...
Oto koltuğu : 300
araba :500 gibi düşün ikisi zaten 800 gibi bir rakam tutuyor
işte bende ikisini set halinde bu fiyata aldım

inşallah canım.ona göre bakıcaz artık bişeyler dimi ama sıpalara

aynen ya daha bir şey alamadım sıpama bende belli olsada en azından zıbın filan alırdık dimi ama neyse ben kaçtım önce kuaför sonra ev sonra doktor hepiniz kendinize iyi bakın öptüm mucckkksssss

aldınız mı tatlım çok hızlısın ? bu marka mı ? pahalıymış biraz ? indirimli dediğin ne kadara aldınız ?

aynen ya daha bir şey alamadım sıpama bende belli olsada en azından zıbın filan alırdık dimi ama neyse ben kaçtım önce kuaför sonra ev sonra doktor hepiniz kendinize iyi bakın öptüm mucckkksssss

görüşürüz canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

tatlım o kadara almadık işte ben sadece resmini görün diye bunu paylaştım...
Oto koltuğu : 300
araba :500 gibi düşün ikisi zaten 800 gibi bir rakam tutuyor
işte bende ikisini set halinde bu fiyata aldım

sen bunlara göre baya ucuza almıssın canımm 1200 TL ne anacım bir maaş

sendemi bursadasın canım bende ordayım.

evet tatlım senin doktor kimdi :26:

aldınız mı tatlım çok hızlısın ? bu marka mı ? pahalıymış biraz ? indirimli dediğin ne kadara aldınız ?

Canım ben bunu 900 tl' ye aldım.. Çok baktık kapanmak üzre olan bir dükkandan aldık. AMa çok fonksiyonlu bişey
yağmurluğu felanda var artık bişey almaya gerek kalmıyor yani.. Burda fiyatı pahalı ben resim örneği olsun diye attım bunu

tatil konusunda bizde çok kararsız kaldık erken rezervasyon yaptırmıştık bebek yoktu o zman geçen doktoruma sordum birdahaki geldiğinde bakarız dedi pazartesi belli olcak.geçen gittiğimde kahverengi akıntım vardı o yüzden birşey diyemiyorum birdahaki kontrole kadar dedi:18:

güle güle kullan canım çok güzel, bebişin sağlıkla kullansın inşallah:) ben litewayi alacak gibiyim onu beğendim ama o döneme gelelim hele bir anneannesi alacak zaten karar veririm:)

ayyy sanadaa mesut beymi dedi erkek diyeee:44: hakkımızda hayırlısı olsun canım...ne bu kayserideki doktorlardann çektiğimizz yaaa

hangi acıbademde dogum yapacaksın canım?

pazartesiyi iple çekiyorum kızlar doktor gene kız derse bakın birde bunu alıcam kızçeme
Eki Görüntüle 439115

ayy kıyamamm çok güzelllmişşş al annesi kızçene...yesinlerr onuu

bursa acıbademde canım allah kısmet ederse.

paket halinde mi ha hahhahaa erkekler iştee canım ne diyeceksin

fırsatınız var gidin biz bursada yetincezz civilde yokkiii taaa inegöle koymuslar ciivilin orda ne işi var yahuuuu saçmalık

valla delüm paket halinde istiyo... düşünsene pakette zıbınlar,tırnak makası,banyo süngeri,ateşölçer,losyon,patik hatta bebek odası,beşik falan çıkıyo

canım civilden de pek bişey alma... acayip renk veriyolar. ben organik ürünlerinden aldım... bi de şimin bi çıtçıtlı badiyle pijama aldı... ama çok dikkat et alırken... renk vermeyecek ve tam pamuklu ürünleri seç.. görüntüsüne aldanma.
sen tekstil şehrindesin kuzum yaaa civil gibi neler vardır ordaaa

ayy valla nil neler yaşıyoruz şu bebeğe sahip olmak için... aklıma geliyo da resmen ilişki başlarken arzu,istek duyup; biterken de doğru pozisyon almak için uğraştık durduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…