benimki de geçen civil de ihtiyaç listesini gördü soruyo kıza "paket halinde satılıyo mu bunlar" diye...işin kolayına kaçmaya çalışıyo ama yedirmezlerr... o eminönü'ne gidilecek
neyi ince canım? bizde kırmızısı var çok rahat ve kullanışlı...
Lavinya
bak bende bunu aldım bebek arabası olarak.. Bu oto koltuğu set olarak.. Ama bu fiyata değil tabi indirimde olanını bulduk
alt ünitenin ağırlığı 7 kg.. çok hafif ve kullanışlı gibi duruyor.. Ben resim örneği olsun diye bu siteyi verdim size, çift yönlü hem
Graco Symbio Travel Sistem Bebek Arabas (Moon )
Aslında ben arada kaçıp başka doktora gittim... Karnıma kramp girmişti. 2 gün geçmedi çok yıprattı beni.. Meğer normalmiş, fazla sinirli olduğun zaman giriyormuş kramp, bende eşimle tartışmıştım geçmedi, babasının tarafını tutup 2 büklüm yaptı beni veletAma doktoru beğenmedim. Hemen ilaç yazayım, 2'li tstim çok güzel çıkmasına rağmen 3'lüyü yaptırmamışsın yok bilmem ne testi yapalım diyince adamın notunu verdim Kendi doktorum en iyisi kontrolüme aynen devam edicem şimdi kadın ne derse onu yapıcam.. Yamyam'ı gördüm ya daha da bırakmam doktorumu
nilttt öldürdün kızım beni gülmekten[/B]
esracım ben pijama takımı alma demedimki ayaklı tulumdan fazla almayın dedim...pijama takımları zıbınlar özellikle renkli renkli şirin eldivenler en büyük ihtiyaç....
araba konusunda ise çok iyi düşünmelii herkes çoğu kişi arabadan ağır diye şikayet edip puset almak zorunda kaldı..özellikle travel sistemler çok hantal..ben ilk başta almıştım allahtan haftasına iade edebilidim ve chicco lite way aldım..çift yönlü olanların sürülmesi çok zor tecrübeyle sabittir
Canlarımmmmm nasılsınızzz, güzel bebişleriniz nasıl?
Okumaya fırsatım olmadı esra nasıl oldun?
Burcu ayağında şişlik nasıl canım?
paket halinde mi ha hahhahaaerkekler iştee canım ne diyeceksin
fırsatınız var gidin biz bursada yetincezz civilde yokkiii taaa inegöle koymuslar ciivilin orda ne işi var yahuuuu saçmalık
fiyatı çok pahalı canım ya 300-500 değil 1200 TLwalla alana bravo ben veremem o kadar para
inşallah canım.ona göre bakıcaz artık bişeyler dimi ama sıpalara
Lavinya
bak bende bunu aldım bebek arabası olarak.. Bu oto koltuğu set olarak.. Ama bu fiyata değil tabi indirimde olanını bulduk
alt ünitenin ağırlığı 7 kg.. çok hafif ve kullanışlı gibi duruyor.. Ben resim örneği olsun diye bu siteyi verdim size, çift yönlü hem
bizim burası çanakkale boğazı eser hep, kordonda bebeği gezdirirken sağdan soldan korunaklı bişeye ihtaç duyarız diye düşünüyoum ?
aynen ya daha bir şey alamadım sıpama bende belli olsada en azından zıbın filan alırdık dimi amaneyse ben kaçtım önce kuaför sonra ev sonra doktor hepiniz kendinize iyi bakın öptüm mucckkksssss
tatlım o kadara almadık işte ben sadece resmini görün diye bunu paylaştım...
Oto koltuğu : 300
araba :500 gibi düşün ikisi zaten 800 gibi bir rakam tutuyor
işte bende ikisini set halinde bu fiyata aldım
sendemi bursadasın canım bende ordayım.
aldınız mı tatlım çok hızlısın ? bu marka mı ? pahalıymış biraz ? indirimli dediğin ne kadara aldınız ?
sen bunlara göre baya ucuza almıssın canımm1200 TL ne anacım bir maaş
evet tatlım senin doktor kimdi :26:
Lavinya
canım bana da erkek diyen mesut kayman dıbence de çok erken 12. hafta ama mesut bey o kadar emin konuştu ki,biz çıkıyorduk muayeneden çıkarken son kez her şey yolunda ve yüksek ihtimalle de oğlan diye bir kez daha söyledi biz öyle çıktık.buradaki doktorum da iyi,güvenilir bir doktor bu da kız dedi benim annem ebe o daha 6. aya kadar tam belli olmaz diyor.valla kafam çorba oldu
hangi acıbademde dogum yapacaksın canım?bende kanz da doll marka beğendim canım bebek arabasını travel sistem çokta kullanışlı.bide bol bol eldiven almak lazım,hastanede falan çok sık değiştirmek gerekebilir her gelen yakınlar ellerine eller çocuğun oda sonrada yüzüne gözüne sürer sonra mikrop kapmasın bebişlerimiz allah korusun.ben 1 tane hastane çıkışı alıcam acıbadem kendi veriyor zaten hastane çıkışını giydiriyor çocuğu.
pazartesiyi iple çekiyorum kızlar doktor gene kız derse bakın birde bunu alıcam kızçeme
Eki Görüntüle 439115
ayyy sanadaa mesut beymi dedi erkek diyeee:44: hakkımızda hayırlısı olsun canım...ne bu kayserideki doktorlardann çektiğimizz yaaa
hangi acıbademde dogum yapacaksın canım?
ayy kıyamamm çok güzelllmişşşal annesi kızçene...yesinlerr onuu
paket halinde mi ha hahhahaaerkekler iştee canım ne diyeceksin
fırsatınız var gidin biz bursada yetincezz civilde yokkiii taaa inegöle koymuslar ciivilin orda ne işi var yahuuuu saçmalık
Ayy sorma canım bu minikler babalardan yana bende eşimle ufak bi atışsam hemen kramp girer karnıma...
Tabi yaa kendi dr undan şaşma,bende şu ana kadar başka bi dr a gitmedim,düşünmüyorum da...
Ya napiim bi ara var ya çocuk yapmaktan korkmaya,soğumaya başlamıştım bu yoğun ilgi alakadan dolayı
Ama ben çook seviyorum oğluşumu yaaa
acıbademde aylin karahasan canım sen kime gidiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?