2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
yok canım akşam göreceğiz durumu

oyy kuzuma maşallah kocaman olmuş annesi... şeker sonuçlarınla ilgili bilgi ver bize merak ettim...

canım sağol, sudem 140 sınır olabilir diyince bende meraklandım açıkcası. haber bekliyorum. diyet verirse aç kalıcam demektir, zaten fazla yemiyordum. öğrenince bilgilendiricem sizide.

burcu hoşgeldın cnm cok zevındım herşeyın yolunda olmasına maşalla sende az kg alıp bebışı sağlıkla gelışenlerdensın

sağol canım, gereksiz bişi yemiyorum bide çok hareketliyim. ondan almıyorum sanırım. doktor demişti o alır alacağını sen kendini kasma diye. doğruymuş demek ki.

canım sağol çok mutlu oldum bebişmi görünce. çok şükür. ehhh iştahlı olunca ne yaparsın, yersin tabi canım. takılma kiloya boşver. bende takılmıyorum artık napayım iştahım az, tiksinme var. bu aydan sonra alırsın diyorlar, alıcam inşallah.

ah cnm benım buyuk gecmış olsun sana o zmznlar ıcın
şimdi yok dımı tatlım sorun nasıldı bebişin kuvezde yattımı

canım azıcık kocanın gözünü korkut sendee ben öyle bir korkutmuşumkii bursa dışına çıkarmıyor beniii

" hayatım ( senin erken dogum yapan arkadasın söyle) ayşeyi görmedin mi erken dogum yaptı Allah korusun artık çok dikkat etmeliyiz 2. dönem sona erdi yola çıkamam artık hersey beni etkiler " dee

ben dedim dedim şimdi baya üzerime titriyor gıcık ediyor arada benii

bak benimki kayseriye gidelim demiyor sen git diyorum yok gitmem diyor maşallah kara bocnugumaaaa

ay ne guzel cnm ya off bend bana göre cok yemıyorum aslında ee malum hareketlıyımde ama neden böle oluyo bıemedım ama elevıtı kesınce gecen ay 7 alamama ragmen bu ay 3 bıle olmadı alınan kg bence katl zanlısı elevıttı

canım ben 9.5 kg aldım toplamda

bu ay 2 kg ile bitirsem hamd edicem :26:

alırsın bebeğim çatlak olmadıktan sonra kilo sorun değil ama ben çatladım artık

canım hediyede sınırlamayı kaldıralım diyoruz fiyat sınırlaması herkes önceden yaptıgımız gibi gonlunce guzel bir hediye alsın ve göndersin ne dersin herkes gucune göre davransın isteyen 10 isteyen 15 isteyn 30 tl lik alsın

esram ben de moonsunıma katılıyorum hiç çıkma valla benim ayaklar bir şişti eziyet oluyor insana boşver kuzum riske atma kendini...

dimi.. haklısın canım...

doktora her gittiğimde soruyorum, riskli mi diye.. o da hayır diyor. yine sorucam, ben sormazsam eşim sorucak valla yolda şaftım kayıyo zaten... 8 saat yolculuk yaptık istanbuldan konyaya giderken... sürekli duruyoruz, yürüyoruz ama eve gidene kadar şaftım kaymıştı... bu sefer gitmicem yaaa.. haklısın. yoruluyorum, 2 gün için değmez zaten git gel 16 saat. kendi gitmek isterse gitsin :)

monitörümde gitti şajımda bitti dönemedim size...
sol kalça ağrısı fena bişey arcak vantilatörde dikkat et çarpmasın. yemekhanede yöneticilerimin isteği doğrultusunda tepsimi taşımam yasaklandısen tepsi taşıma diyorlar... garson taşıyor artık tepsimi off yerim harbi ıscak... Allah yardımcımız olsun kasım 2011 anneleri sahiden ekimde mi doğurmuş...ayaklarda ödem kalçada ağrı offf annem diyorki bende hiç olmadı iyi de be anne sende sen sivastaydın yaşın 22 idi temmuzda doğurmuş kardeşimi güya .gitti sivasa yün yorganla yatmış yaaa anne dedim ankarayla sivas aynı mevsimi mi yaşıyormuş dedim.
son üç aya şaka maka giriyoruz yaşayanlara danıştım sonlar daha hızlı geçiyormuş

ay canım kıyamam sana ben bende dün kusuyordum zor ttutuum artık hap içmek istemiyorum yaaa

canım kilo topicine bak... herkes almaya başladı artık istisnalar dışında... yine sıkma kendini hiç dicem ama yine de kafaya takıyosun sen.

ekmek pilav makarna ve hamurişini tamamen kesmeyi denesen bu ay??

ewt cnm 1 hafta küvezde yattı 1 700 gr dogdu halen zayıf oglum bu hamilelimde çıkmadı ama bundada burnum kanıyor devamlı çok sıkıntıya gelemiyorum

ay canım kıymam minicikk, inş. öe bişi olmaz bunda

hediyeler ne zaman sondu kuzum, bana hepsi uyar farketmezz

ah cnm benım buyuk gecmış olsun sana o zmznlar ıcın
şimdi yok dımı tatlım sorun nasıldı bebişin kuvezde yattımı

ewt cnm 1 hafta küvezde yattı 1 700 gr dogdu halen zayıf oglum bu hamilelimde çıkmadı ama bundada burnum kanıyor devamlı çok sıkıntıya gelemiyorum

canım benim ya bugün benim midemde iyi değil... bende de 2 katına çıkardı doktor kan hapını hemoglobinim düşükmüş... galiba beni de o etkiledi... napsakta geçse ki?:26::26:

bende öyle biliyorum kuzum belki 100 mg ister onda bişey çıkmaz.. inşallah diyete falan gerek olmaz...

kocanı sen tanıyorsun ama gitmemde ısrarcı olacaksaa yerinde olsam doktorla anlaşırdım öncesinden "çok rahatsız oluyorum dinlenme ortamım yok eşimde gitmemi çok istiyor onu kırmak istemiyorum rica etsem yolculuğun artık risk olusturdugunu söylermisiniz " diyeee

hah cok sevındım 11.5 kg hım bana yaklaşık en azından benım bı kader ortagım var

ayy aysunn senden korkulur :) yok ya gitmicem... ailesine ayıp olmasın diye gitmemi istiyor zaten... eşime derim "canım beni de üzme aileni de üzme, doktor izin vermedi esraya uzun yolculuğa de" derim... o da tamam der... en akıllıca çözüm bu :)

ah cnm benım zaten öle deavm edıy benı yegenımde erken doğdu gercı 3 kg doğdu ama alınan kgler ılk olatrak organ buyumesı ıcın alındıgı ıcın bebk zayıf ama normal guunde dogan cocuk kg yı dırek vucuduna alıyo benım yegenım 6 yaşında hala zayıf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…