ayy aysunn senden korkulur :) yok ya gitmicem... ailesine ayıp olmasın diye gitmemi istiyor zaten... eşime derim "canım beni de üzme aileni de üzme, doktor izin vermedi esraya uzun yolculuğa de" derim... o da tamam der... en akıllıca çözüm bu :)
oda 11.5 kg yu geçebilirim canımmkader ortağım benimmm
evet canım ..haber edın sonuçları...cnm benım kaç sene gectı unutmuşum 140 ustu ıse yenıden dımı dr a gıtmeden ben hemen teşhısı koyarım bıkaç dkkada olsa önce öğrenmem lazım
140 geçince risk mi var demekmiş? doktor bana dönecekmiş 1-2 saate. bakalım ne dicek. bugün kü 50 mg diye biliyorum. eğer dediğin gibiyse 100 lik ister canım. bakalım hayırlısı.
canım sağol. evet büyümüş teyzesi. 1 ay 1 hafta önce gitmiştim en son :))) bayramdan sonra gitcem bir daha. yine 1 ay bekliycez
aaaa ben bışey gördum dahada mutlu oldum bak yaşasın kötuluk sen daha 22 hafta ıcındeymısın benım 25 haftam yarın doluyo veeeeeeeeeeeeeeee 26.hafta ıcıne gırıcem ara bıraz daha kapanıcak ıkımız 1.sırada yer alcaz ınşalllaaa:
canım benim ya bugün benim midemde iyi değil... bende de 2 katına çıkardı doktor kan hapını hemoglobinim düşükmüş... galiba beni de o etkiledi...napsakta geçse ki?:26::26:
bende öyle biliyorum kuzum belki 100 mg ister onda bişey çıkmaz.. inşallah diyete falan gerek olmaz...
kocanı sen tanıyorsun ama gitmemde ısrarcı olacaksaa yerinde olsam doktorla anlaşırdım öncesinden "çok rahatsız oluyorum dinlenme ortamım yok eşimde gitmemi çok istiyor onu kırmak istemiyorum rica etsem yolculuğun artık risk olusturdugunu söylermisiniz " diyeee
kocanı sen tanıyorsun ama gitmemde ısrarcı olacaksaa yerinde olsam doktorla anlaşırdım öncesinden "çok rahatsız oluyorum dinlenme ortamım yok eşimde gitmemi çok istiyor onu kırmak istemiyorum rica etsem yolculuğun artık risk olusturdugunu söylermisiniz " diyeee
napim şekerim kocişinle aran bozulsun istemiyorum ondan dedim
kadınlar biraz kıvrak düşünür bebeğim napalım doğamızdan geliyor
Merhaba kasim hammisleri... Herkez kilolardan sikayetci sanirim bende 7 kilo almisim dr normal diyor ama ilk hamileligimde sadece 2 kilo almistim ondan garip geliyor sanirim...
yarenim çok gııcıkkkksınnnnn
ama ama sen 5.ay bitiminde 10 kg aldın ben 9.5
sende benm kader arkadaşımsn:) hapın ne kadar peki 100 mg elementer demire eşdeğer demir hidroksit polimaltoz kompleksi ve 0,350 mg folik asit içerir diyor ? sende kaç ? ay o fazla gelmiştir bulantı yapar,
öğle arası yoğurt yedm ama tam geçmiş değill
Merhaba kasim hammisleri... Herkez kilolardan sikayetci sanirim bende 7 kilo almisim dr normal diyor ama ilk hamileligimde sadece 2 kilo almistim ondan garip geliyor sanirim...
evet canım ..haber edın sonuçları...
bence kesınlıkle yaptır canım dr. istemesede...bende 134 mu ne çıkmıştı dr. 100 mg yaptırmadı ve bebeğin başına gelenlerden sonra başka dr. lar neden 100 mg yapılmadı gerekli dediler...çocukta şeker mi var dendi...acı bır tecrubemdır benım..
arkadaşım yaptırdı canım 100 mg korkma bişey çıkmadı onda diyet felanda yapmadı diye biliyorum..amaç içimiz rahat etsin...
sen zaten çok dikkatli besleniyorsun...
benımde çarşamba günü ya....
kızlar bende de kesin çıkar ya aşırı meyve yiyorum kilo çok almadım ama meyveye dayanamam ben çıkarsa şimdiden kaygı cekmeye başladım bu arada benimki iyice hareketlendi hareketsiz zamanı çok az hele sahru vakti hiç durmuyor akrep bebişim çok zıpırdak
bana da 7 kiloya normal dedi canım.
kader ortagım careler tukenmez dımı bende bişeyı ıstıyım yada ıstemeyım bulurum bı yolunu mutlaka benım eşim şefahcı ramazanda yıllık ızınde bodrumdan 1 aylık bı ış teklıfı geldı hem tatıl hem ış amaaa tabıkı ben zaten yasaklıyım uzun yola kı zaten gebe olmasamda ramazanda ıstemezdım oruccdan dolayı asla ben dıyorumkı ah keşke yasak olmasaydı cccok ısterdım falan aslında ramazanda tarzım değild motıve acxısından gıderdık falan dedım
hakkaten kaderdaşız biz ya :) benimki gynoferon,
270mg demir II sülfat(=80 mg elementer demir), 80 mg mukoproteaz, 0,35 mg folik asit içerir diyor şimdi 2 katına çıkardım bunların 2 katı olacak kuzum
verdi tatlım 36. haftaya kadar gez dedi banacnm senınde mı plesanta aşagıda gecen bı kanaman olmuştu ya sanırım o sebeple oldu bana dr kesınlıkle uzunyok tavsıye etmemıştı gercı öle plan yoktu orası ayrıda kanama yaşayabılırsın demıştı samı bey ızın verdımı tatlım
geçmiş olsunselam güzel anneler...
geçen sene bel fıtığı başlangıcı vardı bende ilaçlarla tedavi oldum geçti ama ara ara ağrısı oluyordu geçiyordu.
3 gündür çok fenayım sağ bacağımdan girdi ağrı mahvoldum yürüyemiyorum oturamıyorum sabah yataktan kalkamdım.
ağladım resmen ne yapıcam bu ağrılarla ben yaa
kramptan daha beter.
oğlumda huzursuz oldu yavrum ağlayınca nasıl kıpır kıpır oldu
ay sorma bana da hiç birşey yapmadı bugün 2.doz aşımı olmuştum sadece aşı yaptı suratsız bir ebekızalr bışey sorcam ben 1 saat önce falan s.o na gıttım 2.doz aşşımı vurdurmak ıcın bu sefer farklı ebe vardı ıyı hoş cok guleryuzlude ne tansıyon ölçtu ne kg baktı nede kalp atışı dınledı geceen ay dığer ebe hepsını yapmıştı bu gece ay yapılmış bı dahakı ay dedı sızınkıler her ay yapıyomu yoksa 2 ayda bırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?