2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

napim şekerim kocişinle aran bozulsun istemiyorum ondan dedim

kadınlar biraz kıvrak düşünür bebeğim napalım doğamızdan geliyor

oda 11.5 kg yu geçebilirim canımm kader ortağım benimmm

aaaa ben bışey gördum dahada mutlu oldum bak yaşasın kötuluk sen daha 22 hafta ıcındeymısın benım 25 haftam yarın doluyo veeeeeeeeeeeeeeee 26.hafta ıcıne gırıcem ara bıraz daha kapanıcak ıkımız 1.sırada yer alcaz ınşalllaaa :

cnm benım kaç sene gectı unutmuşum 140 ustu ıse yenıden dımı dr a gıtmeden ben hemen teşhısı koyarım bıkaç dkkada olsa önce öğrenmem lazım
evet canım ..haber edın sonuçları...

bence kesınlıkle yaptır canım dr. istemesede...bende 134 mu ne çıkmıştı dr. 100 mg yaptırmadı ve bebeğin başına gelenlerden sonra başka dr. lar neden 100 mg yapılmadı gerekli dediler...çocukta şeker mi var dendi...acı bır tecrubemdır benım..

arkadaşım yaptırdı canım 100 mg korkma bişey çıkmadı onda diyet felanda yapmadı diye biliyorum..amaç içimiz rahat etsin...
sen zaten çok dikkatli besleniyorsun...

benımde çarşamba günü ya....

yarenim çok gııcıkkkksınnnnn

ama ama sen 5.ay bitiminde 10 kg aldın ben 9.5

şahinus babası park beşik alacak sen miydin canım...?????

karar verdin mi hanedan olanı mı alıcan şu şatafatlı olanı...benimde hoşuma gitti ama kararsızım...beyaz yıkanınca eskı parlaklığı kalır mı bi,de çok mu göz yorar kalabalık olur*

Merhaba kasim hammisleri... Herkez kilolardan sikayetci sanirim bende 7 kilo almisim dr normal diyor ama ilk hamileligimde sadece 2 kilo almistim ondan garip geliyor sanirim...

sende benm kader arkadaşımsn :) hapın ne kadar peki 100 mg elementer demire eşdeğer demir hidroksit polimaltoz kompleksi ve 0,350 mg folik asit içerir diyor ? sende kaç ? ay o fazla gelmiştir bulantı yapar,

öğle arası yoğurt yedm ama tam geçmiş değill

kader ortagım careler tukenmez dımı bende bişeyı ıstıyım yada ıstemeyım bulurum bı yolunu mutlaka benım eşim şefahcı ramazanda yıllık ızınde bodrumdan 1 aylık bı ış teklıfı geldı hem tatıl hem ış amaaa tabıkı ben zaten yasaklıyım uzun yola kı zaten gebe olmasamda ramazanda ıstemezdım oruccdan dolayı asla ben dıyorumkı ah keşke yasak olmasaydı cccok ısterdım falan aslında ramazanda tarzım değild motıve acxısından gıderdık falan dedım

kader ortagım careler tukenmez dımı bende bişeyı ıstıyım yada ıstemeyım bulurum bı yolunu mutlaka benım eşim şefahcı ramazanda yıllık ızınde bodrumdan 1 aylık bı ış teklıfı geldı hem tatıl hem ış amaaa tabıkı ben zaten yasaklıyım uzun yola kı zaten gebe olmasamda ramazanda ıstemezdım oruccdan dolayı asla ben dıyorumkı ah keşke yasak olmasaydı cccok ısterdım falan aslında ramazanda tarzım değild motıve acxısından gıderdık falan dedım

napim şekerim kocişinle aran bozulsun istemiyorum ondan dedim

kadınlar biraz kıvrak düşünür bebeğim napalım doğamızdan geliyor

Merhaba kasim hammisleri... Herkez kilolardan sikayetci sanirim bende 7 kilo almisim dr normal diyor ama ilk hamileligimde sadece 2 kilo almistim ondan garip geliyor sanirim...

bana da 7 kiloya normal dedi canım.

hakkaten kaderdaşız biz ya :) benimki gynoferon,
270mg demir II sülfat(=80 mg elementer demir), 80 mg mukoproteaz, 0,35 mg folik asit içerir diyor şimdi 2 katına çıkardım bunların 2 katı olacak kuzum

bana da 7 kiloya normal dedi canım.

Normal normal ben alisik degilim ilk te 75 kilo ile basladim 77 ile bitirdim saniyordumki bunda almam... Dr a cok degilmi dedim yok dedi haftam ra 2 hafta ileride gidiyormus yani 27 haftaya giriyomusum normalmis... Bende koca bir karpuza dondum gibi geliyor kilolu olmamdan kaynakli sanirim...

hadiya doktor mu yasakladı canım uçak filanda mı yasak :26:

bende antebe gidemicem 6.5 ayı doldurmuş olucaz riske atmak istemiyorum 17 saat nasıl gideyim uçak desen tek basıma gidemem eşimde gelsee 1000 TL yi bulur okadar nasıl verlim daha cocugun hiç bişeyi yok inşAllah düğüne gidicezz

annanemde nazar değer o kadar yol gelmişş derler dedi dogruda söyledi insanlar işteee

kızlar geceleri uyuyamıyorum çok sık dönüyorum, dönerken karnım ağır geliyor zorlanıyorum... feci sırtım ağrıyor nasıl yatacağımı şaşırdım hamile yastığına baktım şimdi kaju kullanıyormuş aklıma getirdi siz ne düşünüyorsunuz alacak mısınız? şu linktekini buldum doğumdan sonra emzirme ve bebeği koruma yastığı olarak da kullanılıyormuş..

Blueberry Hamile Yastığı ve Emzirme Yastığı

hakkaten kaderdaşız biz ya :) benimki gynoferon,
270mg demir II sülfat(=80 mg elementer demir), 80 mg mukoproteaz, 0,35 mg folik asit içerir diyor şimdi 2 katına çıkardım bunların 2 katı olacak kuzum

banada bu hapı verdi canım hepimzin hemoglobini düştü zanedersem benbim zaten sınırdaydı bide unutuyorum almayı arada bir düştüğünden eminim

verdi tatlım 36. haftaya kadar gez dedi bana

geçmiş olsun

ay sorma bana da hiç birşey yapmadı bugün 2.doz aşımı olmuştum sadece aşı yaptı suratsız bir ebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…