2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bence de çok değil...
bi de ben pek belli de etmiyorum boy olunca.çok takmıyorum o yüzden.. nasılsa vericem ben bu kiloları... ideal 65 kiloma geri dönücem :) o eski kıyafetlerimi tekrar şıkkıdı şıkkıdı giyicem

canım annesininbirtanesi almıştı . çok ta rahat etmişti... ben bacaklarımın arasına bi yastık koyuyorum, ağrım olmuyor çok şükür şimdilik.

olur canım hiç farketmez. hediye bu sonuçta.

100 mg önericek sanırım. bakalım haber bekliyorum. inşallah hiçbişiye gerek kalmaz.

banada bu hapı verdi canım hepimzin hemoglobini düştü zanedersem benbim zaten sınırdaydı bide unutuyorum almayı arada bir düştüğünden eminim

benimde aynıydı kuzum ve farkediyordum feci halsizlik vardı dedim benim hemoglobin iyice düştü diye hakkaten test sonucunda çıktı doktorda hapı 2ye çıkar dedi.. sen yaptırdın mı şeker yüklemeni ve onunla beraber genel kan ve idrar tahlillerini?

esrammm ben çok fenayım ya eşim kaldırıyor yataktan falan karnım çok ağır geliyor sanki dönemiyorum yatamıyorum sırt ağrısı sırtta yastık bacak aramda yastık karnımın altında yastık derken mahvoldum... bugün iyice bir araştırayım da alayım bari...

cnm tum hamılelgın boyuncamı 2 kg almıştınnnn ay şoklardayım resmen ya

Evet canim 9 ay boyunca 2 kilo aldim bulantim kusmamda yoktu yiyordum yani...
Bunda hep yattim temmuzun 6 sina kadar sonra plesentam cikti yukari kanamalarim bitti dr kalkabilirsin dedi... 8 kilo almistim 7 Ye dusmus simdi sanirim hareketsizliktrn aldim... Sendede previa vardi degilmi yanlis hatirlamiyorsam..

daha yaptırmadım canım 6 agustos rendevum biraz gec mi ne seker yüklemem vs bakılacak ama eminim çıkacagından beklemeden gidip yarın devlettemi yaptırsam

canım eziyet etme kendine al o zaman tabiki de. beni de eşim sırtımdan iteleye iteleye kaldırdı hep, çok güldük :):):) ayy oyy dedikçe o da benim taklidimi yapıyo elini beline koyup :):):):

çok kullanışlı görünüyo o yastıklar.. hem bebek doğunca da kullanırsın.

bakın kızlar teyzoşu ogluma ne almış ne cici dimi :)) rabbim sag saglim kucagımıza almak nasip etsin inşş böle minik şeyler gördümmü heycanım artıyor...

bu arada bebegime aldıgım bazı şeylerin resmini ekledim topige bakmak isteyenler varsa

O kilolarin hepsini sen almiyorsun zaten bebisin de aliyor bebisin kadar eside ayni agirlikta suyuydu vs dogumdan ciktim 77 den 65 kilo olmustum ben bebek 4.100.gramdi o almis hep bana bisey birakmamis... O yuzden kilolari takmayin fazla gidiveriyolar...

hakkaten kaderdaşız biz ya :) benimki gynoferon,
270mg demir II sülfat(=80 mg elementer demir), 80 mg mukoproteaz, 0,35 mg folik asit içerir diyor şimdi 2 katına çıkardım bunların 2 katı olacak kuzum

Bende kader arkadaşın olabilirmiyim benimkide aynı ilaç ve benimde kanım düşük çıktı Doktor limit arttıracak bana eminim artık

sen doğumda baya vermişsin canım... malesef herkesin böyle olmuyo... kimi 6 kg veriyo kimi 10 kg. 12kg baya iyi bi rakam.

Bende kader arkadaşın olabilirmiyim benimkide aynı ilaç ve benimde kanım düşük çıktı Doktor limit arttıracak bana eminim artık

kızlar ben ilaç olarak sadece demir şurubu kullanıyorum eleviti kullanmıyorum siz ne kullanıyorsunuzz

kızlar biraz uzanınca bu bebiş başlıyor beni tekmelemeye sanki benim dinlenmeye çekildiğimi anlıyor cok fena doguncada nasıl olursa bilmem artıkın

daha yaptırmadım canım 6 agustos rendevum biraz gec mi ne seker yüklemem vs bakılacak ama eminim çıkacagından beklemeden gidip yarın devlettemi yaptırsam

yok canım benim 25-28. haftalar arası dedi bana doktorum normal yaptıracağın tarih sen doktorunu dinle... bu arada genel kan ve idrar tahlillerini de yapsınlar... doktorun istedi mi?

alacağım galiba esram.. eşim yürüyen kütle diyor bana ay valla eğilip kalkmaya halim yok, arabdan da eşim indiriyo doğurana kadar napacaksak :d

oyy kuzum keşke bu konuda olmasaydın:) arttırsın doğumda da kan kaybedecez daha iyice elden ayaktan düşmeyelim... bıdıklara bakın ya sömürdüler bizi

kızlar ben ilaç olarak sadece demir şurubu kullanıyorum eleviti kullanmıyorum siz ne kullanıyorsunuzz

Gyno ferro sanol kullanıyoruz canım.. Ama şurup verse hayır demem zira hap yutmak daha zor
İnsanın bogazına takılıp kalıyor resmen inmiyor aşağıya

sen doğumda baya vermişsin canım... malesef herkesin böyle olmuyo... kimi 6 kg veriyo kimi 10 kg. 12kg baya iyi bi rakam.

Verdim ama sonra aldim geri bi guzel...

Bide kan ilaci aliyorum sekerim desen tavan yapmis 50 mg yuklemede sonucum 240 cikti diyetisyene gidicem bugun liste alicam ... Bu halimle 7 kiloyu bide hep ystarak gecirfigimden dr cok iyi buluyor normalde daha fazla bile almis olmamdan lazimmis...

hakkaten kaderdaşız biz ya :) benimki gynoferon,
270mg demir II sülfat(=80 mg elementer demir), 80 mg mukoproteaz, 0,35 mg folik asit içerir diyor şimdi 2 katına çıkardım bunların 2 katı olacak kuzum

bir çok şeyimiz aynı, düşüncelerimizde
anladm canım yut ama sende artsın biraz ihmal etme fakat kesin mide bulantısı yapacak

çok büyük değil mi bu yaaa, yatağın üstünde düşündümde kocaman :) ama eylenceli bişeye de benziyor kocam kıskanır bu yastığı hehe

kıskannnnnnççççç gel gel sende gell 3 kişi olurukk hehe

az kafeinli kahve iç canım yarım tatlı kasıgı ile yapılmış bir nescafe mesela

canım istemiyo ki yaa.... bi de ben nezle oldum, ondan da halsizim... yarın sabah belki doktora gidip bi iki günlük rapor alırım

kızlar biraz uzanınca bu bebiş başlıyor beni tekmelemeye sanki benim dinlenmeye çekildiğimi anlıyor cok fena doguncada nasıl olursa bilmem artıkın

benimki de yemek yemeye başlayınca oynuyor :):)
çabuk kilo vericez işte ne güzel

alacağım galiba esram.. eşim yürüyen kütle diyor bana ay valla eğilip kalkmaya halim yok, arabdan da eşim indiriyo doğurana kadar napacaksak :d

adamlara dalga konusu olduk yaaaa

50mg da benimki 170 çıktı canım. cumartesi 10 mg lık yaptırıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…