Normal normal ben alisik degilim ilk te 75 kilo ile basladim 77 ile bitirdim saniyordumki bunda almam... Dr a cok degilmi dedim yok dedi haftam ra 2 hafta ileride gidiyormus yani 27 haftaya giriyomusum normalmis... Bende koca bir karpuza dondum gibi geliyor kilolu olmamdan kaynakli sanirim...
kızlar geceleri uyuyamıyorum çok sık dönüyorum, dönerken karnım ağır geliyor zorlanıyorum... feci sırtım ağrıyor nasıl yatacağımı şaşırdım hamile yastığına baktım şimdi kaju kullanıyormuş aklıma getirdi siz ne düşünüyorsunuz alacak mısınız? şu linktekini buldum doğumdan sonra emzirme ve bebeği koruma yastığı olarak da kullanılıyormuş..
Blueberry Hamile Yastığı ve Emzirme Yastığı
canım ben 9.5 kg aldım toplamda
bu ay 2 kg ile bitirsem hamd edicem :26:
alırsın bebeğim çatlak olmadıktan sonra kilo sorun değil ama ben çatladım artık
canım hediyede sınırlamayı kaldıralım diyoruz fiyat sınırlaması herkes önceden yaptıgımız gibi gonlunce guzel bir hediye alsın ve göndersin ne dersinherkes gucune göre davransın isteyen 10 isteyen 15 isteyn 30 tl lik alsın
evet canım ..haber edın sonuçları...
bence kesınlıkle yaptır canım dr. istemesede...bende 134 mu ne çıkmıştı dr. 100 mg yaptırmadı ve bebeğin başına gelenlerden sonra başka dr. lar neden 100 mg yapılmadı gerekli dediler...çocukta şeker mi var dendi...acı bır tecrubemdır benım..
arkadaşım yaptırdı canım 100 mg korkma bişey çıkmadı onda diyet felanda yapmadı diye biliyorum..amaç içimiz rahat etsin...
sen zaten çok dikkatli besleniyorsun...
benımde çarşamba günü ya....
banada bu hapı verdi canım hepimzin hemoglobini düştü zanedersem benbim zaten sınırdaydı bide unutuyorum almayı arada bir düştüğünden eminim
bence de çok değil...
bi de ben pek belli de etmiyorum boy olunca.çok takmıyorum o yüzden.. nasılsa vericem ben bu kiloları... ideal 65 kiloma geri dönücem :) o eski kıyafetlerimi tekrar şıkkıdı şıkkıdı giyicem
canım annesininbirtanesi almıştı . çok ta rahat etmişti... ben bacaklarımın arasına bi yastık koyuyorum, ağrım olmuyor çok şükür şimdilik.
cnm tum hamılelgın boyuncamı 2 kg almıştınnnn ay şoklardayım resmen ya
benimde aynıydı kuzum ve farkediyordum feci halsizlik vardı dedim benim hemoglobin iyice düştü diye hakkaten test sonucunda çıktı doktorda hapı 2ye çıkar dedi.. sen yaptırdın mı şeker yüklemeni ve onunla beraber genel kan ve idrar tahlillerini?
esrammm ben çok fenayım ya eşim kaldırıyor yataktan falan karnım çok ağır geliyor sanki dönemiyorum yatamıyorum sırt ağrısı sırtta yastık bacak aramda yastık karnımın altında yastık derken mahvoldum... bugün iyice bir araştırayım da alayım bari...
bence de çok değil...
bi de ben pek belli de etmiyorum boy olunca.çok takmıyorum o yüzden.. nasılsa vericem ben bu kiloları... ideal 65 kiloma geri dönücem :) o eski kıyafetlerimi tekrar şıkkıdı şıkkıdı giyicem
canım annesininbirtanesi almıştı . çok ta rahat etmişti... ben bacaklarımın arasına bi yastık koyuyorum, ağrım olmuyor çok şükür şimdilik.
hakkaten kaderdaşız biz ya :) benimki gynoferon,
270mg demir II sülfat(=80 mg elementer demir), 80 mg mukoproteaz, 0,35 mg folik asit içerir diyor şimdi 2 katına çıkardım bunların 2 katı olacak kuzum
O kilolarin hepsini sen almiyorsun zaten bebisin de aliyor bebisin kadar eside ayni agirlikta suyuydu vs dogumdan ciktim 77 den 65 kilo olmustum ben bebek 4.100.gramdi o almis hep bana bisey birakmamis... O yuzden kilolari takmayin fazla gidiveriyolar...
çok uykum geldiiiii
Bende kader arkadaşın olabilirmiyim benimkide aynı ilaç ve benimde kanım düşük çıktıDoktor limit arttıracak bana eminim artık
daha yaptırmadım canım 6 agustos rendevum biraz gec mi ne seker yüklemem vs bakılacak ama eminim çıkacagından beklemeden gidip yarın devlettemi yaptırsam
canım eziyet etme kendine al o zaman tabiki de. beni de eşim sırtımdan iteleye iteleye kaldırdı hep, çok güldük :):):) ayy oyy dedikçe o da benim taklidimi yapıyo elini beline koyup :):):):
çok kullanışlı görünüyo o yastıklar.. hem bebek doğunca da kullanırsın.
Bende kader arkadaşın olabilirmiyim benimkide aynı ilaç ve benimde kanım düşük çıktıDoktor limit arttıracak bana eminim artık
kızlar ben ilaç olarak sadece demir şurubu kullanıyorum eleviti kullanmıyorum siz ne kullanıyorsunuzz
sen doğumda baya vermişsin canım... malesef herkesin böyle olmuyo... kimi 6 kg veriyo kimi 10 kg. 12kg baya iyi bi rakam.
hakkaten kaderdaşız biz ya :) benimki gynoferon,
270mg demir II sülfat(=80 mg elementer demir), 80 mg mukoproteaz, 0,35 mg folik asit içerir diyor şimdi 2 katına çıkardım bunların 2 katı olacak kuzum
kızlar geceleri uyuyamıyorum çok sık dönüyorum, dönerken karnım ağır geliyor zorlanıyorum... feci sırtım ağrıyor nasıl yatacağımı şaşırdım hamile yastığına baktım şimdi kaju kullanıyormuş aklıma getirdi siz ne düşünüyorsunuz alacak mısınız? şu linktekini buldum doğumdan sonra emzirme ve bebeği koruma yastığı olarak da kullanılıyormuş..
Blueberry Hamile Yastığı ve Emzirme Yastığı
yok canım benim 25-28. haftalar arası dedi bana doktorum normal yaptıracağın tarih sen doktorunu dinle... bu arada genel kan ve idrar tahlillerini de yapsınlar... doktorun istedi mi?
alacağım galiba esram.. eşim yürüyen kütle diyor banaay valla eğilip kalkmaya halim yok, arabdan da eşim indiriyo doğurana kadar napacaksak :d
oyy kuzum keşke bu konuda olmasaydın:) arttırsın doğumda da kan kaybedecez daha iyice elden ayaktan düşmeyelim... bıdıklara bakın ya sömürdüler bizi[/QUOTE
istedi canım neyse sabredip doktorumu bekleyim
az kafeinli kahve iç canım yarım tatlı kasıgı ile yapılmış bir nescafe mesela
kızlar biraz uzanınca bu bebiş başlıyor beni tekmelemeye sanki benim dinlenmeye çekildiğimi anlıyor cok fena doguncada nasıl olursa bilmem artıkın
alacağım galiba esram.. eşim yürüyen kütle diyor banaay valla eğilip kalkmaya halim yok, arabdan da eşim indiriyo doğurana kadar napacaksak :d
Verdim ama sonra aldim geri bi guzel...
Bide kan ilaci aliyorum sekerim desen tavan yapmis 50 mg yuklemede sonucum 240 cikti diyetisyene gidicem bugun liste alicam ... Bu halimle 7 kiloyu bide hep ystarak gecirfigimden dr cok iyi buluyor normalde daha fazla bile almis olmamdan lazimmis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?