2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Ben o kadar ağırlaşmadım tatlım benimki anca ayakkabılarımı giydiriyor ama çok zevk alıyor hizmet ederken :)))..

iliğimizi kemiğimizi kuruttular resmen Aman ne yapalım 2 kere içeriz mühim değil yeterki onların kanı yerinde olsun.. Çok düşme olmadığı suretçe biz başımızın çaresine bakarız

Son düzenleme:

değil kuzum beni ancak paklar valla naparsa yapsın ben de onun sıpasını taşıyorum kolay mı mikron boyutunda katkıları var sonra çekiliyorlar çeksinler biraz yok öyle yağmaaa .

evet ya neyse ki benimki de alıyor diyorum ben doğurucam gidecek ama sen maşallah doğuramayacanda

iliğimizi kemiğimizi kuruttular resmen Aman ne yapalım 2 kere içeriz mühim değil yeterki onların kanı yerinde olsun.. Çok düşme olmadığı suretçe biz başımızın çaresine bakarız

evet iyi olsun küccük sıpalar

kızlar benimde iştahım fena arttı sahurda kocama eşlik ediyorum kahvaltı ediyorum işte ögle vakti zor geliyor yanımda meyvede götürüyorum akşam eve zor atıyorum gözüm dönmüş gibi .... ilk 5 ayın acısını cıkarıyorum valla eve gelince yiyorum bide ezanı bekleyip iftar yapıyorum utanmadan valla 3 er 5 er kilo alabilirim diyorum kocama :)))

Canım bu çok büyük yahu, yatak gibi
Ben şunu aldım bak istersen
Bebefox Hamile Destek Minderi,Hamile Destek Yastıkları ,Bebefox,{genele_baslik}

al al anasını satayım 2 gun daha al

esram seni gördükçee kpss ye şimdiden çalışasım geliyorrr

bende yarın mutfağı indirip kaldırayım diyorum rafları dolapları sileyim çekmeceleri yıkayayım halı siileyim diyorum ne dersinizzz halı silebilir miyim :26:

Çok kıskandımm efett :26::26::26:

merhaba guzel anneler nasılsınız bakalım herkes kılolardan yakınıyr bende tam tersı nedense dogumdan sonra kılo vermek ıstemıyrm 43le hamıle kaldım suan 51kıloyum ama ben hıepsını verırım gıbı gelıyr bendede az kılo kalsın yaaa herkes verek ıster ben almak ne ters dımı:18::18::18::18:

halı kesınlıkle sılme canım
cokzor ben hamıleıgımın başlarında silmiştim mutfaktakı ufak halıyı ama sonra yorgunlugunu zor attım kollar bel fılan kalmıyor bosver ver gıtsın yıkamaya veya baskası silsin
mutfak dolaplarıda zor aslında in kalk sandalyeye fılan tehlıkelı bırının yardım etmeıs lazım dıyorum ya ben dun bozdalabını temızledım 2.5 saat canım cıktı

Benim ilk cikan 50 mg 165 ti 2 . Ise 240 simdi evde olcuyorum 15 gun ona gore insulin baslayacak birazdan gidip diyet listesi alicam bakalim...

sen hıc gözükme gözümüze o zaman
ben sana verıyım ıstedıgın kadar

kızlar cumartesi biliyorsunuz biizm evlilik yıl dönümümüzdü o gün 13.00 e kadar doktordaydık sonra 16.00 kadar ramazan alışverişindeydik vs vs kociş çok yoruldu eve gittik hiç bişi yapmadık anlayacağınız çok canım sıkıldı ama kıyamadım yinede neden böyle oluyor sorun bende mi yetmiyormuyum acaba o kadar ilgili neşeliyimdir hep sevgimi gösteririm neden böyle oldu ki

sadece bana " aşkım kusura bakma ramazana geldi çok yoruldum birşey yapamadım seni seviyorum evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun dedi "

Sen canına susadın sanırsam
Ver yıkamaya kızım canından önemlimi ? kilimde olsa yıkama sakın bu halde

kızlar ben ilaç olarak sadece demir şurubu kullanıyorum eleviti kullanmıyorum siz ne kullanıyorsunuzz

ben decavıt balık yagı hapı bunlardan bır gun decavıt ıcıyrsam bırgun balık yagını ıcıyrm gyno ferro sanol hergun ıcıyrm bıde calsd3 ıcıyrm hergun buda erıtme hapı bunu yenı verdı doktorum benım braz fazla sanırım balık yagıyla bu erıtme hapını ıcen varmı

Yok tatlım sırt ağrım yok şimdilik... Çok yormadığım sürece tabi... Ama onun içinde kocam var daya sırtını bana diyorum ohhh bir iyi geliyor bir iyi geliyor sorma

Şaka bir yana ben bu yastığı aldım rahat ettim.. Babekte yükselmiyor oda rahat ediyor gece rahat bırakıyor beni tabi bazenfutbol oynayası geliyor o başka

bence hiçbişey yapma ben ekim gibi kadın tutacagım cam perde koltuk ne varsa yaptıracagım halıları da yıkatmaya verecegim dogum iznimde bunlarla ugraşırım artıkın tabi Mevla neyler bilemeyiz ama ... biz zaten kaldırdık halıları cok rahatsız oluyorsan sende kaldırttır kocana ekimde yıkatırsın temiz serersin canım sakın silme belin kopar devir naz yapma devri raflarıda kocana sildiriver zaten ömür boyu yapacagız bu işleri bırak biraz o yapsın kontrol et güzel yapsın:)))))))

ay canım benim ya neden yetemeyesin aşkol öyle düşünme hakkaten çok sıcak ve yorucu bir gün olmuş ondan öyle olmuştur.. haklısın sen de hamilesin ve özel bir şey beklersin evlilik yıl dönümünde onda biraz hata etmiş ufak bir şey alarak sürpriz yapmsa bile kutlayabilirdi ama sonra telafi eder eminim...sen sıkma canını

ben de iyice bir düşünüp karar vereyim bari:26::26::26: sıcakta valla sırtına falan dokunamıyorum adamın normalde kedi gibi ona yapışırım...

Ramazan rehavetidir bişey yoktur takma. Bizimkininde dün 31. Yaş günüydü bir gün önce beni sinir ettiği için sabah konuşmadım o peşimde süt dökmüş kedi gibiydi akşam yemeğe çıkardı sonrada pastanede dondurma yedik sabah erkenden arıyor seni çok seviyorum diye... Bazen haklıysan ayar çekmekde fayda var erkeklere hadlerini aşıyorlar sonra arada bir tımarlayacaksın ayarını çekince fabrika ayarlarına dönüyorlar yeniden formatlayın ara ara yoksa virüs sarıyor her taraflarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…