yok canım benim 25-28. haftalar arası dedi bana doktorum normal yaptıracağın tarih sen doktorunu dinle... bu arada genel kan ve idrar tahlillerini de yapsınlar... doktorun istedi mi?
alacağım galiba esram.. eşim yürüyen kütle diyor banaay valla eğilip kalkmaya halim yok, arabdan da eşim indiriyo doğurana kadar napacaksak :d
oyy kuzum keşke bu konuda olmasaydın:) arttırsın doğumda da kan kaybedecez daha iyice elden ayaktan düşmeyelim... bıdıklara bakın ya sömürdüler bizi
bir çok şeyimiz aynı, düşüncelerimizde
anladm canım yut ama sende artsın biraz ihmal etme fakat kesin mide bulantısı yapacak
çok büyük değil mi bu yaaa, yatağın üstünde düşündümde kocaman :) ama eylenceli bişeye de benziyorkocam kıskanır bu yastığı hehe
kıskannnnnnçççççgel gel sende gell 3 kişi olurukk hehe
canım istemiyo ki yaa.... bi de ben nezle oldum, ondan da halsizim... yarın sabah belki doktora gidip bi iki günlük rapor alırım
benimki de yemek yemeye başlayınca oynuyor :):)
çabuk kilo vericez işte ne güzel
adamlara dalga konusu olduk yaaaa
50mg da benimki 170 çıktı canım. cumartesi 10 mg lık yaptırıcam.
iliğimizi kemiğimizi kuruttular resmenAman ne yapalım 2 kere içeriz mühim değil yeterki onların kanı yerinde olsun.. Çok düşme olmadığı suretçe biz başımızın çaresine bakarız
kızlar geceleri uyuyamıyorum çok sık dönüyorum, dönerken karnım ağır geliyor zorlanıyorum... feci sırtım ağrıyor nasıl yatacağımı şaşırdım hamile yastığına baktım şimdi kaju kullanıyormuş aklıma getirdi siz ne düşünüyorsunuz alacak mısınız? şu linktekini buldum doğumdan sonra emzirme ve bebeği koruma yastığı olarak da kullanılıyormuş..
Blueberry Hamile Yastığı ve Emzirme Yastığı
canım istemiyo ki yaa.... bi de ben nezle oldum, ondan da halsizim... yarın sabah belki doktora gidip bi iki günlük rapor alırım
bir çok şeyimiz aynı, düşüncelerimizde
anladm canım yut ama sende artsın biraz ihmal etme fakat kesin mide bulantısı yapacak
çok büyük değil mi bu yaaa, yatağın üstünde düşündümde kocaman :) ama eylenceli bişeye de benziyorkocam kıskanır bu yastığı hehe
kıskannnnnnçççççgel gel sende gell 3 kişi olurukk hehe
al al anasını satayım 2 gun daha al
esram seni gördükçee kpss ye şimdiden çalışasım geliyorrr
bende yarın mutfağı indirip kaldırayım diyorum rafları dolapları sileyim çekmeceleri yıkayayım halı siileyim diyorum ne dersinizzz halı silebilir miyim :26:
Benim ilk cikan 50 mg 165 ti 2 . Ise 240 simdi evde olcuyorum 15 gun ona gore insulin baslayacak birazdan gidip diyet listesi alicam bakalim...canım istemiyo ki yaa.... bi de ben nezle oldum, ondan da halsizim... yarın sabah belki doktora gidip bi iki günlük rapor alırım
Canım bu çok büyük yahu, yatak gibi
Ben şunu aldım bak istersen
Bebefox Hamile Destek Minderi,Hamile Destek Yastıkları ,Bebefox,{genele_baslik}
merhaba guzel anneler nasılsınız bakalım herkes kılolardan yakınıyr bende tam tersı nedense dogumdan sonra kılo vermek ıstemıyrm 43le hamıle kaldım suan 51kıloyum ama ben hıepsını verırım gıbı gelıyr bendede az kılo kalsın yaaa herkes verek ıster ben almak ne ters dımı:18::18::18::18:
bende yarın mutfağı indirip kaldırayım diyorum rafları dolapları sileyim çekmeceleri yıkayayım halı siileyim diyorum ne dersinizzz halı silebilir miyim :26:
kızlar ben ilaç olarak sadece demir şurubu kullanıyorum eleviti kullanmıyorum siz ne kullanıyorsunuzz
canım bunu sadece karın altına koyuyorsun değil mi? ben de shuma diye hamile ürünleri satan bir markanın sayfasından anket yaptım 5-6 model vardı bu çıktı sırtım falanda çok ağrıyor ya:26::26::26ff bilemedim ya... biraz daha araştırayım bakayım senin sırtın ağrıyor mu?
kızlar bugün pek hareket etmiyor sıpış normal mi sıcaklardan mı dersiniz
kızlar cumartesi biliyorsunuz biizm evlilik yıl dönümümüzdü o gün 13.00 e kadar doktordaydık sonra 16.00 kadar ramazan alışverişindeydik vs vs kociş çok yoruldu eve gittik hiç bişi yapmadık anlayacağınız çok canım sıkıldı ama kıyamadım yinede neden böyle oluyor sorun bende mi yetmiyormuyum acaba o kadar ilgili neşeliyimdir hep sevgimi gösteririm neden böyle oldu ki
sadece bana " aşkım kusura bakma ramazana geldi çok yoruldum birşey yapamadım seni seviyorum evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun dedi "
Yok tatlım sırt ağrım yok şimdilik... Çok yormadığım sürece tabi... Ama onun içinde kocam var daya sırtını bana diyorum ohhh bir iyi geliyor bir iyi geliyor sorma
Şaka bir yana ben bu yastığı aldım rahat ettim.. Babekte yükselmiyor oda rahat ediyor gece rahat bırakıyor beni tabi bazenfutbol oynayası geliyor o başka
kızlar cumartesi biliyorsunuz biizm evlilik yıl dönümümüzdü o gün 13.00 e kadar doktordaydık sonra 16.00 kadar ramazan alışverişindeydik vs vs kociş çok yoruldu eve gittik hiç bişi yapmadık anlayacağınız çok canım sıkıldı ama kıyamadım yinede neden böyle oluyor sorun bende mi yetmiyormuyum acaba o kadar ilgili neşeliyimdir hep sevgimi gösteririm neden böyle oldu ki
sadece bana " aşkım kusura bakma ramazana geldi çok yoruldum birşey yapamadım seni seviyorum evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun dedi "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?