2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bişey yapmadık derken canım malum şeyimi yapmadınız:)) ramazandandır canım üzülme çok zor benim kocam cok sarsıldı ilk gün hep uyudu ...Sen çok ilgilenme artık bırak o sana yalvarsın yaaa

kızım ne kıskanıyon.. hastayım diyorum aaaaaa... yarın sabah acile gider anlatırım doktora durumu verir iki günlük rapor. ilaç veremiyo sonuçta.
otur çalış tabii.. orası ayrı :)

canım iyimisin sen? hlıları ver yıkamaya.. dolapları da eşinle beraber yapın. yorma kendini.

hoşgeldin canım..
inşallah vermezsin o zaman ne diyim

Benim ilk cikan 50 mg 165 ti 2 . Ise 240 simdi evde olcuyorum 15 gun ona gore insulin baslayacak birazdan gidip diyet listesi alicam bakalim...

al bana da at canım mesajla.. merak ettim ne yazıcak.

canım sıkma kendini.. telafi eder eşin eminim. sen çok şey bekledin ama bak onun da haklı sebebi var... insan yorgun bitkin olunca bırak kutlama yapmayı hiç bişey yapası gelmiyo... eminim yorgun olmasa bişeyler düşünürdü.

haklısın onun en son yaptıgından sonraa öyle yapmam lazım ama midem kaldırmıyor yerler yağ olmuş ciflemek lazım

çok kırıldım ne yalan söyleyeyim yemeğe gidelim filan dedi ama hiç içten gelmedi çok canım sıkıldı demekki okadar sevmiyor beni

konuşmucam artık anlayana kadar yapmak lazım da huyum batsın ben kin tutamam gözlerine bakıncaa hemen unutuyorumm

bişey yapmadık derken canım malum şeyimi yapmadınız:)) ramazandandır canım üzülme çok zor benim kocam cok sarsıldı ilk gün hep uyudu ...Sen çok ilgilenme artık bırak o sana yalvarsın yaaa

oda olmadı gece kaldırdı beni kavun yedirdi iştee mız mızlandım kızdım azıcık tekrarladı durdu aynı lafları ramazandan dolayı vs vs

gül gül tabi dışardan davulun sesi hoş gelir başına gelirse görürüm ben

ne bileyim canım yaa moralim bozuk aslında sesim çıkmıyor ne yapayım yani insanın içinden gelmeli odun adam iştee

canım üzülme mazeret bıldırıp kutlamıs sevdıgını ıfade etmıs ne guzel aslında bu erkeklerden cok bısey beklememek lazım benımkı oyle bıle demez hareketlerınden anlıycakmısım sevdıgını ama dogum gunumde şaşırttı beni ipad istiyordum ama gerek yok deyıp kıyamıyordum sabh ıse gıderken elıme posetı verdı gıttı bıde bebek ürünleri posetıne koymus bebıse bısey aldı sandım bı actım ipad dedım bu boyle verılır mı adamcagız görmemiş aıleden felan o yuzden alıstım artık ben benımkının hareketlerıne mesela

veririm vermesine de canımm halım çok batmış

bayram temizliğine daha çok var gelen kadında uyduruyor başka kadında bulamadım offf

ya tatlım işleri ne temizleyecekler.. Bende halıları verdim lekeleri vardı çıkartmışlar mis gibi olmuş.. Sermedim şığıdık şıpıdık oturuyoruz evde sıcaktan ama kendim uğraşmadım en azından.. Sende uğraşma, o kadar zorlamaya gelmez sonra bişey olur allah korusun

Ben de küsemem ama yanağını uzatıyor öp diye soğuk soğuk öpüyorum bişey soruyor ben sana hala çok küskünüm diyorum arkamı dönüyorum o sarılıyor ben çok yavaş yapıyorum anlıyor benim normal olmadığımı başkası gibi

okuz bunlar

benim ayar çekmede sorun var sanırım

yani kavga etsem duzeltebilcekmiyim düzeltsem bile adamın içinden gelmeli benceee gelmiyorsaa ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksinnnn :2:

aman ne bileyim canımmyaaaa hata bende iştee bırak sende ince düşünmeee eşşeklik bendeee

gece neden kavun yedirdi anlamadım neyseeee:)))))bak canım beni sevmiyormu begenmiyormu vs at bunları kafandan ben resmini görmedim ama herkes gözlerine vurulmuş gözel kadın seni:)))kendini sev kendine hayran ol hatta ve sakın eksik gördüğün yanlarını kocana hissettirme ki zaten yok....olmayan şeyler için kendini üzme özgüven en önemli püf noktası :))

gül gül tabi dışardan davulun sesi hoş gelir başına gelirse görürüm ben

ne bileyim canım yaa moralim bozuk aslında sesim çıkmıyor ne yapayım yani insanın içinden gelmeli odun adam iştee

ay yok canım benimki de yorgun argınsa, kafasında bi sürü telaşı varsa hiç bişi yapmaz, kutlar sadece. sen sıkma kendini. eşin seni çok seviyo.. hem seni hem bebeğinizi. erkek psikolojisi işte. bazen yapıyolar böyle öküzlükler.

eşim bana geçen diyo ki "esra doğuma yakın ben sana arabayı bırakırım evin önüne, senin sancın başlarsa hastaneye git, bebek doğunca da çağrı at o zaman geliyim ben, heyecan yapmayayım boşuna" diyo

okuz bunlar

benim ayar çekmede sorun var sanırım

yani kavga etsem duzeltebilcekmiyim düzeltsem bile adamın içinden gelmeli benceee gelmiyorsaa ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksinnnn :2:

aynen oyle canım ben eskıden aglardım mesela odaya cekılıp gelıp yanıam özür bıle dılemezdı bende artık aglamıyorum mesela
kendı halıne bırak canım ramazan gercekten zorlu gecıyro sıcaklarda hem belkı canı bıseye sıkılmıstır o da bab olucak onun stresı de vardır erkekler bızım gıbı duygularını rahat yansıtamıyo malesef

Tamam canim aliyim yazarim gebelik diyeti zaten sekeri cikanlar icin hem ozelden atarim sana hem genele yazarim arkadaslarada faydasi olur belki... Yanliz gec gelicem belki bugun atamaya bilirim yarin mutlaka atarim...

saol canım Allah razı olsun yok beni hep begendiğini sevdiğini söyler ama ne bileyim bu konularda canım sıkılıyor iştee

canım canını sıkma bence bekle bakalım braz telafı edıcekmı etmezsa ozman sende agırlıgını koyarsın zaten en fazla yapabılıceklerı bır yemek bır kucuk hedıye fazla bsy degıl ama ynede bosver sıkma canını bızımde bu carsamba evlılık yıldonumumuz bakalım ne yapıcak bızımkısı bu oructan ısten unutmasında cok kotu vuruyr basına oruc kendını kaybedıyr valla benım ramazanda umudum yok aklı gıdıyr basından oructan dolayı

hahahh bu da iyiymiş hazıra koncak desene

yuhhhhhh biz napıcaz bu adamlarla yaaa o halde nasıl araba kullanacaksan ciddi mi buuu

ay sesli güldüm paula what happened diyor bana gelde anlat

bende ağlamıyorum artık canım bağışıklık kazandık sanırım ay yok benimki yaptıgı öküzlüklerden özür de diler neysee ramazana verelim bakalım mesela ben doğum da annelik hediyesi alsın isterim ama kafa basmazkii illa gidip göstericem bunu istiyorum diceeemmmmm

haklısın bebeğim benim ya bir de sen o kadar özendin karşılığı böyle olunca kötü olsun haklısın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…