Tamam canim aliyim yazarim gebelik diyeti zaten sekeri cikanlar icin hem ozelden atarim sana hem genele yazarim arkadaslarada faydasi olur belki... Yanliz gec gelicem belki bugun atamaya bilirim yarin mutlaka atarim...
haklısın bebeğim benim ya bir de sen o kadar özendin karşılığı böyle olunca kötü olsun haklısın...
ay yok canım benimki de yorgun argınsa, kafasında bi sürü telaşı varsa hiç bişi yapmaz, kutlar sadece. sen sıkma kendini. eşin seni çok seviyo.. hem seni hem bebeğinizi. erkek psikolojisi işte. bazen yapıyolar böyle öküzlükler.
eşim bana geçen diyo ki "esra doğuma yakın ben sana arabayı bırakırım evin önüne, senin sancın başlarsa hastaneye git, bebek doğunca da çağrı at o zaman geliyim ben, heyecan yapmayayım boşuna" diyo
yuhhhhhh biz napıcaz bu adamlarla yaaa o halde nasıl araba kullanacaksan ciddi mi buuu
ay sesli güldüm paula what happened diyor banagelde anlat
canım canını sıkma bence bekle bakalım braz telafı edıcekmı etmezsa ozman sende agırlıgını koyarsın zaten en fazla yapabılıceklerı bır yemek bır kucuk hedıye fazla bsy degıl ama ynede bosver sıkma canını bızımde bu carsamba evlılık yıldonumumuz bakalım ne yapıcak bızımkısı bu oructan ısten unutmasında cok kotu vuruyr basına oruc kendını kaybedıyr valla benım ramazanda umudum yok aklı gıdıyr basından oructan dolayı
hahahh bu da iyiymişhazıra koncak desene
emin ol eşin senden daha telaşlı olacak ve hastane kapısında hüngür hüngür aglayacak.... şakaya vuruyorlar şimdi ama :))))
boşver canım beklememek en iyisi bekleyincee olmayınca çok uzuluyorsun
bekleme ki birsey olursa çok mutlu olursun
tamam canım.unutma :)
kızdım kendimeee ben en iyisi görmezden geleyim içinden gelmiyorsa yapacak bişi yok bir yıl donumuyle sevmiyor demem de haksızlık olur
işte ben özümden geçmek istemiyorum ama böyle şeylerle sendede heves kalmıyor
:) sorma valla.... tam hazırcı oldu :)
orası kesin yaa.. çok heyecanlıdır çok duygusaldır bide benim eşim. geç diyorum dalganı... ben bir doğururken sen dokuz doğurcaksın kapının önünde :):):)
bir dahakine yapma seni anlasın ki yapsın ben öyle yapardım :)
fıstıklar nasılsınız ben yazamadım bir türlü ramazan ramaazan bir sürü sinirli insanla uğraşmaktan başım ağrıdı...
esra çok güldüm eşine benimki de amaan ne stres yapıcam görürsün gram stres yapmıyacam diyor ama ben ne olacağını adım gibi eminim :)
aysunum canım sıkma o güzel canını ramazan ve babalık stresi bir arada fena oluyor yoksa eşin seni üzmek istemezkiii
hımmm... Düşündüm bir an... Benimki dayanamaz sanırım.. Bayılır
Çok hassas bu konularda adam benden kan alırlarken o tuhaf oluyor doğumu düşünemiyorum o nedenle.. Kardeşlerime dedim ama video'ya kayıt edecekler onu
fıstıklar nasılsınız ben yazamadım bir türlü ramazan ramaazan bir sürü sinirli insanla uğraşmaktan başım ağrıdı...
esra çok güldüm eşine benimki de amaan ne stres yapıcam görürsün gram stres yapmıyacam diyor ama ben ne olacağını adım gibi eminim :)
aysunum canım sıkma o güzel canını ramazan ve babalık stresi bir arada fena oluyor yoksa eşin seni üzmek istemezkiii
esra canım kilo takip topiğine yazdım.
deli yaaa ... bi de bunu bi abartarak anlatışı var ki sorma
evet görsün nasıl oluyormuşş birde benimki okadar alışmış ki bu hallerime bana " sen çok değiştin ben eski aysunumu istiyorum " diyor beni değiştiren de o ya neyse canımm bu erkekler çok acayip
yarın sabahtan sağlık ocağındayım öğlende biraz evi temizlerim çok yorulmadan napim sen nasıl duramıyorsan bende duramıyorum canım yaa çekmecelerim dağılmış düzenlemeliyim
keşke bebeğimiz gelmeden ev alıp kendi evimize geçebilsek pimapen yok evdee ev sahibiyle konustuk yaptıramazmış efendim of of zorlu zamanlar beni bekkliyor eşimde haklı onun kredi ödemesi var benimde bu aralıkta başlıcak kredi çocuk diye nasıl kalkarız altından dıyor of offfff
esra canım kilo takip topiğine yazdım.
benimkideee " aşkım senin yanında olmayı çok isterim ama sana kıyamamki dayanamam ağlarım ben "diyip gözünden yaşlar süzülen bir öküz işteee
walla bunu söylerken ağlıyor yaa dengesizim işteee
ay şu krediler ya aklım olsaydı hiç almazdımmmmm... ne eziyet allahım ya 2 senedir kanımızı emdi bizim.. bittik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?