2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
haklısın bebeğim benim ya bir de sen o kadar özendin karşılığı böyle olunca kötü olsun haklısın...

kızdım kendimeee ben en iyisi görmezden geleyim içinden gelmiyorsa yapacak bişi yok bir yıl donumuyle sevmiyor demem de haksızlık olur

işte ben özümden geçmek istemiyorum ama böyle şeylerle sendede heves kalmıyor

emin ol eşin senden daha telaşlı olacak ve hastane kapısında hüngür hüngür aglayacak.... şakaya vuruyorlar şimdi ama :))))

boşver canım beklememek en iyisi bekleyincee olmayınca çok uzuluyorsun

bekleme ki birsey olursa çok mutlu olursun

selam kızlar nasılsınız
benım kalp atıslarımda problem buldu doktorum 26.haftada tekrar bakıcaz eger devam edıyorsa
tansıyon problemı yasayacagım anlamına gelıyormus önlem almamız gerekıcek dedı
alçalma varmıs ne demekse uff cok korkuyorumm

Bu arada schauma dedıgın o buyuk yastıktan kullanıuyrm ben çok memnunum destek oluo karına sırta her turlu kullanabılıyorsun
anneler gununde almıstı eşim ama daha yenı yenı kullanıyrm kucukken kullanmıyrdum yanı

hahahh bu da iyiymiş hazıra koncak desene

:) sorma valla.... tam hazırcı oldu :)

emin ol eşin senden daha telaşlı olacak ve hastane kapısında hüngür hüngür aglayacak.... şakaya vuruyorlar şimdi ama :))))

orası kesin yaa.. çok heyecanlıdır çok duygusaldır bide benim eşim. geç diyorum dalganı... ben bir doğururken sen dokuz doğurcaksın kapının önünde :):):)

boşver canım beklememek en iyisi bekleyincee olmayınca çok uzuluyorsun

bekleme ki birsey olursa çok mutlu olursun

beklemıyrm cnm normalde atlamaz kesınlıkle ama ramazan oldugundan dolayı unutabılır cunku hıc ıyı degıl oruc ıyıce vuruyr kafasına bakalım gorucez artık ben kotusunu dusuneyımde ıyı cıkarsa bahtıma artık

bir dahakine yapma seni anlasın ki yapsın ben öyle yapardım :)

hımmm... Düşündüm bir an... Benimki dayanamaz sanırım.. Bayılır
Çok hassas bu konularda adam benden kan alırlarken o tuhaf oluyor doğumu düşünemiyorum o nedenle.. Kardeşlerime dedim ama video'ya kayıt edecekler onu

fıstıklar nasılsınız ben yazamadım bir türlü ramazan ramaazan bir sürü sinirli insanla uğraşmaktan başım ağrıdı...

esra çok güldüm eşine benimki de amaan ne stres yapıcam görürsün gram stres yapmıyacam diyor ama ben ne olacağını adım gibi eminim :)

aysunum canım sıkma o güzel canını ramazan ve babalık stresi bir arada fena oluyor yoksa eşin seni üzmek istemezkiii

bir dahakine yapma seni anlasın ki yapsın ben öyle yapardım :)

evet görsün nasıl oluyormuşş birde benimki okadar alışmış ki bu hallerime bana " sen çok değiştin ben eski aysunumu istiyorum " diyor beni değiştiren de o ya neyse canımm bu erkekler çok acayip

yarın sabahtan sağlık ocağındayım öğlende biraz evi temizlerim çok yorulmadan napim sen nasıl duramıyorsan bende duramıyorum canım yaa çekmecelerim dağılmış düzenlemeliyim

keşke bebeğimiz gelmeden ev alıp kendi evimize geçebilsek pimapen yok evdee ev sahibiyle konustuk yaptıramazmış efendim of of zorlu zamanlar beni bekkliyor eşimde haklı onun kredi ödemesi var benimde bu aralıkta başlıcak kredi çocuk diye nasıl kalkarız altından dıyor of offfff

ay canım kıyaammam çok kızıyoorum orucu mahvediyorlar napalım orucluysa hakkını vermeli daha sakin sbaırlı olmalı ama bızım ınsanlar tam tersiii

saol canımm ne diyeceksin kii ben cok uzuldum cunku geçen sene yemeğe gitmiştik kahve dunyasına sonra vs hastaydı baya cok gezemeden eve gelmiştik bu sene dahada kötu oldu şansım böyle benimmm

ben de ben doğuma girdiğimde dışardakilerin halini çok merak ederim.. kardeşime vericem kameryaı çeksin herkesi

şimdiden böyle diyosa kesin stres yapıcak.. şimdiden o psikolojiyi engellemeye çalışıyo ama mümkün değil :)

esra canım kilo takip topiğine yazdım.

tamam tatlım.

deli yaaa ... bi de bunu bi abartarak anlatışı var ki sorma

benimkideee " aşkım senin yanında olmayı çok isterim ama sana kıyamamki dayanamam ağlarım ben "diyip gözünden yaşlar süzülen bir öküz işteee

walla bunu söylerken ağlıyor yaa dengesizim işteee

Son düzenleme:

ay şu krediler ya aklım olsaydı hiç almazdımmmmm... ne eziyet allahım ya 2 senedir kanımızı emdi bizim.. bittik...

esra canım kilo takip topiğine yazdım.

canım 22. haftan bitmiş ve -3 kilodasın hala
nasıl geçiyor gebeliğin, merak ettim?

amannnnnnn sen bu adama nasıl öküz dersin yaaa... garibim... bu baya baya yorgun argınmış bence kuzum. yoksa bunu söyleyen adam özel günü bu kadar kolay atlatmayı düşünmez yani...

ay şu krediler ya aklım olsaydı hiç almazdımmmmm... ne eziyet allahım ya 2 senedir kanımızı emdi bizim.. bittik...

ah sorma alırken güzeldi de şimdi zor geliyor ama Allaha şükür imkanımız varda ödüyoruz eşimde bende de var şimdi o kredi evin kredisi arabanın kredisi derken yüzüyoruz yani borç içinde rabbim yardım edicek toparlıyacaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…