2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ya cok da basıt bısımıs aslında sonucta dedıgın gıbı senın ısınle ılgılı ve coğunlugun aldıgı bı karar keyfı bı durum degılmıs uzuldum hele senı aglatıp dısarı cıkmasına daha cok uzuldum hatasını anlar umarım

sitede sorun mu var dünün mesajları görünüyo?

uzun bir aradan sonra herkese merhaba
malum yaz tatili olduğundan memleketlere gittik geldik..kızkardeşimin düğününü yaptık..çok şükür evimize geldik..tayinleri bekliyoruz bakalım inş. ev toplamaya başlıycaz 1-2 haftaya kadar:26:
umarım herkesin bebişleri iyidir..3 boyutluya usgye girdim memlekette(kayseride) 2. kızım ilk kızıma çokbenziycek sanırım burnu falan aynıydı:))herşey yolunda görünüyor çok şükür..demirim düşmüştü ilaca başladık o kadar..eskişehire de gittik yakşaık 8 saat sürüyor arabayı ben kullandım hep eşim biraz rahatsızlandı..2-3 saate bir mola verdik sıkıntı olmadı çok şükür..darısı tüm yola çıkacakların başına

günaydın kasımın şahane anneleri (sabah şekeri gibi hissettim kendimi )
dün sanırım sitedeki bir bakım sebebi ile konuşmaların hepsi silinmiş neyse yeni bir sayfa açalım bugün büyük gün bebişimi detaylı bir şekilde görücem inşallah saat 3 e kadar nasıl zaman geçer bilmiyorum sizler nasılsınız bebişler nasıl

hoşgeldin canım.kız kardeşine Allah geçim versin inşallah.

hepinize günaydın güzel anneler.
dünkü yazılanlar gitmiş kızlar yaaa

Son düzenleme:

sorma ya heyecan tedirginlik korku sevinç özlem hepsi bir arada beklemek çok daha zorlaştı

günaydın canım.offf o doktor saatini beklemek benide her zaman deli eder biran önce vakit geçsede bebeğimi görsem diye sabırsızlanırım. 6 ay geçti nasıl geçti anlamadım ama sanki bu son aylar hiç geçmiycek gibi geliyor.

benim arada bir karnımın içi acıyor heralde bebek büyüdükçe kendine yer açıyor diye düşünüyorum haftaya kontrolümüz var onuda sorucam unutmazsam doktora

o bendede var canım dün mesela ara ara göbek deliğimin alt tarafı sanki içerden tırnaklıyormuş gibi acıdı durdu :)

sorma ya heyecan tedirginlik korku sevinç özlem hepsi bir arada beklemek çok daha zorlaştı

benim arada bir karnımın içi acıyor heralde bebek büyüdükçe kendine yer açıyor diye düşünüyorum haftaya kontrolümüz var onuda sorucam unutmazsam doktora

Günaydın kızlar ve bebişler..Uykusuzum uykusuzum uykusuzum geceleri uyuyamıyorum artı sıcak sürekli dönme isteği sürekli bir uyanıklık hali ne yapcam ben ya : (( sizlerde de var mı ?aynı durum kuzuşlar

Günaydın kızlar ve bebişler..Uykusuzum uykusuzum uykusuzum geceleri uyuyamıyorum artı sıcak sürekli dönme isteği sürekli bir uyanıklık hali ne yapcam ben ya : (( sizlerde de var mı ?aynı durum kuzuşlar

sorma canım akşamları uyku problemi bendede var,hem sıcaklardan uyuyamıyorum hemde yan yatınca kızım tekmeliyor sağa dön sola dön uyuyamıyorum.bacaklarımın arasına yastık koyuyorum bacaklarım çok dinleniyor öyle olunca tavsiye ederim

günaydın canım hoşgeldin kuzucum sorma o uykusuzluk hepimizde var 3 tane yastıkla yatıyorum birini kollarıma birini bacaklarıma birini başıma derken dön dur işte

herkese kocaman bi günaydın kızlar:::::::::::)
uzun zamandır yazamıyodum malesef ama artık yaza bilicem sanıyorum..
umarım herkes iyidir ve tabi bebişlerde:
ben ve bebişim iyiyiz inşallah hep böyle devam ederiz hepimiz tabi:

neler yapıyosunuz bakalım az çok yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum :

selam kızlar nasılsınızzzz

ben evdeyim belim tuttu yinee tel açtım arkadaşa gelemicem dedim yeni müdür ne derse artık bilemem napimm canımdan önemli değil

kzuuu sen ne zamanlardır yoksun nerelerdesin neden bizi yalnız bıraktın bakalım sağlığın iyi dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…