2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
merhaba teyzoşlar...geldik doktordan....ayrıntılıya da girdik bugün...süperdi yaaa....cd mizi de aldık...hep güldü miniğim ya...hep gülümsedi elini yüzüne kapattı falan..cd açıp açıp izliyom...şeker yüklememizde çok iyi çıktı çok şükür... bebişte 530 gr olmuş haftasıyla uyumlu dedi...öyle işte....

kızlar ben çıkıyorum....

aysun vazgeçirdin beni rapor almaktan.. gerçi çok kötüyüm.. hiç halim yok, burnumun kenarları kıpkırmızı oldu... yarın geliyim işyerine dayanamazsam kurum doktoruna giderim artık......

öpüyoruz hepiniziiiiiiiiii

çok güzel bende çok heyecanlıyım benimde çarşamba günü ayrıntılın renkli miydi tatlım benimki siyah beyaz olacakmış 3 boyutlu değilmiş ama olssun sağlıklı olduğunu duyayım gerisi boş

bay bay kuzu

bir meyve olayındaa canına okudum yeterki cok isteyeyimm ama haketti oo görusuruz fıstık

hoşgeldin canım... ayy yerim ben onu yaaa... çok zevkli dimi izlemek :) maşallah canım. hep böyle iyi gitsin inşallah.

herkese hayırlı akşamlar kuzular hayırlı iftarlar tutamıyoruz ama rabbim ramazanın bereketinden faydalanmayı nasip etsin inşallah sizleri seviyoruz

cnm benım elektrık gıttı ogelmedı sonra canım sıkıldı tabı eşşimle bı çarşı yaptık arasa bışeyler aldık geldık şimdi sahalardayım
cnm benım uçak ıcın bişey dmedı dr ama uzun yol yasak dedı plesanta olması gerekn yerden daha aşagıdaymış ama yolu kapamamış arada bı yerde anlıcagın
cnm bencede sen gıtme ne ucakla ne otobusle ozman gelemezsın uzun sure buralara haha hemencıkte kendımzı duşundum he mallum kader ortagıyız

cnm tam anlamıyla teshıs konulamadı cunku tam kapamış degıl sezeryan ızahımda kanam ave agrıda yok şimdi perşembe bakcaz bakalım gıdısat nasıl

beysal cnm benım benım dr yasalk demıştı yolculuk durumlarımız aynı kanama olabılır demıştı senın tatıl sonrası lekelenme ondanmı oldu dersın

mrb kızlar nasılsınız ben kötüyüm eşimle tartıştık çok üzdü beni içimi acıttı aslında işten gelene kadar çok güzeldi herşey şeker yüklemesi yapıldı tahlillerim güzel çıktı çok mutlu oldum oda sevindi ama eve gelince koptu herşey ben çok yalnız hissettim kendimi keşke yanımda ailemden biri olsaydı gurbet ve yalnızlık çok zor .......................................

gecmıs olsun cnm tahlıllerıne cok sevındım esınle noldu kı canım
benımde aılem antlyada ben ıstanbulda tekım cok ıyı anlıyorum senı tepen attıgında calacak bı kapın bıle yok malesef

gecmıs olsun cnm tahlıllerıne cok sevındım esınle noldu kı canım
benımde aılem antlyada ben ıstanbulda tekım cok ıyı anlıyorum senı tepen attıgında calacak bı kapın bıle yok malesef

sağol canım aslında büyütülcek bişey yok ama çok abarttı ve büyüttü çok kırıcı davrandı ben anestezi teknikeriyim yrn akşam iftardan sonra bi toplantı yapalım dediler hastanede nöbetlerle ilgili çalışma planı ile ilgili çoğu iftar sonrasını istedi oda gidemezsin dedi itiraz etmedim ama bu benim işimle ilgili bişey dedim sadece esti yağdı hamileliğimden hastalığımdan tüm içini döktü bazen insanlara muhtaç olmak çok kötü eşin bile olsa bu kişi şimdi dışarda o arkadaşlarıyla bense evde kimseye anlatamadım ağlayıp duruyorum

ah cnm benım sıkma sakn canını arada bole gereksz seylrı hepmz yasayablyoquz ruh hali belkı bugun kôtudur hanı blmyorum oruclysa eger oruc uurmustr sıgara ıcıyosa o etklemstr hanı emınım oda pısman olcktr dusununce cunku senı suclamayı gerektrck bisey yok ortada hersey duzelir sen uzuldugunle kalırsın kıyamam yaşlarına

canım sağol düzelir elbet ama işte oruç tutuyor ama öğretmen evde yani öğlene kadar yatıyorlar bide sabahtan çalışan insanları düşünseler çok şanslı olduklarını anlarlar ama olan gerçekten bana ve bebeğime oluyo ama okadar dolmuşumki hastalığımı işin içine katınca ben sussamda gözlerimden damlıyor engel olamıyorum

haklısın tatlım benım hemde sonuna kadar bıde hassas bı dönem hamılelek hastalıgını falan ısın ıcıne katmasıda tabı hoş olmamış
ama eşinde olsa kımse senden önemlı değil o yuzden ımse ıcın sıkma o guzel canını
canım önce kendını bebegını düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…