2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
selam kızlar nasılsınızzzz

ben evdeyim belim tuttu yinee tel açtım arkadaşa gelemicem dedim yeni müdür ne derse artık bilemem napimm canımdan önemli değil

geçmiş olsun cnaım benim dün sağlık ocağından sonra geldinmi sen hatırlamıyorum tatlım ne yaptırmıştın sağlık ocağında

günaydın canımmmm heyecan doruktaa inan bende meraktayımmm sizin içinn yaramaz bebişini göruceksinnn

saol canımm

yine tahlil yaptık bakteri çktı idrarımda doktor 1 doz ilaç vermiş bugün gece onu içicem sen nasılsın

stres yaptım tatlım şu detaylıyı sağ salim atlatsak çok iyi olacak buradaki arkadaşlar diyorki yoksa senin ikizde bu doktorlarmı görmüyor diyor :) biri kız biri erkek falan oy başıma ağrılar girdi sağlığıyla ilgili sıkıntı yoktur iyidir inşallah kuzucum

Günaydın güzel anneler,

şu şeker işini fazla kafaya taktım, dün dudağımda kocaman bir uçuk çıktı, onu görünce ben ne yapıyorum dedim. biraz sakinleştim.

canım hayırlı haberlerle gel inşallah. bizi haberdar et meraklıyız biliyorsun :)))

kıyamam ben sana canım insanın elinde olmuyor takıyor haklısın ama sakin ol kızçeni üzme bakalım annesini üzgün tedirgin hissetmesinnn

günaydın kuzum.. bak sen şu minişe hepimizi merakta bıraktı....

hepinize günaydın güzel anneler.
dünkü yazılanlar gitmiş kızlar yaaa

Günaydın kızlar ve bebişler..Uykusuzum uykusuzum uykusuzum geceleri uyuyamıyorum artı sıcak sürekli dönme isteği sürekli bir uyanıklık hali ne yapcam ben ya : (( sizlerde de var mı ?aynı durum kuzuşlar

günaydın kuzular... sıcaklarla hepimizin başı belada malesef...

ben evdeyim belim tuttu yinee tel açtım arkadaşa gelemicem dedim yeni müdür ne derse artık bilemem napimm canımdan önemli değil

saol canımm

yine tahlil yaptık bakteri çktı idrarımda doktor 1 doz ilaç vermiş bugün gece onu içicem sen nasılsın

günaydın balım geçmiş olsun çok çok çok dikkat et kendine.... bol su içmeyide sakın ihmal etme...

geçmiş olsun canım tabiki hiç bişey senden ve bebişinden önemli değil dikkat et kendine
ben bel ağrısı yaşamıyorum ama artık karnıma zaman zaman sancılar giriyo bilmiyorum sebebini cumartesi sorucam doktoruma gerçi daha önce normal demişti ama yinede korkuyorum..

bu arada idrartestinde bakteri çıktı demişsin varmıydı bunun bi belirtisi?
bende şüpeleniyorumda
kzuuu sen ne zamanlardır yoksun nerelerdesin neden bizi yalnız bıraktın bakalım sağlığın iyi dimi

yok canım iş dolayısıyla giremiyodum.
betysalcım sen cinsiyeti netleştireceksin galiba bugün inşallah hayırlısı tatlım sağlıklı olsunda en önemlisi o ..

hoşgeldin fıstığım nasılsın bugün

günaydın canım aynen ya sıcaklar çok fena çokkk

evet canım benim kuzum gösterirse kesinleşicek daha önce gittiğim doktor erkek demişti bu doktorumda kız dedi ikiside kendisinden çok emin konuştu bakalım hangisi olacak :)

ay canım kıyamam sana ben var mı ailede ikiz

çok heyecanlı inşAllahh güzel geçer canım yureğini ferah tut

ay insan yinede tuhaf olur canım ben mesela kız kız kızım diyorumm erkek deseler alışamam herhaldee belli bir süreee

şişşşşşt esra ile ilgili dedikodu yok dün seninle ilgili ona yaptırmadım bugünde sana yok

ne dedi ne dedi canımmmm esraya bak seennnnn

günaydınnnnnlar hayatımınn renkleriiiiiiiiiii

nasılsınızzzzzzzzz annişlerrrr

günaydınnn kankişimm nasılsın bakalımmm

günaydın kuzum, geçmiş olsun iyi olmuşş müdür bişi demez rahatsızsın sonuçta, benimde belimde bişi var zuzu arada tutuluyor ve ayağımdan çekiyor neden oluyor ki :26:

günaydın cnm ay çok heyecanlandım bende hadi bakalımm, yoktur meraklnma

günaydınn cicim ama neden böyle yapıyorsun takma bu kadar senin bebiş önden gitmiyordu değil mi gün olarak ?

hoşgeldin fıstığım nasılsın bugün

bak şimdi ya doktorlar cinsiyeti ile ilgili net bişey söyleyemedi diye hemen sağlığına bağlıyor senin bebişin çok sağlıklı takma kafana olabilir böyle yanılsamalar.. lütfen...

ben iyiyim canım sadece uykular problemli artık malum büyüdük ve sıcaklar

günaydın şekercim saoll

evet içmeliyim

hoş geldin canım nasılsın nerelerdeydin

evet var baya koyu renk idrar, sık idrara çıkma, çıkarken yanma hissediyorsun canımm inşAllah geçer saol bol su içmeliymişimmm

evet canım benim kuzum gösterirse kesinleşicek daha önce gittiğim doktor erkek demişti bu doktorumda kız dedi ikiside kendisinden çok emin konuştu bakalım hangisi olacak :)

hiç üzülme tatlım önemli olan sağlık ve bencede senin bebiş sağlıklı oyüzden inşallah bugün öğrenirsin tam olarak..
ayyy ya benim doktorumda çok emin kız diyo bende ona göre ciciler ve oda alıyorum umarım bizi yanlıtmaz..:):)

iş dolayısıyla pek giremiyodum canım ama şimdi inşallah bi sıkıntı çıkmaz..
bende sizleri özledim
bu arada inşalah geçer evet ben de sık idrara çıkıyorum ama çokta fazla su içiyorum ona bağlıyodum pek yanmamda yok aslında ama bana haftaya şeker ve kan sayımı yapılacak muhtemelen ozaman idrar tahlilide isteyecek doktorum..
dikkat et kendine
benimde reflüm ilerledi sanıyorum zaten hafiften vardı
şimdi iyice coştu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…