selam kızlar nasılsınızzzz
ben evdeyim belim tuttu yineetel açtım arkadaşa gelemicem dedim yeni müdür ne derse artık bilemem napimm canımdan önemli değil
günaydın kasımın şahane anneleri (sabah şekeri gibi hissettim kendimi )
dün sanırım sitedeki bir bakım sebebi ile konuşmaların hepsi silinmiş neyse yeni bir sayfa açalım bugün büyük gün bebişimi detaylı bir şekilde görücem inşallah saat 3 e kadar nasıl zaman geçer bilmiyorum sizler nasılsınız bebişler nasıl
geçmiş olsun cnaım benim dün sağlık ocağından sonra geldinmi sen hatırlamıyorum tatlım ne yaptırmıştın sağlık ocağında
saol canımm
yine tahlil yaptık bakteri çktı idrarımdadoktor 1 doz ilaç vermiş bugün gece onu içicem sen nasılsın
dün sanırım sitedeki bir bakım sebebi ile konuşmaların hepsi silinmiş neyse yeni bir sayfa açalım bugün büyük gün bebişimi detaylı bir şekilde görücem inşallah saat 3 e kadar nasıl zaman geçer bilmiyorum sizler nasılsınız bebişler nasıl
milleettt nerdesinizzzz
hadi esra kesin rapor almıştır siz nerelerdesinizzz
Günaydın güzel anneler,
şu şeker işini fazla kafaya taktım, dün dudağımda kocaman bir uçuk çıktı, onu görünce ben ne yapıyorum dedim. biraz sakinleştim.
canım hayırlı haberlerle gel inşallah. bizi haberdar et meraklıyız biliyorsun :)))
hepinize günaydın güzel anneler.
dünkü yazılanlar gitmiş kızlar yaaa
Günaydın kızlar ve bebişler..Uykusuzum uykusuzum uykusuzum geceleri uyuyamıyorum artı sıcak sürekli dönme isteği sürekli bir uyanıklık hali ne yapcam ben ya : (( sizlerde de var mı ?aynı durum kuzuşlar
herkese kocaman bi günaydın kızlar:::::::::::)
uzun zamandır yazamıyodum malesef ama artık yaza bilicem sanıyorum..
umarım herkes iyidir ve tabi bebişlerde:
ben ve bebişim iyiyiz inşallah hep böyle devam ederiz hepimiz tabi:
neler yapıyosunuz bakalım az çok yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum :
ben evdeyim belim tuttu yineetel açtım arkadaşa gelemicem dedim yeni müdür ne derse artık bilemem napimm canımdan önemli değil
saol canımm
yine tahlil yaptık bakteri çktı idrarımdadoktor 1 doz ilaç vermiş bugün gece onu içicem sen nasılsın
kzuuu sen ne zamanlardır yoksun nerelerdesin neden bizi yalnız bıraktın bakalım sağlığın iyi dimi
günaydın kuzum.. bak sen şu minişe hepimizi merakta bıraktı....
günaydın kuzular... sıcaklarla hepimizin başı belada malesef...
günaydın balım geçmiş olsun çok çok çok dikkat et kendine.... bol su içmeyide sakın ihmal etme...
günaydın balım geçmiş olsun çok çok çok dikkat et kendine.... bol su içmeyide sakın ihmal etme...
geçmiş olsun canım tabiki hiç bişey senden ve bebişinden önemli değil dikkat et kendine
ben bel ağrısı yaşamıyorum ama artık karnıma zaman zaman sancılar giriyo bilmiyorum sebebini cumartesi sorucam doktoruma gerçi daha önce normal demişti ama yinede korkuyorum..
bu arada idrartestinde bakteri çıktı demişsin varmıydı bunun bi belirtisi?
bende şüpeleniyorumda
yok canım iş dolayısıyla giremiyodum.
betysalcım sen cinsiyeti netleştireceksin galiba bugün inşallah hayırlısı tatlım sağlıklı olsunda en önemlisi o ..
stres yaptım tatlım şu detaylıyı sağ salim atlatsak çok iyi olacak buradaki arkadaşlar diyorki yoksa senin ikizde bu doktorlarmı görmüyor diyor :) biri kız biri erkek falan oy başıma ağrılar girdi sağlığıyla ilgili sıkıntı yoktur iyidir inşallah kuzucum
şişşşşştesra ile ilgili dedikodu yok dün seninle ilgili ona yaptırmadım bugünde sana yok
stres yaptım tatlım şu detaylıyı sağ salim atlatsak çok iyi olacak buradaki arkadaşlar diyorki yoksa senin ikizde bu doktorlarmı görmüyor diyor :) biri kız biri erkek falan oy başıma ağrılar girdi sağlığıyla ilgili sıkıntı yoktur iyidir inşallah kuzucum
Günaydın güzel anneler,
şu şeker işini fazla kafaya taktım, dün dudağımda kocaman bir uçuk çıktı, onu görünce ben ne yapıyorum dedim. biraz sakinleştim.
canım hayırlı haberlerle gel inşallah. bizi haberdar et meraklıyız biliyorsun :)))
hoşgeldin fıstığım nasılsın bugün
geçmiş olsun canım tabiki hiç bişey senden ve bebişinden önemli değil dikkat et kendine
ben bel ağrısı yaşamıyorum ama artık karnıma zaman zaman sancılar giriyo bilmiyorum sebebini cumartesi sorucam doktoruma gerçi daha önce normal demişti ama yinede korkuyorum..
bu arada idrartestinde bakteri çıktı demişsin varmıydı bunun bi belirtisi?
bende şüpeleniyorumda
yok canım iş dolayısıyla giremiyodum.
betysalcım sen cinsiyeti netleştireceksin galiba bugün inşallah hayırlısı tatlım sağlıklı olsunda en önemlisi o ..
evet canım benim kuzum gösterirse kesinleşicek daha önce gittiğim doktor erkek demişti bu doktorumda kız dedi ikiside kendisinden çok emin konuştu bakalım hangisi olacak :)
günaydın şekercim saoll
evet içmeliyim
hoş geldin canım nasılsın nerelerdeydin
evet var baya koyu renk idrar, sık idrara çıkma, çıkarken yanma hissediyorsun canımm inşAllah geçer saol bol su içmeliymişimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?