2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar bımere yaptıgım bı basvuru vardı benımde istanbul valılıgıne ordan saglık ıl mudrlugune ordan pendık devlt hastanesı mdurlugune gelmıs sıkayetım ama içerık görunmuyo sadece yerler yazıyor bı sonuca varıldıgında görebılcekmıyım kı

sımdı kocıs gelıyo bırı ölmus de bassaglıgına gıdılcek ben gtmem gercı de bırazdan ugrarım yıne

Senin başvuruyu bayağı bir süründürmüşler canım yaaa
Ne gezmiş o kadar maşallahhhh

oyy merwem gelmişşş

ama kocişi biliyorsun dimi yaptııgnııı

beni mi hürrem sanıyorr hadi canımm o beni tavlama gözyasları

kız ramazanda yazık değil mi adamlaraaa aşermek offf

bak konuyu senın topıce tasıtıyorum reytıngı artsın dıe

bılıyorum da cnm benımkı de aynı oldugundan sıkıntı yapmadım gecen sene bızım ılk yıldönumumuzdu ay sonuna dgru oldugundan parası yoktu bısı demedım kıyamadım bu sene cok guzel bı yere yemege gturmustu bı sene bos bı sene dolu gecıcek sanırım sen seneye bomba bı suprız bekle emınım onun da ıcıne batmıstır

herıf yıldönumu kutlamıyo bızımkı asercek kocaya kıyamıyo ne ask yaww

sımdı kocısım geldı bırazdan gelcem yıne neye asercenıze karar verın cabuk:))))

Senin başvuruyu bayağı bir süründürmüşler canım yaaa
Ne gezmiş o kadar maşallahhhh

yaaa hesap yaptı bey efendi 3 yıl dahaa yıl donumumuze geliyor ramazaannn geyik yapıyor bide utanmadan dur bak ben ona neler yapıcam eve gideyim azıcık timsah gözyasları dökeyim aşereyimdee dolaşsın dursunnn

kızlar vakit intikam vaktiiiiii

merhaba annelerrr

esraa acil bi sorum olcak sana şimdi bu bloggerda bi yazım vardı 2. bi yazı eklemeye çalıştım ama aynı gmail adresiyle yazımı kaydetmeme izin vermedi neden???? ne yapmam lazım??

sen intikam alamazsın canım :)

ben de eşime diyorum kızım doğsun bak nasıl onla birlik olucaz sana karşı diye :)

hmm cok guzel güle güle kullan canım

sağol canım.

merrveeeeee sen ne yazdın kuzum yaa oraya amma gezmişş

evettttttttttttttttt

merhaba annelerrr

esraa acil bi sorum olcak sana şimdi bu bloggerda bi yazım vardı 2. bi yazı eklemeye çalıştım ama aynı gmail adresiyle yazımı kaydetmeme izin vermedi neden???? ne yapmam lazım??

merhaba canım.. kaydetmesi gerek. her zaman aynı adresle giriyosun sonuçta.

cok gecmıs olsun canım okumaya devam et yattıgın yerı ıyıce temızle carsafları fılan degıstır
dıger sendıromu bend eduymustum hatta gecenelrde bacagıma oldu bı kere korkmustum bende allahtan bıdaha olmadı ıns senınde gecer canım
kızlar başvurularınızı takip ediyor musunuz ben açtım gönderdiğimiz gün aile ve sosyal güvenliğe gönderilmiş...
ben bugun sorgulatcaktım takıp numaramı yazıdıgm not defterını almamısım yaırn bakcıam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…