ama bu konuyu yemek topıgıne mı tasısak hanı burda herkes fıkrını belırtcek ya belkı bırının söledıgı dıgerının canını cektırır v.s bu konuda hassas olanlar yemek topıgıne gırmesın bızde fıkırlerımızı yemek topıgınde söleyelım nasıl olur?
kızlar bımere yaptıgım bı basvuru vardı benımde istanbul valılıgıne ordan saglık ıl mudrlugune ordan pendık devlt hastanesı mdurlugune gelmıs sıkayetım ama içerık görunmuyo sadece yerler yazıyor bı sonuca varıldıgında görebılcekmıyım kı
sımdı kocıs gelıyo bırı ölmus de bassaglıgına gıdılcek ben gtmem gercı de bırazdan ugrarım yıne
ne aldın nasıl linkini yollasana Esracım
oyy merwem gelmişşş
ama kocişi biliyorsun dimi yaptııgnııı
beni mi hürrem sanıyorr hadi canımm o beni tavlama gözyasları
kız ramazanda yazık değil mi adamlaraaaaşermek offf
kızlar bımere yaptıgım bı basvuru vardı benımde istanbul valılıgıne ordan saglık ıl mudrlugune ordan pendık devlt hastanesı mdurlugune gelmıs sıkayetım ama içerık görunmuyo sadece yerler yazıyor bı sonuca varıldıgında görebılcekmıyım kı
sımdı kocıs gelıyo bırı ölmus de bassaglıgına gıdılcek ben gtmem gercı de bırazdan ugrarım yıne
bak konuyu senın topıce tasıtıyorum reytıngı artsın dıe
bılıyorum da cnm benımkı de aynı oldugundan sıkıntı yapmadım gecen sene bızım ılk yıldönumumuzdu ay sonuna dgru oldugundan parası yoktu bısı demedım kıyamadım bu sene cok guzel bı yere yemege gturmustu bı sene bos bı sene dolu gecıcek sanırım sen seneye bomba bı suprız bekle emınım onun da ıcıne batmıstır
herıf yıldönumu kutlamıyo bızımkı asercek kocaya kıyamıyo ne ask yaww
sımdı kocısım geldı bırazdan gelcem yıne neye asercenıze karar verın cabuk:))))
kızlar ne basvurusu bu ??
canım şu modelin bej rengini aldım ben :
Eki Görüntüle 470638
linkini bulamadım, butik bebe kampanyasından sipariş verdim çünkü.
TATLIM BİMERE BİMER başvuru yaptık, 6 aya çıkarılacak olan doğum izni ile ilgili
lavimyam yazı yazdı değiştirip hepimiz buraya yazdık
yaaa hesap yaptı bey efendi 3 yıl dahaa yıl donumumuze geliyor ramazaannngeyik yapıyor bide utanmadan dur bak ben ona neler yapıcam eve gideyim azıcık timsah gözyasları dökeyim aşereyimdee dolaşsın dursunnn
kızlar vakit intikam vaktiiiiii
hmm cok guzel güle güle kullan canım
yaaa hesap yaptı bey efendi 3 yıl dahaa yıl donumumuze geliyor ramazaannngeyik yapıyor bide utanmadan dur bak ben ona neler yapıcam eve gideyim azıcık timsah gözyasları dökeyim aşereyimdee dolaşsın dursunnn
kızlar vakit intikam vaktiiiiii
merhaba annelerrr
esraa acil bi sorum olcak sana şimdi bu bloggerda bi yazım vardı 2. bi yazı eklemeye çalıştım ama aynı gmail adresiyle yazımı kaydetmeme izin vermedi neden???? ne yapmam lazım??
sen intikam alamazsın canım :)
ben de eşime diyorum kızım doğsun bak nasıl onla birlik olucaz sana karşı diye :)
sağol canım.
cok gecmıs olsun canım okumaya devam et yattıgın yerı ıyıce temızle carsafları fılan degıstırSelam kızlar nasılsınız?
Biz çok kötüyüz, üç gecedir istisnasız korkutuyorlar beni dua okuyorum tüm gün ama gece olup yatınca sahura doğru geliyorlar...
Bir de ellerim sürekli uyuşuk, ağrıyor ve tutamıyorum hiçbir şeyi. Öğlen yemek yerken parmaklarım birden hissizleşti, dirseğime uzanan bir ağrı girdi ve elimden kaşığı düşürdüm. Nette araştırdım biraz sanırım karpal tunnel sendromu diye bir şey varmış hamilelikte oluyormuş, ondan oldum
Yarın doktora gidicem umarım kötü bir şey yoktur...
ben bugun sorgulatcaktım takıp numaramı yazıdıgm not defterını almamısım yaırn bakcıam canımkızlar başvurularınızı takip ediyor musunuz ben açtım gönderdiğimiz gün aile ve sosyal güvenliğe gönderilmiş...
merhaba canım.. kaydetmesi gerek. her zaman aynı adresle giriyosun sonuçta.
dur dur alalımmm caydırma kız beniii biliyorumm yumusak huyluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?