2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
aynen :) bende yastık koyuyorum arada dalarsam bir bakıyorum yastık bir yerde ben bir yerde :)

aysuncum geçmiş olsun canım, dinlenince inşallah geçer canım. idrar tahlilinde sorun çıkmış sanırım, inşallah oda geçer.

hayatbanagüzel valla çok taktım kafaya ben ne yicem diye. ama uçuk beni rahatlattı ne hikmetse. yenecek çok şey varmış gerçekten, aç kalmıyorum. detoks yapıyorum resmen. biraz öndeydi ama son gittiğimizde kağıda bakmayı unuttum, hala önde mi bilmiyorum şu an.

lavinya, gülden günaydın canlarım.

günaydın kuzummmmmmmmmmm:) iyiyim bugün dilekçe olayını halledelim...

yok bizde ikiz kuzucum bakacaz :)

merak ne kelime ölücem 3 e kadar :)

elimde değil kuzuuccum tedirgin oluyorum sağlığından ...

sorma allahtan ben bişi almamıştım

günasydın canım hoşgeldin nasılsın?

öyle bişey olsa onu söylerler tatlım takılma....

Günaydınnnnn kızlar beni özlemedinizmi bakıyım :))

Nasılsınız umarım herkes iyidir son sayfada moonusun hasta olduğunu gördüm çokk geçmiş olsun canım.

Nasılsınız umarım herkes iyidir son sayfada moonusun hasta olduğunu gördüm çokk geçmiş olsun canım.

özledik tabi nerelerrdesin bakiim sen neden bizi bırakıp gidiyorsuuunn

aklımdaaa az dha ayılalım millette toplansınn hallederissssss

günaydın canım takma kafana ..
biraz dikkat yeter benim ablamdada vardı oda dikkat etti ve maşşallah çokta sağlıklı bi kızı oldu..
bu arada kızlar ne dilekçesi bu ben biraz fıransız kaldım malumheheh::):)

herkeslere merhabalarrrrrrr nasılsınız bakımmm dün selam verdiydim ama rüzgar götürmüş selamımı
beysalcım inş bugun netleşirsin senin sıpan son anda sana gene gol attı gene merakda bıraktı seni
moonsun geçmiş olsun canım bol bol su iç ama normal su iç dolapdan içme o zaman çok su içme imkanın olur deneyim konusuyor
burcum ben sana dün ne dedimtakma kafana demedim mi olmuyor ama böyle sen şimdi böyle stres ettin ya ben diyorum ki kendime yüklemeyi yaptırmasam mı acaba:18:kaynanacığım ameliyat olacak bugun birazdan çıkacağız hastanelerimiz sırt sırta bugun yaptırırım dediydim yüklemeyi ama şimdi sen böyle yapınca tırstım ben:26:
hayatbanagül,lavinyam nasılsınız başka hangi hamiş var görmedim isim söylemyi unuttum sanmayınben hepinizi seviyorummmm

yaa canım cidden zor biraz yani alıştın ya ama olsun bak sağlıklı olsun kızçede olur erkek sığasıda olur :) allah ne verdiyse
şimdi doktor kesin kız yada kesin erkek desede inanmakta zorlanacağın kesin, bir sonraki gittiğinde yine soracaksınn muhtemelen :)

içindekini dışa vurmuş uçuk ondan rahatlamışsın belki, protein ağırlı besleneceksin kuzum zaten çok çok yükseklerde değil bir iki dikkatle olay bitecekk, takıp kendini daha zayıflatırsın beslen, bebişin az öndeyse sorun yok, bir kaç hafta önde olanlar sorun şeker büyütüyor bebişi ama senin normal büyüklüğü takma taam mı

günaydınn canımmm nasılsınız pıtırcığınlaaa

evet yaa napayım isterlerse çıkarabilirlerr tazminatı alır oturrurum aşağı

hoşgeldin kuzucuuum nasılsın bugün hastaneye gidicektin ne zaman gidiceksin

aynen öyle inanmıyacam doktorlara

canım hoşgeldin geçmiş olsun sizede

evet ılık içince daha çok içiliyor zaten 15 dk bir tuvaletteyimmm gitsin mikroplarrrr

burcuma noldu yaaa kaçırdım bennn geçmişe gideyim bakaklımm

selam kızlar nasılsınızzzz

ben evdeyim belim tuttu yinee tel açtım arkadaşa gelemicem dedim yeni müdür ne derse artık bilemem napimm canımdan önemli değil

Ahhh canım bel ağrısı çok zordur çokk geçmiş olsun...

canım cinsiyet sorunu bugün çözülür inşallah hayırlı evlat olsun ne olursa olsun..

Lavinya sanada günaydın tatlım

Burcuxx Canım arkadaşım şekerini takma sen kafana düzelir herşey, biliyorsun stres şekeri yükseltir..

burucm hoşgeldin sakin ol bebem iyi çıkar inşAllahh

günaydın sanada:
çok geçmiş olsun .
bu arada yok sen testini yaptır
benide doktorum butestle ilgili özellikle uyardı
şuanda yediğin hiç bişeye karışmıyorum ama bu test yüksek çıkarsa ozaman konuşucaz neler yiye bileceğini dedi benim içinde haftaya büyük gün..

canımm hoşgeldin nerelerdesin sen yaaa

nasılsın kuzucum

saol canım evet hareket ettikçe şiddetli ağrı saplanıyor belime dün gece yatamadım zaten

hoşgeldin canım, günaydın :)

tatlım hükümetin tbmmye gönderdiği kürtaj yasası içerisinde çalışan anneleri ilgilendiren konular var ve yeni yasama döneminde onaylanacak eylül gibi bizlere de yetişsin diyerek bimere dilekçe yazdık yolladık onlarda tbmmye gönderin diye cevap verdi bugünde onu halledelim.. toplu hareket edersek sesimiz duyuylur dedik...

günaydın canım.. yine hastane yolları gözüktü sana kolay gelsin.. kuzum bu arada eşin naptı?

hoşgeldin kuzucuuum nasılsın bugün hastaneye gidicektin ne zaman gidiceksin

aynen öyle inanmıyacam doktorlara
1 saate çıkarız galiba eşim yatıyor uyandırmaya kıyamadım sahura kadar oturuyor kayınpeder hastaneden bahçeye geçeriz dedi orasıda çok sıcak oluyor oruç ağıza yanacak garibim
canım hoşgeldin geçmiş olsun sizede

evet ılık içince daha çok içiliyor zaten 15 dk bir tuvaletteyimmm gitsin mikroplarrrr

burcuma noldu yaaa kaçırdım bennn geçmişe gideyim bakaklımm
hoşbuldum canım sağolasın
evettt ölsün mikroplar ölsünnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…