aynen :) bende yastık koyuyorum arada dalarsam bir bakıyorum yastık bir yerde ben bir yerde :)sorma canım akşamları uyku problemi bendede var,hem sıcaklardan uyuyamıyorum hemde yan yatınca kızım tekmeliyor sağa dön sola dön uyuyamıyorum.bacaklarımın arasına yastık koyuyorum bacaklarım çok dinleniyor öyle olunca tavsiye ederim
günaydınnnnnlar hayatımınn renkleriiiiiiiiiii
nasılsınızzzzzzzzz annişlerrrr
günaydınnn kankişimm nasılsın bakalımmm
günaydın kuzum, geçmiş olsun iyi olmuşş müdür bişi demez rahatsızsın sonuçta, benimde belimde bişi var zuzu arada tutuluyor ve ayağımdan çekiyor neden oluyor ki :26:
günaydın cnmay çok heyecanlandım bende hadi bakalımm, yoktur meraklnma
günaydınn cicim ama neden böyle yapıyorsuntakma bu kadar senin bebiş önden gitmiyordu değil mi gün olarak ?
yok bizde ikiz kuzucum bakacaz :)ay canım kıyamam sana ben var mı ailede ikiz
çok heyecanlı inşAllahh güzel geçer canım yureğini ferah tut
ay insan yinede tuhaf olur canım ben mesela kız kız kızım diyorumm erkek deseler alışamam herhaldee belli bir süreee
ne dedi ne dedi canımmmm esraya bak seennnnn
merak ne kelime ölücem 3 e kadar :)günaydınnnnnlar hayatımınn renkleriiiiiiiiiii
günaydın kuzum, geçmiş olsun iyi olmuşş müdür bişi demez rahatsızsın sonuçta, benimde belimde bişi var zuzu arada tutuluyor ve ayağımdan çekiyor neden oluyor ki :26:
günaydınn cicim ama neden böyle yapıyorsuntakma bu kadar senin bebiş önden gitmiyordu değil mi gün olarak ?
elimde değil kuzuuccum tedirgin oluyorum sağlığından ...bak şimdi ya doktorlar cinsiyeti ile ilgili net bişey söyleyemedi diye hemen sağlığına bağlıyor senin bebişin çok sağlıklıtakma kafana olabilir böyle yanılsamalar.. lütfen...
ben iyiyim canım sadece uykular problemli artık malum büyüdük ve sıcaklar
sorma allahtan ben bişi almamıştımhiç üzülme tatlım önemli olan sağlık ve bencede senin bebiş sağlıklı oyüzden inşallah bugün öğrenirsin tam olarak..
ayyy ya benim doktorumda çok emin kız diyo bende ona göre ciciler ve oda alıyorum umarım bizi yanlıtmaz..:):)
günaydın kuzummmmmmmmmmm:) iyiyim bugün dilekçe olayını halledelim...
aysuncum geçmiş olsun canım, dinlenince inşallah geçer canım. idrar tahlilinde sorun çıkmış sanırım, inşallah oda geçer.
hayatbanagüzel valla çok taktım kafaya ben ne yicem diye. ama uçuk beni rahatlattı ne hikmetse. yenecek çok şey varmış gerçekten, aç kalmıyorum. detoks yapıyorum resmen. biraz öndeydi ama son gittiğimizde kağıda bakmayı unuttum, hala önde mi bilmiyorum şu an.
lavinya, gülden günaydın canlarım.
yok bizde ikiz kuzucum bakacaz :)
merak ne kelime ölücem 3 e kadar :)
elimde değil kuzuuccum tedirgin oluyorum sağlığından ...
sorma allahtan ben bişi almamıştım
Günaydınnnnn kızlar beni özlemedinizmi bakıyım :))
Nasılsınız umarım herkes iyidir son sayfada moonusun hasta olduğunu gördüm çokk geçmiş olsun canım.
aysuncum geçmiş olsun canım, dinlenince inşallah geçer canım. idrar tahlilinde sorun çıkmış sanırım, inşallah oda geçer.
hayatbanagüzel valla çok taktım kafaya ben ne yicem diye. ama uçuk beni rahatlattı ne hikmetse. yenecek çok şey varmış gerçekten, aç kalmıyorum. detoks yapıyorum resmen. biraz öndeydi ama son gittiğimizde kağıda bakmayı unuttum, hala önde mi bilmiyorum şu an.
aklımdaaaaz dha ayılalım millette toplansınn hallederissssss
yok bizde ikiz kuzucum bakacaz :)
merak ne kelime ölücem 3 e kadar :)
elimde değil kuzuuccum tedirgin oluyorum sağlığından ...
sorma allahtan ben bişi almamıştım
günaydınnnnnlar hayatımınn renkleriiiiiiiiiii
hoşgeldin kuzucuuum nasılsın bugün hastaneye gidicektin ne zaman gidiceksinherkeslere merhabalarrrrrrrnasılsınız bakımmm dün selam verdiydim ama rüzgar götürmüş selamımı
beysalcım inş bugun netleşirsin senin sıpan son anda sana gene gol attı gene merakda bıraktı seni
moonsun geçmiş olsun canım bol bol su iç ama normal su iç dolapdan içme o zaman çok su içme imkanın olur deneyim konusuyor
burcum ben sana dün ne dedimtakma kafana demedim mi olmuyor ama böyle sen şimdi böyle stres ettin ya ben diyorum ki kendime yüklemeyi yaptırmasam mı acaba:18:kaynanacığım ameliyat olacak bugun birazdan çıkacağız hastanelerimiz sırt sırta bugun yaptırırım dediydim yüklemeyi ama şimdi sen böyle yapınca tırstım ben:26:
hayatbanagül,lavinyam nasılsınızbaşka hangi hamiş var görmedim isim söylemyi unuttum sanmayın ben hepinizi seviyorummmm
yaa canım cidden zor biraz yani alıştın ya ama olsun bak sağlıklı olsun kızçede olur erkek sığasıda olur :) allah ne verdiyse
şimdi doktor kesin kız yada kesin erkek desede inanmakta zorlanacağın kesin, bir sonraki gittiğinde yine soracaksınn muhtemelen :)
içindekini dışa vurmuş uçuk ondan rahatlamışsın belki, protein ağırlı besleneceksin kuzum zaten çok çok yükseklerde değil bir iki dikkatle olay bitecekk, takıp kendini daha zayıflatırsın beslen, bebişin az öndeyse sorun yok, bir kaç hafta önde olanlar sorun şeker büyütüyor bebişi ama senin normal büyüklüğütakma taam mı
herkeslere merhabalarrrrrrrnasılsınız bakımmm dün selam verdiydim ama rüzgar götürmüş selamımı
beysalcım inş bugun netleşirsin senin sıpan son anda sana gene gol attı gene merakda bıraktı seni
moonsun geçmiş olsun canım bol bol su iç ama normal su iç dolapdan içme o zaman çok su içme imkanın olur deneyim konusuyor
burcum ben sana dün ne dedimtakma kafana demedim mi olmuyor ama böyle sen şimdi böyle stres ettin ya ben diyorum ki kendime yüklemeyi yaptırmasam mı acaba:18:kaynanacığım ameliyat olacak bugun birazdan çıkacağız hastanelerimiz sırt sırta bugun yaptırırım dediydim yüklemeyi ama şimdi sen böyle yapınca tırstım ben:26:
hayatbanagül,lavinyam nasılsınızbaşka hangi hamiş var görmedim isim söylemyi unuttum sanmayın ben hepinizi seviyorummmm
selam kızlar nasılsınızzzz
ben evdeyim belim tuttu yineetel açtım arkadaşa gelemicem dedim yeni müdür ne derse artık bilemem napimm canımdan önemli değil
stres yaptım tatlım şu detaylıyı sağ salim atlatsak çok iyi olacak buradaki arkadaşlar diyorki yoksa senin ikizde bu doktorlarmı görmüyor diyor :) biri kız biri erkek falan oy başıma ağrılar girdi sağlığıyla ilgili sıkıntı yoktur iyidir inşallah kuzucum
Günaydın güzel anneler,
şu şeker işini fazla kafaya taktım, dün dudağımda kocaman bir uçuk çıktı, onu görünce ben ne yapıyorum dedim. biraz sakinleştim.
canım hayırlı haberlerle gel inşallah. bizi haberdar et meraklıyız biliyorsun :)))
herkeslere merhabalarrrrrrrnasılsınız bakımmm dün selam verdiydim ama rüzgar götürmüş selamımı
Ahhh canım bel ağrısı çok zordur çokk geçmiş olsun...
canım cinsiyet sorunu bugün çözülür inşallah hayırlı evlat olsun ne olursa olsun..
Lavinya sanada günaydın tatlım
Burcuxx Canım arkadaşım şekerini takma sen kafana düzelir herşey, biliyorsun stres şekeri yükseltir..
Günaydınnnnn kızlar beni özlemedinizmi bakıyım :))
Nasılsınız umarım herkes iyidir son sayfada moonusun hasta olduğunu gördüm çokk geçmiş olsun canım.
günaydın canım takma kafana ..
biraz dikkat yeter benim ablamdada vardı oda dikkat etti ve maşşallah çokta sağlıklı bi kızı oldu..
bu arada kızlar ne dilekçesi bu ben biraz fıransız kaldım malumheheh::):)
1 saate çıkarız galiba eşim yatıyor uyandırmaya kıyamadımhoşgeldin kuzucuuum nasılsın bugün hastaneye gidicektin ne zaman gidiceksin
aynen öyle inanmıyacam doktorlara
hoşbuldum canımcanım hoşgeldin geçmiş olsun sizede
evet ılık içince daha çok içiliyor zaten 15 dk bir tuvaletteyimmm gitsin mikroplarrrr
burcuma noldu yaaa kaçırdım bennn geçmişe gideyim bakaklımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?